Társkereső Mártély

jegyezz meg

Társkeresés Mártélyon (Csongrád)

Mártélyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 193 társkereső tag vár rád Mártély és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Mártély egy Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Mártély és környékéről:

Niki
33 éves
Mártély

Sziasztok! Én 1 kisebb növésű lány vagyok..aki nem feltétlenül kapcsolatot hanem barátokat keres :-). De az sincs kizárva ha valaki jobban megszeretne ismerni..hiszen barátságból szövődhetnek szerelmek !!
Szilvi
35 éves
Hódmezővásárhely

Sziasztok Igazából beszélgetés céljából vagyok itt.. Ha szimpatikus vagyok írjatok nyugodtan rám...
Erika
57 éves
Hódmezővásárhely

Mit mondhatnék ismerkedni szeretnék ,az élet megmutatja hogy lessz e még társam. Egyenlőre ennyi ha valaki meg ismerne írjon.
Aranka
52 éves
Hódmezővásárhely

Hódmezövásárhelyen egyedül lek, van egy lányom komolyabb tartós kapcsolatot keresek a többit személyesen
Erzsébet
57 éves
Hódmezővásárhely

Családcentrikus, életvidám, határozott, néha kisördög, de bújós, házias, nőies, igényes nő vagyok... majdnemek után az egyértelműt keresem..."
Katalin
58 éves
Hódmezővásárhely

Szeretve lenni! - Oly nagy kérés ez? 'Az ember egy napon rádöbben arra, Hogy az életben igazán semmi sem fontos. Sem pénz, sem hatalom, sem előrejutás, Csak az, hogy valaki szeresse őt igazán." /Ghoethe/ „Tévedéseink felét azért követjük el, mert érzünk, amikor...
Zita
40 éves
Hódmezővásárhely

Sokat beszélő, ellenben hűséges, szeretgetős típus vagyok. Szeretk táncolni, de inkabb a barataimmal beszélgetek egy kis kerti sütögetésen.
Ágnes
60 éves
Hódmezővásárhely

Ismerkedni szeretnék, egy hosszú távú kapcsolat reményében lakóhelyemhez közeli férfivel. Őszinteség, bizalom, hasonló értékrend és célok. "Similis simili gaudet"
Rita
45 éves
Hódmezővásárhely

Őszinte, megbízható, nyílt szívű, a munkám a hivatásom... Röviden ez vagyok én... Komoly kapcsolat reményében próbálkozom. Kalandorok,kíméljenek,valamint azok akik nem kapcsolnak adatlapjuk mellé legalább egy fotót,,önmagukról,,!!! Köszönöm a megértést ! Szeretni, szeretve lenni,...
Kitti
33 éves
Hódmezővásárhely

Én vagyok én te meg te! Én és te leszünk mi!:-)őszinte,aranyos kedves vagyok, és ezzel minden jót elmondtam magamról,már elég a karakter:-)


Párkereső urak

Társkereső urak Mártély és környékéről:

fair-co
31 éves
Mártély

Sándor
28 éves
Mártély

Szeretek túrázni és a barátaimmal eltölteni a szabadidőmet Szeretem az állatokat, van 2 boxer és egy husky kutyám, meg egy cicám
Attila
36 éves
Mártély

Az élet tele van elérhetetlen dolgokkal, amik eléréséhez illetve megtalálásukhoz feltétel nélküli hit szükséges, amelyet a remény táplál
GERGŐ
26 éves
Mártély

Hello ! Gergőnek hívnak 22 éves Mártélyi srác vagyok aki szeretne megismerni élete szerelmét.
István
43 éves
Mártély

Keresem a páromat, kivel együtt tudnánk jól érezni magunkat! Nagyon sok minden érdekel, ha viszont velem leszel akkor csak te! :)
Oláh Pál
57 éves
Hódmezővásárhely

üDVÖZÖLLEK KEDVES LÁTOGATÓ!EGY ŐSZINTE TARTÓS KAPCSOLATOT KERESEK OLYAN HÖLGY SZEMÉLYÉBEN AKI TUDJA MIT AKAR EZÉRT HAJLANDÓ LEGALÁBB VÁLASZOLNI NETÁN KEZDEMÉNYEZNI ENÉLKÜL NEHEZEN SIKERÜL TÁRSAT TALÁLNI!
Gyula
29 éves
Hódmezővásárhely

Keresem a párom. Remélem itt megtalálom. szerény és visszafogott vagyok. Szeretek beszélgetni, kikapcsolódni. Szeretnék megismerkedni hozzám hasonló, jó humorú, vidám beállítottságú lánnyal, akivel komoly kapcsolatot lehet kialakítani.
Károly
49 éves
Hódmezővásárhely

Keresem társam, optimista beállitságú vagyok, szeretem a természetet, társaságkedvelő vagyok, rendszerető, zenekedvelő,
Tamás
43 éves
Hódmezővásárhely

Ha citromot kapsz az élettől, ne keseredj el, keresd meg azt aki vodkát kapott, és csapjatok egy bulit.
Laci
45 éves
Hódmezővásárhely

Sziasztok. Mit is mondhatnék magamról. Elöljáróban csak annyit, hogy egyedülálló magányos srác vagyok teli csalódással, de az élet nem áll meg, s a kerék forog tovább.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

Kedves Olvasó! A címben szereplő kisfiú 2011 november végén született meg Budapesten egy szerelem gyümölcseként, ami bearanyozza az életem lassan 3 éve...

tovább


társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/martely
Nyomtatás dátuma: 2020-03-30 17:45:28