Társkereső Horvátkút

jegyezz meg

Társkeresés Horvátkút (Somogy)

Horvátkút-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 54 társkereső tag vár rád Horvátkút és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Horvátkút egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Horvátkút és környékéről:

Rózsa
61 éves
Marcali

Nemrég megözvegyültem, nem jó egyedül, keresem párom 1 szebb jövő reményében. Remélem itt megtalálom.
Pohar994
68 éves
Marcali

Edina
40 éves
Marcali

Vidám, humoros, természet- és állatbarát vagyok. :-D Imádok kirándulni, túrázni, olvasni, barátokkal beszélgetni.
Edina
51 éves
Marcali

Pár gondolat váltást követően kiderül a kettőnk kapcsolata,hogy folytatódik vagy sem. Őszinte,bohókás sportot kedvelő Nő vagyok.
Erzsébet
60 éves
Marcali

Írhatnék ide mindenféle okosságot, bölcsességet...,de nem teszem, hiszen "a messziről jött"...Akinek a fotóim alapján,(mert mi más inspirálná)szimpatikus vagyok, úgyis megtalálja a módját, hogy felvegye velem a kapcsolatot. Ha írsz és a fotód, valamint érdeklődési köröd alapján,(mert...
Ildikó,48
51 éves
Marcali

Egyedül nevelem 10 éves kisfiamat, aki kitölti és bearanyozza az életemet.Én dekoratív, csinos, ápolt nő vagyok.Olyan társat keresek,aki megbízható, ápolt, magas, káros szenvedélyektől mentes, független, rendezett körülményekkel rendelkezik. Csak komoly kapcsolat érdekel.
Zsuzsa
46 éves
Marcali

Sok szépet és jót bárki írhat magáról... Én inkább a személyes kommunikációban bízok, ezért magamról röviden csak annyit, hogy családcentrikus, természet- és állatkedvelő, kicsit munkamániás kertészmérnök vagyok, aki a sok elfoglaltsága mellett egyre jobban vágyik egy igazán megbízható,...
Henni
45 éves
Marcali

Valójában semmit sem birtokolsz,csak őrzöl egy darabig.S ha képtelen vagy továbbadni azokat,akkor azok birtokolnak téged.Bármi legyen is a kincsed,úgy tartsd a markodban,mintha vizet tartanál.Mert ha megszorítod,eltűnik.Ha kisajátítod tönkreteszed.Tartsd szabadon,és örökre a tied marad.
Erika
42 éves
Marcali

Vagyok aki vagyok.😉Keresem párom a leg hosszabb kalandra.Lehet hogy pont te vagy az?Meglátjuk.😉A boldogság kulcsa önmagad megismerèse.
Tündi
31 éves
Marcali

Sziasztok! Egy kedves lány vagyok, aki komoly kapcsolatot keres. Szabadidőmben szeretek olvasni, filmet nézni, moziba menni, kirándulni, táncolni.


Párkereső urak

Társkereső urak Horvátkút és környékéről:

Péter
69 éves
Marcali

Özvegy vagyok.Szeretnék találni egy komoly társat,aki életem végéig elkísér.Lehetőleg minél közelebb hozzám!
Attila
52 éves
Marcali

Kesrm s párom akibel egytt élnék Jóban és rosszban.tanulltsm a régi hibákból.szeretettrr vágynék.mindent megtennék érte.bárki legyen az
Gabor
46 éves
Marcali

Tamás
37 éves
Marcali

Szeretek ismerkedni bulizni túrázni horgászni. Párom keresem kinek hasonló az érdeklődési köre :). Ha felkeltettem érdeklődésed írj!
Marcell
21 éves
Marcali

Lányokkal szeretnék ismerkednibarátkozni vagy akár kapcsolatba lépni. Inteligens embernek tartom magam szóval majd kiderül hogy mi lesz.
Gábor
48 éves
Marcali

Gábor vagyok, keresem az igazit. Van egy gyönyörű 18 éves lányom, akit nagyon imádok! Akit érdeklek így is az jelezze, Én mindenkinek fogok válaszolni!
József
47 éves
Marcali

Átlagos embernek tartom magam, kicsit túl jószívűnek. De vannak céljaim, és kisebb nagyobb sikerrel megvalósítom őket.Talán még hiszek a véletlen szerelemben.
Tamás
32 éves
Marcali

Marcaliba lakom! Szeretek mindent ami nem unalmas! Komoly kapcsolatra keresek egy életvidám, életrevaló, belevaló csajt!
Joci
35 éves
Marcali

Sziasztok. Joci vagyok. Ismerkednék humoros hölgyekkel, lehetőleg komoly kapcsolat céljabol. Számomra fontos az őszínteseg, ha ez nincs meg nincs értelme egy kapcsolatnak. Aki kíváncsi rám írjon.
Kirisztián
34 éves
Marcali

Krisztián vagyok 31 éves keresem páromat marcaliban élek és dolgozóm van nekem egy gyönyörű kis húgom nagybácsi vagyok


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/horvatkut
Nyomtatás dátuma: 2020-09-22 11:46:39