Társkereső Gyenesdiás

jegyezz meg

Társkeresés Gyenesdiáson (Zala)

Gyenesdiási párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 146 társkereső tag vár rád Gyenesdiás és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Gyenesdiás egy Zala megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Gyenesdiás és környékéről:

Maria
63 éves
Gyenesdiás

Egy sportos, magas, fiatalos, sokszinű személyiség reméli, hogy levele érkezik a keresett úrtól akit szeretni tudna aki eltudja büvölni és aki elfogadná, hogy a járt utat néha el kell hagyni a járatlanért. Turizmussal, üzlettel foglalkozom,fodrász, de kertész, turázó, erdőművelő is vagyok.
Bernadett
37 éves
Gyenesdiás

Szeretem az életet és szeretem élni is. Jókedvű, barátságos nő vagyok. Imádom a zenét, avval töltődöm.
Csilla
40 éves
Keszthely

Sziasztok! Balaton parton élek Keszthelye, szeretem a kisvárosi életet, a nyári programokat. Szabadidőmben olvasok, kirándulok, moziba, színházba megyek. Hobbiból amatőr szabadidős fényképeket készítek. Egzisztenciával rendelkezem, komolyan gondolkodom. Megbízható társat keresek...
Ildikó
53 éves
Keszthely

Barátságos, segítőkész, gyermek- állat-, természetszerető ember vagyok. Szabadidőmben szívesen sétálok, olvasok, filmet nézek, zenét hallgatok közben szeretek kötögetni.
Katka
45 éves
Keszthely

Élni és élni hagyni!:-) Csak pozitívan!:-) Nem szeretnék közhelyeket írni, amúgy is a személyes találkozásban hiszek, de az ismerkedést itt is el...
Virág
54 éves
Keszthely

Keresem a párom. Nem kalandot, hanem hosszútávú kapcsolatot keresek. Önálló vagyok mindenben, ha kell, felfúrok a falra egy polcot, tapétázok, vagy nokedlit szaggatok, virágot ültetek stb. Ezzel együtt igazi NŐ vagyok: tudok dorombolni, kedves lenni, mosolyogni, játszani, sírni, magassarkúban...
Gabriella
48 éves
Keszthely

Próbáljuk meg... Mi vesztenivalónk van? Társat keresek? Igen, de ismerkedjünk és majd kiderül, hogy mi lesz belőle
Anna
48 éves
Keszthely

Egyszerű emberkènt èlem napjaim,termszetet,àllatokat szeretem.Nekem mèg szàmítanak a belső èrtèkek.Szeretek mosolyogni Kàros szenvedlyem nincs. Àtagos testalkattal keresem tàrsam egy boldog èlethez.
Rózsa
67 éves
Keszthely

Jó humorú, életvidám csaj vagyok, aki azt a társat keresi, akivel még teljes lehet az élete. Szeretek utazgatni, kirándulni, kertészkedni, jókat főzni. Ha úgy gondolod, hogy hasonló elképzelésünk van az életről tarts velem.
Nikol
40 éves
Keszthely

Olyan férfit keresek, aki szeret kávé illatú reggelre ébredni. Aki nem riad vissza attól, hogy a kiskuktám legyen egy grillezésnél. Bátran néz szembe egy jó filmmel velem. A hagyományos férfi - női szerepekben hiszek és ilyen kapcsolatot is szeretnék kialakítani egy kedves férfi személyében....


Párkereső urak

Társkereső urak Gyenesdiás és környékéről:

Gyula
42 éves
Gyenesdiás

Nem szeretnék ide regényt írni magamról. Úgyis élőben dől el minden. Amúgy meg kedves, barátságos, segítőkész, őszintének mondható vagyok.
CELI
59 éves
Gyenesdiás

Gyuszkó78
42 éves
Gyenesdiás

Kedves,őszintének mondható családcentrikus férfi vagyok.Keresem Párom akivel majd egy közös jövőt alakítok "egy életen át".Fontos számomra a komoly érett gondolkodás,határozottság,céltudatos jövő.Sportot kedvelő vagyok.
Tibor
59 éves
Gyenesdiás

Szia idegen,, nehéz az embernek jellemezni magát ,főleg társkeresés kapcsán,ezért leírok neked számomra ,számodra fontos tulajdonságaimból; állat barát,optimista,egészséges,türelmes,kreatív,rend szerető és tudok viszont szeretni, Olyan társat keresek ki értékeli leírt alapvető tulajdonságaimat ,...
Balázs
31 éves
Keszthely

Zoli
50 éves
Keszthely

Komoly kapcsolatot keresek,házias,intelligens,csinos hölgy személyében. Szeretek étterembe járni,biciklizni,de ugyanakkor eléggé lefoglal a munkám is. Egzisztenciával rendelkezem,de gondolom úgy sem ez a fő szempont,csakis a szimpátián múlik minden.:-)
Laci
64 éves
Keszthely

Itt írhatunk ismerkedhetünk infót cserélhetünk.Nem önéletrajzra gondolok avval ráérünk később,ha úgy látjuk lehet közös az utunk!A személyes találkozáskor minden kiderül kötöttségek nélkül,hogy adunk e esélyt a további ismerkedésre,beszélgetésre !?
Alex
77 éves
Keszthely

Sportos,fiatalos ,pedáns Svéd Magyar állampolgár Házban lakom Autóm van szeretek utazni most is tervezek decemberben tenerifére le rövidíteni a telet.
Albert
71 éves
Vonyarcvashegy

Jókedélyű, őszinte ,független , hűséges férfi vagyok, hasonló társat keresek hosszútávú, akár végleges kapcsolatra
Csaba
53 éves
Keszthely

Szeretném megtalálni megbízható társam 35 és 45 éves kor között!Elsősorban Zala megyéből!Köszönöm látogatásod!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább


társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább


társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/gyenesdias
Nyomtatás dátuma: 2020-07-14 04:34:53