Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 498 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Marika
53 éves
Veszprém

Barátságos,közvetlen,érdeklődő vagyok.Keresem a korban ,érdeklődésben hozzám illő párom.A legfontosabb talán számomra az őszinteség.
Mari
67 éves
Veszprém

Vidám természetű, az élet minden területén aktívan élő nő vagyok, aki korban hozzám illő férfi társaságát keresi komoly kapcsolat reményében.
Ani
58 éves
Veszprém

"Nem a szavaink vagy a gondolataink tesznek azzá,akik vagyunk,hanem a tetteink...vagy azok hiánya." (Jane Austen)
Anikó
51 éves
Veszprém

Életem mottója: Szeretni és szeretve lenni.Tisztelni és tisztelve lenni.Valamint a kölcsönös bizalom,megértés.
Éva
38 éves
Veszprém

Sziasztok...Évi vagyok Veszprémből...ismerkedni szeretnék..remélem hogy itt ősszejőn,őrülnék neki...
Judit
41 éves
Veszprém

Olyan társat keresek, aki elfogadja és imádja a gyerekeimet (akár én is az övéit). Szívesen szervez velünk programokat (kirándulás, kerékpár, strand, kutyázás, mozi, ...) Nem kell, hogy feleségül vegyen, sőt nem is szeretnék összeköltözni. Jöjjön hozzánk "vendégségbe" ebédre,...
Kata
46 éves
Veszprém

Nevetni, beszélgetni sétálni, zenét hallgatni - ezeket szeretem. És most már a nyugalmat, biztonságot, egyértelműséget keresem.
Marika
66 éves
Veszprém

Vidám természetű ,egy kissé romantikus, őszinte embernek ismernek a vidámság fő szempont nálam. Nyitott vagyok az ismeretlenre, a változásra, de keresem a biztonságot, az elfogadást és a szerelmet. Nem a szavak, hanem a tetteink azok melyek igazi utat mutatnak. Viz ,müvészetek,zene kedvelö...
Éva
64 éves
Veszprém

Teca
64 éves
Veszprém

Társat keresek, hétköznapokra és ünnepnapokra. Dohányos és alkoholt fogyaztó kizárt. Lehetőleg elérhető távolságra.


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

Szabolcs
44 éves
Veszprém

Ápolt,intelligens elvált férfi vagyok,normális ,korrekt kapcsolatot keresek,szabadidőmben szeretek sétálni,kirándulni...,de többet akivel közelebbi kapcsolatba kerülök,mivel én is vállalom az arcom így elvárom akivel beszélgetnék,hogy fotón legalább lássuk egymást,arctalan emberkék nem érdekelnek.
Tamás
54 éves
Veszprém

Én úgy látom ez az oldal halott. Amíg tart a VIP addig maradok,de itt is az megy mint a többi oldalon. Bemutatkozom udvariasan,de minimális kivétellel még csak válaszra se méltat senki.Nem tudom,hogyan máshogy lehetne ismerkedni. Lehet én vagyok az ördög maga. A nevem Tamás,54 éves. Veszprémb...
Koma
69 éves
Veszprém

Szerethető és szerető társat keresek. Nyílt, nyitott, humort kedvelő ember vagyok. Szeretem a sportokat, a zenét, utazgatást, síelni és főzni.
Gábor
45 éves
Veszprém

Szuper minden szép az élet ha azzà tesszük, tegyük azzà, ha lessz kivel. Keresek lendületes jó érzésü kalandvàgyó csajszit tartós kapcsolatra.
Józsi
42 éves
Veszprém

Apró fogaskerekek vagyunk az élet malmában,akivel össze kell hozzon a sors összehoz,és nem e pár sor alapján fog megismerni.
Zsolt
52 éves
Veszprém

Mit keresek? Szeretet az, amikor csendes nyugalommal csak átöleled, és tudod, az életedet is rábíznád. Szeretet az, amikor biztonságban érzed magad, és akármilyen baj ért, akármilyen zaklatott vagy, mellette megnyugszol. Szeretet az, ahogy némán a szemedbe néz, és csak megszorítja a kezed... És ...
Attila
33 éves
Veszprém

SZABADSÁG, SZERELEM! Szabadság, szerelem! E kettő kell nekem. Szerelmemért föláldozom Az életet, Szabadságért föláldozom Szerelmemet. (Petőfi Sándor Pest, 1847.)
Gábor
56 éves
Veszprém

Rendezett körülmények között élő, egyedülálló férfi keres hasonló adottságú jó kinézetű hölgyet, hosszú távú kapcsolatra. Szeretem a természetet,a nyugalmat. Nem járok bulizni - utálom a tömeget, meg a nagy zajt. Kedvelem az igényesebb rock és jazz zenét, viszont a tánchoz nem értek. Sakkozni bár...
István
56 éves
Veszprém

Komoly kapcsolatot keresek,nem szeretek egyedül élni.Alapvetően vidám, minden jóra nyitott vagyok.Szeretek sportolni.
Ferenc
39 éves
Veszprém

Épp válófélben vagyok, van egy 10 éves fiam, és egy 12 éves lányom. A természet lételemem. Szeretek horgászni, túrázni, kerékpározni, mindent amit a természetben lehet csinálni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább


társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább


társkereső sikertörténet

Ibolya története házassággal és gyermekáldással vált egésszé - de ne szaladjunk előre, ismerjük meg a teljes történetet!

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2020-01-23 09:06:28