Társkereső Szentbékkálla

jegyezz meg

Társkeresés Szentbékkállán (Veszprém)

Szentbékkállai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 119 társkereső tag vár rád Szentbékkálla és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Szentbékkálla egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szentbékkálla és környékéről:

Gabi
57 éves
Zánka

Egészségügyben dolgozom, gyermekeim már felnőttek.így kezdem magányosnak érezni magam.Szabadidőmet szeretem aktívan tölteni, kerékpározok, tekézek, túrázok, síelek és szeretek utazgatni.
Eszter
35 éves
Zánka

Régebben azt gondoltam hogy furának lenni nem jó.De rájöttem hogy nagyon is jó.Jó a vonalon kívül színezni és mindig önmagam lenni és nem foglalkozni azzal ki mit gondol rólam.Néha a vonalon belül is színezek.Attól függ milyen a kép! Ha eljutnánk odáig.Az első randinkat hogyan képzelnéd el?
Zsuzsa
37 éves
Révfülöp

Vidám, jókedélyű ember vagyok. Szeretem a társaságot, az állatokat. Keresek egy kedves, őszinte, megbízható fiatalembert, akire mindig lehet számítani az életben.
Gabi
62 éves
Badacsonytomaj

62 éves,3 unokás,állatszerető vagyok.Barátot keresek. A Balaton partján élek,mert ez a világ egyik legszebb helye. Kérem, hogy 35- 40 évesek ne írjanak.
Betti
57 éves
Badacsonytomaj

"... én már úgy vagyok jó, ahogy így vagyok/ én már nem leszek másik/matatni szeretek, álmodok/egész kipusztulásig"
Marianna
28 éves
Badacsonytomaj

Magamról röviden: Imádom a kutyámat, a zenét, a táncot, szeretek sütni., motorozni. Egyik hobbim a borkóstolás. Nem szeretek várni, nem szeretem a lassú monoton életmódot, és elég önfejű vagyok!
Gina
30 éves
Badacsonytomaj

Magamnak való típus vagyok látszólag. De ha megismersz lehet kicsire lesz bennem. Hidd el meg érek egy próbát!
Klaudia
23 éves
Badacsonytomaj

Kozvetlen Tipus vagyok,szeretem az ujdonsagokat,kalandokat,ami a szivemen az a szamon,kiallok az igazamert,a csaladomert,baratokert,ha valamibe bele kezdek azert kitartok,kuzdotipus vagyok,nem szeretem feladni ha mar belekezdtem valamibe,imadom a tetovalasokat,gyulolom a rosszindulatu,hazudos...
Panna
64 éves
Tapolca

Beszélgessünk és mindent megtudsz amire kíváncsi vagy. Hogy kit keresek az rajtad is múlik, csak legyél bátor és őszinte.
Erzsébet
63 éves
Tapolca

Vidám,kedves,normál adottságokkal,utazás,termál fürdö kedvteléssel,kertészkedö,családszeretö,nyugdijas nö vagyok.Ezuton keresem társam.


Párkereső urak

Társkereső urak Szentbékkálla és környékéről:

Kristóf
27 éves
Köveskál

Hiába is írok magamról hiszen csak úgy ismerjük meg egymást, ha találkozunk és beszélgetünk!Komoly kapcsolatot szeretnék,természetesen nálam a valódi belső érzelmek számítanak,nem pedig a valótlan,hamis egyszerű kis játék,ami a pénzről és a (melyik srácnak milyen tárgyi értéke van!!!)ezek nem érd...
Dokihote
39 éves
Balatonhenye

Olyan kóbor-lovagos, és leginkább taoista-fatalista. Nem annyira pörgős, inkább nyugodt-szemlélődős. Jó vicceket, vidám, kedves dolgokat nagyon kedvelem, a rossz, gonosz és buta és alpáriakat pedig épp ellenkezőleg... Szeretem nagyon a vizeket, inni és úszni 1aránt, és az erdőket, dombokat,...
Attila
45 éves
Monoszló

magamról:szeretek motorozni,zenét hallgatni,szeretem az állatokat,és a barátságot képezőket,bokszoltam fél évet,de sok minden van de kevés a karakter.
tom
48 éves
Kővágóörs

Ádám
30 éves
Káptalantóti

Szeretem a természetet, szeretek túrázni, pihenni , sportolni, enni, pihenni. Nem szeretek interneten beszélgetni, szerintem egy randin 10000 szer jobban megismerhetsz valakit.
István
33 éves
Gyulakeszi

Csak annyit tudok írni magamról,hogy nagyon kitartó vagyok és teljes mértékben megpróbálom mindig a 100% - ot adni az életben, munkámban és kapcsolataimban egyaránt.
Tomszi
57 éves
Ábrahámhegy

Levente
55 éves
Ábrahámhegy

Meglehet, már sokszor, elszaladunk egymás mellett szemlesütve, egymásnak még egy hezitáló szót sem nyögve, tétova gondolataink legmélyébe temetkezve. Vajon találkoztunk-e már...? Felemeled fejed? Lev
Gergely
51 éves
Révfülöp

1 éve újra Magyarországon élek. Aki megismer szerintem teljesen elfogadhatónak fogja tartani amit lát. (Saját vélemény a Playboy által engedélyezve). 15 éves kutyusom a volt feleségemnél maradt Ő volt az én gyerekem, rengeteget kirándultam vele a Pilisben akár kettesben is. Hasonló életmódot sze...
Gábor
41 éves
Balatonszepezd

Keresem az igazi szerelmet. Őszinte,vidám a barátaim szerint vicces srác vagyok.Hiányzik az életemből a szerelem és az aki viszont szeret engem. Lehet egyedül is élni csak nem érdemes!!!!!!!!!!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább


társkereső sikertörténet

2017 januárja volt az az idő, ami megváltoztatta az életemet. Fél éve véget ért az előző kapcsolatom, de valahogy nem tudtam zöld ágra vergődni. Többször is próbáltam az évek folyamán különféle "barátkozós" vagy társkereső oldalakat, sikertelenül.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/szentbekkalla
Nyomtatás dátuma: 2020-07-06 14:47:54