Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 418 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.



Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Márti
44 éves
Veszprém

Üdvözletem :-) Márta vagyok, 43 éves. Foglalkozásom: alkalmazott. Testalkatom átlagos. Nem dohányzom. A kirándulás, sétálás, olvasás, tévézés, zenehallgatás, beszélgetés a kedvenc szabadidős tevékenységem. Ha tetszik ez a...




Drea
48 éves
Veszprém

Csak akkor olvasd el,ha 50 év alatti vagy!!!Szabadidő hasznos eltöltéséhez keresek,kirándulni,szinházba,utazni,wellness-ezni,kiállításokra,rendezvényekre,táncolni szerető társat,akivel aztán komolyra is fordulhat a dolog.




Ildi
49 éves
Veszprém

Okos,kedves nőt keresel? Az vagyok. Tartós,őszinteségen,kölcsönös elfogadáson, szereteten alapuló kapcsolathoz keresem a társam. Számomra fontos: értelem, korrektség, jóindulat, együttműködési készség, érzelmi közelség, jó kommunikáció. Az alap az,hogy jó legyen egymással beszélgetni,tudjunk...




Gabi
43 éves
Veszprém

Képes vagy megváltoztatni a szürke hétköznapokat? Szereted a jó borokat a finom ételeket és a tartalmas beszélgetéseket? A humor része az életednek?




Zafira
50 éves
Veszprém

Rövid ismerkedés után a személyes találkozás híve vagyok, ... tehát részletesebb információk személyesen.




Marika
69 éves
Veszprém

Szeretem a természetet, a vidámságot, a tartalmas beszélgetéseket, a nyugalmat, és persze a családomat




Marianna
44 éves
Veszprém

Komoly, tartós kapcsolat céljából vagyok itt! Van egy 18 éves Fiam Patrik. Akik csak szexelni akarnak kérem kíméljenek!




Rita
26 éves
Veszprém

"Ez is csak egy hely,miért ne futhatnánk itt össze" :-) Komoly kapcsolatot keresek,kalandok nem érdekelnek!!




Ani
65 éves
Veszprém

Szeretem a természetet, szeretek kirándulni, utazni, csavarogni...színházba, moziba járni. Minden érdekel ami mozgalmas. Jelenleg nyugdíjasként még aktívan dolgozom. A személyes találkozást nagyon fontosnak tartom.




Lia
51 éves
Veszprém

Szeretnék egy Társat , akivel számíthatunk egymásra, akivel jókat vidámkodhatunk, kirándulhatunk, aki ugyanúgy nem tud megülni a fenekén, mint én, amikor egy klassz számot hall..., aki szintén imád ertelmes-tartalmas filmeket nézni, aki tud örülni a legapróbb dolgoknak is, sorolhatnám még....


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

Atesz
44 éves
Veszprém

Minden férfi álmodik, de nem egyformán. Azok, akiknek álma elméjük sivár éjjeli zugában születik, reggel arra ébrednek, hogy az egész csak egy hiú ábránd. Ezzel szemben az álmodozók, veszélyes emberek, mert remélve, hogy álmaikat megvalósítják, éberen eljátsszák azokat.




Csaba
34 éves
Veszprém

A tavasz csak elmúlást hozhat, az ősz viszont biztosan szívderítő megújulást jelent. Föltétlenül és csak azt. Az ősz feléleszti a szerelmeket, rutinossá és magabiztossá tesz, az ősznek van ritmusa, míg a nyár szertelen, szédült és vágyakozó. A nyár a kötelező nagy érzések évszaka, míg az ősz a sp...




Zoltan
49 éves
Veszprém

"Ha valaki azt akarja hogy jelen legyél az életében, akkor az helyet csinál neked benne és nem neked kell kiharcolnod azt. Ha olykor megbánt téged, nem indokot keres a tettére, hanem bocsánatot kér. Ne fuss felesleges köröket olyasvalakivel, aki nem ismer el téged, és ne feledd: akinek fonto...




Gábor
44 éves
Veszprém

Üdvözlök, minden kedves érdeklődőt! Túl a negyedik ikszen, némi tapasztalatszerzésen, teszek kísérletet a arra, amit ezen az oldalon, tenni szokás. A lakcímkártyámon budapesti cím látható Veszprémhez és a Balatonhoz a munkám, és a hobbim köt. Akit keresek, ezen helyek valamelyikén, vagy környék...




Gábor
53 éves
Veszprém

Magamról röviden annyit: kedves, barátságos, együtt érző, empatikus beállítottságú, segítőkész, minden új dologra fogékony, de mérsékelten társaság kedvelő vagyok. Szeretem a természetet, a jó levegőt, és a nagy kirándulásokat. Velem tartanál egy hosszú útra?




Miklós
63 éves
Veszprém

62 éves régóta társ nélkül élő férfi vagyok. Keresem azt a nőt aki társam tud lenni a hétköznapokban is.Szeretek kirándulni, utazni, megismerni hogyan élnek más emberek. Nem iszom, nem dohányzom. Csak Veszprémi, vagy veszprém környéki kapcsolatot keresek. Van egy tizenkét éves fiam, aki velem él.




MiklósJános
61 éves
Veszprém

Egyedül élő 61 éves fiatalos férfi vagyok, aktív az élet minden terén és vannak még terveim a jövőre nézve, Veszprém mellett építgetem az életemet és a hozzá szükséges hajlékot. Keresem komoly kapcsolat reményében nemdohányzó hölgy személyében odaadó házias a hozzám költözésre is nyitott életem ...




Ferenc
26 éves
Veszprém

A fontos dolgokban a maximumra törekszem, ellenben amit nem tartok fontosnak, azt hajlamos vagyok elhanyagolni. A logikus gondolkodást nagyra tartom, és ezt keresem a páromban is.




gábor
55 éves
Veszprém

Szeretetre vágyó ember vagyok.Nem kalandot hanem komoly kapcsolatot keresek!Aki jó humorú,szeret beszélgetni,kertészkedni,horgászni,szabadban főzni,sétálni.




Oszkár
23 éves
Veszprém

Írjál rám nyugodtan és ismerjél meg. Nem harapok. :) Egyedül élek ön fen tartó. Ha csak beszélgetnél velem keress nyugodtan :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2018-04-19 23:28:03