Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 294 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Eger egy Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Jutka
67 éves
Eger

Kedves, őszinte, határozott személyiség vagyok. Szabadidőmben szívesen sétálok, olvasok, kézimunkázok. Keresem azt a társam, aki hasonló személyiségjegyekkel rendelkezik és káros szenvedélyektől mentes. Mottóm: "Embernek lenni NEM szerep."
Viktória
45 éves
Eger

Komoly kapcsolatot keresek... bár az majd úgyis később derül ki. Szeretek sütni, főzni, szabadidőmben szívesen megyek fürdőbe, vízpartra. Szeretek beszélgetni, nem szeretek internetezni, tévézni.
Edit
44 éves
Eger

" Fordul a szél, köd száll alá, itt valami készül, nem késik soká. Nem tudom, mit hoz a szél – rosszat, jót? De valami azt súgja, ilyen már volt...”
Katalin
34 éves
Eger

Kedves,normális életvitelű komoly szándékú emberek jelentkezzenek!!Káros szenvedélyektől mentes,határozott jellem...stb,stb.Kedves ,rendes lány vagyok.Ha szimpatikus vagyok vedd fel velem a kapcsolatot, írj és válaszolok. Keresem a másik felem!!! Csak komoly kapcsolat érdekel!!! Kamusok inkább n...
Irmi
78 éves
Eger

Egyedűl élek, amit nehezen viselek,házias rendszerető vagyok. Életvidám, nyiltszivű, barátságos. Szeretek kirándulni, utazni, szinházba, muzeumokba járni. Igényes vagyok magamra és a kőrnyezetemre
Judit
35 éves
Eger

Lehet, hogy fura elmélet, de én azt vallom, hogy minden reggel kapunk egy esélyt, hogy az életünk, a munkánk, a kapcsolatunk fullos legyen. De ehhez két ember kell. Mindkettőnek bele kell tennie a kalapba azt, amije van. Mindent! És elmondják egymásnak a dolgokat. Megosztják a lehető legkisebb go...
Marianna
23 éves
Eger

Megbízható, jókedvű vagyok, néha túlságosan is :) Nem kedvelem a kétszínű embereket. Egy olyan pasit keresek, aki megbízható és velem együtt élvezi az életet. :)
Katalin
45 éves
Eger

Kedves, nyitott, barátságos, intelligens. Szeretem a jó dolgokat az életben.Szeretem a természetet és a természetes dolgokat. Érdekel a kultúra. Élvezem a zenét.
Joli-e
54 éves
Eger

Ismerkedés, szex, tartós kapcsolat...szerintem is így alakulhat ki egy komoly, tartós, érzelmeken alapuló kapcsolat... De!!! Szeretném megkérni a tisztelt FÉRFIakat, hogy csak akkor keressenek, ha valóban Ők is komolyan keresnek.
Marika
62 éves
Eger

59 éves, egyedülálló, még aktív dolgozó nő vagyok. Szeretem a zenét, a táncot, a kirándulást, szeretek főzni. Hiszem, hogy nem késő még megtalálni a másik felemet!


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Ferenc
60 éves
Eger

Vidám természettű, zenét táncod kedvelő nem dohányzó nem italozó ember vagyok. Egy gyermekem van, fiú és 7. osztályos.. Kerékpározni, kirándulni szerető, életvidám, zenekedvelő vonzó külsejű, házias hölgyet keresek.
János
54 éves
Eger

Én természetet ,zenét művészetet kedvelő érzékeny, párját kereső fiú vagyok. Kinek is kell egy ilyen kis bolondos figura?
Zoli
48 éves
Eger

Szia "Idegen"! ;) Nem tartom nagy jelentőségűnek ide irkálni, hisz a személyes kontakt fog dönteni. ;)
Zsolti
39 éves
Eger

Sziasztok. Ne csak kép alapján dönts! Ismerj meg kicsit és az döntsön érdemes e folytatni az ismerkedést bármilyen szinten. Köszönöm
Róbert
40 éves
Eger

Érzelmileg és lelkileg kiegyensúlyozott,kedves,őszinte,tisztességes,megbízható,független hölgyek jelentkezését várom,28-39 éves életkor között. Ez kb.azt jelenti,hogy ne éljen párkapcsolatban és ne is sírja vissza a régi kapcsolatát sem. Nincsenek nagy igényeim,csak az "alap" dolgok ami...
József
34 éves
Eger

Sportot, vidámságot, társaságot kedvelő programozó vagyok. Szívesen vezetek és utazom. A legjobb barátot keresem. Akivel életünk hátralévő részét meg tudjuk tervezni és élvezni tudjuk férfiként és nőként.
Csaba
38 éves
Eger

Nyugodt, türelmes ember vagyok, aki többre értékel egy filmnézős estét a párjával, mint egy zajos szórakozóhelyet. Komoly kapcsolatot keresek egy mosolygós, kedves lánnyal. Horkolás kizáró Ok :)
László
67 éves
Eger

Őszinteség,kitartá,egymás kölcsönös tiszteletben tartása. Szeretek az élteben mindent, ami szép,nemes és természetes. Szeretek mindent ami magával ragad zene,sport,tánc,mozi,egy jó séta.Imádom a tengert !
Zoltán
49 éves
Eger

Ha szeretnél egy vidám emberrel leélni az életed,az akár én is lehetek! Szeretem a zene szinte minden stílusát,sportolok rendszeresen,a régi filmeket bármikor szeretem nézni.30-44 éves nőies hölgyet keresek,aki sportos, és nem fáj a feje állandóan !
Kristóf
24 éves
Eger

Nehéz lenne magam ilyen kis helyen bemutatni, inkább személyesen, beszélgetés közben. Úgy több minden kiderülhet. Aki megakar ismerni az úgy is ír. :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Sosem gondoltam volna hogy egy nap én is a sikersztorimat gépelhetem, amikor még másokét olvasgattam, miután frissen regisztráltan, 2015 április végén. Egy hosszú (majdnem 7 év) és megfáradt kapcsolaton voltam túl és mint életem során jópárszor, újra egy társkeresőn kötöttem ki, lévén minden ellenpr...

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2017-10-17 15:28:51