Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 353 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Mónika
44 éves
Veszprém

Szabadidőm eltöltéséhez keresek partnert , de nem zárkózom el komolyabb kapcsolattól sem. Kerékpározást, természetet, túrázást kedvelő vidám természetű optimista nő vagyok. Szeretek beszélgetni, esős estén odabújni valakihez...sétálni a naplementében, vagy bármit csinálni a partneremmel ami m...
Dóra
33 éves
Veszprém

Életvidám, társasági élete kedvelő, jó humorú macska imádó, számtalan jó tulajdonsággal rendelkező egyéniség vagyok!😊
Évi
40 éves
Veszprém

Szeretnék újra hinni a férfiakban.. A Balaton északi részéről keresgélek. A kislányom a mindenem! Több gyermeket nem is szeretnék. Rendszeresen , napi szinten sportolok. Ez a hobbim. Szeretek kimozdulni. Legyen az strand, mozi, színház, koncert, buli, kirándulás vagy csak egy séta a közeli ...
Zsuzsa
65 éves
Veszprém

Sokat várok még az életben, s igyekszem ezért tenni is. Szeretem a mozgalmasságot, a jó programokat, legyen az kirándulás, vagy kultúra, s szeretem az élet egyéb örömeit is.
Ildikó
53 éves
Veszprém

Valaki megfogalmazta előttem az "utópiát": "Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy EMBERT, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok ...
Márti
43 éves
Veszprém

Üdvözletem :) Márta vagyok, 43 éves. Foglalkozásom: alkalmazott. Testalkatom átlagos. Nem dohányzom. A kirándulás, sétálás, olvasás, tévézés, zenehallgatás, beszélgetés a kedvenc szabadidős tevékenységem. Ha tetszik ez a pár sor,rokonszenvesnek találsz,és van Nálad esélyem akkor írj vissza! ...
Éva
62 éves
Veszprém

Napsugár
42 éves
Veszprém

Szeretem a kisfiam.Szeretem a családom.Szeretek élni.Szeretem mindenben a jót meglátni.Pozitív ember vagyok
Zsuzsa
59 éves
Veszprém

Szeretném megtalálni társamat ,őszinte .hűséges vagyok szeretem az állatokat, kirándulást ,jókat beszélgetni
Kinga
26 éves
Veszprém

Átlagos lány vagyok. Szeretek olvasni,zenét hallgatni,filmet nézni és sétálni. Visszahúzódó vagyok,szeretem a természetet.


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

Csabi
30 éves
Veszprém

Haló! Állítólag mindenkinek van egy párja valahol egy nagyon jó kis rejtélyhelyen. Hát én pont őt keresem.
Miklós
63 éves
Veszprém

62 éves régóta társ nélkül élő férfi vagyok. Keresem azt a nőt aki társam tud lenni a hétköznapokban is.Szeretek kirándulni, utazni, megismerni hogyan élnek más emberek. Nem iszom, nem dohányzom. Csak Veszprémi, vagy veszprém környéki kapcsolatot keresek. Van egy tizenkét éves fiam, aki velem él.
Joakim
24 éves
Veszprém

Szeretnék megismerni egy kedves, aranyos lányt, akivel nagyon romantikus lehetek, és sok gyengéd pillanatot élhetünk át. Számomra fontosak az érzelmek :-) Sokat vagyok otthon, de azért nincs ellenemre kimozdulni sem, akár kerékpározni vagy gyalogolni is, de nyitott vagyok bármi olyanra, ami es...
Márk
25 éves
Veszprém

Ismerkedés barátkozás céljából vagyok itt. Szeretek beszélgetni, sorozatokat nézni, zenét hallgatni és koncertekre járni.
László
39 éves
Veszprém

A realitások talaján élek.Őszinteség,szeretet,megértés,beszélgetés és nem utolsó sorban a gyengédség is nagyon fontos számomra!Egyetértésben,megbecsülésben, boldogságban szeretnék élni!Hasonló tulajdonságú társam keresem egy hölgy személyében.
Bálint
30 éves
Veszprém

Azért vagyok itt, mert valamiért sehogy sem költözöl be a szomszéd lakásba, nem löksz fel az utcán, nem ülsz mellém a kávézóban, nem tolod neki a bevásárlókocsid az enyémnek a boltban, nincsenek közös barátaink, hogy bemutassanak minket egymásnak, szóval kicsit be kell segíteni a véletlennek.... :)
László
69 éves
Veszprém

Szeretnék ismerkedni és megtalálni a párom. Tudom, nem lesz könnyű. Bízom benne, hogy rátalálok arra a szeretnivaló hölgyre, aki szintén nem egy futó kalandot keres.
szeleczki
72 éves
Veszprém

A "gyöngébb nem" tisztelője vagyok Szeretem a társaságot hobbim az utazás, a zene, képzőmüvészet.Jogászként dolgozom.Párszor cslodtam de mégis hiszek a megbizhatóságban a kölcsönös korrektségben.
István
40 éves
Veszprém

Kedves,figyelmes,szeretni nagyon tudó,érzelmekben gazdag pasi vagyok.Igaz,őszinte társra vágyom,aki a külsőn túl az emberi értékeket is fontosnak tartja.
István
59 éves
Veszprém

Kedves Hölgyeim ! "eladó, kiadó most a szívem" keresem a párom egy számomra szimpatikus, széparcú 55év körüli Hölgy személyében.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2017-08-17 15:27:45