Társkereső Mezőcsát

jegyezz meg

Társkeresés Mezőcsáton (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Mezőcsáti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 28 társkereső tag vár rád Mezőcsát és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Mezőcsát egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Mezőcsát és környékéről:

Éva
52 éves
Mezőcsát

Pozitív gondolkodású , víg kedélyű sokat mosolygó nő vagyok.Komoly kapcsolatot keresek, barátot, társat, szerelmet, kivel együtt megéljük az örömöket, támogatjuk és egyenlő partnerként kezeljük egymást.A jó párkapcsolat része a bizalom, megtudjuk beszélni a necces...problémákat is.Fontos senkit...
Gabriella
34 éves
Nemesbikk

32 éves független, életvidám nő vagyok! 162 cm-hez 84 kg vagyok, úgyhogy ennek tudatában ismerkedj! Ha nem tetszem igy, akkor sajnálom, én emiatt nem fogom rosszúlérezni magam! :-)
Párkereső urak

Társkereső urak Mezőcsát és környékéről:

Istvn
40 éves
Mezőcsát

4o éves vagyok a 17 éves fiam egyedül nevelem .Én a Mol petrolkémiban dolgozom a fiam harmadikos gimnazista.Elvltam mr 1 éve.
István
49 éves
Mezőcsát

Nem írok magamról semmit, mert szerintem fölösleges. Ha megismersz, majd te eldöntöd milyen is vagyok.
Laci
36 éves
Mezőcsát

Humoros, életvidám, vállalkozó vagyok. Most épp társam keresem, egy pozitív gondolkodású, életvidám, ugyancsak humorérzékkel ellátott személy társaságában.
Sándor
31 éves
Mezőcsát

Nem fényezném magam, meg kell ismerni aztán ki milyennek lát! Az őszinteség viszont minimum elvárás!
Gergő
28 éves
Mezőcsát

Szia Komoly kapcsolatot szeretnék találni nem tudom hogy meg-e találom itt de próba szerencse, ròlam anyit hogy őszinte és család centrikus vagyok jobban,ha meg szeretnél ismerni irj bátran .
Ferenc
33 éves
Mezőcsát

Veres Gábor
45 éves
Mezőcsát

Komoly,tartos kapcsolatot keresek.A munkámról anyit,hogy kamionos vagyok de hajlandó vagyok kompromisszumokra.
Ádám Máté
28 éves
Mezőcsát

Üdv! Jelenleg szociális szférában dolgozom, levelezőn tanulok az EKF ének-zene szakán, énekeket írok és dolgozok fel, verseket zenésítek meg. Emellett élsportoló voltam 4 évig, amit sajnos abba kellett hagynom. Mindenem a zene, az éneklés, ezáltal egy nagyon vidám, nyitott személyiségnek tarto...
Barnus
29 éves
Igrici

Sziasztok szeretnék ismerkedni 18 és 28 év közötti lányokkal,komoly kapcsolatot keresem.Végzettségem,érettségi,hegesztő.Szeretek szórakozni,bicajozni,netezni,tvzni,utazni,kirándulni. Igriciben dolgozok a postán kézbesítő vagyok. Várom leveleiteket :-)
Laci
34 éves
Igrici

Elvált magányos férfi vagyok és keresem a hű társam akivel boldog tudok lenni. Röviden ennyi :). ...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Túl egy házasságon és több kapcsolaton, 37 évesen úgy hittem, hogy számomra már nem jár szerelem, társ…

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább


társkereső sikertörténet

Kedves Parom.hu! Harminc felett, ha az ember nem akarja keverni a munkát és a magánéletet, bulizni pedig a ritkánál is ritkábban jár, milyen reális lehetőségei maradnak az ismerkedésre? Szerintem csakis a net, ezért újra és újra ráfanyalodtam, hol hosszabb, hol rövidebb ideig, de minél több tapa...

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/mezocsat
Nyomtatás dátuma: 2020-04-08 10:44:08