Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 654 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Krisztina
64 éves
Veszprém

Egyedül maradtam, keresem a párom rendes ember személyében. Egy érzem még NŐ vagyok a javából. Szeretem az életet, főleg ki használni, amíg lehet.. Ha Te is így gondolod akkor írj, fogok válaszolni.. Egy életünk van!!!
Andrea
54 éves
Veszprém

Alapjában véve vidám humoros embernek tartanak a barátaim. Könnyen találok kontaktot más emberekkel.Szeretek kirándulni családi összejöveteleken lenni. Kicsit romantikusabb vagyok az átlagnál.Hiszek az igaz barátságban szerelemben. Szeretnék szeretni illetve szeretve lenni. Röviden ennyi.
Katalin
65 éves
Veszprém

Szeretni, és szeretve lenni! Keresem párom komoly kapcsolat céljából, korban hozzám illó férfi személyében. Családcentrikus, barátságos házias nő vagyok.
Margit
50 éves
Veszprém

Gyermekeim tanácsára regisztrálok erre az oldalra, hogy olyan férfit keressek magamnak, aki teljesen megfelel az igényeimnek: legyen őszinte, humoros, munkás, kedves és becsületes
Noémi
40 éves
Veszprém

Kétbéve vesztettem el a párom, és úgy látom eljött az ideje továbblépni. Csendes nyugodt helyen lakom. Van néhány hobbi állatom, így azért nem vagyok teljesen magányos. Keresem azt a férfit, aki hozzám való lenne. Köszönöm.
Marcsi
71 éves
Veszprém

68 éves kedves, őszinte életvidám, házias, igényes vagyok önmagamra és környezetemre,az emberi értékekre sokat adó, rendezett körülmények között élek.testem - lelkem rendben Szeretek olvasni, utazni, kirándulni, s mindent ami két ember boldogságát szolgálja. Keresem azt a (földön járó )...
Judit
42 éves
Veszprém

Sziasztok, egy társat keresek, aki Férfi,....jóképű, vicces, vagány, sportos, nem dohányzó. Gyengém a hosszú haj borosta kombó, vörösborral. Én Nő, hasonló paraméterekkel, upsz....borosta, előfordul...
Borbála
29 éves
Veszprém

Vidám, hűséges, magabiztos vagyok, szeretek kirándulni, szeretek társaságban járni. Kikapcsol az úszás és a kirándulás. Olvasni is szeretek, de szívesen elmegyek moziba is. Te is?
Klaudia
34 éves
Veszprém

Szeretek kirándulni, szórakozni, jógázni, bulizni a barátaimmal szeretem a munkámat és még azonkívül hobbi szinten a háziállatokat
Dorina
25 éves
Veszprém

Divattervezőként dolgozom, és rengeteg szabadidővel rendelkezem. Nehezen tudok ismerkedni, azért is szeretném itt keresni a párom.


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

Józsi
43 éves
Veszprém

Ha téged jelölnek az nem a Te választásod. Apró fogaskerekek vagyunk az élet malmában nem-e pár sor alapján fogsz megismerni.
Máté
57 éves
Veszprém

Külön élő vagyok már jó ideje. És párt keresek akivel szépen egyetértve élhetnénk, szívesen vállalhatunk gyerekeket is, nagy szerelemre vágyom.
István
54 éves
Veszprém

Szia István vagyok 53 éves Veszprémben élek dohányzom, Kávézom Nem iszom alkoholt. Teherautó sofőrként dolgozom belföldi fuvarozás. Te is úgy gondolod ismerjük meg egymást.
István
60 éves
Veszprém

Keresem a társamat.Lehet te vagy pont,vagy mégse?Hát ez egy pár beszélgetés után ki is derülhet! Amit szeretnék:szeretni,és szeretve lenni!Őszinte komoly kapcsolatot! Amit nem szeretnék:a sokadik levélváltás után rólad semmit nem tudni!(ha írok érdekelsz,szeretnélek megismerni.) Köszönöm hogy...
Dániel
43 éves
Veszprém

Szeretni és szeretve lenni- kölcsönös tisztelettel, őszinteséggel, nyíltság és nyitottsággal, becsületesen, egymást és másokat is segítve - Őt keresem. Tanulva a múltból, új élet lehetőségével. Mindenem a sport, és a kajak. Köszönettel: Dániel
Gabor
37 éves
Veszprém

Attila
33 éves
Veszprém

Nem létezik olyan, amit nem lehet, Ezt csak kitalálták a tehetetlenek, Mert egyszerűbb élni olyan világban, Amit készen megkapsz és hibátlan.
László
42 éves
Veszprém

A realitások talaján élek.Őszinteség,szeretet,megértés,beszélgetés és nem utolsó sorban a gyengédség is nagyon fontos számomra!Egyetértésben,megbecsülésben, boldogságban szeretnék élni!Hasonló tulajdonságú társam keresem egy hölgy személyében.
Patrik
29 éves
Veszprém

Szeretnék valakit a közelembe engedni, de nem minden áron. Tele vagyok szeretettel és át akarom adni ezt annak a személynek, akiben megbízhatok 100 %-ig.
Tibor
54 éves
Veszprém

Magányos , dolgos , megbízható , segítőkész ,hűséges, kijelentéseket betartom,természet szerető,állat kedvelő,


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A megismerkedésünk olyan történet, amit „utolsó esélyes"-nek lehet mondani; mind a ketten a nagybetűs „Társat” kerestük, egy olyan társat, akit szerethetünk, aki szeret és akivel kézen fogva haladhatunk az úton tovább. A kérdés kezdettől fogva ott motoszkált mindkettőnkben: létezik...

tovább


társkereső sikertörténet

Tisztelt Szerkesztőség! Kata és én véletlenszerűen ugyanazon a napon, 2012.11.25-én regisztráltunk az oldalukra. aznap írtam Katának, aki már másnap vissza is írt. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és nagy őszinteséggel szeretjük egymást. Rengeteg közös élmény mellett, örömmel áruljuk el, hog...

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2021-04-22 19:10:50