Társkereső Hódmezővásárhely

jegyezz meg

Társkeresés Hódmezővásárhelyen (Csongrád)

Hódmezővásárhelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 109 társkereső tag vár rád Hódmezővásárhely és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Hódmezővásárhely egy Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Hódmezővásárhely és környékéről:

Eszter
52 éves
Hódmezővásárhely

Normális férfit keresek nem egy éjszakára! De mindenek előtt, mondhatnám azt is, hogy mihez tartás végett! Kérlek csak ez után válaszolj! Nem haragszom , ha nem jön válasz, de te se haragudj meg a már sablon szöveg miatt! Kicsit kemény, de akinek nem inge...! Ami így hangzik: Komoly kapcsola...
Juli
66 éves
Hódmezővásárhely

Fiatalos,vidám hölgy vagyok,szeretek olvasni, utazni.Kölcsönös szimpátiával társat ,barátot keresek.
Reni
43 éves
Hódmezővásárhely

Alapvetően mosolygós, kedves, intelligens, precíz, türelmes, felelősségtudatos, társasági ember vagyok :) Nagyon röviden ennyi. Valamit biztos kihagytam. :)
Ági
39 éves
Hódmezővásárhely

Nehéz az embernek saját magát szavakba önteni... Főleg akkor, ha "eladni" szeretnéd magad. Írhatnék sok mindent magamról, de inkább azt gondolom, ha szimpatikusnak találsz és ez viszont is működni fog, akkor majd megismerjük egymást...
Judit
64 éves
Hódmezővásárhely

Nagyon egyenes őszinte emberként ismernek. Sokat sportolok /úszás, biciklizés/,azt hiszem ezzel kompenzálom a magányomat. Alapvetően romantikus alkat vagyok,talán túlzottan is. Hasonló érdeklődésű partnerrel szeretnék megismerkedni.
karácsonyi judit
70 éves
Hódmezővásárhely

Henii
22 éves
Hódmezővásárhely

Szia!Heni vagyok, 19 éves. Vásárhelyen élek. Szeretek zenét hallgatni filmet nézni, kirándulni. Szeretem az állatokat. Ha jobban meg akarsz ismerni, írj rám nyugodtan:)
Zsuzsanna
56 éves
Hódmezővásárhely

Életvidám,független szeretek utazni,kirándulni szeretem a romantikus vacsorákat,kellemes romantikus estéket,és táncos helyekre járni.
Barbara
39 éves
Hódmezővásárhely

Szerencsét próbálni jöttem. Nem véresen, de komolyan gondolom 😊 Kicsi az esély arra, hogy összefussunk az utcán, még kisebb, hogy szóba is elegyedjünk, hátha majd itt.
Gregus Edit
50 éves
Hódmezővásárhely

Ismerj meg és mond meg Te!


Párkereső urak

Társkereső urak Hódmezővásárhely és környékéről:

András
40 éves
Hódmezővásárhely

Nem egyéjszakás kalandokra vágyom, nem is szabadidő partnert keresek, hanem szeretném megtalálni a párom, akivel igazán boldog lehetek. Családcentrikus, kedves, odaadó, törődő vagyok. Szabadidőben jöhet a mozi, kirándulás, sétálás, biciklizés. Páromra vonatkozó elképzeléseim céltudatos, családcen...
Balázs
34 éves
Hódmezővásárhely

Sziasztok! Szeretnék egy társat, akivel együtt tölthetjük a szabad időnket. Magamról: jó humorérzék, célokkal rendelkezem, és jó lenne valaki aki viszont szeret. Úgyis mondhatnám: Arcom piros, szemem ragyog, bárki keres ..
Zsolt
35 éves
Hódmezővásárhely

Nem vagyok egyszerű eset, de jó humorú srác vagyok. Szeretem az egyenes embereket. Kedvelem a természetet és az utazást. Egy jó könyv vagy egy kis zene ki tud kapcsolni. Komoly kapcsolatot keresek, de mivel szeretek barátkozni, új embereket megismerni nyitott vagyok bármire.
Flórián
20 éves
Hódmezővásárhely

aki ezt olvassa valószínűleg eljutott az adatlapomra és írhatnák oldalakat milyen vagyok de minek mikor nem itt kell megismerkedni jobban szeretem a személyes beszélgetéseket mert sokkal őszintébb és jobb mikor látod a személy mosolyát és szemeit :D annyit rólam hogy szeretek motorozni amit gon...
Istvan
73 éves
Hódmezővásárhely

István vagyok 72 éves özvegy egyedül élő családi házamban, fiatalos, sokoldalú, becsületes, italtól elzárkózó, szeretetre vágyó és szeretetet tudni adó, rendezett anyagiakkal megelégedetten és egy hasonló érzelmekkel rendelkező hölgyet várok nem feltétlen összeköltözéssel. Bővebben majd a levélvá...
Misi
32 éves
Hódmezővásárhely

Sziasztok lányok! :-) Amit el tudok mondani magamról, hogy csak is olyan emberekkel barátkozok akik őszinték a másikhoz. Nem szeretem a kétszínű embereket. Úgyhogy aki ilyennek érzi magát ne is írjon. Na lássuk a felhozatalt :-) :-) :-)
Zoli
40 éves
Hódmezővásárhely

Sokszor reményt vesztve,de örök optimistán,mosolyogva keresem azt a hölgyet,aki társam is lehetne.Tudom,hogy sok minden kimaradt az életemből...Lehetőleg független,energikus,őszinte hölggyel ismerkednék.
Csaba
41 éves
Hódmezővásárhely

Egy őszinte, becsületes és tisztelettudó embernek tartom magam.Mindenféle téma érdekel ezért sok mindenről tudok beszélgetni az emberekkel, viszont nem vagyok átlagos férfi olyan értelemben, hogy nem szeretem a focit, a forma1-et, az autókat sem a motorokat. Szeretem a természetet, az állatokat (...
Feri
61 éves
Hódmezővásárhely

keresek egy kedves, őszinte, szeretetre vágyó, hölgyet,- akit nagyon lehet szeretni tisztelni!- én egy egyszerű ápolt, őszinte, őzvegy férfi vagyok!
Szabolcs
29 éves
Hódmezővásárhely

Szia! Hosszú távú kapcsolatot keresek! Szeretek a szabadban lenni túrázni ,sétálni, futni. Szeretem a munkám ami az egyik hobbim is. Szeretek barkácsolni fából használati tárgyakat készíteni. A többit majd inkább személyesen.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább


társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Hódmezővásárhely környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/hodmezovasarhely
Nyomtatás dátuma: 2017-01-24 12:25:19