Társkereső Győr

jegyezz meg

Társkeresés Győrben (Győr-Moson-Sopron)

Győri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 826 társkereső tag vár rád Győr és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Győr egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Győr és környékéről:

Ágica
58 éves
Győr

Páromat, társamat keresem. Szeretnék egy őszinte, tartós, hosszú távú kapcsolatot. NEM KALANDOT KERESEK!!!! Hogy milyen vagyok? Őszinte, hűséges, vidám természetű. Szeretek sütni, főzni, kirándulni, színházba járni, zenét hallgatni, táncolni, és természetesen a párommal otthon kettesbe lenni....
Zita
60 éves
Győr

"Az igazi kincset nem keresni kell,hanem észrevenni kell, és akkor lesz a te igazi kincsed,ha vigyázol rá,és méltó helyet tudsz neki biztosítani a szívedben"
Anna
50 éves
Győr

Kedves ,Szerető társat keresek .! Lányommal és kutyámmal élek . Sok csalódás ért már és vágyom egy kis boldogságra.
Erika
53 éves
Győr

Élni és élni hagyni.Magamról nem sokat írnék,de ha látsz bennem valamit amiért érdemesnek tartod hogy megismerj,írj bátran.Szeretem ha egy férfi ápolt.Ez nem csak a nők kiváltsága.Szeretem a társaságot,a vidámságot,és a természetet. Nem vagyok előfizető,ezért nem tudok válaszolni üzenetre.
Gyöngyi
52 éves
Győr

Szeretnék a komoly kapcsit, megbízható vagyok, ismerj meg és nem bánod meg, ígérem neked. Saját egzisztenciával rendelkezem. Csak komoly szándékkal rendelkező urakkal beszélgetek.
Évi
46 éves
Győr

Izgő-mozgó, energikus és nagyon önálló típus vagyok. Szeretem az életem, a kedves, jóindulatú és őszinte embereket, csak belőlük gyűjtök magam köré. Imádom az élet apró örömeit... egy csodás napfelkelte egy fincsi kávéval a kezemben, vagy éppen egy éjszakai fürdőzés a Balcsiban. (A lányaim már...
Katalin
56 éves
Győr

A test és a lélek harmóniájában élő, figyelmes, őszinte, empatikus hölgy vagyok. A mozgás a mindennapi életem része, a természetjárás varázsa megigéz. Szívesen olvasom a romantikus, történelmi jellegű történeteket.
Zita
63 éves
Győr

Pozitív gondolkodású ,fiatalos,őszinte,romantikus,környezetemre és magamra igényes nő vagyok. Ezekkel a tulajdonságokkal szeretném,ha a társam is rendelkezne. Őszinte,becsületes,fiatalos társam keresem egy harmonikus,szeretetteljes párkapcsolat reményében.
Baba55
62 éves
Győr

Szia! Az életet kapod, a forgatókönyvet írod, a sors pedig rendez. Korom ellenére fiatalos gondolkodású, életstílussal rendelkezem. Nyugdíjas vagyok, de mellette dolgozom. Szeretek kirándulni, wellnessezni ,kulturális programokat, zenét hallgatni bármely olyan programot ami értékes számomra....
Marika
64 éves
Győr

fiatalos még dolgozó nyugdijas vagyok szeretem a vidámságot társáságot szeretek kirándulni olvasni sétálni vidám őszinte társat keresek


Párkereső urak

Társkereső urak Győr és környékéről:

Sándor
44 éves
Győr

Győr vagy kőrnyéki hölgyel ismerkednék.győr kőrnyéki vagyok független.józan életü,őszinte megbizható család centrikus hölygyet keresek!
Joci
46 éves
Győr

szeretetre és szeretni vágyó és "pasika" keresi Istennőjét ,nem szeretnék sablonokban beszélni magamról ha felkeltettem az érdeklődésed adj jelet és ismerkedjünk meg mielőbb ,ha valami jó vár ránk,kezdődjön mielőbb.
Karli
59 éves
Győr

Életet az éveknek ! Hisz oly csodálatos ez a földi lét . Minden újra nyitott ,pozitiv gondolatokkal élő és alkotó szines egyéniség vagyok !!!
Hanz
59 éves
Győr

Sok szépet és jót lehetne ide irni . De azt hiszem egy személyes találkozáskor ,többet megtudhatunk egymásról !
Molnár Tamás
43 éves
Győr

Vonzalom nélkül nincs kapcsolat. Én úgy vagyok vele, hogy szerethetek bárkit az eszéért, de ha nincsen néha olyan pillanat, amikor szépnek is látom, megette a fene az egészet.És akkor még nem csókolóztunk...
Tamás
47 éves
Győr

Vidám,megbízható,becsületes vagyok és kizárólag komoly kapcsolatot keresek.Szeretek kirándulni,túrázni.
Gábor
64 éves
Győr

Ha szeretetre vágysz Szeretned kell.Ha Társra vágysz alkalmassá kell válnod a társra.Szeretet nélkül az élet elsuhan melletted.
Doki
44 éves
Győr

... Társam keresem; először levelezőre, majd nappalira, később pedig estire! :-) ;-) ... Még valamit Kedves Hölgyek! ... Ha a kémiát keresed, arra ott van a periódusos rendszer, a szikrát pedig a dodzsem felső vezetékén pillanthatod meg! :-( ;-) :-))) http://egesz...
Ádám
30 éves
Győr

Laci
47 éves
Győr

Szia! Ide nem szeretnék magamról írni semmit. A személyes találkozásban hiszek. Ha érdekes vagyok számodra akkor megtaláljuk egymást...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/gyor
Nyomtatás dátuma: 2018-04-25 06:53:09