Társkereső Békéscsaba

jegyezz meg

Társkeresés Békéscsabán (Békés)

Békéscsabai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 288 társkereső tag vár rád Békéscsaba és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Békéscsaba egy Békés megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Békéscsaba és környékéről:

Shine
44 éves
Békéscsaba

Komoly, tartalmas kapcsolatot keresek, ami elsősorban lelkieken, közös érdeklődésen alapul. Olyan társat, akinek nem a külső szépség és egyéb felszínes dolgok a legfontosabbak a másikban.
Mary
41 éves
Békéscsaba

Túl sokat csalódtam már az életben, hogy elhiggyem, amit egy férfi mond, csak tettekkel lehet meggyőzi! Szerelmes típus vagyok.
Tamina
30 éves
Békéscsaba

"Nem az a szerelem, ha egymást nézzük, hanem ha együtt egy irányba nézünk." Nem keresek komoly kapcsolatot, mert szeretek nevetni. Viccet félre téve tartós kapcsolatot keresek, mely közös értékrendre, kölcsönös bizalomra, humorra és az elmaradhatatlan kémiára épül.
Erzsébet
70 éves
Békéscsaba

Komoly kapcsolatot keresek,rendes inteligens, káros szenvedélyektöl mentes úr személyében.Kalandorok kiméljenek .Házias,barátságos nyitott ,természetet, állotokat szeretö,inteligens hölgy vagyok .
Annabell
28 éves
Békéscsaba

Szia :-) Örülök hogy az adatlapomra léptél,ismerkedes céljábol vagyok itt,kizárolag hosszú távú kapcsolatott keresek,idősebb fiatal emberekkel ismerkednék,ha nem akadály a kor különbség
Erika
42 éves
Békéscsaba

Nem szeretem magamat jellemezni, az első randin már kiderül hogy milyen is vagyok. A személyiségemet senki nem tudja megváltoztatni. Írhatnék magamról jó jellem képet de mindenkinek vannak hibái. Csak egy kis figyelmet várok el egy férfitól!!!😊
Magdi
55 éves
Békéscsaba

Életvidám, fiatalos, jókedvű nő vagyok. Keresztény értékrend szerint élem a mindennapjaimat, baptista gyülekezetbe járok. Dolgozom, jó egzisztenciával rendelkezem. Szeretek színházba, komoly zenei koncertekre, előadásokra járni, kirándulni, családommal együtt lenni! Szeretném ha a leendő...
Judit
53 éves
Békéscsaba

Ápolt igényes fiatalos nő vagyok!Olyan férfit keresek, aki mellett nőnek érezhetem magam! Fiatalok, kapcsolatban élők, édesanyjukkal élő férfiak kíméljenek!!Magas vékony férfik az ideáljaim.
Emese
35 éves
Békéscsaba

Alapvetően vidám és pozitív vagyok. Szeretek kedves lenni mindenkivel, hátha egy mosolytól jobb lesz valaki napja... Imádok a szabadban lenni, de filmeket is előszeretettel nézek, olvasok, játszok, táncolok és szívesen kipróbálok számomra új dolgokat.
Nóri
28 éves
Békéscsaba

Komoly, mégis humoros. Hűséges és makacs. Nehezen oldódó, ezáltal kicsit bizalmaztlan. A hülyeségben benne levő, a barátaiért mindent megtevő. Sokat olvasó, moziba járó és sorozat kedvelő. Ragozhatnám még, de "Rövid leírást" kértek


Párkereső urak

Társkereső urak Békéscsaba és környékéről:

Lajos
64 éves
Békéscsaba

Szeretem a sportot még tévén keresztül is.Tavasztól őszig a kertben érzem magam a legjobban.Nincs távol tőlem a házi munka sem.Szeretek kirándulni, általam nem ismert tájakat megismerni.
András
61 éves
Békéscsaba

Kertes házban egyedül élő,független,fiatalos,káros szenvedélyektől mentes férfi vagyok. Keresek egy hölgyet,komoly kapcsolatra,a továbbiak szimpátia alapján.
Norbert 1.1
31 éves
Békéscsaba

Üdv! Két ember közt a legfontosabb dolog a kommunikáció ha akarsz valamit kérdezz én is ezt teszem,hajrá!
György
49 éves
Békéscsaba

Keresek egy kedves, értelmes nőt. U Szeretek ezer dolgot a világon, de lejobban a társam szeretném szeretni, ezért jöttem ide. Nem vagyok egy nagy levelező, a személyes kontaktus úgyis eldönt mindent.
Lajos56
57 éves
Békéscsaba

Vidám szorgalmas ember vagyok. Ezt a típusú hölgyet keresem. Szeretek fürdőbe járni. Séta a temeszetben. Szeretem az állatokat, növényeket.
Mihály
35 éves
Békéscsaba

Keresem az utolsó barátnőmet! Keresek egy csini hölgyet aki végre egy picit is viszont szeret! ;-) Egészség legyen meg térerő!
Zoli
43 éves
Békéscsaba

Szia. Hogy vagy? Te miért vagy itt? Én azért mert egyedül maradtam DE nem akarok egyedül lenni. Én nem vagyok egy adonisz de pozitív vagyok és az élet boldog oldalát keresem, kutatom. Pár csalódáson és pofára esésen már túl vagyok. Ezek ellenére tudom milyen boldognak lenni s azt megosztani valak...
Laci52
54 éves
Békéscsaba

Írni magamról? Nehéz... Az ember társas lény, én is szeretném megtalálni társam. A mottóm szeretni és szeretve lenni.
Hari
55 éves
Békéscsaba

Elöljáróban csak annyit: ismerkedem, barátkozom. Magamról?!! ... ez jó!... ???! Hadd ne írjak magamról semmit. Aki ismer, megismer annak úgy is lesz véleménye én bármit is mondok!
László
32 éves
Békéscsaba

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább


társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/bekescsaba
Nyomtatás dátuma: 2018-12-18 15:56:00