Társkereső Mezőcsát

jegyezz meg

Társkeresés Mezőcsáton (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Mezőcsáti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 33 társkereső tag vár rád Mezőcsát és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Mezőcsát egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Mezőcsát és környékéről:

Éva
53 éves
Mezőcsát

Pozitív gondolkodású , víg kedélyű sokat mosolygó nő vagyok.Komoly kapcsolatot keresek, barátot, társat, szerelmet, kivel együtt megéljük az örömöket, támogatjuk és egyenlő partnerként kezeljük egymást.A jó párkapcsolat része a bizalom, megtudjuk beszélni a necces...problémákat is.Fontos senkit...
Katalin
42 éves
Mezőcsát

Életvidám, mosolygós, társaság kedvelő nőnek tartom. Nem "otthonülős" típus vagyok. Szeretek moziba, színházba járni. Hasonló érdeklődésű párt keresek, akivel közösen tudunk új élményeket szerezni.
Ani
53 éves
Tiszakeszi

Kedves Sorstársam! Örömmel veszem, ha te is ismerkednél. Több, mint tíz éve vagyok özvegy, de szívesen megosztanám életemet egy arra méltó társsal. Számomra nagyon fontos a család, ragaszkodó és összetartó vagyok. Fontos számomra az Istenben való hit, életem meghatározó személye Ő,...
Gabriella
34 éves
Nemesbikk

32 éves független, életvidám nő vagyok! 162 cm-hez 84 kg vagyok, úgyhogy ennek tudatában ismerkedj! Ha nem tetszem igy, akkor sajnálom, én emiatt nem fogom rosszúlérezni magam! :-)
Párkereső urak

Társkereső urak Mezőcsát és környékéről:

Ferenc
25 éves
Mezőcsát

22 éves vékony sportos középmagas barna szemű barna hajú magyar srác vagyok. :)Bármilyen kapcsolat szóba jöhet nyitott vagyok bármire. Írjatok lányok mindenkinek válaszolok. :)
István
50 éves
Mezőcsát

Nem írok magamról semmit, mert szerintem fölösleges. Ha megismersz, majd te eldöntöd milyen is vagyok.
Gergő
29 éves
Mezőcsát

Szia Komoly kapcsolatot szeretnék találni nem tudom hogy meg-e találom itt de próba szerencse, ròlam anyit hogy őszinte és család centrikus vagyok jobban,ha meg szeretnél ismerni irj bátran .
Dávid
35 éves
Mezőcsát

Bízom az oldal és persze, a magam sikerében :D és tényleg megtalálom a Párom!!:D Aki többet szeretne megtudni Rólam az bátran keressen.... :)
henrik
33 éves
Mezőcsát

Henrik nek hívnak egy tisztelettudó őszinte rendes gyerek érzem magam szeretném társamat megtalálni itt
Laci
36 éves
Mezőcsát

Humoros, életvidám, vállalkozó vagyok. Most épp társam keresem, egy pozitív gondolkodású, életvidám, ugyancsak humorérzékkel ellátott személy társaságában.
Istvn
41 éves
Mezőcsát

4o éves vagyok a 17 éves fiam egyedül nevelem .Én a Mol petrolkémiban dolgozom a fiam harmadikos gimnazista.Elvltam mr 1 éve.
Sándor
32 éves
Mezőcsát

Nem fényezném magam, meg kell ismerni aztán ki milyennek lát! Az őszinteség viszont minimum elvárás!
Ferenc
34 éves
Mezőcsát

Veres Gábor
45 éves
Mezőcsát

Komoly,tartos kapcsolatot keresek.A munkámról anyit,hogy kamionos vagyok de hajlandó vagyok kompromisszumokra.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább


társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább


társkereső sikertörténet

2013. december 31-én regisztráltam az oldalatokra, pár kattintás után megtaláltam párom, megláttam és tudtam, hogy Ő az, Csabi :) Ő 2013 novemberében regisztrált, de pár érdektelen levelezésen túl nem jutott.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/mezocsat
Nyomtatás dátuma: 2020-10-31 02:26:42