Társkereső Vonyarcvashegy

jegyezz meg

Társkeresés Vonyarcvashegyen (Zala)

Vonyarcvashegyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 138 társkereső tag vár rád Vonyarcvashegy és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Vonyarcvashegy egy Zala megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Vonyarcvashegy és környékéről:

Zsuzsanna
71 éves
Vonyarcvashegy

2 ève özvegy vagyok....szivesen tölteném el a hátralévö éveimet egy hasonló gondolkozásu,lelkiekben gazdag,szeretetteljes partnerrel.
Maria
63 éves
Gyenesdiás

Egy sportos, magas, fiatalos, sokszinű személyiség reméli, hogy levele érkezik a keresett úrtól akit szeretni tudna aki eltudja büvölni és aki elfogadná, hogy a járt utat néha el kell hagyni a járatlanért. Turizmussal, üzlettel foglalkozom,fodrász, de kertész, turázó, erdőművelő is vagyok.
Viky
32 éves
Balatongyörök

Ismerjenek meg.Szeretni jó szeretve lenni a legjobb!!!Remelem sikerül megtalálni Nincs tökéletes nő sem férfi
Bernadett
37 éves
Gyenesdiás

Szeretem az életet és szeretem élni is. Jókedvű, barátságos nő vagyok. Imádom a zenét, avval töltődöm.
Gabriella
48 éves
Keszthely

Próbáljuk meg... Mi vesztenivalónk van? Társat keresek? Igen, de ismerkedjünk és majd kiderül, hogy mi lesz belőle
Eszti
46 éves
Keszthely

Sportos testalkatu, 173cm magas, nemdohanyzo, magara es tarsara igenyes no vagyok. Bringazni, kirandulni, sportolni utazni szeretek.
Ildikó
53 éves
Keszthely

Barátságos, segítőkész, gyermek- állat-, természetszerető ember vagyok. Szabadidőmben szívesen sétálok, olvasok, filmet nézek, zenét hallgatok közben szeretek kötögetni.
Katka
44 éves
Keszthely

Élni és élni hagyni!:-) Csak pozitívan!:-) Nem szeretnék közhelyeket írni, amúgy is a személyes találkozásban hiszek, de az ismerkedést itt is el...
Rózsa
67 éves
Keszthely

Jó humorú, életvidám csaj vagyok, aki azt a társat keresi, akivel még teljes lehet az élete. Szeretek utazgatni, kirándulni, kertészkedni, jókat főzni. Ha úgy gondolod, hogy hasonló elképzelésünk van az életről tarts velem.
Andrea
49 éves
Keszthely

Őszinte normális pasit keresek. Eddig nem sikerült megtalálnom talán most végre sikerül. JÓ szeretni és szeretve lenni


Párkereső urak

Társkereső urak Vonyarcvashegy és környékéről:

Ádám
59 éves
Vonyarcvashegy

Kizárólag komoly kapcsolatot keresek egy életvidám hölgy személyében. Rendezett anyagi körülmények között élek, így hasonló körülményekkel rendelkező, jó humorú, szerető társamat keresem hosszú távra. Vidámnak és jó humorúnak mondanak, kedvelem a társaságot, a jóízű beszélgetéseket egy pohár minő...
Tibor
56 éves
Vonyarcvashegy

Szia Kedves Látogatóm! Barátokat, beszélgető-társakat, hosszú távon társat keresek, de csak egyet! Először a külső. ami látszik: 164 cm vagyok, vagyis, ha érdeklődsz, kérlek, írd meg a méreteidet is. Kultúra-szervezéssel foglalkozom, ezért magam is szeretem a jó színházat, a jó koncerteket műfa...
József
60 éves
Vonyarcvashegy

Család centrikus normál beállítottságú szenvedélyektől mentes pasi vagyok mindent szeretek ami szép és jó,nagyon szeretnék egy normális valakit mellettem,tudom olyan mind ha széna boglyában keresném a tűt és ez oda vissza így van,bízom benne hogy sokan vagyunk akik így gondolkodnak mint én termé...
Misel
59 éves
Balatongyörök

A tartós kapcsolat a cél! Az ut, ami oda vezett, legyen napos és kellemes! De legyünk mindig öszinte - az adatlapon, az aktuális fotóval! És ha még csak röviden, de válaszoljuk meg a bejövö leveleket!
Gyula
41 éves
Gyenesdiás

Nem szeretnék ide regényt írni magamról. Úgyis élőben dől el minden. Amúgy meg kedves, barátságos, segítőkész, őszintének mondható vagyok.
CELI
59 éves
Gyenesdiás

Tamás
28 éves
Balatongyörök

Sziasztok! Ha pár szóval jellemezni kéne magamat, a következők lennének:kísérletező,pozitív gondolkodású, félénk, néha kiismerhetetlen, de alapvetően nyugodt és intelligens embernek tartom magamat. (halogató) Aki vágyik a szeretetre! (egyenlőre ennyi, ha jobban megstertnél ismerni, csak nyugodtan...
Gyuszkó78
41 éves
Gyenesdiás

Kedves,őszintének mondható családcentrikus férfi vagyok.Keresem Párom akivel majd egy közös jövőt alakítok "egy életen át".Fontos számomra a komoly érett gondolkodás,határozottság,céltudatos jövő.Sportot kedvelő vagyok.
Tibor
59 éves
Gyenesdiás

Szia idegen,, nehéz az embernek jellemezni magát ,főleg társkeresés kapcsán,ezért leírok neked számomra ,számodra fontos tulajdonságaimból; állat barát,optimista,egészséges,türelmes,kreatív,rend szerető és tudok viszont szeretni, Olyan társat keresek ki értékeli leírt alapvető tulajdonságaimat ,...
Toma
46 éves
Keszthely

Az élet szépségét meglátni képes, mitöbb azt kereső férfi vagyok. Teszek a célok eléréséért. Hiszek a sült galambban, hogy a számban landol, ha előtte elhelyeztem a sütőben Akit keresek: magát elfogadó, mentálisan is egészséges NŐ.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Túl egy házasságon és több kapcsolaton, 37 évesen úgy hittem, hogy számomra már nem jár szerelem, társ…

tovább


társkereső sikertörténet

2010 októberében regisztráltam azzal a céllal,hogy megtaláljam a hozzám illő társat. Még aznap irtam egy levelet a számomra legszimpatikusabb férfinek,aki másnap válaszolt is!

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/vonyarcvashegy
Nyomtatás dátuma: 2020-05-30 03:31:36