Társkereső Sopron

jegyezz meg

Társkeresés Sopronban (Győr-Moson-Sopron)

Soproni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 409 társkereső tag vár rád Sopron és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Sopron egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Sopron és környékéről:

Ilona
56 éves
Sopron

56 éves vagyok a születési dátumom szerint, de a biológiai korom jóval fiatalabb. Két felnőtt gyermekem van és két unokám. Sikeres vagyok az életben és a munkámban. Spirituális úton járok. Nagyon szeretem a családi életet és a természetet. A következő 50-60 évre szeretném megtalálni a párom.
Ildikó
64 éves
Sopron

Egyedül élek, ami csak néha kellemes.... Jó lenne, ezen változtatni! Szeretek kirándulni, utazni ( a lehetőségeim szerint! ) A bulizás, harsányság távol áll tőlem! Unokázó nagyi vagyok, kb. kéthetente megyek a Bakonyba, 1-2 napra.( boldogan
Judit
50 éves
Sopron

47 éves nő vagyok,aki komoly és hosszú távú kapcsolatot keres! Szeretem a kirándulásokat,az együtt töltőt lazulós beszélgető estéket a párommal,és zene minden műfaját!
Ibolya
61 éves
Sopron

Vidám, barátságos, társaságot kedvelő hölgy vagyok. Szeretem az erdőt, a mezőt a tengert! Ha velem szeretnél tartani tedd meg bátran!
katinka
66 éves
Sopron

EZ vagyok én sajnos most nincs több időm később kitőltöm! nyugdijas özvegy aki egy hű és romantikus szeretetre méltó és szeretete adni tudó társat keresek.
Nessza
34 éves
Sopron

Jellemzően nyugodt, kiegyensúlyozott nő vagyok, normális értékrendekkel. Szeretek kirándulni,utazni.
Tímea
47 éves
Sopron

Szia! Elvált, egyetemista gyermekét egyedül nevelő teljesen átlagos nő vagyok. Szeretem a természetet, a kirándulásokat viszont irtózom az állatoktól.
Edit
59 éves
Sopron

Elváltam de nem jo egyedül. Keresem a párom! Szeretem a természetet a természetes dolgokat. Szivesen uszom, kerékpározok, kirándulok, imádom a tengert! Szinház, mozi, zene könyv jöhet!20 éves lányommal élek együtt, aki még tanul. Nem szponzort keresek el tudom tartani magunkat!Keresem azt a...
Eszter
56 éves
Sopron

Alacsony,erősen telt nö vagyok.Bika jegyü .Pàrt keresek,kàros szevedély mentest.55-évtöl65 évesig.Szeretek kiràndulni,olvasni.Nyugott,romantikus alkat vagyok.Soproni.
Piri
52 éves
Sopron

Nagyon szeretném megtalálni a " másik felem".Öszinte, hűséges, megbízható vagyok. Szeretem a természetet, imádok kirándulni, túrázni.DVD, mozi, néha színház, s sok átbeszélgetett északa....Igazán a személyes találkozásban hiszek!


Párkereső urak

Társkereső urak Sopron és környékéről:

Mihály
49 éves
Sopron

Kedves Társkereső! Az a férfi vagyok aki a komoly kapcsolatra törekszik. Szeretem az életem amit próbálok a legjobban alakítani. Utazni, túrázni, motorozni szeretnék minnél többet. Az a nő kell nekem aki ezt mind szereti
Zoltán
38 éves
Sopron

Szia! Köszi, hogy megnéztél. Sopronban élek, van egy 16 éves lányom, aki nem velem él. Társat szeretnék, nem csak írogatni.
Zoltán
53 éves
Sopron

Társamat keresem akivel jó beszélgetni, új dolgokat felfedezni,kirándulni,kerékpározni .. Szeretek kertészkedni,ha időm engedi nem állnak messze tőlem a konyhai praktikák ,,főzés ,sütés..Ismerőseim őszinte,megértő,érzelmes embernek tartanak..Egyenlőre ennyi a többit szóban...
Zoltán
54 éves
Sopron

humoros,kiszámítható, lezser, de nem toprongyos, beszélgetni szerető, empatikus, gondolkozni szerető...nos hát nagyjából első nekifutásra...
Tamás
52 éves
Sopron

Komoly kapcsolat reményében keresem társam egy kedves, aranyos hölgy személyében. Káros szenvedélyem nincs.
Viktor
29 éves
Sopron

Sziasztok Kedves magányos ember vagyok aki keresi párját és szeretném megtalálni az igazit nem minden a külső a belső is nagyon fontos számomra
Gergely
37 éves
Sopron

36éves vagyok.Vidam természetű.Komoly kapcsolatot szeretnék.Szeretek kirándulni, olvasni,szeretem a gyerekeket magam körül, saját még nincs de szeretnék majd idővel.
Mihaly
61 éves
Sopron

Karos szenvedélytől mentes, 2 éve független ,érettségizett ,rendezett körülmények kozott elő férfi vagyok
Joci
34 éves
Sopron

Sziasztok! Joci vagyok Sopronban lakom, környékbeli lányokkal ismerkednék! Ha többet szeretnél tudni rólam keress meg bátran!
Balázs
45 éves
Sopron

Már minden helyen kerestelek, ahol nem vagy, csak azt a helyet nem találom, ahol vagy. Csak azt tudom, hogy ott vagy, ahol én nem vagyok. De hol vagyok én? Azt kívánom, bár itt lennél, hogy megmondd. Esetleg ha nagyon-nagyon erősen kívánnám, akkor itt lennél?


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Igaz csak egy napot töltöttünk az oldalon, de az az egy nap változtatta meg az egész életünket.

tovább


társkereső sikertörténet

Kedves Olvasó! A címben szereplő kisfiú 2011 november végén született meg Budapesten egy szerelem gyümölcseként, ami bearanyozza az életem lassan 3 éve...

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Sopron környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/sopron
Nyomtatás dátuma: 2020-11-26 19:37:26