Társkereső Békéscsaba

jegyezz meg

Társkeresés Békéscsabán (Békés)

Békéscsabai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 257 társkereső tag vár rád Békéscsaba és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Békéscsaba egy Békés megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Békéscsaba és környékéről:

Mária
56 éves
Békéscsaba

Egyedülálló vagyok, Békéscsabán élek és dolgozom. Tartós, megbízható, őszinte kapcsolatot szeretnék.
Bőbe44
44 éves
Békéscsaba

Magatokat barátoknak neveztétek,Hamis törődéssel bizalmam vettétek."Bármi baj van, fordulhatok felétek."De igazából mindig kinevettetek.
Icu
60 éves
Békéscsaba

60 éves, független hölgy vagyok. Nyugdíjasként részmunkaidőben dolgozok. Egy felnőtt gyermekem van, aki más városban önálló életet él. Lelkes amatőrként szeretek túrázni,kerékpározni és kirándulni.
Éva
54 éves
Békéscsaba

Komoly kapcsolatot, társat keresek. Szeretném nyugalomban, biztonságban, szeretetben leélni azt az időt, amit szerencsém van még megélni.
Virág
62 éves
Békéscsaba

Szeretni és szeretve lenni. Keresem társam egy megbízható, jószándékú, megértő, szeretetre vágyó férfi személyében.
Erzsébet
70 éves
Békéscsaba

Komoly kapcsolatot keresek,rendes inteligens, káros szenvedélyektöl mentes úr személyében.Kalandorok kiméljenek .Házias,barátságos nyitott ,természetet, állotokat szeretö,inteligens hölgy vagyok .
Mónika
49 éves
Békéscsaba

Ismerkedni szeretnék. Parnerem keresem. Vidám természetű vagyok. Szeretek táncolni , színházba járni. Olyan férfit keresek , aki partnernek tekint. Szeretek beszélgetni.
Szilvi
44 éves
Békéscsaba

Vidám,pörgős életet élő nő vagyok,aki nyitott a világ dolgaira. Kevés szabadidőmet a barátaimmal szeretem tölteni.Hobbim a lakberendezés és a virágkötészet,utóbbi a munkám is egyben. Szeretnék egy őszinte,megértő társra lelni,komoly kapcsolat reményében.(Kalandorok lehetőleg kíméljenek).
Böbe
58 éves
Békéscsaba

Temperamentumos, vidám, optimista, őszinte, két lábbal a földön járó, szenvedélyes, egyszerű nő vagyok.
Kati
68 éves
Békéscsaba

Dinamizmust viszek az életedbe. Az vagyok akire nem tudsz haragudni, mert egy mosollyal leveszlek a lábadról. Az vagyok aki mindíg figyel Rád. Az vagyok aki mélyen tiszta szivvel önzetlenül Önmagadért fog szeretni.


Párkereső urak

Társkereső urak Békéscsaba és környékéről:

András
60 éves
Békéscsaba

Kertes házban egyedül élő,független,fiatalos,káros szenvedélyektől mentes férfi vagyok. Keresek egy hölgyet,komoly kapcsolatra,a továbbiak szimpátia alapján.
Lajos56
57 éves
Békéscsaba

Vidám szorgalmas ember vagyok. Ezt a típusú hölgyet keresem. Szeretek fürdőbe járni. Séta a temeszetben. Szeretem az állatokat, növényeket.
Laci
36 éves
Békéscsaba

Hozzuk létre a következőt: MI Szia! Szeretek zenét hallgatni, sok mindenhez erőt ad. Szeretnék saját családot. Türelmes vagyok, törekszem arra, hogy megértessem a másikkal a nézőpontomat, és én is adok időt, hogy a másik kifejtse felém a véleményét. (Kölcsönös, tartalmas beszélgetések. Ez...
Viktor
26 éves
Békéscsaba

Szia! Sok mindent tudnék mesélni magamról, csak nem férne ki ide. :D Mindenképpen érdekes személyiség vagyok akit érdemes megismerni ezt garantálom. ;) Ez az oldal érdekesnek tűnik, úgy hogy meglátjuk mi sül ki belőle. :) Leginkább egy rendes kapcsolatra vágynék valakivel akivel eltudjuk viselni...
njohn
65 éves
Békéscsaba

Egészséges életmód szerint rendezett körülmények között élem életem- reform táplálkozás, rendszeres nem versenyszerű sportolással.
Tamás
30 éves
Békéscsaba

Örülök, hogy az adatlapomra tévedtél! Kedves és barátságos békéscsabai srác vagyok, aki hölgypárját keresi :)
Gábor
30 éves
Békéscsaba

Gábor vagyok, 30 éves! Szeretem a nőket, a futballt, a kutyákat,de szinte minden állatot, a humort, a családomat ,a barátaimat!! Emberi tulajdonságok, amelyeket nagyon nem szeretek!: Hazugság, hűtlenség, irigység, rosszindulat!
János
39 éves
Békéscsaba

Tartós kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra. Alapvetően vidám, pozitív szemléletű vagyok. Ha ennél többet szeretnél tudni rólam, írj nekem. :)
Antal
62 éves
Békéscsaba

"Egy zsák levél,s benne a szívem,s a könnyeim a bélyegek. De a lányok olyan buták:a szívemig egyik se lát." Egyedülálló,független,hűséges,ápolt,férfi vagyok.Hasonló adottságokkal rendelkező,megértő,életvidám,csinos,hölgy ismeretségét keresem komoly kapcsolatra,58 éves korig.
Ákos
63 éves
Békéscsaba

Elvált,tartós kapcsolatot kereső,gondnoki munkát végző férfi vagyok.Szeretem a természetet fotózni,kerékpározni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Én már majdnem töröltem magam, de adtam még a netes keresésnek két hetet, amikor engem már vagy harmadszor jelölt meg egy év alatt...

tovább


társkereső sikertörténet

Tisztelt Szerkesztőség! Kata és én véletlenszerűen ugyanazon a napon, 2012.11.25-én regisztráltunk az oldalukra. aznap írtam Katának, aki már másnap vissza is írt. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és nagy őszinteséggel szeretjük egymást. Rengeteg közös élmény mellett, örömmel áruljuk el, hog...

tovább


társkereső sikertörténet

Igaz csak egy napot töltöttünk az oldalon, de az az egy nap változtatta meg az egész életünket.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/bekescsaba
Nyomtatás dátuma: 2018-06-24 20:51:19