Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 489 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Csilla
28 éves
Veszprém

Zárkózott természetemnek köszönhetően nehezen ismerkedek. Szívesen járok koncertekre, kirándulni, ehhez keresem a megfelelő társat.
Judit
62 éves
Veszprém

Bármit írhatnék... lehet nem lenne igaz. Társra vágyom, aki szeret és viszontszerethetek. Szeretek utazni, táncolni. Színházba járni.
Viki
38 éves
Veszprém

Mosolygós, sportot nézni (és művelni is :-) ) szerető, lelkes kézilabda szurkoló és ejtőernyős ... :-)
Teca
63 éves
Veszprém

Társat keresek, hétköznapokra és ünnepnapokra. Dohányos és alkoholt fogyaztó kizárt. Lehetőleg elérhető távolságra.
Edit
66 éves
Veszprém

Érdeklődési köröm sokrétű, szeretem a természetet, kirándulásokat, a jó zenét minden műfajban. Ha tehetem szívesen olvasok, színházba, koncertekre járok. Rendszeresen sportolok, úszni járok, biciklizem, autót vezetek, kiskertemben kertészkedem.
Kata
40 éves
Veszprém

"A legfontosabb találkozásokat a lelkek előre megbeszélik egymással, amikor a testek még nem is látták egymást."
Mari
67 éves
Veszprém

Vidám természetű, az élet minden területén aktívan élő nő vagyok, aki korban hozzám illő férfi társaságát keresi komoly kapcsolat reményében.
Marika
53 éves
Veszprém

Barátságos,közvetlen,érdeklődő vagyok.Keresem a korban ,érdeklődésben hozzám illő párom.A legfontosabb talán számomra az őszinteség.
Éva
62 éves
Veszprém

Hiszem, létezik az a férfi, akivel egymást kölcsönösen tisztelve,szeretve, egymás életét bearanyozva még sok-sok vidámságot bohóságot élhetünk át együtt. Vagy itt, vagy máshol,de megtalálom.
Ildikó
58 éves
Veszprém

Nyitott, vidám, kommunikatív emberként keresek hozzám hasonló társat, akivel nem csak beszélgetni lehet jókat, de kirándulni, szórakozni és kikapcsolódni is.


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

Attila
51 éves
Veszprém

Társat keresek és nem mást ! Tudom hogy nem könnyű de optimista vagyok ! Szerintem a személyes találkozás dönt el mindent
Gábor
55 éves
Veszprém

Magamról röviden annyit: kedves, barátságos, együtt érző, empatikus beállítottságú, segítőkész, minden új dologra fogékony, de mérsékelten társaság kedvelő vagyok. Szeretem a természetet, a jó levegőt, és a nagy kirándulásokat. Velem tartanál egy hosszú útra?
Laci
42 éves
Veszprém

Amit rólam tudni lehet: Normális, vidám természetű, jó értékrenddel rendelkező srác vagyok. Nem keresek semmi különlegeset, olyan társra vágyom, aki hasonló értékrenddel él, mint én. Komoly kapcsolatra vágyom amit a kölcsönös szeretet, tisztelet, elfogadás, támogatás jellemez. Távol áll tőlem a...
Gábor
49 éves
Veszprém

Kíváncsiságból, kizárólag barátkozás céljából regisztráltam. Jelenleg nős vagyok, 2 felnőtt gyermek édesapja. Azt gondoltam, 30 éves párkapcsolatban nem kapok ekkora pofont az élettől...
Csaba
42 éves
Veszprém

Szia! Egy elsősorban Apa életet élő férfi vagyok. Keményen és sokat dolgozom, hogy a srácaim ne szenvedjenek hiányt semmiben. Aktívan sportolok, imádom a mozgást. Romantikusnak tartom magam, ezért szeretek is udvarolni. A kommunikációt tartom az egyik legfontosabb emberi kapcsolatépítőnek, és sze...
Ádám
28 éves
Veszprém

Sziasztok! Egy olyan embernek mint én, nehéz frappánsan bemutatnia magát. Zárkózott és konzervatív embernek tartom magam; legtöbbször igyekszem komoly lenni - néha kicsit talán túlontúl is -, ugyanakkor ha olyan a társaság és a helyzet, előkerül a "lökött" oldalam. Azt hiszem, a nem...
László
51 éves
Veszprém

Veszprém melletti kis faluban egy családi házban élek egyedül. Szelíd, megbízható, ragaszkodó, dolgos, de kicsit visszahúzódó természetű vagyok. Legkedvesebb szabadidős tevékenységem a kerékpározás. Van egy hét éves kislányom, aki nem velem él, de rendszeres és harmonikus kapcsolatom van vele. ...
Csabi
32 éves
Veszprém

Haló! Állítólag mindenkinek van egy párja valahol egy nagyon jó kis rejtélyhelyen. Hát én pont őt keresem.
Bálint
32 éves
Veszprém

Nem nagyon hiszek az internetes társkeresőkben, de hátha.... Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra! Miért ne sikerülne, itt.. :)
Lackó
31 éves
Veszprém

Sziasztok!30 éves srác vagyok,lehet rossz szöveg de első sorban tényleg csak beszélgetni keresnék hölgy társaságot,persze nem vagyok semmi jó elrontója!Ismerkedjünk!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább


társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2019-10-13 22:27:10