Társkereső Pereszteg

jegyezz meg

Társkeresés Peresztegen (Győr-Moson-Sopron)

Peresztegi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 31 társkereső tag vár rád Pereszteg és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Pereszteg egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pereszteg és környékéről:

Eszter
41 éves
Nagycenk

Laza de mégis őszinte párkapcsolatot keresek de csak sex kapcsolat hogy mind a ketten jól érezzük magunkat.
Kriszti
41 éves
Röjtökmuzsaj

Kriszti vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Nem dohányzók. Szeretek kirándulni, zenét hallgatni, biciklizni.
Rita
44 éves
Harka

Igazi kalandvägyo vagyok, ältaläban mindenben benne vagyok. Program nelkül nem tudok elni. Keresem hasonlo tärsam, aki szivesen velem tartana mindenfele. 4 eves kisfiammal Ausztriäban elek. Fontos, hogy legyen szived, romantikus alakat legyel, mint en.
Párkereső urak

Társkereső urak Pereszteg és környékéről:

Norbert
26 éves
Pereszteg

Szia :) jelenleg Vas Zala és Gy.M.S megyékben ingázok van 3 kutyám ők a mindenem !Rendszerint erdőre szeretek menni vadakat fotózni kirándulni !
Isti
29 éves
Nagylózs

Gergő
27 éves
Fertőhomok

Segítek kicsit. Szeretem a rock zenét de sok más stílust is. Divatot nem követem mert jobb ha egyedibb vagyok. Szeretem a távol keleti stílust főleg a kínait és a Japánt. Házi munkát el tudom látni és még főzni is tudok. Ritkán iszok de akkor vagy scotch vagy burbon. Szeretek biciklizni, sokszo...
János
52 éves
Nagycenk

Szeretek êlni és stöbit majd mikor meg is merkedünk. Ojan vagyok akit te szeretnél majd ki tapasztalom. Nem szeretem festeni magam gyere is merj meg az többet el mond rólam mint itt hazudoznék neked.
Viktor
40 éves
Hidegség

szia Viktor vagyok 35éves őszinte és vidám természetű férfi erős testalkattal. Imádom a kutyákat, velük természetben sétálni és futni. Boldogságom keresem egy hasonló gondolkodású,vidám,állatszerető lánnyal!
Tamás
40 éves
Hidegség

Egyszerűen Mit kivánhatnék egyszerűbbet? Mint hogy mellém ülj s melléd üljek? Hogy lélegzeted töltse meg szobám is, mint a szívemet. Hogy csengőhangú szép szived mérje múló perceimet. És megszokott mozdulatod köszöntsön nálam éjt s napot. Az asztalhoz együtt üljünk le és este együtt feküdjünk le....
Antal
39 éves
Sopronkövesd

Az Eletedet nem a Lelegzetvetelek szama hatarozza meg, hanem azok a Pillanatok amikor elall a Lelegzeted!
Zsolt
44 éves
Hegykő

Nem vagyok egy rossz fiús alkat Ritkán iszom nem dohányzom nem drogozok nem verem a nőket se az állatokat, van munkám nem kell eltartani. Tudom, hogy ezek a mai nőknél a hátrányok. Tudom, hogy amit leírtam túl őszinte, de nem érdekel.
Frigyes
47 éves
Hegykő

Nem tudom, hogy mit is keresek itt . Jó lenne valami hosszú távú kapcsolatot ki alakitani . De alkalmi kapcsolatot is szívesen venném.
András
39 éves
Kópháza

Csendes, figyelmes, előzékeny fiatalember keresi barátnőjét. Érdeklődési köröm: autók, számítástechnika. Szertek a városban sétálni, hétvégén cabriozni hidegben is.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

A megismerkedésünk olyan történet, amit „utolsó esélyes"-nek lehet mondani; mind a ketten a nagybetűs „Társat” kerestük, egy olyan társat, akit szerethetünk, aki szeret és akivel kézen fogva haladhatunk az úton tovább. A kérdés kezdettől fogva ott motoszkált mindkettőnkben: létezik...

tovább


társkereső sikertörténet

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/pereszteg
Nyomtatás dátuma: 2020-04-05 04:02:33