Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 497 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Párra várnak az egri leánykák és szépasszonyok

Hogy az egri csajok valóban olyan harciasak-e, mint tűzrőlpattant várvédő őseik, azt talán csak az egri pasik tudnák biztosra megmondani - de lehet, hogy csak néhány bátorító Bikavér után, kizárólag férfitársaságban mernék megosztani a tapasztalataikat és hódító sikertörténeteiket.

Az mindenesetre biztos, hogy Egerben is szép számmal akadnak olyanok, akik még mindig keresik életük párját - és sokan közülük ezt online (is) teszik, hiszen ha komoly kapcsolat a cél, akkor érdemes minden társkereső lehetőséget megragadni.

Így találj társat Egerben

Ha nem feltétlenül bízol abban, hogy a Végvári vitézek szoborcsoportjából egyszer csak életre kel hős lovagod, vagy az egri borvidék szőlőtőkéi közt váratlanul rábukkansz szíved hölgyére, jobban teszed, ha inkább besegítesz a sorsnak, és egy gyors ingyenes társkereső regisztráció után már kezdődhet is a netes társkeresés.

Minden társkereső alkalmazás hatalmas előnye, hogy könnyű leszűkíteni az ideális jelöltek körét: nem csak az életkor és a lakhely, de tetszés szerint magasság, hobbi vagy más, számodra fontos paraméterek alapján is tudsz válogatni. Nem kell aggódniuk az ötven-hatvan feletti társkeresőknek sem: ebből a korosztályból is egyre többen választják első lépésként az online ismerkedést, és az SMS társkereső vagy a sok beszélgetős oldal sem csak a fiatalabbak játszótere. Fényképes társkereső adatlappal persze mindenképp jobb esélyekkel indulsz, ha párt szeretnél találni: a társkereső férfiak jelentős része figyelemre sem méltatja a fotó nélküli bemutatkozókat, de a társkereső nők sem szívesen ismerkednek arctalan jelöltekkel. Megfontolandó javaslat, hogy ne csak a városra szűkítsd le a keresést: a környékbeli kisebb települések vagy akár Miskolc társkeresőit se zárd ki első körben csak azért, mert kicsit távolabb laknak Egertől.

Tökéletes randi helyek Egerben

Heves megye székhelye ideális helyszíneket és programokat kínál az ismerkedés időszakára és a későbbi romantikus találkákhoz egyaránt, a belvárostól egészen a Bükki Nemzeti Park kapujáig.

A könyvmolyokat és irodalomrajongókat egészen könnyű lesz lenyűgözni a Mikszáth Kálmán Különös házasság című regényéből ismert Buttler-ház vagy Gárdonyi Géza egykori lakóházának meglátogatásával.

Ahhoz, hogy a város török korból származó emlékeit ne felejtsük el egy pillanatra sem, nem kell feltétlenül az amúgy nemzetközi szinten is egyedülálló, csodásan felújított Törökfürdőbe vagy a legendás múltú Egri vár falai közé vonulni; az egzotikus hangulatot a várdomb török sátrában is élvezhetjük egy hagyományos török kávé vagy egy jó vízipipa társaságában. Ha randi partneredet igazán el akarod szédíteni, irány a karcsú tornyú, 14 szögletű, 40 méter magas minaret: a csigalépcsőn 97 fokot kell megmászni, hogy végül a körteraszról gyönyörködhessünk Eger panorámájában.

Bor, mámor, Eger

Mértéktartó borozgatás közben beszélgetni és ismerkedni is könnyebb, így kár lenne kihagyni a nem csak nevében gyönyörű Szépasszony-völgyet, azaz Eger legnagyobb, összefüggő borpincés részét. Ha még mélyebbre merülnénk a borászati témában, akkor irány a város a város alatt, vagyis az a 4 kilométer hosszú pincerendszer, amely a püspöki palota alatt húzódik: egykor itt tárolták az egyházi tized, azaz dézsma bor formájában beszedett részét, ami évente akár a 12-13 millió litert is elérte.

Egri csillagok másképp

Kevesen tudják, hogy Egerben van a világ mindössze 4 Beatles-múzeumának egyike: rendhagyó randihelyszínként ez is kiváló, már amennyiben mindketten bírjátok a gombafejű sztárokat.

Aki a csillagokat is lehozná kedvesének az égről, az a pompás barokk palota, a Líceum épületének keleti oldalán lévő toronyba hívja párját találkára: itt már 1776-ban is csillagvizsgáló működött. A Varázstorony kilencedik szintjén a város látképét különleges módon megjelenítő camera obscura és Eger legmagasabb kilátója, a Panoráma terasz igazán romantikussá varázsolja a randi hangulatát - ez még lánykéréshez is tökéletes helyszín.

Egerben mindössze egyetlen klasszicista épület akad, ez viszont nem más, mint Magyarország második legnagyobb vallási épülete, a Bazilika - ezt minden katolikus társkeresőnek érdemes fejben tartania lehetséges tökéletes helyszínként, ha majd az esküvő tervezgetésééig jut a dolog...

