Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 474 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Brigi
51 éves
Veszprém

Nem vagyok nagy bulizós.Fontosnak tartom a környezettudatos életmódot.Zene,olvasmányok,filmek és egyéb művészetek terén nem tudok egy konkrét irányzatot kiemelni.Hangulattól függ,éppen mi szórakoztat.Azért van amit sosem hagyok ki,pl:Vavyan Fable,Donald James,Stephen King,Leslie L.Lawrence,Rejtő...
Bea
46 éves
Veszprém

Komoly kapcsolatot keresek, talán itt sikerül megtalálnom téged. Írj, és én válaszolok neked. Nem fontos merre laksz:-)
Niki
44 éves
Veszprém

Ha egy életvidám , pozitív beállítottságú hölgyet keresel, akkor kérlek ne lépj tovább mert megtaláltad :-) Szeretem élvezni az életet, a sport se áll tőlem messze. Bennem egy szakács veszett el , legalábbis eddig még...
Judit
58 éves
Veszprém

Nem a herceget keresem fehér lovon éppen, csupán csak a gyarló embert, ki e képen, szemembe révedvén, úgy, mint én véltem: "Beleborzongok látván, hogy nélküled éltem..."
Beatrix
44 éves
Veszprém

Napfény, grapefruit, erdő, vízpart, bringázás, kávé fél cukorral, fehérbor, mosoly, zöld, kilátó, könyv, német, nyugalom, beszélgetés, gin&tonic, padlizsán, ...
Györgyi
43 éves
Veszprém

Őszinte, érdeklődő, néha komoly, néha pajkos, érzéki, kedves, természetet kedvelő nő vagyok. Szeretek kirándulni, strandolni, bringázni, kulturális rendezvényekre járni. Az élet szépségeit, a természet rejtett kincseit, a programok kavalkádját, a naplementét, a Balatont, a kilátókat egy...
Zsuzsanna
46 éves
Veszprém

Kávé vagy tea? Vörös vagy fehér? Balaton vagy Adria? Alföld vagy Dunántúl? Tulajdonképpen mindegy, a lényeg a partner személyiségében rejlik.
Szilvia
47 éves
Veszprém

Testnevelési Egyetemet végeztem. Erőnléti- és személyi edzőként, rehabilitációs trénerként dolgozom. Sokat dolgozom , de a munkám a hivatásom; szeretem. Hobbi még: gitározás, olvasás, tánc, cicával, kutyával játszani, néha színház.
Mari
66 éves
Veszprém

Vidám természetű, az élet minden területén aktívan élő nő vagyok, aki korban hozzám illő férfi társaságát keresi komoly kapcsolat reményében. Nem vagyok előfizető, igy nem látom ki jelölt "kedvenc"-nek. Várom levelét!!!
Andrea
57 éves
Veszprém

Sajna én sem vagyok tökéletes,belőlem is hiányzik a hiba. Azért egy pár dolgot felsorolnék az erényeimből.: házias,rendszerető,könyv, mozi, színház, túrázás, szeretek motorozni. Igénylem az ölelést, az érintést, az odabújást. Ahogy elnézem,már túlléptem a minimum karakterszámot.


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

Zsolt
44 éves
Veszprém

Veszprémben élek és itt is dolgozom.Szabadidőben sportolok zenét hallgatok, zenélgetek.Szeretném megtalálni a társam a mindennapokhoz.
Csaba
42 éves
Veszprém

Szia! Egy elsősorban Apa életet élő férfi vagyok. Keményen és sokat dolgozom, hogy a srácaim ne szenvedjenek hiányt semmiben. Aktívan sportolok, imádom a mozgást. Romantikusnak tartom magam, ezért szeretek is udvarolni. A kommunikációt tartom az egyik legfontosabb emberi kapcsolatépítőnek, és sze...
Koma
68 éves
Veszprém

Szerethető és szerető társat keresek,nyílt, nyitott, és nem prűd vagy konzervatív ember vagyok. Szeretem a sportokat, a zenét, utazgatást és főzni.
gábor
56 éves
Veszprém

Szeretetre vágyó ember vagyok.Nem kalandot hanem komoly kapcsolatot keresek!Aki jó humorú,szeret beszélgetni,kertészkedni,horgászni,szabadban főzni,sétálni.
Richi
30 éves
Veszprém

Veszprémben élek. Közgazdász hallgató vagyok, szeretek a szabadban lenni, olvasni, színházba járni, verseket írni, fotózni. Irtózok a magasságtól és a bohócoktól :) Főképp csak ismerkedni vagyok itt Nagykanizsa-Veszprém környékről.
Attila
33 éves
Veszprém

SZABADSÁG, SZERELEM! Szabadság, szerelem! E kettő kell nekem. Szerelmemért föláldozom Az életet, Szabadságért föláldozom Szerelmemet. (Petőfi Sándor Pest, 1847.)
Imre
51 éves
Veszprém

Sportkedvelő (nem csak nézni), humoros, intelligens, érdeklődő, szókimondó, okoskodó, alkalmazkodó, optimista ... vagy valami ilyesmi.
Péter
29 éves
Veszprém

Veszprémben élek, ha nem azt jelzi épp utazok vagy hülye az app. Képek és profil alapján nem lehet megismerni a másikat, ahhoz beszélgetni kell. Főzök, mosok, takarítok és még ami felmerűl a házkürűl(csempézés, festés stb... ) Eddig még senki nem panaszkodott a főztömre, de nem azért, mert...
Péter
47 éves
Veszprém

András
41 éves
Veszprém

Nem is tudom mit mondhatnék magamról.... Van egy csomó hibám, de türelmes, megbÍzható ember vagyok, szeretek jó nagyokat beszélgetni. Az őszinteséget mindennél jobban értékelem.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2019-02-18 05:12:40