Sikertörténetek

jegyezz meg

Kedves Társkereső!

Az alábbi néhány történetet egyfajta bátorításként tesszük közzé, hogy Te is elhidd: Veled is megeshet az, vagy valami hasonló, amit az alábbiakban olvashatsz. Sőt, várjuk is az alábbiakhoz hasonló történeteket, amit örömmel közzéteszünk. Leveleiteket a sikertortenet@parom.hu cimre várjuk és az arra érdemeseket megjelentetjük!

Tisztelt Szerkesztőség!

2011. nyarán regisztráltam az oldalra egy nagy csalódás után. Leginkább ismerkedni szerettem volna, de semmi jónak sem voltam az elrontója. Sorra érkeztek a postaládámba a levelek, több fiatalemberrel is felvettem a kapcsolatot, de senkinél sem éreztem azt a bizonyos pluszt. Egészen addig, amíg meg nem pillantottam a Párom adatlapját. Éreztem valami furcsát, nem tudom elmagyarázni hogy mit, de azt biztosan éreztem, hogy ezt a lehetőséget nem szalaszthatom el. Írtam a Kedvesemnek egy igen hosszú levelet, bemutatkoztam, hátha felkeltem az érdeklődését. Izgatottan nézegettem a levél listáknál, hogy vajon mikor olvassa el végre. Aztán végre elolvasta, de sajnos válasz nem érkezett. Még. Körülbelül 2 nap múlva érkezett meg a válaszlevél, amiben pozitív visszajelzést kaptam. Ezután elkezdtünk beszélgetni, rendszeresen tartottuk a kapcsolatot. Szeptember elején megtörtént a nagy találkozás. Bizton állíthatom, ennyire csodálatos első randevúm nem volt ezelőtt. A második randevútól hivatalosan is egy párt alkotunk, és lassan 1 éve már, hogy szerelmes vagyok Belé. Ez az 1 év tele volt boldogsággal, és úgy érzem, benne megtaláltam mindent, amit egészen addig kerestem egy férfiban.
Mindenkit csak bátorítani tudok arra, hogy regisztráljon erre az oldalra, adjon egy esélyt az internetes társkeresésnek, hiszen nem lehet tudni, hogy hogyan találkozunk a Nagy Ő-vel. Úgy érzem, nekem sikerült megtalálnom az Igazit, és ez e nélkül az oldal nélkül nem sikerülhetett volna.

Köszönöm:) Bianka


Tisztelt Parom.hu!

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom. A levele nagyon felkeltette az érdeklődésemet, de pár napig nem írtam még neki. Végül megírtam a válaszomat és elkezdtünk beszélgetni. Minden nap beszéltünk. Végül elhívtam egy randevúra csütörtökön. Nagyon élveztem azt a találkozást és egyre jobban tetszett nekem a Párom. Már rögtön az első alkalommal sikerült elcsavarnia a fejemet, ugyanis a randevú végén röviden megcsókolt, majd faképnél hagyott azzal a szöveggel, hogy neki most órája lesz :) (nem mondom, bejött a taktika :D) Végül a második randitól kezdve - ami a rákövetkező hétfőn volt - egy párt alkotunk. Már majdnem 1 év telt el, hogy szerelmes vagyok Belé. Természetesen vannak közöttünk kisebb, nagyobb veszekedések, de ezek mindenhol jelen vannak, és szerencsére mi ezeket meg tudjuk beszélni :)
Szóval mindenkit csak bátorítani tudok az internetes társkeresésre, mert mindig van rá esély, hogy esetleg itt találod meg életed Párját.

Üdvözlettel: Andris

Kedves Startrandi!

Mi már egyszer megírtuk sikertörténetünket ( http://www.parom.hu/sikertortenet/Melinda_es_Csaba_58.html )(Melinda és Csaba), most viszont úgy érzem, muszáj újra írnom, ugyanis 2009. január 24. óta együtt vagyunk, azóta sem veszekedtünk soha egyszer sem, már régóta együtt is élünk és július 6.-án megvolt az esküvőnk. Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.
Mégegyszer köszönjük és arra biztatom a társkeresőket, hogy ne féljenek ettől az ismerkedési formától, ne adják fel a reményt, mert igenis meg lehet találni itt is ugyanúgy a másik felünket!

Kedves Parom.hu!

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.
Már előttem volt a sok félresikerült randi képe, amelyekről más barátnőim meséltek, de úgy éreztem, otthon senki nem fog becsöngetni, hogy "Megjöttem, én vagyok a nagy Ő!" :)
2010.október 10-én tettem fel magam két képpel (egy arc es egy egesz alakos, fő az őszinteség jegyében). Körülbelül két hét után írt rám a kedvesem, akivel elkezdtünk levelezni.
Drágam már tag volt a parom.hu-n,es az első levelére még nem is tudtam írni,amikor úgy vele, hogy megpróbál még egy levelet küldeni, ha arra sem reagalok, akkor nem zavar többet. De Ő is nagyon szimpatikus volt nekem, természetesen válaszoltam a levelere. Elkezdődtek a levélvátasok, és egyre mélyebb és mélyebb lett a kettőnk közti viszony, közben kiderült, hogy ő Norvégiában él pár éve. Később kamerán beszélgettünk órákon at. Egy hónap múlva hazajött Magyarországra egy hónapra. Mindketten izgultunk az első találkozás miatt,de jól sikerült.
Némi átgondolás után úgy döntöttünk, hogy bár felfordul az életünk, de mivel nem szeretnénk egymás nélkül élni, kiköltözöm hozzá Norvégiába, mert a kicsit mesébe illő szerelmünket nem hagyjuk elveszni a távolság miatt!:)
Lassan két hónapja boldogan élünk itt Trondheimben, es a későbbiekben szeretnénk egy szép kis csaladot alapitani:))) Mi csak biztatni tudunk mindenkit, hogy higgyen a mesében, mert előfordulnak meg az életben kis csodak, miért ne epp Te lennel az, kedves olvasó, aki épp olvasod e sorokat:)))

udv

Andi es Zsolti

Tisztelt szerkesztőség!

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt.
Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.
Kb. 50 fővel, a szeretteink körében ünnepeljük a nagy napot, amelyről természetesen tájékoztatom Önöket is, hisz köszönettel tartozunk mindketten.
A kapcsolatunk alatt készült fotókat a saját weboldalamon is megtekinthetik, melyet jó szívvel ajánlok Önöknek, emellett most is küldök ízelítőül egy szép képet az eljegyzésünkről, és természetesen az esküvői fotókból is küldök erre az e-mail címre.

a weboldalam linkje:http://hegipenge.5mp.eu/web.php?a=hegipenge&o=iH_9vQ_2E1

Minden jót kívánunk!

Laci, és Zsuzsi.

Megjegyzés: egyes történetek fotói illusztrációk.

Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/sikertortenetek/7
Nyomtatás dátuma: 2021-04-22 19:45:43