Rövid ismertető


Eger egy Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Ági
66 éves
Eger

Jól szituált, természet és zene kedvelő, rendszerető, hobbim az éneklés, házias, vidám, társaságkedvelő, igényes az őszinteségre.
Icus
59 éves
Eger

családcentrikus vagyok, szeretem a természetet, szeretek kirándulni, turázni, utazgatni, főzőcskézni
Sára
70 éves
Eger

Magamról röviden: öt éve vagyok özvegy. Gyermekeim Bp-en élnek családjaikkal. Szeretek kertészkedni, kirándulni.
Zsuzsánna
66 éves
Eger

Erdőt, hegyeket szeretek járni. A játék is fontos: bicikli, ping- pong,úszás. Egészséges, igaz gondolkodású, derűs életszemléletű, SZABAD embert szeretnék barátnak, társnak, aki szintén békés életet képzel és teremt.
Julianna
50 éves
Eger

Elvált vagyok, egy iskolában dolgozom. Szeretem a természetet és az állatokat. Van egy hófehér cicám.
Márti
53 éves
Eger

165/60 a testalkat. Szerintem mindegy mit ír ide az ember, az csak a felszín. Átlagos, de úgy vélem értelmes nő vagyok, és még mindig Naiv....ebből következik, hogy még mindig keresem a társam. Fiatalos a kinézetem, az életfelfogásom, szeretem a humort. 😊
Gabriella
68 éves
Eger

Szélhámosok kerüljenek. Sok minden érdekel: szeretek olvasni, színházba járni, kirándulni, utazni, múzeumba menni.
KATI
63 éves
Eger

SZERETNÉK EGY ŐSZINTE,HUMOROS ÉLETVIDÁM TÁRSAT VAGY BARÁTOT TALÁLNI SZABADIDŐ ELTÖLTÉTÉSHEZ. ÉN EGY VIDÁM ALAP TERMÉSZETŐ KOROMHOZ KÉPEST FIATALAS HÖLGY VAGYOK.
Tibarin
66 éves
Eger

Sohasem állok ellen a kísértésnek, mert rájöttem, hogy azok a dolgok, amelyek nem jók nekem, nem kísértenek...! George Bernard Shaw Régen regisztráltam. Sokáig nem voltam itt. Szeretném itt megtalálni a társam. Lehetne egy laza, kötöttségek nélküli kapcsolat közös programokkal. /Nem...
Márta
58 éves
Eger

58 éves özvegy vagyok. Szociális területen dolgozok. Egy kapcsolatban nálam elengedhetetlen az őszinteség,kölcsönös tisztelet, megbecsülés, hűség, megbízhatóság.


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Milán
30 éves
Eger

Külföldről hazatelepülő pasi vagyok és eddig nem volt komoly kapcsolatom. De szivesen kipróbálnám magam ezen a téren, eddig amit tudok magamról hogy szeretem a bulit és a jó zenét, meg humorosnak tartanak. Na de nem vagyok én bekébzelt csak be akarom mutatni magamat kicsit közelebbről. Hobbim is...
Sándor
44 éves
Eger

A gyermekemmel egyedül élek és már több ideje érzem a hiányát annak hogy kell valaki. És ez nem szexről szól. Az a kisfiúknak való. Nekem egy igazi társ kell aki megért engem és akinek elmondhatom mindazt ami velem történik, cserébe nyitott fülekre találhat bennem. Komoly Hölgyek jelentkezését s...
István
57 éves
Eger

Személyes találkozást részesítem előnyben! Legyünk őszinték, amikor bemutatkozunk. Ne állítsunk többet egy érzelemről, mint ami valójában. Ha már tudjuk, hogy nincs közös cél, ne áltassuk a másikat. A másik embert akarjuk megismerni, ne egy ideálhoz hasonlítgassuk. Tartsuk szem előtt, ho...
Norbert
37 éves
Eger

Szeretek kirándulni, túrázni, az izgalmas, mozgalmas, érdekes és vicces dolgokat, ezekhez keresek partnert.
Pál
39 éves
Eger

Szia! Nagyjából így jellemezném magamat - nyugodt temperamentumú, jó humorú, alapvetően vidám természetű, komoly gondolkodású, határozott és alkalmazkodó. Szeretem az életet, megélni a pillanatokat.. Köszönöm, hogy megnézted az adatlapomat, további szép napot!
Norbert
34 éves
Eger

Szeretem az őszinte és kedves embereket. Imádom a népzenét, hobbim a népitánc. Szeretek túrázni, természetben lenni. Többre értékelem a természetességet.
Ottó
72 éves
Eger

Sportos,vidám,zenét,táncot,természetet kedvelö,nem dohányzom,ritkán iszom,ápolt,segitökész,röviden,elvált,nyugdijas,két gyerekem van,már nagyok.
Gábor87
33 éves
Eger

bvbdjhdbvjhdbajfvbjfbvhbjvbafbveqbvebvqjkhbvjhqdbfjbvhbvjhefbhjvbjhbbjhdbhjbfjhbjhbfdbjhdbjhbjhabjhfbhjbd
Gábor
35 éves
Eger

Arnold
46 éves
Eger

Imádok a természetben lenni gyalogosan vagy kerékpáron,szeretem a könyveket bújni vagy megörökíteni egy szép pillanatot. De ki tud kapcsolni egy jó film is,vagy egy séta a városban.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Tisztelt Szerkesztőség! Kata és én véletlenszerűen ugyanazon a napon, 2012.11.25-én regisztráltunk az oldalukra. aznap írtam Katának, aki már másnap vissza is írt. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és nagy őszinteséggel szeretjük egymást. Rengeteg közös élmény mellett, örömmel áruljuk el, hog...

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább


társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2020-11-26 19:10:27