Társkereső Ótompahát

jegyezz meg

Társkeresés Ótompahát (Csongrád)

Ótompahát-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 8 társkereső tag vár rád Ótompahát és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Ótompahát egy Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Ótompahát és környékéről:

Ibolya
34 éves
Nagymágocs

Sarolta
58 éves
Nagymágocs

58 éves elvált egyedül élö nö vagyok. Keresem a párom egy hozzám illö férfi személyében tartos kapcsolatra. Legyen öszinte tudjon szeretni tisztelje a társát. Nyitott vagyok mindenre tudok szeretni.lSzeretek fözni sütni,.olvalsni tvz-ni. Jokat beszélgetni. Nem vagyok nagyigényü de elsösorban a...
Sarolta
50 éves
Nagymágocs

58 éves elvált egyedül élö nö vagyok. Jozan életü 60 év körüli társat keresek. Igaz sokat csalodtam de lassan nyitott vagyok egy uj kapcsolatra. Rokkantnyugdíjas vagyok de mellette dolgozom. Alapvetöen vidám természetü vagyok. Szeretek olvasni, jo filmeket is szeretem. Nagyon tudok szeretni. ha...
Julianna
28 éves
Székkutas

Julcsi vagyok 25 éves,hasonló korú komoly férfit keresek. Szeretek zenet hallgatni ,új recepteket kiprobálni és szeretem a kutyákat.
Párkereső urak

Társkereső urak Ótompahát és környékéről:

Zoltán
33 éves
Derekegyház

Szia átlagos srác vagyok építőiparban dolgozok káros szenvedélyektől mentes na jó nem teljesen a kávét szeretem nagyon ha szeretnél ismerkedni írj nyugodtan.
László
55 éves
Székkutas

Komoly kapcsolatot keresek. Igazi társasági ember vagyok, nagyon hamar megtalálom a közös nevezőt mindenkivel. Gyorsan oldódok, alkalmazkodom mindenkihez.
Attila
40 éves
Székkutas

Vidám fiatal ember vagyok ismerj meg. Szeretek sétálni, kirándulni.Csak Hőlgyek jöhetnek szóba.Ha jó társaságra vágysz nyugottan jelentkett vicces és humoros is tudok lenni.
Ferenc
65 éves
Székkutas

60 éves özvegy, Írországban dolgozom 8 éve itt élek a gyerekeimmel.Ők is itt dolgoznak. Nekem Magyarországon van saját házam, ahová haza megyek.Keresek alkalmi vagy tartós kapcsolatot.Én egy aktív jó erőben lévő férfi vagyok.keresek korban vitalitásban hozzám illő hölgyek ismeretségét.
Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2017 januárja volt az az idő, ami megváltoztatta az életemet. Fél éve véget ért az előző kapcsolatom, de valahogy nem tudtam zöld ágra vergődni. Többször is próbáltam az évek folyamán különféle "barátkozós" vagy társkereső oldalakat, sikertelenül.

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/otompahat
Nyomtatás dátuma: 2020-09-27 21:11:14