Sikertörténetek

jegyezz meg

Kedves Társkereső!

Az alábbi néhány történetet egyfajta bátorításként tesszük közzé, hogy Te is elhidd: Veled is megeshet az, vagy valami hasonló, amit az alábbiakban olvashatsz. Sőt, várjuk is az alábbiakhoz hasonló történeteket, amit örömmel közzéteszünk. Leveleiteket a sikertortenet@parom.hu cimre várjuk és az arra érdemeseket megjelentetjük!

Kedves Parom.hu szerkesztősége!

A mi kis történetünk több, mit 1 éve kezdődött, amikor megismertük egymást a Parom.hu oldalon. Elhatároztuk, hogy rövid idő eltelte után találkozunk, ezért megbeszéltünk egy randit (2012. január 12.). Már az első randi alkalmával éreztük, hogy a sorsunk egybeforrt, szívünk egy ritmusra dobban.
Egyikünk sem fűzött hozzá sok reményt, hogy még eljön a boldogság az
Életünkben, de nem adtuk fel és megérte, mert nagyon boldogok vagyunk
együtt. A viharosan induló kapcsolatunkban elhatároztuk, hogy egymás iránti szerelmünket hivatalosan is megpecsételjük, így 2012 októberében összeházasodtunk, amelyről mellékleten küldünk egy fényképet, és hozzájárulunk, hogy a sikertörténetünkkel együtt az oldalon közzétegyék.
Mindez nem jöhetett volna létre Önök nélkül, ezért köszönetünket szeretnénk kifejezni a Parom.hu szerkesztőségének, hogy a közös boldogságunkhoz hozzájárultak. Végezetül üzenjük minden társkeresőnek, hogy ne adja fel a reményt, hogy megtalálja álmai társát (párját).

Kedves Parom.hu!

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra.
Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel. Ahogy teltek a napok egyre több levél érkezett, de egyik sem fogott meg igazán, senki sem volt szimpatikus. És amikor már épp feladtam volna, a sok levél között megtaláltam a Párom levelét. Elkezdtünk levelezgetni és már az elejétől fogva csomó közös témánk, hobbink volt. Sajnos pont nyár volt és nem tudtunk találkozni, mivel mindketten családi nyaralásokra voltunk hivatalosak. Szeptemberben költöztem Pestre, mivel én akkor kezdtem el a főiskolát. Így adta magát a lehetőség, hogy találkozzunk, mivel a párom is Pesten élt. Már az első találkozáskor nagyon figyelmes volt, kivette a nehéz táskákat a kezemből, udvarias volt. Mivel én nem voltam nagyon tájékozott a fővárosban ezért rá bíztam a döntést, hogy hova menjünk. A Margitszigetre vitt, sétálgattunk, vattacukrot ettünk és néztük a naplementét. Csodás első randi volt, mivel már az elejétől fogva kötetlenül folyt a beszélgetés, sokat nevettünk, mindkettőnk önmagát adta és nem volt az a bizonyos kínos csend sem. Ezután hazakísért és hát mondani se kell, mennyire vártam egy sms-t Tőle. Rá fél órára meg is érkezett: „Nagyon jól éreztem magam Veled, ha holnap nincs jobb dolgod nálam, akkor találkozhatnánk!” Ez a mondat azóta szállóige lett köztünk.
Mivel mindkettőnknek a közös hobbija a természetfotózás volt ezért másnap a János-hegyre mentünk el kirándulni. Az a nap is ugyan olyan jól sikerült, mint az előző, éreztük már akkor mindketten, hogy nagyon egy hullámhosszon vagyunk.
Azóta eltelt másfél év, együtt lakunk, és ugyanannyira szeretjük egymást, mint a legelején.
Szeretnénk megköszönni mindketten a Párom.hu-nak, hogy a segítségetekkel megtaláltuk egymást! Nélkületek nagy valószínűséggel sosem találkoztunk volna, hálásak vagyunk a Sorsnak (és persze Nektek), hogy összehozott minket!

Manuéla & Viktor

Nos! Kedves párom.hu tagok!

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.
A mi történetünk egy csoda.

