Társkereső Békéscsaba

jegyezz meg

Társkeresés Békéscsabán (Békés)

Békéscsabai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 511 társkereső tag vár rád Békéscsaba és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Találd meg a párod Békéscsabán

A Párom.hu pont az a hely, ahol végre párra találhatsz, ha Békéscsabán vagy annak környékén laksz. A Párom.hu társkereső oldal naponta, országos szinten 500 olyan új taggal bővül, akik mind komoly kapcsolatot szeretnének, de ehhez még nem találták meg az igazit.

A nyüzsgő fővárosban a társkeresés talán gyerekjátéknak tűnhet, de akkor is bőven lehetséges, ha Békéscsaba vonzáskörzetéből keresed a társadat, mert a Párom.hu könnyen kezelhető funkcióival valóban gyerekjáték egyszerűségű lehet. Vágj bele bátran!

A nálunk regisztrált társkeresőknek több mint a fele már 2 hónapon belül megtalálta az optimális randi-partnert és alig 3 hónap multán komoly társra lelt. Ez akár veled is megtörténhet!

Gondoltad volna, hogy Békéscsabán, a viharsarok fővárosában átlagosan 1000 férfira 1171 nő jut?

Ennek az aránynak pedig úgy véljük, leginkább a férfiak örülnek. Békéscsaba, mint Békés megye majdnem 60 ezer lakossal büszkélkedő, intenzíven fejlődő megyeszékhelye korán sem egy unalmas, poros, vidéki város!

Rendezett zöld parkjaival, hangulatos, térkövezett köztereivel és Andrássy úti sétálóutcájával hemzseg a jobbnál jobb randi-helyektől, amelyekre van, hogy csak akkor figyel fel az arra járó, ha épp kéz a kézben arra andalog.

Az Árpád Gyógy és Strandfürdő medencéinek széle, a bányatavak partja vagy épp a családias hangulatú kiséttermek remek lehetőséget és helyet biztosítanak az ismerkedésre és az összebújásra számodra is, ha pedig pihentető, minőségi kényeztetésre vágysz, a hotelek és wellness központok biztosítanak mennyei menedéket.

Kedveled a művészeteket? Akkor kihagyhatatlan a Munkácsy Mihály Múzeum valamint annak részeként működő Jankay Kortárs Galéria és a Munkácsy Emlékház programja!

A Békéscsaba szomszédságában található szabadkígyósi Wenckheim-kastélynak már a látványa is megdobogtatja a korhű romantikára vágyók szívét. Igaz, romantikus sétákat Békéscsabán belül is számtalan helyen tehetsz, amikor el szeretnéd majd bűvölni a párodat, a szoborsétány öreg fái között andalogni épp oly kellemes lehet, mint az István malom mellett elterülő park összefüggő zöld koronái alatt.

A békéscsabai kávézók nyitott teraszain fiatalos hangulatban zajló mindennapok bármelyike alkalmas lehet, hogy regisztrálj a Párom.hu tárkereső oldalán, így akár napokon belül megbeszélheted az első kávézós, vagy épp teázós randevúdat az esélyes választottaddal.

A békéscsabai távolsági buszos közlekedéssel sikeresen leküzdhető az emberek közti térbeli és szívbeli távolság

Békéscsaba térségének kiváló és egyre bővülő, fejlődő biciklis úthálózata hatékonyan támogatja azt, hogy ha autó helyett inkább a kerékpárt választod, akkor is látogatást tehess hétvégéről hétvégére más és más településen egy randi erejéig.

Hiszen ki tudna ellenállni az enyhe szellő által hűtött, túlfűtött tavaszi, nyáresti, vagy épp őszi közös tekerések izmokig bizsergető hangulatának?

A téli hónapok alatt sem kell elkeseredned, ha nem a megyeszékhelyen találsz párra és autómentesen élsz. A térségben évtizedek óta kiválóan működő buszos tömegközlekedési összeköttetésnek köszönhetően ugyanis már a környező települések is könnyedén elérhetőek Békéscsabáról.

Ezáltal az oldalunkon regisztráló békéscsabai társkeresők bárhol, szinte egy karnyújtásnyira párra találhatnak Gyulától és Szabadkígyóstól Dobozon és Kétsopronyon át Békésig.

Ha pedig bevállalós párkereső vagy, akkor jó eséllyel meg sem állsz majd Debrecenig, mert ma már akár ezt is nyugodtan és kényelmesen megteheted, hiszen a szuper légkondicionált távolsági járatokon szinte repül az idő, kiváltképp, ha az ember szerelmes.

Egy pár, kényelemben eltöltött óra alatt így akár Te is ott lehetsz a megbeszélt randevún a Párom.hu-nak köszönhetően, mert itt meg fogod találni a békéscsabai vagy a térségben élő párodat!

