Társkereső Mezőkövesd

jegyezz meg

Társkeresés Mezőkövesden (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Mezőkövesdi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 91 társkereső tag vár rád Mezőkövesd és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.



Rövid ismertető


Mezőkövesd egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Mezőkövesd és környékéről:

Erika
61 éves
Mezőkövesd

Szeretem a társaságot, de nem szeretek a középpontban lenni. Közvetlen, barátságos természetem van. Nyíltszívű vagyok és őszinte. Talán még humorom is van, mert a saját hülyeségemen is tudok nevetni. A kollégáim véleménye szerint mindig lehet rám számítani, jól lehet velem csapatban dolgozni,...




Ildiko
49 éves
Mezőkövesd

Szeretek utazni, zenét hallgatni,moziba járni! Szeretem a romantikus sétákat nagy beszélgetéseket! Számomra fontos az őszinteség és a bizalom! Az emberi értékeket többre tartom a megvásárolható tárgyaknál!




Zsuzsanna63
56 éves
Mezőkövesd

Én egy 49-éves elvált nő vagyok,,van két fiam akik vellem élnek.Keresek egy életvidám korban hozzám illó férfit.Aki összinte,hűséges élet vidám.jól ápolt,jó humorú.Szeret szórakozni,kirándulni,sétálni,stb.CSAK KOMOLYKAPCSOLAT ÉRDEKEL?KALANDOROK KIMÉLJENEK?




Zsuzsa
58 éves
Mezőkövesd

Szeretem a természetet, szeretek kirándulni, túrázni, kerékpározni, színházba járni. Szívesen találkozom barátaimmal akikkel jókat lehet beszélgetni, nevetni, bulizni.




Gitka
61 éves
Mezőkövesd

Örülök hogy meg nézted az profilom. Bármit írhatnék magamról ez nagyon nehéz így nem teszem. A személyes találkozás számomra nagyon fontos. Találj meg és írj!




Borbála
69 éves
Mezőkövesd

A fenti adatokat kiegészítve: humán érdeklődésű, egészséges életvitelt élek. Egyedül,miután megözvegyültem. Természetkedvelő, empatikus, jó kedélyű, monogám páromat keresem.




Terézia
66 éves
Mezőkövesd

64 éves elvált egyszerű nő,keresi korban hozzá illő társát,őszinte becsületes férfi személyében.Borsod megyében lakom.Házasságban élők kalandorok kíméljenek!




Magdolna
63 éves
Mezőkövesd

Szeretem a természetet, a szépet, a csendes beszélgetéseket. Egyedül élek(özvegy vagyok). Társat,("igaz barátot") keresek. Szeretek utazni, sok helyen jártam már itthon is és külföldön is. Szeretem az egyenes szókimondó embereket, akik nem hazudnak a másiknak. Lehet még együtt szépen,...




Mária
72 éves
Mezőkövesd

Értelmes, érzelmes, kellemes, jellemes, +Skorpió. Mozgáskorlátozott, rendezett körülményekkel, segítőkutyussal. Sorstársak köréből várok hasonló beállítottságú jelentkezőket barátság kiépítése céljából.




Mariannna
66 éves
Mezőkövesd

Vidám, mosolygós, humorkedvelő, barátkozó személy vagyok. Két felnőtt gyermekem van, már önálló életet élnek. Kertes házban lakom szeretem a természetet, az ősz kivételével minden évszakot.Hobbim a kertészkedés, utazás, főzés, bográcsozás, naplemente.Kedves, szeretni tudó nyugodt, a szó...


Párkereső urak

Társkereső urak Mezőkövesd és környékéről:

Norbert
35 éves
Mezőkövesd

Szeretem, ha valaki megfontolt és józanul gondolkodik. Ne az arcról ítélj, ne a külső után, A lélek mutatja meg, kik vagyunk igazán. Ne az arcot nézd, a lelket keresd, S a lelkén keresztül az embert szeresd. Mindig a mélyből meríts, a felszín csak játszik, Csak a lényeget tekintsd, s n...




Istvan
47 éves
Mezőkövesd

Sportos vagyok,szeretek futni , bringázni , állatszerető (kutya ), nem othon ülős vagyok (főleg nyáron ).




József
61 éves
Mezőkövesd

Csak komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Szeretnék ismerkedni független rendezett körülmények között élő hölggyel.




Zsolt
51 éves
Mezőkövesd

Szia! Zsoltnak hívnak, 51 éves vagyok. Minden alap információ rólam megtalálható az adatlapomon. Ha megszeretnél ismerni, akkor kérlek üzenj!




Csaba
49 éves
Mezőkövesd

Vidám srác vagyok,és komoly kapcsolatot keresek vidám mosolygós hölgy társaságában.Próbálj megismerni.




Tamás
48 éves
Mezőkövesd

Köszönöm, hogy elolvasod a bemutatkozó szöveget. Lehet, hogy épp a társkereső segít abban, hogy megtaláljon, akinek meg kell találnia, vagy magam leljem meg, akit meg kell lelnem. Itt, vagy máshol, de tudom, hogy már úton vagy...




László
61 éves
Mezőkövesd

Legyél vidám (humoros) természetű, házias, kedves, toleráns, odaadó, megbízhetó, szeresd a jó zenéket, mert engem is ezek jellemeznek leginkább! Legyen jó beszélőkéd, sok közös témánk, hogy tudjunk miről és sokat beszélgetni ! Legyen sok célunk és programunk, hogy legyen mit megvalósítanunk ! E...




Stefán
27 éves
Mezőkövesd

Az élet egy nagy kaland! Közös séta, beszélgetés, utazás, felfedezések, figyelem, jó zene, pici bor, egymásra hangolódás, tartalmas együttlét... talán így tudnám legjobban összefoglalni, Üdv.: Stefan




András Zsolt
44 éves
Mezőkövesd

Szia! Találkozunk? :) Talán azt gondolod, hogy túl gyors ez a tempó? Nos... Igazad van, nekem is az lenne, amennyiben arról lenne szó, hogy most azonnal megakarom találni az Igazit. De ez most nem erről szól. Félreértés ne essék, nem egy érzelmek nélküli, hideg, rideg ember vagyok. Hiszek a sze...




Mátyás
37 éves
Mezőkövesd

Állítólag nagyon sokat tapasztalt, jó emberismerő vagyok, mégis néha nagyon naiv. Introvertált vagyok, szóval a tömegrendezvényekkel óvatos vagyok. Biztos anyagi hátterem van. Autodidakta vagyok, jól úszok a mély vízben. A testalkatom inkább erős, látszik, hogy régen többet sportoltam, de van már...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/mezokovesd
Nyomtatás dátuma: 2020-02-23 08:20:52