Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 507 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Éva
38 éves
Veszprém

Sziasztok...Évi vagyok Veszprémből...ismerkedni szeretnék..remélem hogy itt ősszejőn,őrülnék neki...
Szilvi
50 éves
Veszprém

Keresem a hozzám illő társat Szeretem a természetet, kirándulásokat, nevetést, vidámságot, zenét, és még néha a sportot is.
Ildikó
59 éves
Veszprém

Nyitott, vidám, kommunikatív emberként keresek hozzám hasonló társat, akivel nem csak beszélgetni lehet jókat, de kirándulni, szórakozni és kikapcsolódni is.
Irén
54 éves
Veszprém

Komoly kapocsolat céljából regisztráltam. Keresem őszinte vidám társam. Vidám , természetünek ismernek ,szeretem a kirándulásokat ,filmeket zenéket. Mivel nem vagyok előfizető igy nem mindenkinek tudok válaszólni.
gyongy0513
59 éves
Veszprém

vidám természetü vagyok családcentrikus szeretek zenét halgatni társasági ember vagyok modern gondolkodásu
Zsuzsa
67 éves
Veszprém

Sokat várok még az életben, s igyekszem ezért tenni is. Szeretem a mozgalmasságot, a jó programokat, legyen az kirándulás, vagy kultúra, s szeretem az élet egyéb örömeit is.
Niki
45 éves
Veszprém

Ha egy életvidám , pozitív beállítottságú hölgyet keresel, akkor kérlek ne lépj tovább mert megtaláltad :-) Szeretem élvezni az életet, a sport se áll tőlem messze. Bennem egy szakács veszett el , legalábbis eddig még...
Viki
39 éves
Veszprém

Mosolygós, sportot nézni (és művelni is :-) ) szerető, lelkes kézilabda szurkoló és ejtőernyős ... :-)
Andrea
58 éves
Veszprém

Sziasztok! Soxor ugrottam már neki, rengetegx írtam bemutatkozókat. Őszintén szólva nem hinném, hogy ezen múlott volna. Ennek ellenére megint itt vagyok a gép előtt és azon töröm a fejem, hogy mit is írjak, közben meg a karakter számok csak nőnek és nőnek. Annyit azért elmondanék, hogy nem...
Szilvia
52 éves
Veszprém

Már a "B" oldal forog... Lejátszásához keresem kedves, őszinte, kirándulást, természetet kedvelő társam.


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

Gábor
57 éves
Veszprém

Szeretetre vágyó ember vagyok.Nem kalandot hanem komoly kapcsolatot keressek.Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidáma...
Tibi
52 éves
Veszprém

Mozgást, természetet kedvelő, fiatalos, vidám alaptermészetű, pozitív gondolkodású mackó vagyok, aki szertné, hogy az élet szépségeit ne egyedül kelljen megélni! Egyetértesz?
Gábor
55 éves
Veszprém

Magamról röviden annyit: kedves, barátságos, együtt érző, empatikus beállítottságú, segítőkész, minden új dologra fogékony, de mérsékelten társaság kedvelő vagyok. Szeretem a természetet, a jó levegőt, és a nagy kirándulásokat. Velem tartanál egy hosszú útra?
Ferenc
39 éves
Veszprém

Épp válófélben vagyok, van egy 10 éves fiam, és egy 12 éves lányom. A természet lételemem. Szeretek horgászni, túrázni, kerékpározni, mindent amit a természetben lehet csinálni.
Péter
35 éves
Veszprém

Fölösleges ide bármit is írni,beszélgessünk és majd megismersz.Nem futókalandot keresek,komoly kapcsolatot szeretnék.
László
52 éves
Veszprém

Veszprém melletti kis faluban egy családi házban élek egyedül. Szelíd, megbízható, ragaszkodó, dolgos, de kicsit visszahúzódó természetű vagyok. Legkedvesebb szabadidős tevékenységem a kerékpározás. Van egy hét éves kislányom, aki nem velem él, de rendszeres és harmonikus kapcsolatom van vele. ...
Szabolcs
44 éves
Veszprém

Ápolt,intelligens elvált férfi vagyok,normális ,korrekt kapcsolatot keresek,szabadidőmben szeretek sétálni,kirándulni...,de többet akivel közelebbi kapcsolatba kerülök,mivel én is vállalom az arcom így elvárom akivel beszélgetnék,hogy fotón legalább lássuk egymást,arctalan emberkék nem érdekelnek.
István
57 éves
Veszprém

Komoly kapcsolatot keresek,nem szeretek egyedül élni.Alapvetően vidám, minden jóra nyitott vagyok.Szeretek sportolni.
Koma
69 éves
Veszprém

Szerethető és szerető társat keresek. Nyílt, nyitott, humort kedvelő ember vagyok. Szeretem a sportokat, a zenét, utazgatást, síelni és főzni.
Bálint
36 éves
Veszprém

A legfontosabb szerintem az őszinteség, hűség, bizalom, a közös célok, értékrend, megértés, türelem.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább


társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább


társkereső sikertörténet

Tisztelt Szerkesztőség! Kata és én véletlenszerűen ugyanazon a napon, 2012.11.25-én regisztráltunk az oldalukra. aznap írtam Katának, aki már másnap vissza is írt. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és nagy őszinteséggel szeretjük egymást. Rengeteg közös élmény mellett, örömmel áruljuk el, hog...

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2020-02-26 11:03:11