Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 422 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Mari
66 éves
Veszprém

Vidám természetű, az élet minden területén aktívan élő nő vagyok, aki korban hozzám illő férfi társaságát keresi komoly kapcsolat reményében. Nem vagyok előfizető, igy nem látom ki jelölt "kedvenc"-nek. Várom levelét!!!
Marika
69 éves
Veszprém

Szeretem a természetet, a vidámságot, a tartalmas beszélgetéseket, a nyugalmat, és persze a családomat
Mária
70 éves
Veszprém

Igényes, intelligens társam keresem.Szeretem a romantikus kirándulásokat,welnest,szinházat.Lakásom tiszta, rendes,jó háziasszony vagyok. Anyagi helyzetem rendezett. Komoly baráti kapcsolatra gondolok, hasonló helyzetben lévő emberrel.Táncolni tudok, de nem a legfőbb...
Éva
61 éves
Veszprém

Hiszem, létezik az a férfi, akivel egymást kölcsönösen tisztelve,szeretve, egymás életét bearanyozva még sok-sok vidámságot bohóságot élhetünk át együtt. Vagy itt, vagy máshol,de megtalálom.
Ildikó
52 éves
Veszprém

Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, akivel igazán lehet élvezni az életet. Várom leveled, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről .
Rita
27 éves
Veszprém

"Ez is csak egy hely,miért ne futhatnánk itt össze" :-) Komoly kapcsolatot keresek,kalandok nem érdekelnek!!
Ágota
57 éves
Veszprém

Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert,akinek lelkébe nyugodtan tehetjük szivünk titkait , akiben megbizunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerűen jelenléte elég ,hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk.
Vivien
27 éves
Veszprém

Vidám, határozott, céltudatos nő vagyok. Az egyedüllét nem ejt kétségbe, de alapvetően vágyom egy partnerre, aki szeret kirándulni, utazni, jókat enni-inni-beszélgetni.
Ági
37 éves
Veszprém

Csendes, visszahúzódó természetű, ugyanakkor családcentrikus vagyok. Életvidám, a humort szerető. Családcentrikus vagyok. Ha kell, komolyan tudom venni magam. A megbízhatóság, hűség, szintén nagyon fontos számomra. Szabadidőmben szeretek olvasni, keresztrejtvényt fejteni, filmet nézni, de...
Bella
49 éves
Veszprém

Szeretet mindennél többet ér. A társamat keresem akivel lehet közösen bármit csinálni. Olyat aki úgy fogad el amilyen vagyok és az összetartozás számára is olyan fontos mint nekem.


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

Attila
32 éves
Veszprém

SZABADSÁG, SZERELEM! Szabadság, szerelem! E kettő kell nekem. Szerelmemért föláldozom Az életet, Szabadságért föláldozom Szerelmemet. (Petőfi Sándor Pest, 1847.)
pitty24
35 éves
Veszprém

Csaba
35 éves
Veszprém

A tavasz csak elmúlást hozhat, az ősz viszont biztosan szívderítő megújulást jelent. Föltétlenül és csak azt. Az ősz feléleszti a szerelmeket, rutinossá és magabiztossá tesz, az ősznek van ritmusa, míg a nyár szertelen, szédült és vágyakozó. A nyár a kötelező nagy érzések évszaka, míg az ősz a sp...
Zsolt
37 éves
Veszprém

Megbízható és életigenlő.Korrekt másokkal szemben és ezt is várom el.Nyitott az újra annak megismerésére és elfogadására.Mindig keresem az alkalmat és a lehetőséget saját magam fejlesztésére diszciplinárisan és mentálisan is.
Bela
62 éves
Veszprém

Hosszu ideje itt vagyok,....ez persze nem azt jelenti hogy allandoan figyelem az oldalt pl. sokszor hosszu ideig nem nyitom ki. A megertes,a nagybetus tars...hat igen tudom hogy bennem van a hiba ebben a korban nehez uj kapcsolatot kialalakitani.Amugy mindenkinek sikeres tarskeresest kivanok!Az...
Sándor
47 éves
Veszprém

Jó ember vagyok aki a társát keresi. Érdekel a fotózás, kirándulás, autósport. Két gyermekem van. Sokminden érdekel, nyitott személyiség vagyok.
Gábor
54 éves
Veszprém

Magamról röviden annyit: kedves, barátságos, együtt érző, empatikus beállítottságú, segítőkész, minden új dologra fogékony, de mérsékelten társaság kedvelő vagyok. Szeretem a természetet, a jó levegőt, és a nagy kirándulásokat. Velem tartanál egy hosszú útra?
Soma
47 éves
Veszprém

Menj el, és soha többet ne is gyere vissza az életembe, mert amióta ismerlek, pokol az életem, és epekedve várom azt a pillanatot, amikor elém állsz, átölelsz, és megcsókolsz, és arra kérsz, hogy maradjak mindig melletted. De ez a pillanat soha nem jön el.
Roland
26 éves
Veszprém

Szia! Roland vagyok, Veszprémben lakok, itt végeztem el az egyetemet, és most web fejlesztőként dolgozok. Szeretek rock és metál zenét hallgatni, filmezni, gamelni, ismerkedni. Komoly kapcsolatra keresek társat.
Robi
42 éves
Veszprém

Nagyon szeretek biciklizni, kirándulni és a Veszprém kézilabda mérkőzéseire járni.Komoly kapcsolatot keresek."szeretni és szeretve lenni" ez a legfontosabb!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább


Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább


társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2018-10-21 09:41:02