Társkereső Gádoros

jegyezz meg

Társkeresés Gádoroson (Békés)

Gádorosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 30 társkereső tag vár rád Gádoros és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Gádoros egy Békés megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Gádoros és környékéről:

Ildikó
43 éves
Gádoros

Bármit írhatnék ide de minden az első találkozáson kiderül.Ha érdekellek ismerj meg,viszont egy szia után nem fogok randizni
Tünde
51 éves
Árpádhalom

Edina
39 éves
Nagyszénás

Néha komoly vagyok,néha kolmolytalan Szeretem a természetet.A gyermekeimért élek.Komolytalan emberek kerüljenek.
Andrea
42 éves
Nagyszénás

Ismerj meg és meg tudod milyen vagyok...Bármit írhatnék de a személyes találkozó híve vagyok . Dilisek kíméljenek ..
Párkereső urak

Társkereső urak Gádoros és környékéről:

Dávid
24 éves
Gádoros

Sziasztok! Nem tudom mit kellene írnom, hisz pont az a cél, hogy ismerkedjünk... vagy nem? Szép napot!:)
Balázs
33 éves
Gádoros

Manapság a jóga, pillanat megélése érdekel. Keresem párom kivel lelki és testi szinten kitudjuk egészíteni, feltudjuk dobni életünket.
Ferenc
38 éves
Gádoros

Keresem páromat kivel megoszhatom életem minden pillanatát és elfogad annak aki vagyok. Hiába van család, barát, haverok a magány nehéz dolog egyedül elviselni olykor még nehezebb. Mindig vidám és jókedvű vagyok pozitív hozzáállással.
Norbert
44 éves
Gádoros

romantikus és kissé érzelgős.(nem akarok ismét csalodni) A boldogság nem jön magátol, meg kell küzdeni érte. Hobbim a horgászat, jo film zene.
Udo
25 éves
Gádoros

Sziasztok egy rövidebb leírás alatt nem igen lehet megismerni senkit, szerintem inkább irjatok és ismerkedjünk.
László
43 éves
Eperjes

Szerény vagyak szeretek szorakazni sportolni utazgatni havanrá idöm gyerek centrikus vagyak nem szeretem a magányt
Ádám
27 éves
Eperjes

Sziasztok! Ádám vagyok, 23éves srác. Verseny szerűen sportolok, erőemelő vagyok. Azért regisztráltam az oldalra, mert idáig még nem találtam meg az igazit, és úgy gondoltam, hogy teszek itt egy próbát! Írjatok nyugodtan, bárkivel szívesen beszélgetek :)
László
45 éves
Nagyszénás

Kapcsolat reményében regisztráltam! Szeretem a természetet az állatokat a naplementéket és a jó kávét! :)
Ferenc
42 éves
Nagyszénás

Komoly kapcsolatot keresek. Olyan hölgyet keresek akki elfogad tud Szerbia meg becsul. Én tudok tiszta szívből szeretni.
Antal
52 éves
Nagyszénás

Vidám, nem dohányzó, magányos férfi vagyok, Kedvelem a szórakozást a filmeket, dolgozom és keresem a hasonló gondolkodású társam!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább


társkereső sikertörténet

2010 októberében regisztráltam azzal a céllal,hogy megtaláljam a hozzám illő társat. Még aznap irtam egy levelet a számomra legszimpatikusabb férfinek,aki másnap válaszolt is!

tovább


társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Gádoros környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/gadoros
Nyomtatás dátuma: 2020-03-30 19:11:31