Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 550 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Párra várnak az egri leánykák és szépasszonyok

Hogy az egri csajok valóban olyan harciasak-e, mint tűzrőlpattant várvédő őseik, azt talán csak az egri pasik tudnák biztosra megmondani - de lehet, hogy csak néhány bátorító Bikavér után, kizárólag férfitársaságban mernék megosztani a tapasztalataikat és hódító sikertörténeteiket.

Az mindenesetre biztos, hogy Egerben is szép számmal akadnak olyanok, akik még mindig keresik életük párját - és sokan közülük ezt online (is) teszik, hiszen ha komoly kapcsolat a cél, akkor érdemes minden társkereső lehetőséget megragadni.

Így találj társat Egerben

Ha nem feltétlenül bízol abban, hogy a Végvári vitézek szoborcsoportjából egyszer csak életre kel hős lovagod, vagy az egri borvidék szőlőtőkéi közt váratlanul rábukkansz szíved hölgyére, jobban teszed, ha inkább besegítesz a sorsnak, és egy gyors ingyenes társkereső regisztráció után már kezdődhet is a netes társkeresés.

Minden társkereső alkalmazás hatalmas előnye, hogy könnyű leszűkíteni az ideális jelöltek körét: nem csak az életkor és a lakhely, de tetszés szerint magasság, hobbi vagy más, számodra fontos paraméterek alapján is tudsz válogatni. Nem kell aggódniuk az ötven-hatvan feletti társkeresőknek sem: ebből a korosztályból is egyre többen választják első lépésként az online ismerkedést, és az SMS társkereső vagy a sok beszélgetős oldal sem csak a fiatalabbak játszótere. Fényképes társkereső adatlappal persze mindenképp jobb esélyekkel indulsz, ha párt szeretnél találni: a társkereső férfiak jelentős része figyelemre sem méltatja a fotó nélküli bemutatkozókat, de a társkereső nők sem szívesen ismerkednek arctalan jelöltekkel. Megfontolandó javaslat, hogy ne csak a városra szűkítsd le a keresést: a környékbeli kisebb települések vagy akár Miskolc társkeresőit se zárd ki első körben csak azért, mert kicsit távolabb laknak Egertől.

Tökéletes randi helyek Egerben

Heves megye székhelye ideális helyszíneket és programokat kínál az ismerkedés időszakára és a későbbi romantikus találkákhoz egyaránt, a belvárostól egészen a Bükki Nemzeti Park kapujáig.

A könyvmolyokat és irodalomrajongókat egészen könnyű lesz lenyűgözni a Mikszáth Kálmán Különös házasság című regényéből ismert Buttler-ház vagy Gárdonyi Géza egykori lakóházának meglátogatásával.

Ahhoz, hogy a város török korból származó emlékeit ne felejtsük el egy pillanatra sem, nem kell feltétlenül az amúgy nemzetközi szinten is egyedülálló, csodásan felújított Törökfürdőbe vagy a legendás múltú Egri vár falai közé vonulni; az egzotikus hangulatot a várdomb török sátrában is élvezhetjük egy hagyományos török kávé vagy egy jó vízipipa társaságában. Ha randi partneredet igazán el akarod szédíteni, irány a karcsú tornyú, 14 szögletű, 40 méter magas minaret: a csigalépcsőn 97 fokot kell megmászni, hogy végül a körteraszról gyönyörködhessünk Eger panorámájában.

Bor, mámor, Eger

Mértéktartó borozgatás közben beszélgetni és ismerkedni is könnyebb, így kár lenne kihagyni a nem csak nevében gyönyörű Szépasszony-völgyet, azaz Eger legnagyobb, összefüggő borpincés részét. Ha még mélyebbre merülnénk a borászati témában, akkor irány a város a város alatt, vagyis az a 4 kilométer hosszú pincerendszer, amely a püspöki palota alatt húzódik: egykor itt tárolták az egyházi tized, azaz dézsma bor formájában beszedett részét, ami évente akár a 12-13 millió litert is elérte.

Egri csillagok másképp

Kevesen tudják, hogy Egerben van a világ mindössze 4 Beatles-múzeumának egyike: rendhagyó randihelyszínként ez is kiváló, már amennyiben mindketten bírjátok a gombafejű sztárokat.

Aki a csillagokat is lehozná kedvesének az égről, az a pompás barokk palota, a Líceum épületének keleti oldalán lévő toronyba hívja párját találkára: itt már 1776-ban is csillagvizsgáló működött. A Varázstorony kilencedik szintjén a város látképét különleges módon megjelenítő camera obscura és Eger legmagasabb kilátója, a Panoráma terasz igazán romantikussá varázsolja a randi hangulatát - ez még lánykéréshez is tökéletes helyszín.

Egerben mindössze egyetlen klasszicista épület akad, ez viszont nem más, mint Magyarország második legnagyobb vallási épülete, a Bazilika - ezt minden katolikus társkeresőnek érdemes fejben tartania lehetséges tökéletes helyszínként, ha majd az esküvő tervezgetésééig jut a dolog...

