Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 362 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Zsuzsa
65 éves
Veszprém

Sokat várok még az életben, s igyekszem ezért tenni is. Szeretem a mozgalmasságot, a jó programokat, legyen az kirándulás, vagy kultúra, s szeretem az élet egyéb örömeit is.
Judit
71 éves
Veszprém

Élvezni kell a jelent. Kicsit később, mint kellett volna, de még időben rájöttem én is, hogy inkább a jövőt kell tervezni. Régebben már írtam róla, hogy a múlttól való nehéz elszakadás miatt, hoztam rossz döntéseket, de tanultam belőle. Megtanultam, hogy nem szabad a múltba nézés spiráljába beler...
Andrea
48 éves
Veszprém

"lelkünk életkora megáll mikor először szerelmesek leszünk " Romantikus, komoly kapcsolatot keresek! (még nincs vip tagságom, írj messenger elérhetőséget)
Dóra
33 éves
Veszprém

Életvidám, társasági élete kedvelő, jó humorú macska imádó, számtalan jó tulajdonsággal rendelkező egyéniség vagyok!😊
Mónika
44 éves
Veszprém

Szabadidőm eltöltéséhez keresek partnert , de nem zárkózom el komolyabb kapcsolattól sem. Kerékpározást, természetet, túrázást kedvelő vidám természetű optimista nő vagyok. Szeretek beszélgetni, esős estén odabújni valakihez...sétálni a naplementében, vagy bármit csinálni a partneremmel ami m...
Virág
45 éves
Veszprém

Keresem azt a férfit, akivel kéz a kézben járhatunk, új lehetőségeket teremthetünk, kibontakozhatunk együtt és külön-külön is, harmóniát teremthetünk. Kalandorok kíméljenek!
Gabriella
38 éves
Veszprém

Huuu ez elég nehéz. Kellene egy jol eladhato szöveget írni. Szoval egy életvidám nő vagyok . Szeretem a munkám az embereket. De a legfontosabb a családom és a lányom. Szeretek sportolni fitten tartani magam. Szeretek kirándulni moziba színházba járni. És még sok minden mást
Ildikó
48 éves
Veszprém

Intelligens, őszinte , család- és természetszerető nő társát keresi. Tartós, kölcsönösségen, közös értékeken, pozitív élményeken és egymás segítésén alapuló kapcsolathoz.
Gabi
64 éves
Veszprém

Veszprém élek. Szeretem a zenét, a táncot, az irodalmat, a képzőművészetet. Szívesen járok kiállításra, szeretek utazni, kirándulni, sétálni, az unokáimmal játszani. Keresem mindeme elfoglaltsághoz partnerem.
Györgyi
55 éves
Veszprém

Jo kedélyü, pozitiv ,a világra kiváncsi ember vagyok.Szeretek utazni,uj és szép dolgokat felfedezni idegen tájakon.Magyarországon szinház,könyv,barátok a jo program számomra.


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

Zoltán
49 éves
Veszprém

Mind érzelmileg,mind anyagilag független,magas sportos férfi vagyok.Keresem a korban és magasságban hozzám illő társamat.Komoly tartalmas kapcsolat reményében.
Attila
34 éves
Veszprém

Sziasztok, Nem teljes az életem egy társ nélkül, keresem azt a lányt, akivel boldog lehetek. Röviden ennyi. :)
István
45 éves
Veszprém

Az ember az egész életét is eltöltheti kereséssel, de az idő rövid, a biológiai óra meg csak ketyeg. Ne az öregek otthonában találjuk meg egymást. "Várj reám, s én megjövök, hogyha vársz nagyon, várj reám, ha sárga köd őszi búja nyom; várj, ha havat hord a szél, várj, ha tűz a nap, ...
Attila
33 éves
Veszprém

Miklós
63 éves
Veszprém

62 éves régóta társ nélkül élő férfi vagyok. Keresem azt a nőt aki társam tud lenni a hétköznapokban is.Szeretek kirándulni, utazni, megismerni hogyan élnek más emberek. Nem iszom, nem dohányzom. Csak Veszprémi, vagy veszprém környéki kapcsolatot keresek. Van egy tizenkét éves fiam, aki velem él.
Kornél
40 éves
Veszprém

Szia Kedves Ismeretlen ! A hagyományos értékek szerint próbálom élni a mindennapokat. Keresem a társam egy életre, aki képes megtalálni a másikban azt amiért számára ő lesz az egyetlen, képes a másikhoz alkalmazkodni, aki ugyanúgy mint én, családot, gyermeket szeretne. Kornél
Csabi
30 éves
Veszprém

Haló! Állítólag mindenkinek van egy párja valahol egy nagyon jó kis rejtélyhelyen. Hát én pont őt keresem.
Bálint
30 éves
Veszprém

Azért vagyok itt, mert valamiért sehogy sem költözöl be a szomszéd házba, nem löksz fel az utcán, nem tolod neki a bevásárlókocsid az enyémnek az üzletben, nincsenek közös barátaink, hogy bemutassanak minket egymásnak:-) Szóval kicsit be kell segítenem a véletlennek.... :-)
Gábor
30 éves
Veszprém

Sziasztok Szeretném páromat megtalálni ezért vagyok itt esély adva a dolognak. És hisszem hogy kapcsolat ki épitéséhez idö és odafigyelés kell.
Robert
37 éves
Veszprém

En egy szimpla ember vagyok es keresek egy komoly, oszinte, szereto, agodo, huseges, foglalkozo, torodo, becsuletes, rendes.. .. .. noi szemelyt.


Sikertörténetek

Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább


társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2017-10-21 01:11:22