Társkereső Mezőkövesd

jegyezz meg

Társkeresés Mezőkövesden (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Mezőkövesdi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 79 társkereső tag vár rád Mezőkövesd és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Mezőkövesd egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Mezőkövesd és környékéről:

Magdolna
63 éves
Mezőkövesd

Szeretem a természetet, a szépet, a csendes beszélgetéseket. Egyedül élek(özvegy vagyok). Társat,("igaz barátot") keresek. Szeretek utazni, sok helyen jártam már itthon is és külföldön is. Szeretem az egyenes szókimondó embereket, akik nem hazudnak a másiknak. Lehet még együtt szépen,...
Zsuzsanna63
56 éves
Mezőkövesd

Én egy 49-éves elvált nő vagyok,,van két fiam akik vellem élnek.Keresek egy életvidám korban hozzám illó férfit.Aki összinte,hűséges élet vidám.jól ápolt,jó humorú.Szeret szórakozni,kirándulni,sétálni,stb.CSAK KOMOLYKAPCSOLAT ÉRDEKEL?KALANDOROK KIMÉLJENEK?
Terézia
66 éves
Mezőkövesd

64 éves elvált egyszerű nő,keresi korban hozzá illő társát,őszinte becsületes férfi személyében.Borsod megyében lakom.Házasságban élők kalandorok kíméljenek!
Borbála
69 éves
Mezőkövesd

A fenti adatokat kiegészítve: humán érdeklődésű, egészséges életvitelt élek. Egyedül,miután megözvegyültem. Természetkedvelő, empatikus, jó kedélyű, monogám páromat keresem.
Zsuzsanna
57 éves
Mezőkövesd

Szeretem a környéket ahol lakom, érdekel az utazás,zene. Szívesen kertészkedem, kedvelem a társaságot. Első sorban beszélgetni, ismerkedni szeretnék.
Mária
71 éves
Mezőkövesd

Értelmes, érzelmes, kellemes, jellemes, +Skorpió. Mozgáskorlátozott, rendezett körülményekkel, segítőkutyussal. Sorstársak köréből várok hasonló beállítottságú jelentkezőket barátság kiépítése céljából.
Tímea81
37 éves
Mezőkövesd

Átlagos külsejű,őszinte,barátságos igaz embervagyok,aki szeretetre vágyik,egy hasonlóan igaz társ személyében,szimpátia esetén akár több is lehet belőle.
Mariannna
66 éves
Mezőkövesd

Vidám, mosolygós, humorkedvelő, barátkozó személy vagyok. Két felnőtt gyermekem van, már önálló életet élnek. Kertes házban lakom szeretem a természetet, az ősz kivételével minden évszakot.Hobbim a kertészkedés, utazás, főzés, bográcsozás, naplemente.Kedves, szeretni tudó nyugodt, a szó...
Andi
46 éves
Mezőkövesd

Röviden magamról: alapvetően pozitív gondolkodású ember vagyok. Szeretek kirándulni,túrázni, olvasni , filmet nézni. A sport nem az erősségem,de azért próbálkozom.
Ágnes
63 éves
Mezőkövesd

Korkedvezményes nyugdíjas vagyok. Előtte röntgen asszisztensként dolgoztam. Minden ami szép és jó érdekel.Amitől több lesz az ember. Vidám természetű vagyok. A keresztény értékrend fontos számomra.A hit megtart, erőt ad és irányt mutat Szeretem a természetet, nem vagyok semmi jónak az...


Párkereső urak

Társkereső urak Mezőkövesd és környékéről:

Norbert
37 éves
Mezőkövesd

Szeretnék egy megbízható társat tálalni, akivel a hétköznapok, önfeledté és derűssé válnak... Komoly kapcsolatot keresek. Legfontosabb az összhang, harmónia, őszinteség. Párosan szép az élet.
László
61 éves
Mezőkövesd

Legyél vidám (humoros) természetű, házias, kedves, toleráns, odaadó, megbízhetó, szeresd a jó zenéket, mert engem is ezek jellemeznek leginkább! Legyen jó beszélőkéd, sok közös témánk, hogy tudjunk miről és sokat beszélgetni ! Legyen sok célunk és programunk, hogy legyen mit megvalósítanunk ! E...
Atyuska
47 éves
Mezőkövesd

"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását."
Tamás
48 éves
Mezőkövesd

Köszönöm, hogy elolvasod a bemutatkozó szöveget. Lehet, hogy épp a társkereső segít abban, hogy megtaláljon, akinek meg kell találnia, vagy magam leljem meg, akit meg kell lelnem. Itt, vagy máshol, de tudom, hogy már úton vagy...
Szilárd
43 éves
Mezőkövesd

Szia! Ismerj meg és megtudod,hogy milyen vagyok! Nem vagyok egy egyszerű eset,de őszinte,hűséges,megbízható és vicces vagyok. :-)
Istvan
41 éves
Mezőkövesd

Sportos vagyok,szeretek futni , bringázni , állatszerető (kutya ), nem othon ülős vagyok (főleg nyáron ).
Norbert
35 éves
Mezőkövesd

Szeretem, ha valaki megfontolt és józanul gondolkodik. Ne az arcról ítélj, ne a külső után, A lélek mutatja meg, kik vagyunk igazán. Ne az arcot nézd, a lelket keresd, S a lelkén keresztül az embert szeresd. Mindig a mélyből meríts, a felszín csak játszik, Csak a lényeget tekintsd, s n...
Zsolt
50 éves
Mezőkövesd

Szia! Zsoltnak hívnak, 50 éves vagyok. Minden alap információ rólam megtalálható az adatlapomon. Ha megszeretnél ismerni, akkor kérlek üzenj!
Erik
23 éves
Mezőkövesd

Szia kedves látogató. 185cm magas vagyok, barna szem, barna haj. Szabad időmben sokat kirándulók. Kérdez bátran.
József
61 éves
Mezőkövesd

Csak komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Szeretnék ismerkedni független rendezett körülmények között élő hölggyel.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi kis történetünk több, mit 1 éve kezdődött, amikor megismertük egymást a Parom.hu oldalon. Elhatároztuk, hogy rövid idő eltelte után találkozunk, ezért megbeszéltünk egy randit. Már az első randi alkalmával éreztük, hogy a sorsunk egybeforrt, szívünk egy ritmusra dobban.

tovább


társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/mezokovesd
Nyomtatás dátuma: 2019-11-20 20:18:52