Rövid ismertető


Eger egy Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Alíz
54 éves
Eger

Optimista, néha pesszimista, utazgató és otthonülő, meggondolt, ritkán meggondolatlan. Jelszó: Szeretni és szeretve lenni! Alamuszi nyuszik és kalandorok kíméljenek! "Mi lehet a kedvesség fokmérője? Mitől függ, hogy ki kap többet és ki kevesebbet? Nos, a kedvesség fokának...
Virág
57 éves
Eger

Ismerj meg és megtudod milyen ember vagyok. "A sors néha összehoz két embert , mintha csupán a véletlen játéka lenne. Talán ajándékba kapjuk Őket , hogy elkísérjenek bennünket életünk egy szakaszán. Nem azért , hogy birtokoljuk , uralkodjunk felette , sem azért , hogy szeretetünkkel...
Erika
60 éves
Eger

Mit is mondhatok magamról? Vidám természetű vagyok, szívesen beszélgetek, de jó hallgatóság vagyok. Szeretek olvasni, kirándulni, utazni, táncolni (hogy tudok-e, azt a partner is befolyásolja), a jó zenét, finomakat főzni, ha van kinek.
Kata
58 éves
Eger

Ismerj meg ...és megtudod milyen vagyok Alapvetően nyugodt...vidám természetű vagyok.Szeretek utazni...túrázni..szinházba járni. A munkámat örömmel végzem. Keresek egy olyan társat...aki elfogad ..ilyennek amilyen vagyok.
Emese
44 éves
Eger

Komoly kapcsolatra vágyom, aki nem ver át és viszont szeret. Lehetőleg Eger környékén ismerkedem. Ébredjünk együtt....
Csilla
44 éves
Eger

Sziasztok! Tartós, komoly kapcsolat céljából keresném lehetőség szerint egri vagy környékbeli fiatalember ismeretségét! Kapcsolatban élők kerüljenek!
Julcsi
57 éves
Eger

Sajnálom nem vagyok előfizető nem látom kinél vagyok kedvenc vagy ki nézte meg adatlapomat :-) "Azt mondják, az ember életében csupán egy "igazi" szerelem van. Szerintem viszont ez nem igaz. Legalább négy van....
Lilla
57 éves
Eger

SZeretek sétálni és prában a legjobb meglátogatni egy igazán szép helyet az anya természetben. Remélek most ehhez a szenvedélyhez egy szerető társat aki már túl van az élet nagy buktatóin és van ideje is kifürkészni a szép és jó dolgokat. Ügyesen főzök és mindent megcsinálok itthon is, ezért...
Betti
43 éves
Eger

Komoly kapcsolatot keresek. Jelenleg a lányommal és a nagymamámmal élek. Keresem megbízható, becsületes társamat, hosszú távra.
Anna
37 éves
Eger

Fontos számomra egy emberben az érzelmi intelligencia ahogy a másik alap tájékozottsága is. Szeretek a szabadban lenni, de egy jó könyv mellett is ki tudok kapcsolódni. Újabban zenéléssel foglalkozok és értékes számomra a hozzám közelélők lelki világa, mivel érdekel a pszichológia számos rejtelme.


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Péter
48 éves
Eger

Férfi, ... ebben minden benne van. - A természetes szépség híve vagyok, a tetovált női test olyan számomra, mint egy összefirkált festmény, a szegecsek pedig jobban mutatnak egy bőrdzsekin. ;) Ha nagy szíved van, kicsi feneked, és nem csak önbizalom növelő tréningen vagy itt, ...
József
45 éves
Eger

Két lány édesapja vagyok.A kisebbik 10 éves,a nagyobbik jövőre felnőttkorú. Idekinn Karlsruhe-Landau vonalon dolgozom.Nagyon egyhangú a kintlétem,mivel csak a munkáról és a ritkán összejövő hazamenetelről szól,amikor a lányaimat látom újra. Szeretnék megismerkedni valakivel akivel együtt színese...
Ottó
73 éves
Eger

Sportos,vidám,zenét,táncot,természetet kedvelö,nem dohányzom,ritkán iszom,ápolt,segitökész,röviden,elvált,nyugdijas,két gyerekem van,már nagyok.
Gábor87
34 éves
Eger

bvbdjhdbvjhdbajfvbjfbvhbjvbafbveqbvebvqjkhbvjhqdbfjbvhbvjhefbhjvbjhbbjhdbhjbfjhbjhbfdbjhdbjhbjhabjhfbhjbd
Gábor
37 éves
Eger

Egyszerű, kiegyensúlyozott embernek tartom magam. Megbízható, laza, nyugodt természet jellemez, aki párjában is hasonló tulajdonságokat keres.
zoli
42 éves
Eger

Mihály
63 éves
Eger

62 éves, nős, de külön élő férfi vagyok. Tanárképző főiskolát végeztem. Már nyugdíjas vagyok, borászkodással és szőlőtermesztéssel foglalkozom. Múlt év Karácsonykor közölte velem a feleségem, hogy elhidegült tőlem. Kiderült azonban, hogy az az igazság összeszűrte a levet az egyik főnökével. Nem t...
Monitor54
66 éves
Eger

Vagyok, mint ember! Kell ennél több? Sok van, mi csodálatos, de az embernél nincs semmi csodálatosabb.
Gergő
30 éves
Eger

Sziasztok! Tartós,komoly kapcsolatot keresek. Megszeretném találni a párom. Magamról:rendes,becsületes,szorgalmas vagyok. Mottóm: "Arra születtél,hogy ajándék legyél!"
Jani
47 éves
Eger

"Döntsd el,hogy megérdemled az igazi barátságot,az igazi elkötelezettséget és a teljes szeretetet..egészséges és virágzó Emberekkel. Akkor várd ki és nézd meg,hogy ez mennyire kezd mindent megváltoztatni... és meg is fog minden változni,ez biztos. Pozitív és jó energiájú Embereken ...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl.

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2021-04-22 19:20:14