Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 353 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Eger egy Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Agnes
42 éves
Eger

Egri,igényes,magyar,szőke egyedul állo hölgy, magas,sportos,rendezett körülmények között élő, FUGGETLEN,magas,sportos,ápolt férfit keres, hosszu távu,tartós kapcsolatra. nem tudok irni,nem vagyok előfizető!
Tünde
53 éves
Eger

Minden szabadidős programot szeretek. Komoly párkapcsolatot keresek! Szeretek kirándulni kerékpározni.
Léna
62 éves
Eger

Független,vidám,nyitott Nö vagyok,Sok mindent szeretek ami az életet széppé,és tartalmassá teszi.Szeretnék szeretni,és szeretve lenni.
Nadin-7
45 éves
Eger

“Az vagyok, aki bárki más is lehet, ha hallgat a szívére. Olyan ember vagyok, aki leborul az élet titokzatossága előtt, aki nyitott a csodákra, aki derűsen és lelkesen viszonyul mindenhez, amit csinál.” (Paulo Coelho) Két fiam van, a nagyobb már egyetemen tanul.
Ditta
44 éves
Eger

Nyitott, érdeklődő, sportkedvelő nő vagyok elvekkel. Optimista, kitartó, természetet és természetességet kedvelő, humort is igénylő személyiség, aki kerüli a nem valódi értékeket. Hazugságmentes, korrekt kapcsolat érdekel.
Krisztina
42 éves
Eger

Nos, mivel már vagy egy órája gondolkoztam, hogy ide mit is írhatnék, de valamit muszáj, így akkor tessék. Voltam férjnél majd 10 évig, nem jött össze. Nem voltam nagy híve a netes ismerkedésnek, de mivel sem sem a nyaralások sem a barátnőkkel eljárkálás, sem a tömegközlekedésen utazás, nem...
Judit
39 éves
Eger

Kedves Társkereső! Idő és lehetőség hiánya miatt gondoltam, hogy talán itt ezen az oldalon megtalálom a hozzám illő párt. Egy katolikus általános iskolában tanítok 1- 5. évfolyamig, valamint felnőtteket is tanítok angol nyelvre. Nagyon szeretem a munkám. Szabadidőmben próbálom a testem és...
Marika
65 éves
Eger

Egyszerü, két lábbal a földön járó társaságot zenét, táncot kedvelő emberke vagyok, aki társát keresi. Az őszinteség számomra alapkő egy kapcsolatban.
Alíz
52 éves
Eger

Optimista, néha pesszimista, utazgató és otthonülő, meggondolt, ritkán meggondolatlan. Jelszó: Szeretni és szeretve lenni! Alamuszi nyuszik és kalandorok kíméljenek! "Mi lehet a kedvesség fokmérője? Mitől függ, hogy ki kap többet és ki kevesebbet? Nos, a kedvesség fokának...
Netti
42 éves
Eger

Nemes szép élethez nem kellenek nagy cselekedetek, csupán tiszta szív és sok, sok szeretet.(Pázmány Péter)


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Jozsef
43 éves
Eger

Sziasztok társkeresök nem írom hogy komoly kapcsolatot keresek. Mondhatnám de a betü sok mindent el bír. Az elsö találkozásnál úgy is kiderül hogy szinpatikus a másik vagy nem. Ha szinpatikus akkor viszont bármi lehet. Keresek egy társat a többit a sors dönti el.
Gábor
33 éves
Eger

Szia! Egy párkapcsolatban élő életet szerető férfi vagyok aki keresi a boldogságát!!! Írj bátran ismeri meg!!
Péter
52 éves
Eger

Teljesen független vagyok. Őszinte, komoly és tartalmas kapcsolatot szeretnék. Imádom a tengert, illetve a vizet.
Arnold
44 éves
Eger

Társasági élet nélkül nehéz az ismerkedés, ezért választottam a társkeresés ezen formáját. Megbízható, őszinte, figyelmes férfinak tartom magam, szeretem a munkám, imádok a természetben lenni.Rendszeresen kerékpározok, gyalogtúrázok, ha az időm engedi.
Gergő
38 éves
Eger

A hagyományos értékrendet (család, hűség) preferálom, fontos számomra a családommal és a barátaimmal eltöltött idő. Keresem hasonló felfogású, nemdohányzó társam. Szeretem tartalmasan eltölteni a szabadidőt. Keresem a társam egy olyan Nő személyében, akinek szintén fontosak ezek a dolgok.
Richárd
35 éves
Eger

Szia Hölgy! A legjobbat keresed? Gyorsan lapozz tovább! :) Mindenkinél van jobb, tőlem is! Nem tudok a négy fal között ülni, mindig azokon túlra vágyom úgy a munkában, mint a szabadidő terén. Egyúttal olykor-olykor nem vetem meg a színházak, mozik, kávéházak világát sem. Szeretem, ha valamit ...
Csaba
40 éves
Eger

Egy kedves, mosolygós, nyugodt, állatbarát, káros szenvedélyektől mentes lányt keresek, akivel egy életre társak leszünk :)
Feri
49 éves
Eger

Szeretném megtalálni a páromat, akivel a mindennapjaimat megoszthatom, eltölthetem. Személyes találkozásnak vagyok híve, nem a végeláthatatlan levelezésnek. Nem vagyok előfizető, sajnos nem tudok válaszlevelet írni :(
András
28 éves
Eger

Szasztok egy gyerekes apuka vagyok szeretnék egy uj kapcsolatot uj életet kezdeni olyan lányal aki a kisfiamat is el fogagya. Szerintem nem a külsö dominál hisz énsem vagyok egy szépség. A szeretet bizalom és a hüség. Öszinteség az ami számit
István
64 éves
Eger

Már dolgoztam eleget. Terveim között szerepel, hogy lakóautóval és/vagy vitorláshajóval utazgatni a világba. Ha Te is érzel magadban ehhez erőt és elszántságot csatlakozz hozzám! Esősorban Egerbe és környékén keresek utitársat! Nyárvégi, őszi indulás.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2013. december 31-én regisztráltam az oldalatokra, pár kattintás után megtaláltam párom, megláttam és tudtam, hogy Ő az, Csabi :) Ő 2013 novemberében regisztrált, de pár érdektelen levelezésen túl nem jutott.

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább


Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2019-01-19 05:26:36