Társkereső Békéscsaba

jegyezz meg

Társkeresés Békéscsabán (Békés)

Békéscsabai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 300 társkereső tag vár rád Békéscsaba és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Békéscsaba egy Békés megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Békéscsaba és környékéről:

Márta
69 éves
Békéscsaba

Szeretem a jó társaságot, az igaz barátokat. Szeretek sétálni, keresztrejtvényt fejteni, uszodába járni.Szeretek táncolni. Mindenkit elfogadok olyannak amilyen.
Mária
41 éves
Békéscsaba

Nem szeretnék Magamról írni, inkább azt próbálom megfogalmazni, hogy mit nyújthatok Neked... Ha kölcsönös a szimpátia, Melletted jó Királynő leszek, aki nem csupán minden szeretetnyelvével odaadóan szeret, de minden támogatást is megad, hogy megéld férfiasságod.
Nóra
53 éves
Békéscsaba

Egy őszinte szókimondó nő vagyok aki szeretne egy kmoly párkacsolatott nyugdt harmónikus életett... Csak is komóly kapcsolatott keresek tingi-tangi emberek kerüljenek...
Mónika
45 éves
Békéscsaba

Jelenleg nem ismerkedem, különböző okok miatt, amik ha rendeződnek, újra várom a leveleket. Köszönöm a megértést!
Tavaszi Virag
55 éves
Békéscsaba

Még mindig reménykedem... :-) Bízom abban, hogy nekem is van társam és már úton vagyunk, hogy találkozzunk. Talán ez is egy lépés ezen az úton :-) A...
Virag
59 éves
Békéscsaba

Nem keresek,de szeretnek talalni egy olyan ferfit aki egyben lenne a baratom,kedvesem.Legyen komoly,de tudjon vidam lenni.
Rózsafűzér
51 éves
Békéscsaba

Ne a külső szépséget keresd bennem, csak belső értékeim vannak! Mégis keresem a párom... "Ha szeretsz az semmi, Ha szeretnek az már valami Ha szeretsz és szeretnek, az a minden!"
Marcsi
57 éves
Békéscsaba

Rövid leírás...? Hosszan lehetne beszélni, de minek? Hiszen a valóság, ha eljutunk odáig, magáért beszél.
Mária
72 éves
Békéscsaba

10 éve egyedül élek szeretnék egy társat vagy legalább egy barátot,akivel örömömet,bánatomat megoszthatnám!Szeretek főzni,sütni,kirándulni,kertészkedni.Nagyon fiatalos beálítottságú vagyok!
Mária
57 éves
Békéscsaba

Egyedülálló vagyok, Békéscsabán élek és dolgozom. Tartós, megbízható, őszinte kapcsolatot szeretnék.


Párkereső urak

Társkereső urak Békéscsaba és környékéről:

Lajos
64 éves
Békéscsaba

Szeretem a sportot még tévén keresztül is.Tavasztól őszig a kertben érzem magam a legjobban.Nincs távol tőlem a házi munka sem.Szeretek kirándulni, általam nem ismert tájakat megismerni.
Tamás
31 éves
Békéscsaba

Örülök, hogy az adatlapomra tévedtél! Kedves és barátságos békéscsabai srác vagyok, aki hölgypárját keresi :)
Yano
27 éves
Békéscsaba

Sok mindent tudnék írni de azokat majd üzenetekben. :D Szeretnék egy normális barátnőt találni aki elviseli az idegesítő szokásaimat:D. Humoros egyéniség vagyok.
Zsolt
45 éves
Békéscsaba

Realista, ateista. Néha pesszimista, szkeptikus. Szeretek barkácsolni, kerékpározni. Van pár rossz tulajdonságom, ezeken próbálok javítani. A jókat fedezd fel Te!
Ákos
51 éves
Békéscsaba

Írhatnék bármit. De csak annyit: bika vagyok, a rá jellemző összes tulajdonsággal. Legjellemzőbb talán mégis a hűség a végsőkig. Hölgyek, akinek ilyenre van szüksége, ne habozzon! Jelentkezz, de én is kereslek, hátha találkozunk! Kézcsók!
Szabolcs
30 éves
Békéscsaba

Kedves látogatóm! Nem kalandra vágyom, hanem hogy boldoggá tegyük egymást az élet számos területén és hogy együtt élhessünk meg minél több élményt. A legszebb storyk az offline világban válnak valósággá. Legyen az egyik a miénk! Várom, hogy találkozhassunk, addig is puszi, Szabi :)
Balázs
30 éves
Békéscsaba

Sorsunk kovácsai mi magunk vagyunk :) .Mindenre nyitott vagyok, nem vagyok semmi jónak az elrontója :)
Gavri1
32 éves
Békéscsaba

Ne tekints sokáig a mélységbe, mert a mélység is visszanézhet rád. ennek az átfogalmazott idézetnek a szellemében lavírozok ezen a planétán Szeretném akár itt megtalálni azt a nőt akivel kiteljesedhetünk az életben és aki néha betolja a kocsit is :). Mert a férfi végzete a nő.
Palika
30 éves
Békéscsaba

Szia! Páromat keresem hölgy személyében eddig még nem találtam rá, de hátha itt sikerülni fog. 😉
njohn
66 éves
Békéscsaba

Egészséges életmód szerint rendezett körülmények között élem életem- reform táplálkozás, rendszeres nem versenyszerű sportolással.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/bekescsaba
Nyomtatás dátuma: 2019-04-25 17:52:11