Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 333 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Eger egy Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Marika
63 éves
Eger

59 éves, egyedülálló, még aktív dolgozó nő vagyok. Szeretem a zenét, a táncot, a kirándulást, szeretek főzni. Hiszem, hogy nem késő még megtalálni a másik felemet!
Mária
64 éves
Eger

Káros szenvedélymentes ,független nő vagyok ,aki még hisz a boldogságba. Fiatalok ,nős férfiak ,kíméljenek!!!
Ágnes
58 éves
Eger

Írhatok sok szép dolgot magamról, de nem sok értelme lenne. Saját szemmel kell dönteni, saját érzések alapján arról, hogy jelen van-e a szimpátia.
Ditta
43 éves
Eger

Nyitott, érdeklődő, sportkedvelő nő vagyok elvekkel. Optimista, kitartó, természetet és természetességet kedvelő, humort is igénylő személyiség, aki kerüli a nem valódi értékeket.
Judit
26 éves
Eger

"Még el kell mondanom egy szomorú hírt. Az “Igazi” nem létezik. Nincsen. Sehol nem él valahol egy nő vagy egy férfi, aki az igazi, s akit csak meg kell találni. De aki szerencsés, élete során találkozhat két-három olyan emberrel, akiből lehetne “igazi”. De ehhez...
Jutka
68 éves
Eger

Kedves, őszinte, határozott személyiség vagyok. Szabadidőmben szívesen sétálok, olvasok, kézimunkázok. Keresem azt a társam, aki hasonló személyiségjegyekkel rendelkezik és káros szenvedélyektől mentes. Mottóm: "Embernek lenni NEM szerep."
Yudka
53 éves
Eger

Tartós kapcsolat reményében vagyok itt.Mindent elmondok ha kérdezel. Van a várakozás... Ami sokféle lehet. Várhatsz olyasmit, amit valójában nem vársz, de mégis, kénytelen vagy, mert nem kerülheted el. Várhatsz olyasmit, ami már megszokottan érkezik életedbe, ami közömbös, ami mégis, mindig...
Réka
41 éves
Eger

Valahol él, létezik az én párom is, mint mindenki másnak. Keresem. Szeretnék szeretni és szeretetet fogadni.
Magdi
70 éves
Eger

11 éve özvegy vagyok,egyedül élek egy kis társasházban egy lakóparkban.Gyermekem nincs és rossz az egyedüllét.
Mira
31 éves
Eger

Jobb később mint soha!!! ;-) Csak nézelődöm...keresek valakit akit mar ugy erzem hogy megtaláltam... :-)Egerben élek van egy gyönyörű kisfiam!!! Röviden...


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Zsolt
19 éves
Eger

Keresem társam hosszútávra. Szeretek sportolni, olvasni, moziba járni. Magabiztos, őszinte kedves lány társaságára vágyom.
Ákos
30 éves
Eger

Egy rövid bemutatkozás,, szeretnék úgy ismerkedni, hogy nem külső vagy kor alapján megítélni mást , hanem a viselkedés, gondolkozás, , hogy milyen mint ember... Szerintem ez többet jelent a külsőnél és a kornál. Én nem vagyok egy csapongó életű, inkább céltudatos, törekvő, három szakmám va...
Garbo
53 éves
Eger

Az álmodozások kora lejárt. Nem vagyok királyfi, fehér ló sem. Vannak az életben fejezetek, s ha vége, menni kell tovább. Velem jössz? Majd kitaláljuk, hogy hová. Én csak azt tudom, hogy menni szeretnék. Szeretném magtalálni azt a helyet, ahol boldogságban élnek az emberek, szeretetbe...
István
63 éves
Eger

Egerben élek. Most kezdtem újra építeni az életem. Rá akarok készülni az élményekben gazdag nyugdíjas éveimre. Ehhez az új élet felépítéséhez keresek aktív életet élő tárast. Az sem baj, ha a társam is szívesen foglalkozik lovakkal.
Ferenc
60 éves
Eger

Vidám természettű, zenét táncod kedvelő nem dohányzó nem italozó ember vagyok. Egy gyermekem van, fiú és 8. osztályos.. Életvidám, zenekedvelő vonzó külsejű, házias hölgyet keresek.
Arnold
43 éves
Eger

Úgy alakult,hogy egyedül maradtam.Szeretném hinni,hogy megtalálom a társamat. Hinni,hogy van még egy esély az újrakezdésre. Hinni,hogy van még aki hisz bennem.
Csaba
39 éves
Eger

"A szerelem örök, emberfeletti és titokzatos erejével megszünteti a magányt, eloszlatja a távolságot két ember között, lebont mindenféle mesterséges választófalat, melyet társadalom, nevelés, vagyon, múlt, emlékek emeltek közénk." Márai Sándor
Tamás
37 éves
Eger

Társra vágyom, egy olyan intelligens, kedves nő személyében, aki alapvetően normális nő-férfi viszonyra vágyik, romantikára, de az intimitásban élvezni, ha ő lehet a domináns. Kedves, romantikus, intelligens, helyes férfinak szoktak tartani.
Tibor
54 éves
Eger

52éves autószerelő vagyok szeretném végre megtalálni párom akivel nyugodt és boldog lehetnék,személyes találkozás hive vagyok.
Ákos
33 éves
Eger

Szia! Légy bárki tud meghallgatlak. "Tudok barát lenni de akár a világot felforgató futótűz, ezt a másik fél dönti el, de jaj aki ezzel játszik" egy szó mint 100 barátságos, őszinte, és hűséges vagyok .Rólam annyit hogy őszinte ember vagyok és nem árulok zsákba macskát, az egyenes bes...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2018-03-23 00:36:54