Társkereső Nemesvita

jegyezz meg

Társkeresés Nemesvitán (Veszprém)

Nemesvitai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 109 társkereső tag vár rád Nemesvita és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Nemesvita egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nemesvita és környékéről:

Edina
43 éves
Lesencetomaj

Társaság kedvelő, könnyen barátkozó vagyok. Szeretek kirándulni, olvasni, a barátaimmal lógni, bulizni.
Szilvia
43 éves
Lesenceistvánd

Alapvetően vidám természetű vagyok, szeretek nevetni, és általában az életet. Nemvagyok nagy igényű, de szeretm magamkörül a rendet.
Kata
48 éves
Szigliget

Ismerkedj, kérdezz és meglátjuk lesz-e belőle valami! Hosszú távú kapcsolat érdekel, ha te mást keresel, rossz adatlapon jársz!
Viky
32 éves
Balatongyörök

Ismerjenek meg.Szeretni jó szeretve lenni a legjobb!!!Remelem sikerül megtalálni Nincs tökéletes nő sem férfi
Viktória
34 éves
Szigliget

Szia. Vidám, türelmes három gyermekes anya vagyok,három kutyával. Szeretem a baráti és családi programokat. Mindenem a család,tehát aki így elfogad az jelentkezzen. Korban hasonló páromat keresem.
Maria
63 éves
Gyenesdiás

Egy sportos, magas, fiatalos, sokszinű személyiség reméli, hogy levele érkezik a keresett úrtól akit szeretni tudna aki eltudja büvölni és aki elfogadná, hogy a járt utat néha el kell hagyni a járatlanért. Turizmussal, üzlettel foglalkozom,fodrász, de kertész, turázó, erdőművelő is vagyok.
Zsuzsanna
71 éves
Vonyarcvashegy

2 ève özvegy vagyok....szivesen tölteném el a hátralévö éveimet egy hasonló gondolkozásu,lelkiekben gazdag,szeretetteljes partnerrel.
Bernadett
37 éves
Gyenesdiás

Szeretem az életet és szeretem élni is. Jókedvű, barátságos nő vagyok. Imádom a zenét, avval töltődöm.
Panna
64 éves
Tapolca

Beszélgessünk és mindent megtudsz amire kíváncsi vagy. Hogy kit keresek az rajtad is múlik, csak legyél bátor és őszinte.
Kata
71 éves
Tapolca

Fiatalos nyugdijas, humán beállítottságú sportos életvitelű, testileg-lelkileg egészséges hölgy vagyok, aki szereti a klasszikus zenét, különösen az opera műfajt. Hasonló beállítottságú ,ápolt intelligens párom szeretném megtalálni


Párkereső urak

Társkereső urak Nemesvita és környékéről:

Szilárd
42 éves
Lesencetomaj

Általában vidám jókedvű vagyok. Szeretem a humort jókedvet,de tudok szomorú és mérges is lenni ha okot adnak rá. Amúgy szenvedélyesen szeretni tudó hűséges típus vagyok!Keresem párom akit szívből szerethetek és aki viszont tud szeretni engem!
Sepp
39 éves
Lesenceistvánd

Az élet előttem áll, de nem látok tőle semmit Ami a legfontosabb,hogy Németországban élek....Na akkor kezdjük.Szeretek minden nap a páromnak kávét vinni az ágyba, neki csak meg kell darálnia.Nem egészen vagyok normális.Én például mindig felfelé sikítok a hullámvasúton.Szeretem a humort a minde...
Sándor
39 éves
Lesenceistvánd

Szeretek utazni, kirandulni !pozitiv gondolkodasu vidam termeszetu! Szeretek fozni es jokkat enni ,leginkabb a szabadba!
László
34 éves
Lesenceistvánd

Tartós párkapcsolatot keresek. Odafigyelő kedves nyúgot szerethető vagyok. Szeretek új embereket meg ismerni.
ottó
60 éves
Raposka

Egyedül élek a lányommal, aki egyetemet végez és nagyon ritkán jár haza.Örömömre nagyon jó tanuló.Úgy néz ki, hogy ketten maradtunk egy családban.
Misel
59 éves
Balatongyörök

A tartós kapcsolat a cél! Az ut, ami oda vezett, legyen napos és kellemes! De legyünk mindig öszinte - az adatlapon, az aktuális fotóval! És ha még csak röviden, de válaszoljuk meg a bejövö leveleket!
Zsolt
45 éves
Szigliget

Optimista, kreatív, őszinte, célokkal és vágyakkal teli férfi vagyok. Szeretem a természetet, az aktív kikapcsolódást, vagy csak egyszerűen a szeretteim, barátaim körében lenni. Keresem hasonló mély érzelmű, hozzám illő társamat.
Tamás
28 éves
Balatongyörök

Sziasztok! Ha pár szóval jellemezni kéne magamat, a következők lennének:kísérletező,pozitív gondolkodású, félénk, néha kiismerhetetlen, de alapvetően nyugodt és intelligens embernek tartom magamat. (halogató) Aki vágyik a szeretetre! (egyenlőre ennyi, ha jobban megstertnél ismerni, csak nyugodtan...
Attila
53 éves
Szigliget

nyugodt alap természetű vagyok, szeretem a természetet, az állatokat, szeretek bohóckodni viccelődni kirándulni. olyan párt szeretnék, akit lehet szeretni, ezt tudja értékelni, és viszonozni, aktívan dolgozok, a pénz nem tud motiválni, de a szeretet, annál inkább, nem kellenek nagy dolgok, csak t...
Laci
37 éves
Várvölgy

Szeretek jókat enni,buliba járni,filmeket nézni,kirándulni,barátokkal lenni.Megbízható vagyok és őszinte.A többit majd személyesen...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább


társkereső sikertörténet

2013. december 31-én regisztráltam az oldalatokra, pár kattintás után megtaláltam párom, megláttam és tudtam, hogy Ő az, Csabi :) Ő 2013 novemberében regisztrált, de pár érdektelen levelezésen túl nem jutott.

tovább


társkereső sikertörténet

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/nemesvita
Nyomtatás dátuma: 2020-05-26 19:21:00