Társkereső Pinnye

jegyezz meg

Társkeresés Pinnyén (Győr-Moson-Sopron)

Pinnyei párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 39 társkereső tag vár rád Pinnye és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Pinnye egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pinnye és környékéről:

Kriszti
41 éves
Röjtökmuzsaj

Kriszti vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Nem dohányzók. Szeretek kirándulni, zenét hallgatni, biciklizni.
Eszter
41 éves
Nagycenk

Laza de mégis őszinte párkapcsolatot keresek de csak sex kapcsolat hogy mind a ketten jól érezzük magunkat.
Anita
41 éves
Fertőd

Szia kapcsolat ismerkedés céljából vagyok itt!!Szeretnék boldog lenni szeretném ha szerethetnék és engem is viszont szeretnének!Gyerekeimmel élek családi házamba! "A szerelem ott van a mindennapokban. Találd meg először a pillanatban, hogy felismerhesd valakiben. Lásd meg egy...
Mónika
44 éves
Fertőszentmiklós

??? Mit is írhatnék ide? Mesélhetnék bármit magamról,de sokkal jobban szeretem a személyes kontaktust. Ami biztos hogy egy romantikus,őszinte kedves férfit szeretnék,lényeges hogy tudja mit akar...
Tünde
52 éves
Fertőd

Szeretnék szeretni, és szeretve lenni. Társat keresek, akivel a hátralevő életünket le tudjuk élni.Elvált vagyok két egyetemista gyermekkel.
Zsófi
27 éves
Fertőszentmiklós

komoly gondolkodású, mosolygós, életvidám, intelligens vagyok. szeretek olvasni, és biciklizni. szeretek zenét hallgatni, filmezni.
Borka
76 éves
Fertőszentmiklós

Szöke rövidhaju özvegy vagyok. Szeretek: olvasni,szorakozni,tancolni, kirandulni,szinhazba jarni. Keresek:hasonlo erdeklödesü Úrat! Nincs elöfizetesem, sajnos nem tudok valaszolni
Andi
47 éves
Petőháza

Életvidám nő vagyok..a földön két lábbal állok!!Szeretem a tengert,a F1-et,imádok autót vezetni...bővebben később!!
Párkereső urak

Társkereső urak Pinnye és környékéről:

Isti
29 éves
Nagylózs

Norbert
26 éves
Pereszteg

Szia :) jelenleg Vas Zala és Gy.M.S megyékben ingázok van 3 kutyám ők a mindenem !Rendszerint erdőre szeretek menni vadakat fotózni kirándulni !
Gergő
27 éves
Fertőhomok

Segítek kicsit. Szeretem a rock zenét de sok más stílust is. Divatot nem követem mert jobb ha egyedibb vagyok. Szeretem a távol keleti stílust főleg a kínait és a Japánt. Házi munkát el tudom látni és még főzni is tudok. Ritkán iszok de akkor vagy scotch vagy burbon. Szeretek biciklizni, sokszo...
Antal
39 éves
Sopronkövesd

Az Eletedet nem a Lelegzetvetelek szama hatarozza meg, hanem azok a Pillanatok amikor elall a Lelegzeted!
Zsolt
44 éves
Hegykő

Nem vagyok egy rossz fiús alkat Ritkán iszom nem dohányzom nem drogozok nem verem a nőket se az állatokat, van munkám nem kell eltartani. Tudom, hogy ezek a mai nőknél a hátrányok. Tudom, hogy amit leírtam túl őszinte, de nem érdekel.
Viktor
40 éves
Hidegség

szia Viktor vagyok 35éves őszinte és vidám természetű férfi erős testalkattal. Imádom a kutyákat, velük természetben sétálni és futni. Boldogságom keresem egy hasonló gondolkodású,vidám,állatszerető lánnyal!
Frigyes
47 éves
Hegykő

Nem tudom, hogy mit is keresek itt . Jó lenne valami hosszú távú kapcsolatot ki alakitani . De alkalmi kapcsolatot is szívesen venném.
Tamás
40 éves
Hidegség

Egyszerűen Mit kivánhatnék egyszerűbbet? Mint hogy mellém ülj s melléd üljek? Hogy lélegzeted töltse meg szobám is, mint a szívemet. Hogy csengőhangú szép szived mérje múló perceimet. És megszokott mozdulatod köszöntsön nálam éjt s napot. Az asztalhoz együtt üljünk le és este együtt feküdjünk le....
lajos
60 éves
Fertőszéplak

szerelmet és szeretetet kereső, fitt az életet élni akaró szorgalmas fiú keresi társát egyelőre kötetlen kapcsolatra
Miklos
48 éves
Fertőszéplak

Nincsenek illúzióim - nem érek rá ilyen hülyeségekre. Mire mindennel végzek, max. egy sör a híradó előtt aztán szunya.... Persze ennyire nem vészes a helyzet ;)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább


társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/pinnye
Nyomtatás dátuma: 2020-04-08 11:02:43