Társkereső Tiszaújváros

jegyezz meg

Társkeresés Tiszaújvárosban (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Tiszaújvárosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 139 társkereső tag vár rád Tiszaújváros és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Tiszaújváros egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Tiszaújváros és környékéről:

Andrea
32 éves
Tiszaújváros

Szeretem a bringázást, az utazást, a magashegyi túrázást, a tartalmas programokat. Szeretek egy jó bor társaságában beszélgetni, nevetgélni, akár sakkozni is. Egy ideje elkezdtem festegetni, ami a Covid alatt kapóra is jött. A sötét éjszakákat valamivel el kell ütni.
TERÉZIA
71 éves
Tiszaújváros

SZÉLES LÁTÓKÖRŰ,ÉRZ.GAZDAG,KISSÉ MOZG.SÉRÜLT,EMPATIKUS,TOLERÁNS,JÓINDULATÚ,BECSÜLETES,BARÁTSÁGOS,DOH.,NEM ITALOZÓ,ŐSZINTE,NEM SÉRTŐDÉKENY,DE ÉRZÉKENY-A HANGSÚLYRA SOKAT ADÓ,ROMANTIKUS,MONOGÁM,SZÉPRE,JÓRA NYITOTT,TERMÉSZETSZERETŐ,FIATALOS MENTALITÁSÚ ÉRTELMISÉGI HÖLGY VAGYOK.HOZZÁM...
Zsófi
67 éves
Tiszaújváros

Egyedül álló, független, természetet, kertészkedést kedvelő hölgy vagyok. Szeretnék megismerkedni olyan társsal aki keresi őszinte megbízható káros szenvedélytől mentes társát. Hosszú távú kapcsolatra keresem a párom.
Zsóka
62 éves
Tiszaújváros

Talán még van keresnivalóm így 62 évesen is! Keresni egy szerető társat, aki még tud szeretni önzetlenül! Lételemem a vidámság, nagyon szeretek nevetni! Humoros, vidám páromat keresem! Éljük meg hátralévő életünk minden percét!
Kata
54 éves
Tiszaújváros

Szép és nemes feladat az embernek önmagáról véleményt írni.Egyszerű,mégis roppant nehéz,hogy ne tűnjön öndicséretnek,ugyanakkor legyen megnyerő,hiszen mégiscsak azért jöttünk ide,hogy találjunk valakit,akivel rövidebb-hosszabb ideig-természetesen a kapcsolat minőségétől függően-megéljünk...
Ágnes
67 éves
Tiszaújváros

Igényes vagyok, magamra, környezetemre. Vidám, romantikus, segítőkész ember vagyok. Nem szeretem a hazugságot, mert mindent megöl,még a reményt is.
Julianna
71 éves
Tiszaújváros

A társkeresőn keresztül szeretnék olyan társsal megismerkedni aki viszont keresi őszinte, megbízható, káros szenvedélyektől mentes tárását.
Marika
78 éves
Tiszaújváros

Egyedülálló, 78 éves nyugdíjas pedagógus vagyok. Szeretek olvasni, beszélgetni, sétálni. Olyan társat keresek akivel jókat lehet beszélgetni, sokat sétálni, moziba, színházba járni. Nagyon szeretem a természetet.
Jánosné
61 éves
Tiszaújváros

Keresem párom minden jóra!Szeretnék meg ismerkedni egy nagyon kedves úriemberrel! Én egy kedves barát szerető nő vagyok! Keress bátran!
Marika
64 éves
Tiszaújváros

Elvalt,oszinte,szereny,optimista,csaladszereto,megerto,szeretetet adni es kapni tudo es hasolo adottsagokkal rendelkezot keresek.


Párkereső urak

Társkereső urak Tiszaújváros és környékéről:

Micu
60 éves
Tiszaújváros

Tibor
42 éves
Tiszaújváros

,, .... Egy bohóc legtisztább mosolya mikor az égnek feszül Kérdéseire választ ott talál a szivén belül Egy bohóc legtisztább mosolya mikor az égnek feszül Lelkében tudja elengedni kell s nézni hogy repül . Hiszen belőled születek újjá ha érzed , S érted leszek lassan egy részed ... &q...
Zsolt
52 éves
Tiszaújváros

Személyes találkozásban hiszek, több, mint két évtized óta sántikálva dolgozok és járok, akit ez zavar az ne keressen.
Béla
63 éves
Tiszaújváros

167 cm magas vagyok kissé ősz haju jó humorú kissé zárkózott gyermek szerető unokaszerető átlagos kinézetü aktivan dolgozó ember vagyok.
Gábor
48 éves
Tiszaújváros

Sziasztok! Egy fiatalos,kedves,nem túl tökéletes de szeretni dudó vidám férfi, akinek fontosak a legalapvetőbb emberi erények,komoly kapcsolatra egy vagány csajszit kers.
Dávid
27 éves
Tiszaújváros

Kizárólag komoly kapcsolatot keresek :) Nem fogok bemutatkozást írni, hiszen nem az alapján ismered meg az embert :)
Gábor
30 éves
Tiszaújváros

Te alkoss rólam véleményt,mert magáról az ember csak jót tud mondani a valóságot elhallgatja,elrejti!
Já os
55 éves
Tiszaújváros

Egyedül álló független férfi. Természetet kertészetet szerető. Állat barát, kifelyezzeten a kutyák. Zene hallgatás nélkülönezhetetlen. Hasonló beállítottságú hölyel. Ismerkednék. Korhatár nélkül.
Zsolt
50 éves
Tiszaújváros

Keresek kutatok hátha megtalálom az igazit.Próbálkozik az ember hátha olyat hoz a sors az utamba akit keresek.
József
53 éves
Tiszaújváros

Magamról inkább személyesen beszélek.Laza kapcsolatot keresek randizás céljából.Szeretek kirándulni barkácsolni stb.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Mát több éve tagja voltam a társkereső oldalnak, nagyon sok potenciális jelölttel találkoztam,de sajnos minden férfiban találtam valamit, ami nem tetszett, ezt a belső tulajdonságokra értem.

tovább


társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább


társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/tiszaujvaros
Nyomtatás dátuma: 2021-01-20 16:18:47