Társkereső Szajla

jegyezz meg

Társkeresés Szajlán (Heves)

Szajlai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 19 társkereső tag vár rád Szajla és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Szajla egy Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szajla és környékéről:

Heni
45 éves
Recsk

Őszinte,csendes,szolid nő vagyok.Kedvenc szavaim:őszinteség,becsület,tisztelet,emberség.Keresek hasonló jellemvonású férfit.
Ditty
60 éves
Sirok

Kirándulni, kerékpározni és még van egy pár dolog amit szeretek. A legszebb élmény sem ér semmit, ha nincs kivel megosztani. Megoszthatom Veled?
Beus
29 éves
Pétervására

Szia Kedves Látogató! Nehéz úgy bemutatkozó szöveget írni, hogy szerintem nem lehet valakit megismerni két sorból. Ezért inkább írj! :-)
Sziszi
50 éves
Hevesaranyos

Az ünnep szépsége nem a külsőségekben születik meg, hanem a szívekben. milyen ünnep születik ma a szívedben?TISZTESSÉGESEN ÉLEK NINCS MIÉRT BUJKÁLNOM A CSALÁDOMTOL ELMENEKÜLVE!!!TALÁN MAGÁRA ISMER AZ ILLETŐ AKI MINDEN TÁRSKERESŐN MEGTALÁLHATÓÓÓ SPONTÁN NEKEM NICS PÉNZEM VIP TAGSÁG STB HASONLO...
Párkereső urak

Társkereső urak Szajla és környékéről:

tomi
37 éves
Szajla

sziasztok!szerintem rendes normális pasi vagyok persze gondolom mindenki azt irja magárol,meg kell ismerni 1.probát meg ér.szeretek bulizni,sportolni,kirándulni,motorozni+meg sok minden mást komoly összinte kapcsolatot szeretnék,nem nagyon vagyok hive ilyen ismerkedésnek,m sok a szinház de hátha.
Believe
37 éves
Recsk

Szia! Élőben elmesélem amit szeretnél tudni. Szeretek beszélgetni, a ternészetben sétálni, bulizni, a hétvégi főzős partikat. :)
Ricsi
39 éves
Recsk

Sziasztok én egy átlagos jó kedélyű srác vagyok, szeretek bulizni, moziba járni, színházba járni, csavarogni. De nem szaporítom a szót, ha szeretnél írj ismerj meg!
Szilárd
40 éves
Bükkszék

Vidám olykor még vicces alapból jókedvű srác vagyok. Még mindig nincs 100 karakter. Nem hiszem eme pár sor bármire is elég .Ha érdekellek szivesen chatelek vagy talákozom, hiszem a személyes kontaktus varázsában.
Dávid
33 éves
Sirok

Hu... mit is írhatnék ... Szerintem csak személyesen képes az egyik ember a másikat megismerni normálisan. Nagy általánosságban jó kedélyű vidám és megfontolt vagyok. Szeretném megtalálni a társam akivel közösen haladhatok és húzhatom az élet szekerét. Akiben megbízhatok és ő is képes bizalmát b...
tibor
60 éves
Pétervására

szia tibor vagyok,49 éves,van két nagy fiam, tiz éve külön élek, most válok. nem nevezném magam egy férfi ideálnak,nem nevezném magam hibátlannak sem.magányosnak érzem magam,ezért keresek egy kedves hölggyet aki elfogad olyannak amilyen vagyok. köszönöm ,hogy látogatásoddal megtiszteltél. egy nag...
Ervin
38 éves
Parád

Keresem páromat,komoly kapcsolat céljából,ha szimpi vagyok neked,kérlek írj rám,személyes találkozó híve vagyok,nagyon szeretnék már szeretni
Laci
50 éves
Parád

Szabadidőm,és életem kellemes eltöltéséhez keresem a hozzám illő Hölgyemet. Páratlan életemet párosra cserélném. Ha nem találom meg azt a hölgyet,akinek az életét szebbé tehetném,akkor keressen meg Ő engem! :)
János
69 éves
Parád

1950-ben születtem, mezőgazdsasági főiskolai végzettséggel rendelkezem, jelenleg saját vállalkozásomban dolgozom. Sajnálatos módon, drága feleségem néhány évvel ezelőtt súlyos betegségben elhunyt. Családalapítási terveimről még most sem mondtam le, de a vállalkozás körüli teendőim miatt időhiányb...
Attenzione
45 éves
Parád

Blanka /40/ Fülekről!Igazi BUNKÓ,NAGYKÉPŰ,PARASZT,IDIÓTA vagy!Tudod mit,így ismeretlenül is?Nyald ki a seggem,ha te a "SEMMIBŐL" itélsz meg bárkit is!SEGGFEJ!Ha NORMÁLISAN írnak neked,h,és,ha az adott személy nem is tetszik,akkor megköszönöd,és közlöd vele,te TUSKÓ!A fasz van neked nem ...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2017 januárja volt az az idő, ami megváltoztatta az életemet. Fél éve véget ért az előző kapcsolatom, de valahogy nem tudtam zöld ágra vergődni. Többször is próbáltam az évek folyamán különféle "barátkozós" vagy társkereső oldalakat, sikertelenül.

tovább


társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/szajla
Nyomtatás dátuma: 2020-01-22 21:33:47