Társkereső Mezőtárkány

jegyezz meg

Társkeresés Mezőtárkányon (Heves)

Mezőtárkányi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 37 társkereső tag vár rád Mezőtárkány és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Mezőtárkány egy Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Mezőtárkány és környékéről:

Teréz
42 éves
Mezőtárkány

Egy őszinte nő vagyok, elvárom ugyan úgy mástól is.... Ismerj meg és megtudod milyen nő vagyok. Nem kalandra vágyom! Magamról mit is írhatnék! :-) Hiszen az ember mindig változik...
Orsolya
35 éves
Dormánd

Sziasztok.Keresem életem párjat.Szeretem az állatokat. Szeretek kirándulni. Dormándon élek.vidám természetű lány vagyok.
solya29
35 éves
Dormánd

Sziasztok .Én egy lány vagyok aki keresi a párját komoly ,tartós kapcsolatra. Szeretek ismerkedni is.
Marianna
51 éves
Besenyőtelek

Három éve özvegy vagyok. Ismerkedni szeretnék. Rossz egyedül.Ahhoz még fiatalnak érzem magam, hogy egyedül éljek. Komoly kapcsolatot keresek.
Anna
59 éves
Besenyőtelek

Rendezett körülmények között élő özvegy nő vagyok. Szeretem a természetet, szeretek kirándulni és kertészkedni. Komoly kapcsolatot keresek.
Éva
73 éves
Mezőszemere

Három éve egyedül élek magányosan! Keresem azt a korban hozzámillő,nyugidt ,egyszerű férfit akivel hátralevő éveimet megoszthatnám!
Helga
40 éves
Mezőszemere

Szeretném megtalálni az ideális társat.aki érzékeny odaado.szeretö.és elfogadja a gyerekeket.ennyit szeretnék
edit
55 éves
Füzesabony

Egyszerű átlagos nő vagyok. Nem párkapcsolatot, csak barátokat keresek, akikkel néha tudok beszélgetni, ismerkedni. Régen azt hittem, nem történhet rosszabb,mint egyedül maradni!De ez nem igaz! Sokkal rosszabb az, ha olyanokkal vagy körülvéve, akik közt magányosnak érzed magad!
Anna
63 éves
Füzesabony

Mentalitásomat és külsőmet is tekintve fiatalos vagyok. Nyugdíjasként elég aktív életet élek. Társam keresem a hátralévő életemhez. "Az embernek kell hogy legyen Társa az Életben. Egy értékes partner. És ha ez megvan, akkor gazdagabb mint bármelyik király a föld kerekén." Ha...
Erzsike
68 éves
Füzesabony

Helló kedves Társkerő barátaim! Én egy 35 éve özvegy hölgy vagyok, 2 felnőtt gyermekem és 4 unokám van , már felnőtt korosztályúak, nem velem laknak. Én egy komoly gondolkodású, rendezett életkörülmények között élő uriembert szeretnék hosszu távu kapcsolatra, majd később elválik mi lesz...


Párkereső urak

Társkereső urak Mezőtárkány és környékéről:

Csaba
48 éves
Besenyőtelek

Vidám srác vagyok,és komoly kapcsolatot keresek vidám mosolygós hölgy társaságában.Próbálj megismerni.
Ákos
39 éves
Besenyőtelek

Szia én egy nagyon kedves ,őszinte családcentrikus férfi vagyok ,a többit megtudod ha megszeretnél ismerni !!! 😁
Ádám
27 éves
Besenyőtelek

Szeretnék ismerekedni. Minden kiderül ha beszélgetünk. Szeretek beszélgetni megismerni másokat megismerni.
Zoltán
57 éves
Füzesabony

Modern gondolkodású, megbízható, a többi hatvannyolc karaktert majd szóban vagy személyesen megbeszéljük.
Csaba
51 éves
Füzesabony

Kedves, vékony, sportos, nemdohányzó hölgyet keresek komoly kapcsolat reményében, csak a közelemben.
István
36 éves
Füzesabony

"Csodálatos, ahogy a sors az ember keze alá dolgozik, nem? Elénk küldi a megfelelő embert a megfelelő időben. Az apró nüánszok színes szálai gyönyörű szőttessé állnak össze - csak figyelni kell, és nyakon csípni a lehetőséget."
Tibi
43 éves
Füzesabony

felhő13
59 éves
Füzesabony

Józsi
47 éves
Füzesabony

Futóbolond kerestetik ! Ha nem a nagy ŐT keresed fehér lovon és nyitott vagy egy barátságra, amiből bármi lehet, akkor adjunk egy esélyt a sorsnak! Csak sport függő, elmebeteg csajszi jöhet szóba nálam. Az se baj , ha 4 órán belül futod a maratont !!
András
38 éves
Füzesabony

Komoly kapcsolatot keresek szeretek sétálni kirándulni olvasni a többit majd idővel ha megismert és megismerlek


Sikertörténetek

Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább


társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/mezotarkany
Nyomtatás dátuma: 2019-09-23 02:27:36