Társkereső Balatonederics

jegyezz meg

Társkeresés Balatonedericsben (Veszprém)

Balatonedericsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 108 társkereső tag vár rád Balatonederics és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Balatonederics egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Balatonederics és környékéről:

Kata
48 éves
Szigliget

Ismerkedj, kérdezz és meglátjuk lesz-e belőle valami! Hosszú távú kapcsolat érdekel, ha te mást keresel, rossz adatlapon jársz!
Edina
43 éves
Lesencetomaj

Társaság kedvelő, könnyen barátkozó vagyok. Szeretek kirándulni, olvasni, a barátaimmal lógni, bulizni.
Viktória
34 éves
Szigliget

Szia. Vidám, türelmes három gyermekes anya vagyok,három kutyával. Szeretem a baráti és családi programokat. Mindenem a család,tehát aki így elfogad az jelentkezzen. Korban hasonló páromat keresem.
Viky
32 éves
Balatongyörök

Ismerjenek meg.Szeretni jó szeretve lenni a legjobb!!!Remelem sikerül megtalálni Nincs tökéletes nő sem férfi
Zsuzsanna
71 éves
Vonyarcvashegy

2 ève özvegy vagyok....szivesen tölteném el a hátralévö éveimet egy hasonló gondolkozásu,lelkiekben gazdag,szeretetteljes partnerrel.
Szilvia
43 éves
Lesenceistvánd

Alapvetően vidám természetű vagyok, szeretek nevetni, és általában az életet. Nemvagyok nagy igényű, de szeretm magamkörül a rendet.
Maria
63 éves
Gyenesdiás

Egy sportos, magas, fiatalos, sokszinű személyiség reméli, hogy levele érkezik a keresett úrtól akit szeretni tudna aki eltudja büvölni és aki elfogadná, hogy a járt utat néha el kell hagyni a járatlanért. Turizmussal, üzlettel foglalkozom,fodrász, de kertész, turázó, erdőművelő is vagyok.
Bernadett
37 éves
Gyenesdiás

Szeretem az életet és szeretem élni is. Jókedvű, barátságos nő vagyok. Imádom a zenét, avval töltődöm.
Panna
64 éves
Tapolca

Beszélgessünk és mindent megtudsz amire kíváncsi vagy. Hogy kit keresek az rajtad is múlik, csak legyél bátor és őszinte.
Kata
71 éves
Tapolca

Fiatalos nyugdijas, humán beállítottságú sportos életvitelű, testileg-lelkileg egészséges hölgy vagyok, aki szereti a klasszikus zenét, különösen az opera műfajt. Hasonló beállítottságú ,ápolt intelligens párom szeretném megtalálni


Párkereső urak

Társkereső urak Balatonederics és környékéről:

Zsolt
45 éves
Szigliget

Optimista, kreatív, őszinte, célokkal és vágyakkal teli férfi vagyok. Szeretem a természetet, az aktív kikapcsolódást, vagy csak egyszerűen a szeretteim, barátaim körében lenni. Keresem hasonló mély érzelmű, hozzám illő társamat.
Szilárd
42 éves
Lesencetomaj

Általában vidám jókedvű vagyok. Szeretem a humort jókedvet,de tudok szomorú és mérges is lenni ha okot adnak rá. Amúgy szenvedélyesen szeretni tudó hűséges típus vagyok!Keresem párom akit szívből szerethetek és aki viszont tud szeretni engem!
Attila
53 éves
Szigliget

nyugodt alap természetű vagyok, szeretem a természetet, az állatokat, szeretek bohóckodni viccelődni kirándulni. olyan párt szeretnék, akit lehet szeretni, ezt tudja értékelni, és viszonozni, aktívan dolgozok, a pénz nem tud motiválni, de a szeretet, annál inkább, nem kellenek nagy dolgok, csak t...
Misel
59 éves
Balatongyörök

A tartós kapcsolat a cél! Az ut, ami oda vezett, legyen napos és kellemes! De legyünk mindig öszinte - az adatlapon, az aktuális fotóval! És ha még csak röviden, de válaszoljuk meg a bejövö leveleket!
ottó
60 éves
Raposka

Egyedül élek a lányommal, aki egyetemet végez és nagyon ritkán jár haza.Örömömre nagyon jó tanuló.Úgy néz ki, hogy ketten maradtunk egy családban.
Tamás
28 éves
Balatongyörök

Sziasztok! Ha pár szóval jellemezni kéne magamat, a következők lennének:kísérletező,pozitív gondolkodású, félénk, néha kiismerhetetlen, de alapvetően nyugodt és intelligens embernek tartom magamat. (halogató) Aki vágyik a szeretetre! (egyenlőre ennyi, ha jobban megstertnél ismerni, csak nyugodtan...
Ádám
59 éves
Vonyarcvashegy

Kizárólag komoly kapcsolatot keresek egy életvidám hölgy személyében. Rendezett anyagi körülmények között élek, így hasonló körülményekkel rendelkező, jó humorú, szerető társamat keresem hosszú távra. Vidámnak és jó humorúnak mondanak, kedvelem a társaságot, a jóízű beszélgetéseket egy pohár minő...
András
58 éves
Badacsonytördemic

Egy kis panziót vezetek a Balatonnál. Egész évben lefoglal. Kevés szabadidőmet lehetőleg a szabadban töltöm gyalog vagy lóháton. Egy karcsú, inteligens, toleráns társat keresek.
Tibor
56 éves
Vonyarcvashegy

Szia Kedves Látogatóm! Barátokat, beszélgető-társakat, hosszú távon társat keresek, de csak egyet! Először a külső. ami látszik: 164 cm vagyok, vagyis, ha érdeklődsz, kérlek, írd meg a méreteidet is. Kultúra-szervezéssel foglalkozom, ezért magam is szeretem a jó színházat, a jó koncerteket műfa...
Sepp
39 éves
Lesenceistvánd

Az élet előttem áll, de nem látok tőle semmit Ami a legfontosabb,hogy Németországban élek....Na akkor kezdjük.Szeretek minden nap a páromnak kávét vinni az ágyba, neki csak meg kell darálnia.Nem egészen vagyok normális.Én például mindig felfelé sikítok a hullámvasúton.Szeretem a humort a minde...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább


társkereső sikertörténet

A megismerkedésünk olyan történet, amit „utolsó esélyes"-nek lehet mondani; mind a ketten a nagybetűs „Társat” kerestük, egy olyan társat, akit szerethetünk, aki szeret és akivel kézen fogva haladhatunk az úton tovább. A kérdés kezdettől fogva ott motoszkált mindkettőnkben: létezik...

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/balatonederics
Nyomtatás dátuma: 2020-05-26 19:58:50