Társkereső Nagycenk

jegyezz meg

Társkeresés Nagycenken (Győr-Moson-Sopron)

Nagycenki párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 20 társkereső tag vár rád Nagycenk és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Nagycenk egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nagycenk és környékéről:

Eszter
41 éves
Nagycenk

Laza de mégis őszinte párkapcsolatot keresek de csak sex kapcsolat hogy mind a ketten jól érezzük magunkat.
Rita
44 éves
Harka

Igazi kalandvägyo vagyok, ältaläban mindenben benne vagyok. Program nelkül nem tudok elni. Keresem hasonlo tärsam, aki szivesen velem tartana mindenfele. 4 eves kisfiammal Ausztriäban elek. Fontos, hogy legyen szived, romantikus alakat legyel, mint en.
Párkereső urak

Társkereső urak Nagycenk és környékéről:

János
52 éves
Nagycenk

Szeretek êlni és stöbit majd mikor meg is merkedünk. Ojan vagyok akit te szeretnél majd ki tapasztalom. Nem szeretem festeni magam gyere is merj meg az többet el mond rólam mint itt hazudoznék neked.
András
39 éves
Kópháza

Csendes, figyelmes, előzékeny fiatalember keresi barátnőjét. Érdeklődési köröm: autók, számítástechnika. Szertek a városban sétálni, hétvégén cabriozni hidegben is.
Norbert
26 éves
Pereszteg

Szia :) jelenleg Vas Zala és Gy.M.S megyékben ingázok van 3 kutyám ők a mindenem !Rendszerint erdőre szeretek menni vadakat fotózni kirándulni !
Peter
40 éves
Kópháza

kophazan elek van szeretek moziba es szinhazba jarni v.kirandulni,csaladcentrikus es oszinte ember vagyok.ha megismerni irj nyugodtan.
Zsolt
50 éves
Kópháza

Szeretek sokat beszélni, nevetni, szeretek még sok sok mindent de Inkább személyesen beszélnék magamról!!
Viktor
40 éves
Hidegség

szia Viktor vagyok 35éves őszinte és vidám természetű férfi erős testalkattal. Imádom a kutyákat, velük természetben sétálni és futni. Boldogságom keresem egy hasonló gondolkodású,vidám,állatszerető lánnyal!
Tamás
40 éves
Hidegség

Egyszerűen Mit kivánhatnék egyszerűbbet? Mint hogy mellém ülj s melléd üljek? Hogy lélegzeted töltse meg szobám is, mint a szívemet. Hogy csengőhangú szép szived mérje múló perceimet. És megszokott mozdulatod köszöntsön nálam éjt s napot. Az asztalhoz együtt üljünk le és este együtt feküdjünk le....
Zsolt
35 éves
Harka

Sziasztok. Zsolti vagyok, 35 éves. Nincs olyanom hogy ideál, nem egy tökéletes modellalkatú nőt keresek, csak valakit akivel jól érzem magam. Úgy gondolom hogy pár szóból, egy kis beszélgetésből még nem sok minden derül ki, úgyhogy rá kell szánni az időt megismerni a másikat. Időm van, aki kívánc...
Richárd
25 éves
Harka

Szia aki meg szeretne ismerni az írjon szeretek utazgatni ismerkedni bulizni sètálni a szabadban! De aki többet szeretne tudni az írjon addig is puszi nektek ;)
István
56 éves
Harka

Pisti vagyok, Harkán élek két nagykorú gyermekemmel, elváltam.Festő vállalkozóként dolgozom.Szeretem a természetet,az állatokat és a zenét.Egy hozzám való megértő társat keresek.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2013. december 31-én regisztráltam az oldalatokra, pár kattintás után megtaláltam párom, megláttam és tudtam, hogy Ő az, Csabi :) Ő 2013 novemberében regisztrált, de pár érdektelen levelezésen túl nem jutott.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább


társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/nagycenk
Nyomtatás dátuma: 2020-03-30 19:01:36