Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 481 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Bea
46 éves
Veszprém

Komoly kapcsolatot keresek, talán itt sikerül megtalálnom téged. Írj, és én válaszolok neked. Nem fontos merre laksz:-)
Évi
59 éves
Veszprém

Még nem vesztettem el a reményt, hogy megtalálom azt a férfit akivel közösen tartalmasabbá tehetjük egymás életét. Akár szabadidő eltöltésről vagy a meghitt pillanatok öröméről van szó. Vidám , melegszívű emberi értékeket sokra tartó , őszinte nő vagyok.A személyes találkozó híve vagyok. Főleg...
Krisztina
48 éves
Veszprém

Sziaztok,komoly kapcsolatot keresek, olyan pasi személyében, aki szeret és tud is főzni, velem együtt.Kreativ vagyok, bármit megcsinálok, de nem baj, ha Te is felismered a különböző szerszámokat.Szeretem a természetet, gyüjtögető vagyok, de valaki segithetne cipelni. Állatbarát is vagyok, de a...
Andrea
57 éves
Veszprém

Sajna én sem vagyok tökéletes,belőlem is hiányzik a hiba. Azért egy pár dolgot felsorolnék az erényeimből.: házias,rendszerető,könyv, mozi, színház, túrázás, szeretek motorozni. Igénylem az ölelést, az érintést, az odabújást. Ahogy elnézem,már túlléptem a minimum karakterszámot.
Éva
61 éves
Veszprém

Hiszem, létezik az a férfi, akivel egymást kölcsönösen tisztelve,szeretve, egymás életét bearanyozva még sok-sok vidámságot bohóságot élhetünk át együtt. Vagy itt, vagy máshol,de megtalálom.
Kriszta
41 éves
Veszprém

Általában vidám vagyok és energikus, aki imád nevetni, poénkodni (enélkül nem is létezem), de ugyanakkor elég komoly, s aki tudja mit szeretne, s mit nem. Elég temperamentumos és határozott, s talán túlzottan is őszinte, ami vagy nagyon, vagy nagyon nem tetszik az embereknek
Marika
70 éves
Veszprém

Szeretem a természetet, a vidámságot, a tartalmas beszélgetéseket, a nyugalmat, és persze a családomat
Szilvia
47 éves
Veszprém

Testnevelési Egyetemet végeztem. Erőnléti- és személyi edzőként, rehabilitációs trénerként dolgozom. Sokat dolgozom , de a munkám a hivatásom; szeretem. Hobbi még: gitározás, olvasás, tánc, cicával, kutyával játszani, néha színház.
Martina
39 éves
Veszprém

Keresem a szikrát, a kedvességet,a szenvedélyt.Várom a jót amit elém sodor az élet.Olyan férfival ismerkednék aki hisz még a szerelemben,és nem ijed meg egy kis akadálytól.Én egy közvetlen vidám természetű,teltkarcsú nő vagyok,aki minden percet szeretne élvezni az életben.
Brigi
51 éves
Veszprém

Nem vagyok nagy bulizós.Fontosnak tartom a környezettudatos életmódot.Zene,olvasmányok,filmek és egyéb művészetek terén nem tudok egy konkrét irányzatot kiemelni.Hangulattól függ,éppen mi szórakoztat.Azért van amit sosem hagyok ki,pl:Vavyan Fable,Donald James,Stephen King,Leslie L.Lawrence,Rejtő...


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

Attila
33 éves
Veszprém

SZABADSÁG, SZERELEM! Szabadság, szerelem! E kettő kell nekem. Szerelmemért föláldozom Az életet, Szabadságért föláldozom Szerelmemet. (Petőfi Sándor Pest, 1847.)
Zsolt
45 éves
Veszprém

Veszprémben élek és itt is dolgozom.Szabadidőben sportolok zenét hallgatok, zenélgetek.Szeretném megtalálni a társam a mindennapokhoz.
Tibor
62 éves
Veszprém

Fiatalos sportot szerető és rendszeressen focizók, juniorok és öregfiúk között bajnokságban. Család centrikus gyermekeit szerető férfi vagyok aki megözvegyült, de még érzek rátermettséget egy újabb kapcsolatra. Öszinteség, bizalom,szeretet a jelszavam. Állatbarát vagyok, jelenleg is van egy gy...
Imre
51 éves
Veszprém

Sportkedvelő (nem csak nézni), humoros, intelligens, érdeklődő, szókimondó, okoskodó, alkalmazkodó, optimista ... vagy valami ilyesmi.
Csaba
35 éves
Veszprém

A tavasz csak elmúlást hozhat, az ősz viszont biztosan szívderítő megújulást jelent. Föltétlenül és csak azt. Az ősz feléleszti a szerelmeket, rutinossá és magabiztossá tesz, az ősznek van ritmusa, míg a nyár szertelen, szédült és vágyakozó. A nyár a kötelező nagy érzések évszaka, míg az ősz a sp...
gábor
56 éves
Veszprém

Szeretetre vágyó ember vagyok.Nem kalandot hanem komoly kapcsolatot keresek!Aki jó humorú,szeret beszélgetni,kertészkedni,horgászni,szabadban főzni,sétálni.
pitty24
35 éves
Veszprém

Richi
30 éves
Veszprém

Veszprémben élek. Közgazdász hallgató vagyok, szeretek a szabadban lenni, olvasni, színházba járni, verseket írni, fotózni. Irtózok a magasságtól és a bohócoktól :) Főképp csak ismerkedni vagyok itt Nagykanizsa-Veszprém környékről.
Bálint
32 éves
Veszprém

Nem nagyon hiszek az internetes társkeresőkben, de hátha.... Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra! Miért ne sikerülne, itt.. :)
Medve
32 éves
Veszprém

Igazából személyes találkozóig teljesen mindegy hogy mi van ide írva :D egy lényeges dolog még is csak akad olyan lányt keresek aki szívesen motorozna.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2019-04-25 18:03:21