Miután itt a párom.hu oldalán váltottunk pár üzenetet, (ez max 2-3 napig tartott) ezután E-mailben tartottuk a kapcsolatot valamint elég gyorsan rátértünk arra hogy inkább találkozzunk egymással.
És itt a csoda. Mikor találkoztunk azóta sülve főve együtt vagyunk és együtt is élünk. Találkoztunk és azóta, de szó szerint azóta együtt is lakunk. Ez már fél éve történt, és kapcsolatunk rendületlen. Neki is van egy kislánya, így már nekem is, valamint nekem is van egy kisfiam, és így egy szép nagy család vagyunk. Én sosem hittem az internetes párkapcsolat keresésben, de ez most hihetetlen számomra hogy ott volt mellettem és így a neten a párom.hu segítségével egy új életet tudtunk kezdeni. Azóta is hogy találkoztunk együtt élünk, most már közös albérletben, és már az eljegyzés is megtörtént. Még részletezhetném de csak annyit hogy kedves elvált, gyermekes férfiak! Ne adjátok fel! És ti sem csajok! Van új élet.

Köszünjük Párom.hu.

Tisztelt Szerkesztőség!

2011. nyarán regisztráltam az oldalra egy nagy csalódás után. Leginkább ismerkedni szerettem volna, de semmi jónak sem voltam az elrontója. Sorra érkeztek a postaládámba a levelek, több fiatalemberrel is felvettem a kapcsolatot, de senkinél sem éreztem azt a bizonyos pluszt. Egészen addig, amíg meg nem pillantottam a Párom adatlapját. Éreztem valami furcsát, nem tudom elmagyarázni hogy mit, de azt biztosan éreztem, hogy ezt a lehetőséget nem szalaszthatom el. Írtam a Kedvesemnek egy igen hosszú levelet, bemutatkoztam, hátha felkeltem az érdeklődését. Izgatottan nézegettem a levél listáknál, hogy vajon mikor olvassa el végre. Aztán végre elolvasta, de sajnos válasz nem érkezett. Még. Körülbelül 2 nap múlva érkezett meg a válaszlevél, amiben pozitív visszajelzést kaptam. Ezután elkezdtünk beszélgetni, rendszeresen tartottuk a kapcsolatot. Szeptember elején megtörtént a nagy találkozás. Bizton állíthatom, ennyire csodálatos első randevúm nem volt ezelőtt. A második randevútól hivatalosan is egy párt alkotunk, és lassan 1 éve már, hogy szerelmes vagyok Belé. Ez az 1 év tele volt boldogsággal, és úgy érzem, benne megtaláltam mindent, amit egészen addig kerestem egy férfiban.
Mindenkit csak bátorítani tudok arra, hogy regisztráljon erre az oldalra, adjon egy esélyt az internetes társkeresésnek, hiszen nem lehet tudni, hogy hogyan találkozunk a Nagy Ő-vel. Úgy érzem, nekem sikerült megtalálnom az Igazit, és ez e nélkül az oldal nélkül nem sikerülhetett volna.

Köszönöm:) Bianka


Tisztelt Parom.hu!

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom. A levele nagyon felkeltette az érdeklődésemet, de pár napig nem írtam még neki. Végül megírtam a válaszomat és elkezdtünk beszélgetni. Minden nap beszéltünk. Végül elhívtam egy randevúra csütörtökön. Nagyon élveztem azt a találkozást és egyre jobban tetszett nekem a Párom. Már rögtön az első alkalommal sikerült elcsavarnia a fejemet, ugyanis a randevú végén röviden megcsókolt, majd faképnél hagyott azzal a szöveggel, hogy neki most órája lesz :) (nem mondom, bejött a taktika :D) Végül a második randitól kezdve - ami a rákövetkező hétfőn volt - egy párt alkotunk. Már majdnem 1 év telt el, hogy szerelmes vagyok Belé. Természetesen vannak közöttünk kisebb, nagyobb veszekedések, de ezek mindenhol jelen vannak, és szerencsére mi ezeket meg tudjuk beszélni :)
Szóval mindenkit csak bátorítani tudok az internetes társkeresésre, mert mindig van rá esély, hogy esetleg itt találod meg életed Párját.

Üdvözlettel: Andris

Megjegyzés: egyes történetek fotói illusztrációk.

Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/sikertortenetek/6
Nyomtatás dátuma: 2019-12-06 23:52:42