Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 282 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Eger egy Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Zsuzsa
48 éves
Eger

Élni, és élni hagyni. Komoly kapcsolatot keresek,melyben senki nem akarja megváltoztatni a másikat.
Jutka
67 éves
Eger

Kedves, őszinte, határozott személyiség vagyok. Szabadidőmben szívesen sétálok, olvasok, kézimunkázok. Keresem azt a társam, aki hasonló személyiségjegyekkel rendelkezik és káros szenvedélyektől mentes. Mottóm: "Embernek lenni NEM szerep."
Yudka
53 éves
Eger

Nem vagyok Vip tag így nem tudok írni ."Azt mondják, az ember életében csupán egy "igazi" szerelem van. Szerintem viszont ez nem igaz. Legalább négy van. Először beleszeretünk a barátunkba, hogy megtanuljuk, milyen finom is a határvonal a barátság és a férfi-nő kapcsolat között. Az...
Zsuzsa
30 éves
Eger

Szia! Szeretnék ismerkedni komoly kapcsolat céljából. Szeretek nevetni, beszélgetni, sétálni,vagy csak csendben üldögélni, gondolkozni. Társasági ember vagyok én is álmokkal, vágyakkal, amiket lassan de biztosan szeretnék megvalósítani.
Dowicca2
36 éves
Eger

Mottó: Mindig harcolj az álmaidért! Az élet rövid ahhoz hogy ne éljünk meg vidáman minden pillanatot.
Julianna
47 éves
Eger

Legalább 100 karaktert kell írni, no ez már teljesítve :) . Tartalmas is legyen? A tartalmat inkább privátban. Az adatlapomon van néhány fontos dolog. Írj, ha az eddigiek alapján kíváncsi vagy rám!
Judit
34 éves
Eger

Lehet, hogy fura elmélet, de én azt vallom, hogy minden reggel kapunk egy esélyt, hogy az életünk, a munkánk, a kapcsolatunk fullos legyen. De ehhez két ember kell. Mindkettőnek bele kell tennie a kalapba azt, amije van. Mindent! És elmondják egymásnak a dolgokat. Megosztják a lehető legkisebb go...
Piroska
54 éves
Eger

Piroska vagyok ! Elváltam !Szeretek zenét halgatni biciklizni.Keresem a páromat ismerkedel és komoly kapcsolat érdekel !
T.
53 éves
Eger

Komoly, megbízható kapcsolatot keresek, mely őszinteségre, bizalomra épül, hosszú távban gondolkodom. Csak olyan férfit szeretnék megismerni, aki független (elvált, egyedülálló, özvegy)!!! Légy szerethető és szeretni tudó, elfogadó, életigenlő, vígkedélyű, ha kell komoly, monogám, humoros....; é...
Karmen
47 éves
Eger

Fiatalos,széleslátókörű,természetkedvelő,komolygondolkodású,de szeretem a humort.Tartós kapcsolatot szeretnék.


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Róbert
39 éves
Eger

Érzelmileg és lelkileg kiegyensúlyozott,kedves,őszinte,tisztességes,megbízható,független hölgyek jelentkezését várom,28-39 éves életkor között. Ez kb.azt jelenti,hogy ne éljen párkapcsolatban és ne is sírja vissza a régi kapcsolatát sem. Nincsenek nagy igényeim,csak az "alap" dolgok ami...
István
54 éves
Eger

Ha akarsz egy megbízható, komoly de kimondottan életvidám - lételemem a humor, intelligenciával rendelkező, fiatalos - külső és belső - értékekkel rendelkező, harmóniában élő, úriembert....akkor jelentkezz, mert még nem "rabolta el" az igazi!:) Nem időtöltés miatt vagyok itt!!...
Ákos
29 éves
Eger

Egy rövid bemutatkozás,, szeretnék úgy ismerkedni, hogy nem külső vagy kor alapján megítélni mást , hanem a viselkedés, gondolkozás, , hogy milyen mint ember... Szerintem ez többet jelent a külsőnél és a kornál. Én nem vagyok egy csapongó életű, inkább céltudatos, törekvő, három szakmám va...
zoli
38 éves
Eger

Jéé
37 éves
Eger

Ferenc
59 éves
Eger

Vidám természettű, zenét táncod kedvelő nem dohányzó nem italozó ember vagyok. Egy gyermekem van, fiú és 7. osztályos.. Kerékpározni, kirándulni szerető, életvidám, zenekedvelő vonzó külsejű, házias hölgyet keresek.
Tamás
37 éves
Eger

Hosszútávú kapcsolatot szeretnék! Egy Eger melletti kis településen lakom. Szeretem a vidéki életet, az állatokat az erdőt, kirándulást, a napfelkeltét.Szivesen túrázok.Zenében mindenevő vagyok. Nagyon fontos számomra a hűség,az őszinteség! Kb ennyi...semmi extra. :-))
Arnold
42 éves
Eger

Szeretek kirándulni,kerékpározni,olvasni(mostanában elég keveset). Van úgy,hogy egy számítógépes játék köt le,vagy egy film. Belekóstoltam már a kertészkedésbe és a főzésbe is.
Viktor
30 éves
Eger

Üdvözölök mindenkit a profilomon ! Egerben élek és tanulok .A szabadidömben olvasni és sportolni szoktam. Szívesen ismerkednék egy kedves művészetek iránt érdeklődő hölggyel.
Richárd
33 éves
Eger

Szeretem a természetet, a hegyeket, a vidéki létet, a szőlőt, a jó borokat, ugyanakkor egy-egy színházi előadás vagy kiállítás sem áll tőlem távol. Nem kedvelem viszont a pacallevest, az alföldet és ByeAlex-et. Munkám során azon gondolkodom, ami még senkinek sem jutott eszébe, a hegyek között a...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mi kis történetünk több, mit 1 éve kezdődött, amikor megismertük egymást a Parom.hu oldalon. Elhatároztuk, hogy rövid idő eltelte után találkozunk, ezért megbeszéltünk egy randit. Már az első randi alkalmával éreztük, hogy a sorsunk egybeforrt, szívünk egy ritmusra dobban.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább


társkereső sikertörténet

2013. december 31-én regisztráltam az oldalatokra, pár kattintás után megtaláltam párom, megláttam és tudtam, hogy Ő az, Csabi :) Ő 2013 novemberében regisztrált, de pár érdektelen levelezésen túl nem jutott.

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2017-05-23 12:47:49