Társkereső Gelej

jegyezz meg

Társkeresés Gelejben (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Geleji párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 29 társkereső tag vár rád Gelej és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Gelej egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Gelej és környékéről:

elizabet
61 éves
Mezőkeresztes

Romantikus, természetkedvelő, boldog nagymama vagyok. Kisvárosban élek, kertes házban. Szabadidőmet szeretném egy kellemes modorú, korban hozzámillő férfival eltölteni.
Ágnes
59 éves
Mezőkeresztes

Komoly kapcsolat reményében tértem vissza erre az oldalra. Keresem azt a férfit,aki szeretni tud és biztonságot tud nekem nyújtani. Itt nem anyagi biztonságra gondolok, megvan mindenem, nem kell eltartani senkinek. A biztonságot arra értettem, hogy ne csapjon be, és ne éljen kettős...
Edina
34 éves
Csincse

Sziasztok Edina vagyok!165 cm magas,kék szem,vörös haj.Szeretek kirándulni,szeretem a természetet és a gyerekeket!
Zsuzsa
54 éves
Szentistván

Keresem a parom.60 éves korig. Szeretek kirándulni,kerékpározni,Kalandorok kimeljenek,Sok csalodason mentem keresztül.
Éva
52 éves
Mezőcsát

Pozitív gondolkodású , víg kedélyű sokat mosolygó nő vagyok.Komoly kapcsolatot keresek, barátot, társat, szerelmet, kivel együtt megéljük az örömöket, támogatjuk és egyenlő partnerként kezeljük egymást.A jó párkapcsolat része a bizalom, megtudjuk beszélni a necces...problémákat is.Fontos senkit...
Párkereső urak

Társkereső urak Gelej és környékéről:

Zoltán
44 éves
Gelej

Imádok motorozni,uszni,kerékpározni,szeretem az állatokat van 4 macskuszom,2koromfekete.Jókedvü nyugodt embernek tartom magamat.
Zoltán
44 éves
Gelej

jókedvű,vidám motoros embernek tartom magamat. legjobban motorozni szeretek,de bármire kapható vagyok,nem zárkózom el semmitől,ami jó abban benne vagyok.
Gábor
31 éves
Gelej

Üdv! Életvidám, a mai rohanó világban kissé régimódinak ható férfinek tartom magam, aki még hisz benne, hogy egy út mellől szedett virág pótolhatja a méregdrága ajándékokat. Társat keresek, nem barátnőt. Olyat, aki kicsit különc, kicsit komoly, ugyanakkor kicsit komolytalan, aki ugyanolyan...
Gábor
25 éves
Mezőnagymihály

Szeretek embereket megismerni. Lehet, hogy valamiből egészen más alakul, mint azt kezdetben az ember hiszi, de ez tud nagyon szép vagy akár kalandos is lenni. Itt lenni, és valakivel itt megismerkedve találkozni feltételezi, hogy te női, én pedig férfiúi minőségünkben cserélünk eszmét, de, ha...
Alberto José
25 éves
Mezőnagymihály

Sziasztok magamról anyit hogy Közép-Amerikai vagyok pontosabban Panamából és szeretnék pár keresni szivesen iamerkedek ha többet szeretnél írj rám nyugottan .
János
30 éves
Mezőkeresztes

Keresek korombeli nőt amiből bármi kialakulhat egészen kalandtól akár egy komoly kapcsolatig ha megszeretnélek ismerni irj
János
71 éves
Mezőkeresztes

Egyszerű, de nagyszerű ember vagyok. Szeretnénk egy igazi társat.
Attila
42 éves
Mezőkeresztes

Egy igazán szeretetreméltó ember vagyok, aki eléggé egyedül érzi magát így, hogy nincs mellette egy szerető nő és család. Nagyon vágyom már egy komoly kapcsolatra, amitől én is megkomolyodom.
Tibor
70 éves
Mezőkeresztes

Szeretetre éhes életvidám , társaságot kedvelő de nem minden esetben. Egyszerű embernek tartom magam! Anyukát keresek 16 éves gyermekemnek magamnak egy hűséges társat! Ismerj meg! Nyugodtan írj nem harapok! :) Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe lakom! Ingyen utazok vonaton!
Gyuri
50 éves
Mezőkeresztes

Keresem a párom, a hátra levő életemre,aki elfogad olyannak amilyen vagyok. Hozzuk ki egymásból a legtöbbet.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

2013. december 31-én regisztráltam az oldalatokra, pár kattintás után megtaláltam párom, megláttam és tudtam, hogy Ő az, Csabi :) Ő 2013 novemberében regisztrált, de pár érdektelen levelezésen túl nem jutott.

tovább


társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/gelej
Nyomtatás dátuma: 2020-02-27 08:52:18