Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 388 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Mari
65 éves
Veszprém

Vidám természetű, az élet minden területén aktívan élő nő vagyok, aki korban hozzám illő férfi társaságát keresi komoly kapcsolat reményében. Nem vagyok előfizető, igy nem látom ki jelölt "kedvenc"-nek. Várom levelét!!!
Vilia
52 éves
Veszprém

Nem tudom, pontosan kit keresek, épp ahogy az itt lévők többsége. Egyelőre kötetlenül ismerkednék, remélve, hogy találkozásunk idővel komolyabb kapcsolattá alakul. Független vagyok, nincs káros szenvedélyem. Szabadidőben nem bővelkedem, de amennyi van, azt együtt tölthetnénk, például kirándulás...
Fruzsina
37 éves
Veszprém

Mozgalmas életet élek 3 gyermekemmel. Imádok kirándulni, városokat felfedezni, színházba menni,biciklizni, síelni, tábortűz mellett beszélgetni. 😊 Gyerekeimmel való foglalatosságok, közös programok időm nagy részét meghatározzák, hiszen szeretem látni fejlődésüket, szeretek velük lenn...
Ildikó
51 éves
Veszprém

Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet élvezni az életet.Amit én tudok adni:szeret...
Kriszta
41 éves
Veszprém

Jó lenne egy társ...nekem is! Átlagos életet élő,normál felfogású nő vagyok. Keresem párom,egy kicsit sem félénk,inkább temperamentumos, magas,humoros,kedves pasi személyében hosszú távra. Ha te ilyen vagy kérlek jelentkezz.
Irén
51 éves
Veszprém

Alapvetően jókedvű és sikeres vagyok.Szeretem a szabadidőmet aktívan tölteni, de jó néha lazulni is.Gyermekeim felnőttek, most kezdenek önállósodni.
Katalin
33 éves
Veszprém

Sziasztok! Akit érdekel egy életvidám, barátságos, zenekedvelő lány, írjon nyugodtan. Szívesen beszélgetek, levelezek, ismerkedek. Vesztenivalónk nincs, "nyeremény" annál inkább. :) Sok sikert Mindenkinek a kereséshez és legyen szép napotok! :)
Rita
26 éves
Veszprém

"Ez is csak egy hely,miért ne futhatnánk itt össze" :) Komoly kapcsolatot keresek,kalandok nem érdekelnek!!
Emőke
37 éves
Veszprém

Kalandorok kíméljenek! Keresem a párom. Ha úgy érzed, én lehetek az, írj. Sablonos dolgokat nem írok, ha szimpatikus vagyok, ismerj meg.
Viki
36 éves
Veszprém

Mosolygós, sportot nézni (és művelni is :) ) szerető, rock koncerteket és fesztiválokat látogató...címszavakban ennyi, ha többet is szeretnél megtudni, tudod a dolgod :)


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

Gyula
52 éves
Veszprém

Ôszínte, határorozott,humoros,családcentrikus,sportot ,kirandulást,természetet kedvelõ ,19 éves fiãval együtt élõ,kertes házban ,normális egzisztencával rendelkezõ férfi vagyok.Számomra a hûség is fontos és ez részemrõl is tabu.Kölcsönös szimp...
József
46 éves
Veszprém

Szia! Tartós kapcsolatra vágyom.Bízok abba hogy megtalálom azt akit keresek.Szeretek kirándulni ,utazni jó nagyokat sétálni. Normális, vidám természetű, jó értékrenddel rendelkező ember vagyok. Nem keresek semmi különlegeset, olyan társra vágyom, aki hasonló értékrenddel él, mint én. Komoly kap...
Szeleczki
72 éves
Veszprém

A "gyöngébb nem" tisztelője vagyok Szeretem a társaságot hobbim az utazás, a zene, képzőművészet.Jogászként dolgozom.Párszor csalódtam de mégis hiszek a megbízhatóságban a kölcsönös korrektségben. Nagyvonalú vagyok aki nem keresi a kákán a csomót aki nem féltékeny..! Elveim közé tartozi...
Imre
50 éves
Veszprém

Sportkedvelő (nem csak nézni), humoros, intelligens, érdeklődő, szókimondó, okoskodó, alkalmazkodó, optimista ... vagy valami ilyesmi.
József
53 éves
Veszprém

Vidám, romantikus, a humortól sem mentes sportot kedvelő férfi vagyok. Az értékeket - vagy a hiányosságokat lehetne sorolni, de úgy gondolom, ezek aránya úgyis "élőben" derül ki. Talán annyit, szeretem a természetet a kirándulásokat és a tengert. "Gondold el" séta tengerparton...
Bálint
30 éves
Veszprém

Azért vagyok itt, mert valamiért sehogy sem költözöl be a szomszéd házba, nem löksz fel az utcán, nem tolod neki a bevásárlókocsid az enyémnek az üzletben, nincsenek közös barátaink, hogy bemutassanak minket egymásnak:-) Szóval kicsit be kell segítenem a véletlennek.... :-)
Csaba
33 éves
Veszprém

Sziasztok. Azért vagyok itt, hogy ismerkedjek, társra leljek. Írj, beszélgessünk, találkozzunk, majd utána kiderül mi lesz.
Gábor
53 éves
Veszprém

Magamról röviden annyit: kedves, barátságos, együtt érző, empatikus beállítottságú, segítőkész, minden új dologra fogékony, de mérsékelten társaság kedvelő vagyok. Szeretem a természetet, a jó levegőt, és a nagy kirándulásokat. Velem tartanál egy hosszú útra?
Attila
31 éves
Veszprém

SZABADSÁG, SZERELEM! Szabadság, szerelem! E kettő kell nekem. Szerelmemért föláldozom Az életet, Szabadságért föláldozom Szerelmemet. (Petőfi Sándor Pest, 1847.)
László
49 éves
Veszprém

Veszprém melletti kis faluban egy családi házban élek egyedül. Szelíd, megbízható, ragaszkodó, dolgos, de kicsit visszahúzódó természetű vagyok. Legkedvesebb szabadidős tevékenységem a kerékpározás. Van egy hét éves kislányom, aki nem velem él, de rendszeres és harmonikus kapcsolatom van vele. ...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább


társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2017-12-18 00:22:36