Társkereső Ótompahát

jegyezz meg

Társkeresés Ótompahát (Csongrád)

Ótompahát-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 9 társkereső tag vár rád Ótompahát és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Ótompahát egy Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Ótompahát és környékéről:

Ibolya
35 éves
Nagymágocs

Sarolta
59 éves
Nagymágocs

58 éves elvált egyedül élö nö vagyok. Keresem a párom egy hozzám illö férfi személyében tartos kapcsolatra. Legyen öszinte tudjon szeretni tisztelje a társát. Nyitott vagyok mindenre tudok szeretni.lSzeretek fözni sütni,.olvalsni tvz-ni. Jokat beszélgetni. Nem vagyok nagyigényü de elsösorban a...
Sarolta
51 éves
Nagymágocs

58 éves elvált egyedül élö nö vagyok. Jozan életü 60 év körüli társat keresek. Igaz sokat csalodtam de lassan nyitott vagyok egy uj kapcsolatra. Rokkantnyugdíjas vagyok de mellette dolgozom. Alapvetöen vidám természetü vagyok. Szeretek olvasni, jo filmeket is szeretem. Nagyon tudok szeretni. ha...
Julianna
28 éves
Székkutas

Julcsi vagyok 25 éves,hasonló korú komoly férfit keresek. Szeretek zenet hallgatni ,új recepteket kiprobálni és szeretem a kutyákat.
Párkereső urak

Társkereső urak Ótompahát és környékéről:

Zoltán
33 éves
Derekegyház

Szia átlagos srác vagyok építőiparban dolgozok káros szenvedélyektől mentes na jó nem teljesen a kávét szeretem nagyon ha szeretnél ismerkedni írj nyugodtan.
László
56 éves
Székkutas

Komoly kapcsolatot keresek. Igazi társasági ember vagyok, nagyon hamar megtalálom a közös nevezőt mindenkivel. Gyorsan oldódok, alkalmazkodom mindenkihez.
ZOLTÁN
46 éves
Székkutas

tevékeny ember vagyok.szeretek:sütni-fözni,barkácsolni,jószágokat nevelni. minden dolog érdekel,ami alkoto munka.
Ferenc
66 éves
Székkutas

60 éves özvegy, Írországban dolgozom 8 éve itt élek a gyerekeimmel.Ők is itt dolgoznak. Nekem Magyarországon van saját házam, ahová haza megyek.Keresek alkalmi vagy tartós kapcsolatot.Én egy aktív jó erőben lévő férfi vagyok.keresek korban vitalitásban hozzám illő hölgyek ismeretségét.
Attila
41 éves
Székkutas

Vidám fiatal ember vagyok ismerj meg. Szeretek sétálni, kirándulni.Csak Hőlgyek jöhetnek szóba.Ha jó társaságra vágysz nyugottan jelentkett vicces és humoros is tudok lenni.
Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább


társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább


társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/otompahat
Nyomtatás dátuma: 2021-03-04 06:33:09