Társkereső Tompahát

jegyezz meg

Társkeresés Tompahát (Csongrád)

Tompahát-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 4 társkereső tag vár rád Tompahát és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Tompahát egy Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Tompahát és környékéről:

Ibolya
35 éves
Nagymágocs

Sarolta
59 éves
Nagymágocs

58 éves elvált egyedül élö nö vagyok. Keresem a párom egy hozzám illö férfi személyében tartos kapcsolatra. Legyen öszinte tudjon szeretni tisztelje a társát. Nyitott vagyok mindenre tudok szeretni.lSzeretek fözni sütni,.olvalsni tvz-ni. Jokat beszélgetni. Nem vagyok nagyigényü de elsösorban a...
Sarolta
51 éves
Nagymágocs

58 éves elvált egyedül élö nö vagyok. Jozan életü 60 év körüli társat keresek. Igaz sokat csalodtam de lassan nyitott vagyok egy uj kapcsolatra. Rokkantnyugdíjas vagyok de mellette dolgozom. Alapvetöen vidám természetü vagyok. Szeretek olvasni, jo filmeket is szeretem. Nagyon tudok szeretni. ha...
Párkereső urak

Társkereső urak Tompahát és környékéről:

Zoltán
33 éves
Derekegyház

Szia átlagos srác vagyok építőiparban dolgozok káros szenvedélyektől mentes na jó nem teljesen a kávét szeretem nagyon ha szeretnél ismerkedni írj nyugodtan.
Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/tompahat
Nyomtatás dátuma: 2021-03-08 19:10:40