Társkereső Sopronszécsény

jegyezz meg

Társkeresés Sopronszécsény (Győr-Moson-Sopron)

Sopronszécsény-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 34 társkereső tag vár rád Sopronszécsény és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Sopronszécsény egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Sopronszécsény és környékéről:

Eszter
41 éves
Nagycenk

Laza de mégis őszinte párkapcsolatot keresek de csak sex kapcsolat hogy mind a ketten jól érezzük magunkat.
Kriszti
41 éves
Röjtökmuzsaj

Kriszti vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Nem dohányzók. Szeretek kirándulni, zenét hallgatni, biciklizni.
Rita
44 éves
Harka

Igazi kalandvägyo vagyok, ältaläban mindenben benne vagyok. Program nelkül nem tudok elni. Keresem hasonlo tärsam, aki szivesen velem tartana mindenfele. 4 eves kisfiammal Ausztriäban elek. Fontos, hogy legyen szived, romantikus alakat legyel, mint en.
Anita
41 éves
Fertőd

Szia kapcsolat ismerkedés céljából vagyok itt!!Szeretnék boldog lenni szeretném ha szerethetnék és engem is viszont szeretnének!Gyerekeimmel élek családi házamba! "A szerelem ott van a mindennapokban. Találd meg először a pillanatban, hogy felismerhesd valakiben. Lásd meg egy...
Tünde
52 éves
Fertőd

Szeretnék szeretni, és szeretve lenni. Társat keresek, akivel a hátralevő életünket le tudjuk élni.Elvált vagyok két egyetemista gyermekkel.
Párkereső urak

Társkereső urak Sopronszécsény és környékéről:

Norbert
26 éves
Pereszteg

Szia :) jelenleg Vas Zala és Gy.M.S megyékben ingázok van 3 kutyám ők a mindenem !Rendszerint erdőre szeretek menni vadakat fotózni kirándulni !
Gergő
27 éves
Fertőhomok

Segítek kicsit. Szeretem a rock zenét de sok más stílust is. Divatot nem követem mert jobb ha egyedibb vagyok. Szeretem a távol keleti stílust főleg a kínait és a Japánt. Házi munkát el tudom látni és még főzni is tudok. Ritkán iszok de akkor vagy scotch vagy burbon. Szeretek biciklizni, sokszo...
Viktor
40 éves
Hidegség

szia Viktor vagyok 35éves őszinte és vidám természetű férfi erős testalkattal. Imádom a kutyákat, velük természetben sétálni és futni. Boldogságom keresem egy hasonló gondolkodású,vidám,állatszerető lánnyal!
Tamás
40 éves
Hidegség

Egyszerűen Mit kivánhatnék egyszerűbbet? Mint hogy mellém ülj s melléd üljek? Hogy lélegzeted töltse meg szobám is, mint a szívemet. Hogy csengőhangú szép szived mérje múló perceimet. És megszokott mozdulatod köszöntsön nálam éjt s napot. Az asztalhoz együtt üljünk le és este együtt feküdjünk le....
János
52 éves
Nagycenk

Szeretek êlni és stöbit majd mikor meg is merkedünk. Ojan vagyok akit te szeretnél majd ki tapasztalom. Nem szeretem festeni magam gyere is merj meg az többet el mond rólam mint itt hazudoznék neked.
Isti
29 éves
Nagylózs

Zsolt
44 éves
Hegykő

Nem vagyok egy rossz fiús alkat Ritkán iszom nem dohányzom nem drogozok nem verem a nőket se az állatokat, van munkám nem kell eltartani. Tudom, hogy ezek a mai nőknél a hátrányok. Tudom, hogy amit leírtam túl őszinte, de nem érdekel.
Frigyes
47 éves
Hegykő

Nem tudom, hogy mit is keresek itt . Jó lenne valami hosszú távú kapcsolatot ki alakitani . De alkalmi kapcsolatot is szívesen venném.
Antal
39 éves
Sopronkövesd

Az Eletedet nem a Lelegzetvetelek szama hatarozza meg, hanem azok a Pillanatok amikor elall a Lelegzeted!
András
39 éves
Kópháza

Csendes, figyelmes, előzékeny fiatalember keresi barátnőjét. Érdeklődési köröm: autók, számítástechnika. Szertek a városban sétálni, hétvégén cabriozni hidegben is.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

Kedves Olvasó! A címben szereplő kisfiú 2011 november végén született meg Budapesten egy szerelem gyümölcseként, ami bearanyozza az életem lassan 3 éve...

tovább


társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/sopronszecseny
Nyomtatás dátuma: 2020-04-09 06:08:26