Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 633 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Gyongyi0819
59 éves
Veszprém

Szeretnék egy normális ,szép kapcsolatot kialakítani lehetőleg a lakhelyem közelében lakó férfival.Minden nap találkozni szeretnék vele,nem érdekel a távkapcsolat.
Mari
69 éves
Veszprém

Fiatalos, vidám természetű, kiegyensulyozott, szeretetet, törődést igénylő és azt viszonozni is tudó nő vagyok. Rendezett körülmények között, egyedül élek. Mindent szívesen teszek, ami életminőségem emeli. Megismerkednék hasonló beállítottságú és korban hozzám illő úriemberrel.
Ilona
58 éves
Veszprém

Őszinte, néha kicsit szókimondó,határozott, kicsit romantikus, érzékeny embernek tartom magam. Szeretek kirándulni, utazni, moziba, színházba járni, szeretem a jó társaságot. Fontos számomra a családom. 56-61 évig keresem társamat barátság céljából, aztán, majd meglátjuk mit hoz a jövő. Jóval...
Marcsi
71 éves
Veszprém

68 éves kedves, őszinte életvidám, házias, igényes vagyok önmagamra és környezetemre,az emberi értékekre sokat adó, rendezett körülmények között élek.testem - lelkem rendben Szeretek olvasni, utazni, kirándulni, s mindent ami két ember boldogságát szolgálja. Keresem azt a (földön járó )...
Veronika
32 éves
Veszprém

Sziasztok Komoly kapcsolat céljából regisztráltam! Más ajánlat nem érdekel! Több infót privátban írok😉
Hajnalka
52 éves
Veszprém

Komoly kapcsolatot szeretnék, sok oldalú, vidám természetű vagyok! Számomra nincs lehetetlen, utálom a hazugságot. Gyermekeimmel együtt élnek, akik lassan elkezdtek felnőni mellettem és egyedül érzem magam.
Andrea
54 éves
Veszprém

Alapjában véve vidám humoros embernek tartanak a barátaim. Könnyen találok kontaktot más emberekkel.Szeretek kirándulni családi összejöveteleken lenni. Kicsit romantikusabb vagyok az átlagnál.Hiszek az igaz barátságban szerelemben. Szeretnék szeretni illetve szeretve lenni. Röviden ennyi.
Ági
52 éves
Veszprém

Vig kedélyű nő vagyok aki imádja a jó társaságot! Szeretek jó társasággal jó bulikba járni. Az mellett kedvenc szórakozásóm motorozás, lovaglás.
Iza
61 éves
Veszprém

Vidám, szórakoztató, a természetjárást,(túrázást) művészeteket, kerékpározást, úszást, társaságot kedvelő utaznivágyó 60-as vagyok, aki még nem adta fel a reményt hogy hozzáillő partnerre találhat. Testes, és jóval idősebb férfiak nem jönnek nálam szóba, mivel sportos életmódot folytatok, ők ezt...
Marika
54 éves
Veszprém

Barátságos,közvetlen,érdeklődő vagyok.Keresem a korban ,érdeklődésben hozzám illő párom.A legfontosabb talán számomra az őszinteség.


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

Alex
31 éves
Veszprém

Kedves Megtekintő, Páromat keresem, akivel kölcsönösen tudunk egymásra számítani, egymással gondolkodni, párkapcsolatban élni annak minden savával, borsával, örömével, bánatával, azt a személyt, aki értékeli azt, ha érte tesznek valamit, közelednek felé, érdeklődnek iránta, és tud/akar időt &q...
Imi
32 éves
Veszprém

Család központú embernek tartom magam aki nem hiszek a véletlennekben :) Minden okkal történik egyetlen dolgunk van hogy megértsük a leckét. Szeretek "teret" adni a mellettem lévő embereknek a kibontakozásra ,egészséges kereteken belül.Céltudatos vagyok.Amit kitalálok meg is valósítom ...
Bálint
34 éves
Veszprém

Azért vagyok itt, mert valahogy nem költözöl a szomszédba, nem löksz fel az utcán, nem ülsz mellém a villamoson vagy a kávézóban. Nem tolod neki a bevásárlókocsit az enyémnek a boltba. Nincsenek közös barátaink, akik bemutatnának egymásnak..." Ilyen világban élünk. Ennek ellenére optimista, ...
Ferenc
51 éves
Veszprém

Ismerkednék Veszprémből és vonzáskörzetéből. Sportkedvelő és termèszetbarát vagyok, szakácsként dolgozom. Két felnőtt gyermekem van.
Zoltán
51 éves
Veszprém

leginkább sportosan, néha elegánsan szeretek öltözködni. szeretem a filmeket és a zenét. próbálom megtalálni a társamat az életben
István
54 éves
Veszprém

Szia István vagyok 53 éves Veszprémben élek dohányzom, Kávézom Nem iszom alkoholt. Teherautó sofőrként dolgozom belföldi fuvarozás. Te is úgy gondolod ismerjük meg egymást.
Kari
27 éves
Veszprém

Sziasztok :) Nyitott vagyok az új dolgokra ,pozitív alkalmazkodó típus vagyok úgy gondolom! :) De inkább ismerj meg és döntsd el Te! :)
Csabi
42 éves
Veszprém

Családcentrikus,túrázni szerző,komoly kapcsolatra vágyó pasi vagyok. Nem dohányzóm,nincsenek káros szenvedélyeim. :) Veszprémben élek.
Péter
67 éves
Veszprém

..jó kedélyű,.független, toleráns, egyedül élő,nemdohányzóként ,társam keresem ....az élet apró közös örömeihez...
Szabi
29 éves
Veszprém

Sziasztok! Akinek szimpatikus vagyok nyugodtan írjon. Szabadidőmben szeretek kirándulni, főzni,autózni Szívesen ismerkedek, beszélgetek.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább


társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2021-01-20 17:24:11