Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 598 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Meritre
60 éves
Veszprém

Az emberek visszajelzéseiből, reakcióiból itélve csinosnak tartanak, de ezt neked kell eldönteni.Széles érdeklődésű, mindenre nyitott hölgy vagyok. A többit személyesen.
Csilla
36 éves
Veszprém

Mónika
47 éves
Veszprém

Kerékpározást, természetet, túrázást kedvelő vidám természetű optimista nő vagyok. Hasonló beállítottságú intelligens társam keresem.
Viki
39 éves
Veszprém

Komoly kapcsolat céljából ismerkednék hozzám illő férfival.Őszinteség,humor,intelligencia nem baj ha van.
Gyöngyi
61 éves
Veszprém

Veszprémben élek és dolgozom therapiás gondozónőként. Szeretek színházba, moziba, koncertekre járni, kirándulni, főként tengerpartra. Alapvetően vidám vagyok. A realitások talaján élek. Kb. Hasonlót keresnék..
Andi
45 éves
Veszprém

Agilis, rátermett nő vagyok. Sokoldalú az érdeklődési köröm, nehezen viselem a sablonokat. Szeretem a kulturális rendezvényeket, legyen az egy koncert, vagy egy érdekes kiállítás, bármi, ami érdeklődésre tart(hat) számot. Taszít az igénytelenség, az értelmezhetetlen íráskép, és az, ha kizárólag...
Rozália
61 éves
Veszprém

Szerbusztok Kedves társkeresők! A párom keresem nem alkalmit,véglegeset! Azt a férfit keresem,aki tud szeretetet adni,akinek elvárásai a másikkal szemben hasonló az enyémhez! Akivel tudok egy úton haladni,megértésben békességben.Akivel együtt érzem a másik fél rezdüléseit,érzéseit....
Ancsa
49 éves
Veszprém

Tudom, hogy mit nem keresek: alkalmi, egyéjszakás kalandot, 2 hét múlva esküvőt, bonyolult kapcsolatot, aranyásókat, olyan férfit nem keresek, aki jelenleg kapcsolatban él,vagy bármilyen módon nem független... Azt az EMBERT keresem, aki maga mellé akar, mert társak vagyunk, és szépnek lát,...
Erzsó
73 éves
Veszprém

Pozitiv gondolkodású személyiség vagyok, egyben toleráns. Semmilyen elvárásom nincs a partneremmel szemben, döntse el maga hogy éli az életét. Részemről én egy igényes ember vagyok, aki jól érzi magát a bőrében. Kivül-belül fiatalos, ezért mindennap teszek. Egészséges életmód híve, aki...
Mária
48 éves
Veszprém

Fiatalos, optimista életszemléletű, humoros, őszinte, nyitott beállítottságú vagyok. Komoly kapcsolatra keresem, káros szenvedélyekől mentes, hasonlò karakterű Férfi társamat..


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

Tibor
22 éves
Veszprém

Szingli vagyok. 18 éves, sportos testalkatú. Nem keresek könnyűvérű lányokat. Gyakran veszek levegőt, és vizet is szoktam inni.
Jani
40 éves
Veszprém

Köszönöm hogy megnézed az adatlapom! Olyas valakit keresek,aki szeret bicklizni,és szereti a zenét!hobbim és munkám a zene világa,a zene felszabadít és megnyugtat.
Csaba
43 éves
Veszprém

Szia! Egy elsősorban Apa életet élő férfi vagyok. Keményen és sokat dolgozom, hogy a srácaimnak bármiben és bármikor tudják segíteni. Aktívan sportolok, imádom a mozgást. Romantikusnak tartom magam, ezért szeretek is udvarolni. A kommunikációt tartom az egyik legfontosabb emberi kapcsolatépítőnek...
Gábor
35 éves
Veszprém

Majdnem 10 éve élek a munkámból adódóan életvitelszerűen Veszprémben. Teljesen önálló, önellátó életet élek, távol családtagjaimtól, rokonaimtól. Ezért rendszeres időközönként, legtöbbször minden második hétvégén otthon vagyok, látogatóban. Amennyire szükséges, házias vagyok: tudok sütni-főzni...
Róbert
31 éves
Veszprém

Sziasztok! Szeretek kimozdulni a hétköznapokból. Kedvenc helyeim egyike Balaton, vagy fürdők. Sportos, vidám természetű vagyok. Ha felkeltettem érdeklődésedet várom leveledet.
Péter
67 éves
Veszprém

..jó kedélyű,.független, toleráns, egyedül élő,nemdohányzóként ,társam keresem ....az élet apró közös örömeihez...
László
71 éves
Veszprém

Szeretet vezérel,őszinteség fontos a számomra,a kölcsönös bizalom is fontos. Párt keresek ,tartós kapcsolat híve vagyok remélem megtalállak.
Péter
48 éves
Veszprém

Nyugodt, kiegyensúlyozott, megbízható férfiként keresem azt a hölgyet, aki hozzám hasonlóan fiatalos, vidám és optimista alap természetű, aki arra vágyik, hogy a szeretet, a megbecsülés és a biztonság természetes velejárói legyenek a mindennapjainak. Szeretem az állatokat, imádom a természetet, é...
Dávid
21 éves
Veszprém

Komoly kapcsolat céljából párom keresem. Kedves, őszinte, bújos nőt keresek, káros szenvedélyektől mentesen. Egyedül élek, saját egzisztenciával rendelkezem.
Szabolcs
47 éves
Veszprém

Vidám természetű jó fej srác vagyok , könnyen barátkozom . Kedvenc kikapcsolódásaim : utazás,buli,darts,póker,mozi,olvasás stb... Nyáron nagyon szeretek vízközelben lenni ami lehet tenger vagy a Balaton .


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább


társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább


társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2020-09-30 01:26:53