Társkereső Kéthely

jegyezz meg

Társkeresés Kéthelyben (Somogy)

Kéthelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 63 társkereső tag vár rád Kéthely és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Kéthely egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kéthely és környékéről:

pirénke
65 éves
Kéthely

Egyedűl élek , már régóta!Sportos az alkatom , szertem a nyarat, a kirándulást országon belül is! Kedvencem Erdély!
Rika
51 éves
Marcali

Őszinteségen és őszinte érzelmeken alapuló kapcsolatot keresek. Milyen vagyok? Romantikus, mosolygós, fogékony a szép dolgok iránt. Szeretem a természetet, az életet, a finom ételeket, a jó beszélgetéseket. Szeretek kirándulni, túrázni, biciklizni, sütni, főzni, finomakat enni, sétálni,...
Rózsa
61 éves
Marcali

Nemrég megözvegyültem, nem jó egyedül, keresem párom 1 szebb jövő reményében. Remélem itt megtalálom.
Ildikó,48
51 éves
Marcali

Egyedül nevelem 10 éves kisfiamat, aki kitölti és bearanyozza az életemet.Én dekoratív, csinos, ápolt nő vagyok.Olyan társat keresek,aki megbízható, ápolt, magas, káros szenvedélyektől mentes, független, rendezett körülményekkel rendelkezik. Csak komoly kapcsolat érdekel.
Pohar994
68 éves
Marcali

Edina
40 éves
Marcali

Vidám, humoros, természet- és állatbarát vagyok. :-D Imádok kirándulni, túrázni, olvasni, barátokkal beszélgetni.
Henni
45 éves
Marcali

Valójában semmit sem birtokolsz,csak őrzöl egy darabig.S ha képtelen vagy továbbadni azokat,akkor azok birtokolnak téged.Bármi legyen is a kincsed,úgy tartsd a markodban,mintha vizet tartanál.Mert ha megszorítod,eltűnik.Ha kisajátítod tönkreteszed.Tartsd szabadon,és örökre a tied marad.
Erika
42 éves
Marcali

Vagyok aki vagyok.😉Keresem párom a leg hosszabb kalandra.Lehet hogy pont te vagy az?Meglátjuk.😉A boldogság kulcsa önmagad megismerèse.
Tündi
31 éves
Marcali

Sziasztok! Egy kedves lány vagyok, aki komoly kapcsolatot keres. Szabadidőmben szeretek olvasni, filmet nézni, moziba menni, kirándulni, táncolni.
Zsuzsa
45 éves
Marcali

Sok szépet és jót bárki írhat magáról... Én inkább a személyes kommunikációban bízok, ezért magamról röviden csak annyit, hogy családcentrikus, természet- és állatkedvelő, kicsit munkamániás kertészmérnök vagyok, aki a sok elfoglaltsága mellett egyre jobban vágyik egy igazán megbízható,...


Párkereső urak

Társkereső urak Kéthely és környékéről:

Máté
37 éves
Kéthely

Máténak hívnak. A Balaton közelében, Kéthelyen lakom. Ebben a faluban nőttem fel, és itt is képzelem el a jövőmet. Családi gazdaságot vezetek, ami növénytermesztésből és állattenyésztésből áll. Hobbim a motorozás és a veterán járművek felújítása, restaurálása (traktorok, motorok), valamint régi...
Tamás
42 éves
Kéthely

Dani
26 éves
Kéthely

Szerintem ebben a pár sorban nem igazán lehet kiismerni az embert, de azért írok pár sort ide magamról. :) Vicces egyénnek tartom magam, aki néha próbál a figyelem középpontjába kerülni. Ezen kívül szeretek táncolni és nem vetem meg a pihenést sem :)
ISTVÁN
30 éves
Kéthely

ISTVÁN VAGYOK 27 ÉVES SZERETNÉK SOMOGY MEGYEI LÁNYOKKAL MEGISMERKEDNI HUMOROS VICCES MEGBIZHATO ÖSZINTE FIU VAGYOK
Marci
29 éves
Kéthely

Marci vagyok 24 éves, jelenleg Kéthelyen lakom. Szabadidőben szívesen kirándulok, kerékpározok és szeretek a konyhába is tenni-venni :). Emellett próbálok minél több időt szakítani a sportolásra is. Komoly kapcsolatot keresek.
Szabi
39 éves
Hollád

Lojális , kedves , humoros és élet vidám ember hírében állok aki szereti az őszinteséget a kalandot és a kihívásokat . 10 éve élek Hollandiába rendelkezem lakással , egy szállodában dolgozom mint AD support team leader . Szeretek sétálni , gyakran biciklizek a városban szeretek úszni és moziba j...
Jzsef
58 éves
Hollád

160cm magas 60kg a sujom 6 ve lek klön 3 gyermekem van klön lek egy trsat keresek mert rosz egyedl a magny.
Gábor
47 éves
Marcali

Gábor vagyok, keresem az igazit. Van egy gyönyörű 8 éves lányom, akit nagyon imádok, csak sajnos nem velem van. Akit érdeklek így is az jelezze, Én mindenkinek fogok válaszolni!
Gabor
46 éves
Marcali

József
46 éves
Marcali

Átlagos embernek tartom magam, kicsit túl jószívűnek. De vannak céljaim, és kisebb nagyobb sikerrel megvalósítom őket.Talán még hiszek a véletlen szerelemben.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Mát több éve tagja voltam a társkereső oldalnak, nagyon sok potenciális jelölttel találkoztam,de sajnos minden férfiban találtam valamit, ami nem tetszett, ezt a belső tulajdonságokra értem.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább


társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/kethely
Nyomtatás dátuma: 2020-07-13 20:03:52