Társkereső Békéscsaba

jegyezz meg

Társkeresés Békéscsabán (Békés)

Békéscsabai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 244 társkereső tag vár rád Békéscsaba és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.



Rövid ismertető


Békéscsaba egy Békés megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Békéscsaba és környékéről:

Erzsébet
67 éves
Békéscsaba

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal. / Oscar Wilde/ igényes,, ápolt,,,hagyományos értékrend szerint élem az életemet, a természetes egyszerű életforma a szimpatikus,,




Erna
64 éves
Békéscsaba

Fiatalos, energikus, családközpontú vagyok, hasonló társat keresek kimondottan hosszú távú kapcsolatra. Szeretek olvasni, kirándulni, utazni, bicajozni, színházba, hangversenyre járni.




Erika
29 éves
Békéscsaba

Gondoltam kipróbálom ezt az oldalt, mert a mai világban sajnos nehéz ismerkedni. A férfiak talán kevésbé udvarolnak, én pedig nem vagyok nyíltan kezdeményezős típus. Lehet, hogy régimódi vagyok:)És romantikus is kicsit. Szeretek élőben beszélgetni, még a skype is oké, a hosszas virtuális levelez...




Mónika83
34 éves
Békéscsaba

Komoly és egyben konzervatív gondolkodású vagyok. Egészen jó humorérzékem van. Szeretek a természetben sétálni. Szeretem az állatokat. Őszinte ember vagyok. Hobbim a kirákozás, olvasás, fotózás...és még sorolhatnám.. :)




Ani
41 éves
Békéscsaba

Hasonló értékrendű páromat keresem, akinek van már gyermeke, és tartós, komoly kapcsolatra vágyik. Békéscsabai vagyok, de a fiam tanulmányai miatt Budapest,Szeged vagy Győr irányába fogunk elmozdulni. Szeretem a vidámságot, a mosolyt, a pozitivitást. Ezek ellenkezője taszító számomra és nem tudom...




Magdi
59 éves
Békéscsaba

Eddig az igazit kerestem, most már az igazat keresem.Komoly párkapcsolat érdeke.Többet nem írok a nagy nyílvánosságnak,ha felkeltettem az érdeklődésed,tisztelj meg egy pár sorral.




Anna
51 éves
Békéscsaba

Nézelődöm....keresgélek... mint mindenki itt.... 1 valakit keresek!! Sok sikert mindenkinek!!! :)...




Évi
33 éves
Békéscsaba

Kedves, megbízható, őszinte, csinos nő vagyok. Szeretek sportolni, kirándulni,túrázni, kerékpározni. Szeretem a gyerekeket. Nem szeretem a cigerettáznak körülöttem.




Éva
43 éves
Békéscsaba

Szeretném újra megtalálni az igazit. Elvált vagyok,de hiszem,hogy valahol még vár rám valaki.Ha te vagy az a férfi,akkor írj nekem.




Zsuzsa
55 éves
Békéscsaba

Keresek valakit aki hasonló mint én.Ez mit jelent? Vidám vagyok de ugyan akkor az életet komolyan veszem.Szeretem a természetet a romantikát és mindent ami az életbe boldoggá tesz.Az a baj,hogy a férfiak nem mernek ismerkedni!!


Párkereső urak

Társkereső urak Békéscsaba és környékéről:

Dezső
58 éves
Békéscsaba

Lágy lankák, meredélyek, szűk völgyek..akár a szellemi hullámvasúton haladó utas tekintete fürkészi a feltáruló képek szépségeit, úgy tekintek a jövőbe...élmények várnak , kedvesek s meghittek...csatlakozz...utazzunk együtt...




Matyi
26 éves
Békéscsaba

Kedves idelátogató Hölgy! Ha már kezdesz annyi időt tölteni az adatlapomon, mint amennyit én görnyedtem a megírásával, akkor feltétlenül vedd fontolóra, hogy írsz nekem. Magamról annyit, hogy nem vagyok az a kifejezetten buliba járó, pávákkal suttogó, szteroid felfújt típus.




János
64 éves
Békéscsaba

Megbízható szeretni képes kissé romantikus . Szeretek színházba koncertekre járni /komoly és könnyűzeneire is/




József
57 éves
Békéscsaba

vidám,ugyanakkor komoly gondolkodású,kicsit bohém.szeretek kirándulni,utazni,főzni,bográcsozni.Csak egy igazi társat szeretnék.




Attila
49 éves
Békéscsaba

Önálló, kedves megbízható férfi vagyok. Olyan nőt keresek, akivel kölcsönösen tiszteljük egymást, akivel remek közös programokat élhetünk át, jókat nevetünk, ,fontos a szeretete,a véleménye. Társat keresek, akit boldoggá tehetek, akitől megkaphatom mindazt, amire vágyom. van két csodálatos gyere...




Nikopol
35 éves
Békéscsaba

őszinte, optimista, kicsit bolond, vidám, aktívan élem napjaimat...mindenki másképp ítél meg...ismerj meg! :P Komoly kapcsolatot keresek aminek az őszinteséget és bizalmat tartom alappillérnek.




Tamás
36 éves
Békéscsaba

Azt hiszem nehéz eset vagyok.Alapvetően komoly, de sokszor viccelődök (ezt néha félre is értik néhányan). Őszinte és hűséges vagyok, és ezt el várom a páromtól is, különben meg ette a fene az egészet. Szeretek vitatkozni (nem veszekedni) szinte minden témában, ugyanis sok minden érdekel és meg is...




JÓZSEF
48 éves
Békéscsaba

Pozitív gondolkodású, örök optimista vagyok. Jelenleg Angliában élek, viszont magyar társamat keresem. Ezért is regisztráltam az oldalra. Nem tudom mit kellene ide írnom... egy-két mondat kevés a bemutatkozáshoz, ezért ha valakit bővebben érdekel hogy ki vagyok , biztosan meg fogja tudni. ;)




Tamás
29 éves
Békéscsaba

Örülök, hogy az adatlapomra tévedtél! Kedves és barátságos békéscsabai srác vagyok, aki hölgypárját keresi :)




Álmos
57 éves
Békéscsaba

Komoly kapcsolatot keresek,nem félmegoldást! Társat keresek a hétköznapokra,ünnepnapokra ,éjszakára és nappalra !


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Igaz csak egy napot töltöttünk az oldalon, de az az egy nap változtatta meg az egész életünket.

tovább


Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/bekescsaba
Nyomtatás dátuma: 2017-08-22 13:17:32