Társkereső Tiszaújváros

jegyezz meg

Társkeresés Tiszaújvárosban (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Tiszaújvárosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 118 társkereső tag vár rád Tiszaújváros és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.



Rövid ismertető


Tiszaújváros egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Tiszaújváros és környékéről:

Csibe
55 éves
Tiszaújváros

Megmutatkozom és bemutatkozom annak aki kíváncsi rám de NEM ITT! Igényes, de nem elszállt, energikus vagyok .Erős egyéniségem mélyen érző szivet takar...:-)Imádok utazni! Elsősorban a független férfi szemei és mosolya...




Marika
77 éves
Tiszaújváros

Egyedül álló 77 éves nő vagyok, nyugdíjas pedagógus, és szeretek olvasni, beszélgetni, sétálni és érdekes filmeket nézni. Ideális társ: Olyan társat keresek akivel jókat lehet beszélgetni értelmes dolgokról,esetleg sétálni. Kérem azokat akik nem ilyen szándékkal akarnak kapcsolatot keresni...




Ildikó
52 éves
Tiszaújváros

Sziasztok! Keresek egy olyan férfit, aki a társam lehet egy életen át. Ha szimpatikusnak találsz, akkor jelentkezz! :-)




Krisztina
54 éves
Tiszaújváros

Ahhoz, hogy boldog legyél egy férfival, teljesen meg kell értened és egy kicsit szeretned kell. Ahhoz, hogy boldog legyél egy nővel, nagyon kell szeretned, de ne próbáld teljesen megérteni őt.




Edit
73 éves
Tiszaújváros

Vidám alaptermészetű, mindenre nyitott, zenét, táncot, kultúrát, a természet szépségeit kedvelő, sportos megjelenésű, rendszerető hölgy vagyok. Imádom a tengert, a vizet, a napsütést, legszívesebben mediterrán országban élnék. Ismerkedjünk, beszélgessünk, nevessünk. Ha barátság lesz azt...




Jánosné
60 éves
Tiszaújváros

Keresem párom minden jóra!Szeretnék meg ismerkedni egy nagyon kedves úriemberrel! Én egy kedves barát szerető nő vagyok! Keress bátran!




Tünde
36 éves
Tiszaújváros

Normális értékrenddel rendelkezem. A konyhában a helyét megtalaló, utazni szerető vagyok 😀 Ha szeretnél többet megtudni, akkor beszélgessünk 😁😀😁




Julianna
70 éves
Tiszaújváros

A társkeresőn keresztül szeretnék olyan társsal megismerkedni aki viszont keresi őszinte, megbízható, káros szenvedélyektől mentes tárását.




Sousan
54 éves
Tiszaújváros

Keresek egy megbízható és őszinte férfit laza, de tartós kapcsolatra, alkalmi kapcsolatok kizárásával. Legyen minimum 172-185 cm magas. vékony és nem mackós.... Szeretek utazni, kirándulni, szaunázni, úszni az értékes pillanatok megélni. Az utazásokhoz is társam legyen, mivel egyedűl nem jó....




Sylvi
45 éves
Tiszaújváros

Haliho ..keresem azt az elet vidám pozitív beállítottságú..humoros .kaland vágyó..az uj dolgokra nyitott fiatal embert..aki legalább 180cm magas...;-)


Párkereső urak

Társkereső urak Tiszaújváros és környékéről:

Zsolt
46 éves
Tiszaújváros

Laza,őszinte,liberális... Rövid az élet próbáljuk élni! Tartalmas kapcsolatot keresek....! Hasonló gondolkodású partnerem keresem!A többit személyesen...




Csaba
46 éves
Tiszaújváros

Egyenlőre csak ismerkedni, beszélgetni szeretnék. Nem tudom mit írhatnék minimum 100 karakterben,egyébként is ki számolja




Laci
37 éves
Tiszaújváros

"Van egy tervem. Bízol bennem?" - Isten Pozitív és vidám jellem vagyok, két percnél tovább nem szoktam bosszankodni semmin. Nem haragszom senkire :) A hibáimat keresem és javítom, van bőven :D. Életem párja is vidám, és tudja, hogy mit akar, nyilván engem :D. Persze néha elfár...




Roland
26 éves
Tiszaújváros

Szia! Borsod megyei lakos vagyok és szeretném megismerni ugyan itt a leendő páromat. Munka miatt szinte sehova nem járok, ezen szeretnék változtatni! :)




Micu
59 éves
Tiszaújváros





Zsolt
49 éves
Tiszaújváros

Keresek kutatok hátha megtalálom az igazit.Próbálkozik az ember hátha olyat hoz a sors az utamba akit keresek.




alex
59 éves
Tiszaújváros

Üdvözlöm a hölgyeket!Azt az egy "IGAZAT"keresem,kit úgy szerethetek mintha Ő lenne az "IGAZI"!Csinosak előnyben,Csintalanok szintén!




Péter
31 éves
Tiszaújváros

Elsősorban kipróbálni szeretném a társkeresést, ismerkedést ilyen formában, mert a munkából adódóan sajnos nincs nagyon sok időm otthon ismerkedni.




Feri
73 éves
Tiszaújváros

Külföldröl hazaköltözött nyugdíjas megismerkedne miskolci vagy környéki hölggyel. Szeretek utazni, kirándulni, zenét hallgatni, beszélgetni, szociális kapcsolatokat gondozni facebook- on keresztül.




László
50 éves
Tiszaújváros

Állatbarát,nyugodt természetű,zene és filmkedvelő,segitőkész,röviden ennyi,persze van rossz tulajdonság is,de az nem sok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább


társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/tiszaujvaros
Nyomtatás dátuma: 2020-02-19 22:49:47