Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 399 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Gabi
44 éves
Veszprém

A Társam keresem! A személyes találkozást részesítem előnyben, az első benyomás sokat jelent! Egy kellemes tavaszi séta alkalmával kezdjük el az ismerkedést.
Kata
47 éves
Veszprém

Kedves Társkereső Urak! Jó embert szeretnék találni, s magam is a legjobbat szeretném adni viszont. Örömben, őszinteségben, harmóniában töltött közös életet teremteni a társammal. Élményekkel teli és csendes napokkal egyaránt, amihez épp kedvünk van. Örömmel és mosollyal: Kata
Marika
69 éves
Veszprém

Szeretem a természetet, a vidámságot, a tartalmas beszélgetéseket, a nyugalmat, és persze a családomat
Mari
66 éves
Veszprém

Vidám természetű, az élet minden területén aktívan élő nő vagyok, aki korban hozzám illő férfi társaságát keresi komoly kapcsolat reményében. Nem vagyok előfizető, igy nem látom ki jelölt "kedvenc"-nek. Várom levelét!!!
Kinga
27 éves
Veszprém

Amit szeretek: szép tájak,dombok,hegyek,folyók.tavak,városok,fentről nézni a világot,elvonulni,belemerülni a tömegbe,csokis sütemény,sült hús, titkos rajzfilmnézés,nevetés
Anna
52 éves
Veszprém

„Hát akkor ítélkezzél saját magadon - mondta a király. - Ez a legnehezebb. Magunkon ítélkezni sokkal nehezebb, mint máson. Ha sikerül helyesen ítélkezned saját magad fölött, az annak a jele, hogy valódi bölcs vagy.”
Zsófi
25 éves
Veszprém

Sziasztok!25éves vagyok veszprémbe lakom és dolgozom.szeretek ismerkedni beszélgetni keresem az igazit.kedves barátságosnak tartom magam .
Ági
37 éves
Veszprém

Pár szó magamról: Életvidám, mások szerint megbízható vagyok, szeretek sokat nevetni. De ha kell komolyan is tudom venni magam. Szabadidőmben szeretek olvasni, keresztrejtvényt fejteni, filmet nézni. A sportokat inkább nézni szoktam, kivéve az úszást.
Ildikó
52 éves
Veszprém

Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, akivel igazán lehet élvezni az életet. Várom leveled, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről .
Katalin
64 éves
Veszprém

Alacsony duci,vidám hölgy vagyok.Szeretek olvasni,keresztrejtvényt fejteni,kirándulni,sétálni,táncolni.Párosan a szinház és a mozi is érdekesebb. Örömmel sütök-főzök ha van kinek. Vegyészként dolgoztam,laboratóriumban,most friss nyugdíjasként igyekszem tartalmassá tenni napjaimat. Hiszem hogy...


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

Csaba
35 éves
Veszprém

A tavasz csak elmúlást hozhat, az ősz viszont biztosan szívderítő megújulást jelent. Föltétlenül és csak azt. Az ősz feléleszti a szerelmeket, rutinossá és magabiztossá tesz, az ősznek van ritmusa, míg a nyár szertelen, szédült és vágyakozó. A nyár a kötelező nagy érzések évszaka, míg az ősz a sp...
Koma
68 éves
Veszprém

Szerethető és szerető társat keresek,nyílt, nyitott, és nem prűd vagy konzervatív ember vagyok. Szeretem a sportokat, a zenét, utazgatást és főzni.
Gábor
54 éves
Veszprém

Magamról röviden annyit: kedves, barátságos, együtt érző, empatikus beállítottságú, segítőkész, minden új dologra fogékony, de mérsékelten társaság kedvelő vagyok. Szeretem a természetet, a jó levegőt, és a nagy kirándulásokat. Velem tartanál egy hosszú útra?
Attila
32 éves
Veszprém

SZABADSÁG, SZERELEM! Szabadság, szerelem! E kettő kell nekem. Szerelmemért föláldozom Az életet, Szabadságért föláldozom Szerelmemet. (Petőfi Sándor Pest, 1847.)
gábor
55 éves
Veszprém

Szeretetre vágyó ember vagyok.Nem kalandot hanem komoly kapcsolatot keresek!Aki jó humorú,szeret beszélgetni,kertészkedni,horgászni,szabadban főzni,sétálni.
Norbert
27 éves
Veszprém

Aktív, nyitott, tanult férfiként szívesen ismerkedem kedves, nyitott lányokkal. Mindenem az idegennyelvek, utazás, íjászat, állatok, fotózás, olvasás, új dolgok felfedezése. Ha lenne kedved velem ismerkedni írj bátran - ha tudok válaszolok :)
Zoltán
47 éves
Veszprém

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam,biztos rendezett háttérrel.Keresem családcentrikus,hagyományos értékrenddel gondolkodó páromat.
László
40 éves
Veszprém

A realitások talaján élek.Őszinteség,szeretet,megértés,beszélgetés és nem utolsó sorban a gyengédség is nagyon fontos számomra!Egyetértésben,megbecsülésben, boldogságban szeretnék élni!Hasonló tulajdonságú társam keresem egy hölgy személyében.
Gábor
38 éves
Veszprém

Minden lehetséges... ...Csak ami lehetetlen, az tovább tart"! Építőiparban dolgozó, önálló életet élő, Svédországban ragadt hazánk fia vagyok! Nem mellesleg, főállású apuka minden második héten! Számomra az elsődleges érték, az őszinteség, ebből épül a bizalom! Nem nagyon hiszek a társk...
Csabi
31 éves
Veszprém

Haló! Állítólag mindenkinek van egy párja valahol egy nagyon jó kis rejtélyhelyen. Hát én pont őt keresem.


Sikertörténetek

Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2018-08-17 11:02:07