Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 424 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Ildikó
52 éves
Veszprém

Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, akivel igazán lehet élvezni az életet. Várom leveled, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről .
Kinga
28 éves
Veszprém

Amit szeretek: szép tájak,dombok,hegyek,folyók.tavak,városok,fentről nézni a világot,elvonulni,belemerülni a tömegbe,csokis sütemény,sült hús, titkos rajzfilmnézés,nevetés
Éva
61 éves
Veszprém

Hiszem, létezik az a férfi, akivel egymást kölcsönösen tisztelve,szeretve, egymás életét bearanyozva még sok-sok vidámságot bohóságot élhetünk át együtt. Vagy itt, vagy máshol,de megtalálom.
Reni
35 éves
Veszprém

Szia! Komoly kapcsolatot keresek. amit nem szeretek az a hazugság. Jó kedvű, pozitív gondolkodású vagyok. Szeretek társaságba járni, emberek közt lenni. Van egy kisfiam aki velem él!
Mari
66 éves
Veszprém

Vidám természetű, az élet minden területén aktívan élő nő vagyok, aki korban hozzám illő férfi társaságát keresi komoly kapcsolat reményében. Nem vagyok előfizető, igy nem látom ki jelölt "kedvenc"-nek. Várom levelét!!!
Vivien
27 éves
Veszprém

Vidám, határozott, céltudatos nő vagyok. Az egyedüllét nem ejt kétségbe, de alapvetően vágyom egy partnerre, aki szeret kirándulni, utazni, jókat enni-inni-beszélgetni.
Zsuzsa
66 éves
Veszprém

Sokat várok még az életben, s igyekszem ezért tenni is. Szeretem a mozgalmasságot, a jó programokat, legyen az kirándulás, vagy kultúra, s szeretem az élet egyéb örömeit is.
Bella
49 éves
Veszprém

Szeretet mindennél többet ér. A társamat keresem akivel lehet közösen bármit csinálni. Olyat aki úgy fogad el amilyen vagyok és az összetartozás számára is olyan fontos mint nekem.
Szilvi
36 éves
Veszprém

Optimista, életvidám vagyok, aki szeretné megtalálni azt akivel a mindennapokat megoszthatja :-) Ha van kedved ismerj meg ;-)
Marika
69 éves
Veszprém

Szeretem a természetet, a vidámságot, a tartalmas beszélgetéseket, a nyugalmat, és persze a családomat


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

Csaba
35 éves
Veszprém

A tavasz csak elmúlást hozhat, az ősz viszont biztosan szívderítő megújulást jelent. Föltétlenül és csak azt. Az ősz feléleszti a szerelmeket, rutinossá és magabiztossá tesz, az ősznek van ritmusa, míg a nyár szertelen, szédült és vágyakozó. A nyár a kötelező nagy érzések évszaka, míg az ősz a sp...
Koma
68 éves
Veszprém

Szerethető és szerető társat keresek,nyílt, nyitott, és nem prűd vagy konzervatív ember vagyok. Szeretem a sportokat, a zenét, utazgatást és főzni.
László
40 éves
Veszprém

A realitások talaján élek.Őszinteség,szeretet,megértés,beszélgetés és nem utolsó sorban a gyengédség is nagyon fontos számomra!Egyetértésben,megbecsülésben, boldogságban szeretnék élni!Hasonló tulajdonságú társam keresem egy hölgy személyében.
Roland
26 éves
Veszprém

Szia! Roland vagyok, Veszprémben lakok, itt végeztem el az egyetemet, és most web fejlesztőként dolgozok. Szeretek rock és metál zenét hallgatni, filmezni, gamelni, ismerkedni. Komoly kapcsolatra keresek társat.
Norbert
27 éves
Veszprém

Aktív, nyitott, tanult férfiként szívesen ismerkedem kedves, nyitott lányokkal. Mindenem az idegennyelvek, utazás, íjászat, állatok, fotózás, olvasás, új dolgok felfedezése. Ha lenne kedved velem ismerkedni írj bátran - ha tudok válaszolok :)
Gábor
40 éves
Veszprém

Milyen vagyok? Írhatnék kliséket, de talán a lényeg: Odaadó, céltudatos, családcentrikus, szeretem a természetet. Szeretek spontán lenni, gondoskodni a másikról. Értékelem a pillanatot (különösen a közöset). Fontosnak tartom az egymás iránti tiszteletet, szeretetet, őszinteséget, megbízhatóság...
Sándor
47 éves
Veszprém

Jó ember vagyok aki a társát keresi. Érdekel a fotózás, kirándulás, autósport. Két gyermekem van. Sokminden érdekel, nyitott személyiség vagyok.
Gábor
42 éves
Veszprém

Szeretem a természetet, kirándulást, új dolgokat, színházat, fesztiválokat, táncot, ...sosem unatkozok, mindig elfoglalom magam. Ám ennyiből nem lehet megismerni valakit, rövid levelezés után a találkozás az egyik legfontosabb, akkor sok minden kiderül/eldől. Fontos infó, hogy van egy lányom, ak...
dris
41 éves
Veszprém

Életigenlö,vidám férfi vagyok.Akik ismernek korrekt,szavahihetönek tartanak.Vannak céljaim,reálisan gondolkodok.
Imre
51 éves
Veszprém

Sportkedvelő (nem csak nézni), humoros, intelligens, érdeklődő, szókimondó, okoskodó, alkalmazkodó, optimista ... vagy valami ilyesmi.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább


társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2018-10-19 02:37:23