Társkereső Pereszteg

jegyezz meg

Társkeresés Peresztegen (Győr-Moson-Sopron)

Peresztegi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 26 társkereső tag vár rád Pereszteg és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Pereszteg egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pereszteg és környékéről:

Kriszti
40 éves
Röjtökmuzsaj

Kriszti vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Nem dohányzók. Szeretek kirándulni, zenét hallgatni, biciklizni.
Rita
44 éves
Harka

Igazi kalandvägyo vagyok, ältaläban mindenben benne vagyok. Program nelkül nem tudok elni. Keresem hasonlo tärsam, aki szivesen velem tartana mindenfele. 4 eves kisfiammal Ausztriäban elek. Fontos, hogy legyen szived, romantikus alakat legyel, mint en.
Párkereső urak

Társkereső urak Pereszteg és környékéről:

Norbert
26 éves
Pereszteg

Szia :) jelenleg Vas Zala és Gy.M.S megyékben ingázok van 3 kutyám ők a mindenem !Rendszerint erdőre szeretek menni vadakat fotózni kirándulni !
János
52 éves
Nagycenk

Szeretek êlni és stöbit majd mikor meg is merkedünk. Ojan vagyok akit te szeretnél majd ki tapasztalom. Nem szeretem festeni magam gyere is merj meg az többet el mond rólam mint itt hazudoznék neked.
Viktor
40 éves
Hidegség

szia Viktor vagyok 35éves őszinte és vidám természetű férfi erős testalkattal. Imádom a kutyákat, velük természetben sétálni és futni. Boldogságom keresem egy hasonló gondolkodású,vidám,állatszerető lánnyal!
Tamás
40 éves
Hidegség

Egyszerűen Mit kivánhatnék egyszerűbbet? Mint hogy mellém ülj s melléd üljek? Hogy lélegzeted töltse meg szobám is, mint a szívemet. Hogy csengőhangú szép szived mérje múló perceimet. És megszokott mozdulatod köszöntsön nálam éjt s napot. Az asztalhoz együtt üljünk le és este együtt feküdjünk le....
Antal
38 éves
Sopronkövesd

Az Eletedet nem a Lelegzetvetelek szama hatarozza meg, hanem azok a Pillanatok amikor elall a Lelegzeted!
Zsolt
44 éves
Hegykő

Nem vagyok egy rossz fiús alkat Ritkán iszom nem dohányzom nem drogozok nem verem a nőket se az állatokat, van munkám nem kell eltartani. Tudom, hogy ezek a mai nőknél a hátrányok. Tudom, hogy amit leírtam túl őszinte, de nem érdekel.
Frigyes
47 éves
Hegykő

Nem tudom, hogy mit is keresek itt . Jó lenne valami hosszú távú kapcsolatot ki alakitani . De alkalmi kapcsolatot is szívesen venném.
Imi
39 éves
Fertőszéplak

38 éves férfi,komoly kapcsolat céljából keres,elsősorban ősi magyar fegyverrel rendelkező hölgyeket!Tehát nyilasok és orosz lányok "elsősorban😉😁
András
38 éves
Kópháza

Csendes, figyelmes, előzékeny fiatalember keresi barátnőjét. Érdeklődési köröm: autók, számítástechnika. Szertek a városban sétálni, hétvégén cabriozni hidegben is.
Zsolt
49 éves
Kópháza

Szeretek sokat beszélni, nevetni, szeretek még sok sok mindent de Inkább személyesen beszélnék magamról!!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább


társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

2010 októberében regisztráltam azzal a céllal,hogy megtaláljam a hozzám illő társat. Még aznap irtam egy levelet a számomra legszimpatikusabb férfinek,aki másnap válaszolt is!

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/pereszteg
Nyomtatás dátuma: 2019-08-26 03:44:44