Rövid ismertető


Békéscsaba egy Békés megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Békéscsaba és környékéről:

Orsi
50 éves
Békéscsaba

A külső megfog, a belső megtart. Kedvesség, szeretet, türelem, ez az erősségem és ha neked is szükséged van rá, írj nekem!
Márta
71 éves
Békéscsaba

Szeretem a jó társaságot, az igaz barátokat. Szeretek sétálni, keresztrejtvényt fejteni, uszodába járni.Szeretek táncolni. Mindenkit elfogadok olyannak amilyen. Írj ha gondolod.
Tündi
44 éves
Békéscsaba

2 gyermekes csakádszeretö anyuka vagyok.Megértö kompetens.Ha tisztességes a társam és,megbizhatok benne apszolut bizalmsm van benne...
Kati
40 éves
Békéscsaba

Külső:Szőke, kékszemű! Káros szenvedélytől mentes!Van egy gyermekem! Kedves, becsületes, odaadó, vicces!
Marika
67 éves
Békéscsaba

Egy kiegyensúlyozott nyugodt életet élő egzisztenciálisan rendben lévő nő vagyok. Szeretem a társaságot ,a jó baráti összejöveteleket ,sok mindenre nyitott vagyok ami az élet vele járója.
Márta
64 éves
Békéscsaba

Márti vagyok. Üdvözlök mindenkit az oldalon.158 cm és 53kg. Nyugdíjas könyvelő vagyok.és özvegy. Nem jó egyedül, ezért keresem a partnerem, őszinte, becsületes, korban hozzám illő férfi személyében. Rendszerető, önmagára igényes nő vagyok. Dohányzom.
Ibolya
65 éves
Békéscsaba

Keresem párom: 56-62 éves kedves, megbízható, értelmes Férfi személyében. Várom a bemutatkozó leveleket.
Böbe
60 éves
Békéscsaba

Temperamentumos, vidám, két lábbal a földön járó, egészséges, fiatalos nő vagyok. Káros szenvedélyektől mentesen élem az életem. Mindennapjaim velejárója a sport. Imádom a zenét, "mindenevő" vagyok. Még aktívan dolgozom.
Krisz
52 éves
Békéscsaba

52 éves vagyok, 172 cm magas. Független vagyok, komoly-vidám (alkalom függő) házias, monogám. Egy szuper nő :-)
Sarolta
26 éves
Békéscsaba

Természet és állatszerető ember vagyok. Imádok lovagolni. Nyitott vagyok mindenre ami a normális kategóriába tartozik. Gondolkodásom szerintem fiatalos, alaptermészetem vidám. Kölcsönös szimpátia esetén komoly kapcsolatban is benne vagyok de a lazább is is elfogadható.


Párkereső urak

Társkereső urak Békéscsaba és környékéről:

Elek
30 éves
Békéscsaba

A gyermekemmel és a kutyámmal élek együtt, özvegyként. Sajnos. De nem vagyok igazán letörve ennyi idő után már. Most már csak előre tekintek, nem nézem a múltat, hanem a jövőben akarom megtalálni újra a szerelmet. Nem tudok itt jól beszélni vagy írni. Sokal jobban ismerkedek közvetlenül. Ezért is...
Ádám
22 éves
Békéscsaba

Békéscsabai lakos vagyok kapcsolatot keresek. Szeretek bulizni es szivesen ismerkedem. Koszi ha elolvastad.
Gusztáv
40 éves
Békéscsaba

Egyedül élek lassan két éve, és ezen szeretnék minél előbb változtatni? Hogy kit keresek? Nem a külső számít, hanem a belső, és leginkább az, hogy mindig őszinte legyél velem.
Szabolcs
40 éves
Békéscsaba

Én egy konkrét kapcsolatot keresek. Egy nőt, aki szeret és én viszont szerethetem. Magamról csak annyit, hogy még nem ismerkedtem ilyen oldalon...
satyo31
43 éves
Békéscsaba

Ádám
33 éves
Békéscsaba

Csaba
56 éves
Békéscsaba

Kedves hölgyek! Gondoltam regisztrálok ezen az oldalon, hátha rátalálok így életem felén túl arra a nőre aki úgy gondolja, hogy még ezt a pár maradék évet le tudjuk élni boldogságban, szeretetben. Fiatalnak érzem még magamat, hogy feladjam az igazi pár megtalálását. A többit ha megismertelek.
András
63 éves
Békéscsaba

Zoli
62 éves
Békéscsaba

Két év távollét után a főváros környékéről visszatértem Békéscsabára. Gyakran járok túrákra, koncertekre, kiállításokra. De egyedül? Veled lenne az igazi! Hiányzol mellőlem, hogy mindezeket az élményeket együtt élhessük meg. Csodáljuk meg együtt mindazt a sok szépséget, amit ember és természet...
Lali
64 éves
Békéscsaba

Vidám,humort és intelligenciát sokra tartó,természet(főleg hegyeket!)kedvelő,..leginkább "mackós" fazon vagyok! :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Mát több éve tagja voltam a társkereső oldalnak, nagyon sok potenciális jelölttel találkoztam,de sajnos minden férfiban találtam valamit, ami nem tetszett, ezt a belső tulajdonságokra értem.

tovább


társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/bekescsaba
Nyomtatás dátuma: 2021-06-15 23:58:58