Társkereső Horvátkút

jegyezz meg

Társkeresés Horvátkút (Somogy)

Horvátkút-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 50 társkereső tag vár rád Horvátkút és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Horvátkút egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Horvátkút és környékéről:

Rózsa
61 éves
Marcali

Nemrég megözvegyültem, nem jó egyedül, keresem párom 1 szebb jövő reményében. Remélem itt megtalálom.
Edina
40 éves
Marcali

Vidám, humoros, természet- és állatbarát vagyok. :-D Imádok kirándulni, túrázni, olvasni, barátokkal beszélgetni.
Ildikó,48
51 éves
Marcali

Egyedül nevelem 10 éves kisfiamat, aki kitölti és bearanyozza az életemet.Én dekoratív, csinos, ápolt nő vagyok.Olyan társat keresek,aki megbízható, ápolt, magas, káros szenvedélyektől mentes, független, rendezett körülményekkel rendelkezik. Csak komoly kapcsolat érdekel.
Tündi
31 éves
Marcali

Sziasztok! Egy kedves lány vagyok, aki komoly kapcsolatot keres. Szabadidőmben szeretek olvasni, filmet nézni, moziba menni, kirándulni, táncolni.
Pohar994
68 éves
Marcali

Erika
42 éves
Marcali

Vagyok aki vagyok.😉Keresem párom a leg hosszabb kalandra.Lehet hogy pont te vagy az?Meglátjuk.😉A boldogság kulcsa önmagad megismerèse.
Zsuzsa
45 éves
Marcali

Sok szépet és jót bárki írhat magáról... Én inkább a személyes kommunikációban bízok, ezért magamról röviden csak annyit, hogy családcentrikus, természet- és állatkedvelő, kicsit munkamániás kertészmérnök vagyok, aki a sok elfoglaltsága mellett egyre jobban vágyik egy igazán megbízható,...
Timea
35 éves
Marcali

Vidám jó kedvü.barna rövid haj.barna szemem. szeretek zenét hallgatni,sétálni.nem irok magamról regényeket.
Ágnes
41 éves
Marcali

Ismerkedem, majd alakul. Szeretek zenét hallgatni, kirándulni. Aki szakít időt megismerni, nem bánja meg. Többit majd személyesen.
Vörösrózsa57
62 éves
Marcali

55 éves múltam,középiskolában adminisztratív munkakörben dolgozom. Imádom a munkám, szeretek társaságba, buliba járni. "A szeretet átalakítja a testi kapcsolatot. Mélyebbé, és aztán még mélyebbé teszi. A szeretet a testi kapcsolatot többé, de kevesebbé is teheti. Nevetésre ösztönöz,...


Párkereső urak

Társkereső urak Horvátkút és környékéről:

Feri
47 éves
Marcali

Sziasztok. Keresem azt a hőlgyet, akivel boldogan, megértésben, egymást tisztelve és megbecsülve tudnánk élni! Akivel közösek a céljaink, az álmaink!
József
46 éves
Marcali

Átlagos embernek tartom magam, kicsit túl jószívűnek. De vannak céljaim, és kisebb nagyobb sikerrel megvalósítom őket.Talán még hiszek a véletlen szerelemben.
Joci
35 éves
Marcali

Sziasztok. Joci vagyok. Ismerkednék humoros hölgyekkel, lehetőleg komoly kapcsolat céljabol. Számomra fontos az őszínteseg, ha ez nincs meg nincs értelme egy kapcsolatnak. Aki kíváncsi rám írjon.
Feri
48 éves
Marcali

Szia ! Én páromat keresem egy normális rendes nő személyében,ha ilyen vagy akkor Írj rám,és találkozzunk !
Gábor
58 éves
Marcali

Keresek ha találok.Ha nem keresek nem találok.Kétszer kaptam nagy pofont.
Laci
40 éves
Marcali

Mit is irhatnák magamról. Pasz. Szerintem ha többet akarsz tudni ved fel velem a kapcsolatott. Sajnos egy idelye egyedül élek és el zárkoztam a világtól de ez kicsit be fordított és rá kellet jönnöm társ nélkül nem lehet igazán éllni.
István
50 éves
Marcali

szeretnék egy mgbizhato hőlgyet találni és aki hozzám tudna kőltőzni kőszi mert egyedűl vagyok és szeretném megosztani a humort a boldogságot egy kedves megértő hőlgyel puszi istván
Zzsol
35 éves
Marcali

Szia kedves ismeretlen! Azért regisztráltam erre az oldalra mert szeretnék ismerkedni! Normális nőt keresek az életembe! Ha felkeltettem az érdeklődésed nyugodtan írj nem harapok!
Gabor
46 éves
Marcali

Dávid
28 éves
Marcali

Sziasztok. Aki szeretne megismerni, az nyugodtan írhat. Nem harapok. Barátságos típus vagyok. Legalábbis azt mondják rólam.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább


társkereső sikertörténet

2013. december 31-én regisztráltam az oldalatokra, pár kattintás után megtaláltam párom, megláttam és tudtam, hogy Ő az, Csabi :) Ő 2013 novemberében regisztrált, de pár érdektelen levelezésen túl nem jutott.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/horvatkut
Nyomtatás dátuma: 2020-05-27 06:51:49