Sikertörténetek

jegyezz meg

Kedves Társkereső!

Az alábbi néhány történetet egyfajta bátorításként tesszük közzé, hogy Te is elhidd: Veled is megeshet az, vagy valami hasonló, amit az alábbiakban olvashatsz. Sőt, várjuk is az alábbiakhoz hasonló történeteket, amit örömmel közzéteszünk. Leveleiteket a sikertortenet@parom.hu cimre várjuk és az arra érdemeseket megjelentetjük!

Kedves Parom.hu!

Szeretnénk leírni és megosztani sikertörténetünket, hogy sok erőt és kitartást adjunk ezzel a hozzánk hasonló embereknek.

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl. A válás ténye mindkettőnk vállára terhet rakott, bármennyire is túl voltunk már a múlton lelkileg. Tudtuk és többször tapasztaltuk is, hogy ezzel az információval nem olyan egyszerű az ismerkedés, hiszen sokakat elriaszt. Próbálkoztunk, de valahogy sosem jött össze, valami mindig hiányzott. Aztán az újév új élményeket hozott… Megtörtént az első levélváltás, ami egy párkérdés-teszttel kezdődött. A beszélgetés folyamatos volt köztünk, érződött, hogy nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Már-már hihetetlennek tűnt, amikor kiderült, hogy mindketten hasonló nehézségeken mentünk keresztül és nagyjából ugyanabban az időben. Egy hét után sort kerítettünk a személyes találkozóra is, hiszen az volt a meglátásunk, hogy mégiscsak ott fog eldőlni a lényegi rész, hogy akarjuk-e tovább folytatni, megvan-e az a bizonyos kémia.

Az első találkozás tulajdonképpen hozta a várt formát, végig beszélgettünk, nagyon jól éreztük magunkat. Aztán 3 nap múlva jött a következő, majd a következő és a következő. Az egész annyira természetesen hatott, mintha már nagyon régóta ismernénk egymást. Olyan érzések törtek felszínre, amilyeneket még sosem éreztünk. Mindketten meglepődtünk saját magunkon, hogy ilyen hirtelen ilyen szintű kötődés alakult ki a másik irányába.

Azóta is nagyon boldogok vagyunk együtt, bár még csak 2 és fél hónap telt el, de mindketten úgy érezzük, hogy megtaláltuk a másik felünket.

A válás után úgy éreztük, hogy sosem akarunk már házasságot kötni, de most…. J

Szóval kedves társkeresők: soha ne adjátok fel, mert nem tudhatjátok, hogy hol lapul a nagy Ő!

És kedves Parom.hu: KÖSZÖNJÜK! Ez a legjobb oldal!

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra. Balázs is hagyott már maga mögött hosszabb kapcsolatot, és többszöri eredménytelen próbálkozás után kukkantott fel újra a honlapra, mikor észrevette, hogy én megnéztem őt. Akkor nem írtam neki, mert épp mással leveleztem, meg kicsit tartottam is tőle, hogy mit szólna hozzá, hiszen két évvel fiatalabb, mint én. Így aztán nagyon megörültem, mikor nov. 28-án ő írt rám (addigra a másik levelezés „elkopott”).
Már az e-mailezés során megtetszett mindegyikünknek a másik stílusa, de nem mertük elbízni magunkat. Dec. 12-én találkoztunk először személyesen – én próbáltam úgy tenni, mint aki nem izgul, ő pedig –saját bevallása szerint- szintén izgult. Utólag azt mondta, megmozgattam benne valamit, amit régóta nem sikerült senkinek. Aznap vagy öt órát beszélgettünk, mert egyikünk sem vette észre az idő múlását, csak késő este kaptunk a fejünkhöz. (És titkoban elárulom, hogy az első szájrapuszi is elcsattant. :-) Majd Balázs cenzúráz.) A találkozások adták magukat. Viszonylag könnyű is volt megszervezni, mert ő Győr környéki, én meg győri vagyok. Egy hét után már tudtuk, hogy meg fogjuk ünnepelni együtt a Karácsonyt, igaz, egyelőre csak kettesben, 23-án.
Akkor és azóta is egyre csak csodálkozunk, hogy van olyan ember a világon, akivel ennyire közösek a gondolatok, érzések, mozdulatok. Meg azt kérdezzük magunktól, hol bujkált eddig a másik – de bizonyára mindennek megvan a maga oka. Balázs is azt mondta, és én is úgy érzem, hogy „ő a legszebb karácsonyi ajándék”. Azóta a szüleink is és a barátaink egy része is ismer minket (párként), és megható volt –különösen a szüleinktől-, mennyire elsőre elfogadták a másikat, és örültek nekünk. Annyira gyorsan pörögnek az események, hogy csak kapkodjuk a fejünket: másfél – két hónap után nagyban tervezgetjük a közös jövőt (pedig egyikünk sem egy vakon fejest ugró fajta, de ez inkább annak mond valamit, aki ismer minket).
És mivel mi boldogok vagyunk, szeretnénk mindenki mást is annak látni körülöttünk. Ezért bíztatunk Benneteket, hogy reménykedjetek, keressetek és bízzatok, meg fogjátok találni, aki Nektek van rendelve.
A Párom.hu-nak pedig köszönjük, hogy lehetőséget adott nekünk a találkozásra (a sors iróniája, hogy egyikünk sem volt oda különösebben az internetes ismerkedésért. :-P) Köszönetképpen fogadjátok tőlünk szeretettel az újabb „sikersztorit”.
Üdvözlettel

Balázs Andi

Kedves szerkesztőség!

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.
Gáborral már az első találkozásunkkor az volt az érzésünk, hogy megtaláltuk az Igazit. Nagyon jókat tudtunk és tudunk mai napig is együtt nevetni, egy hullámhosszon mozgunk és ez egy nagyon jó érzés – mindig feltöltődök mellette energiával.
Bár sok reményt nem fűztem hozzá, hogy önöknél akadok rá a másik felemre, mégis megtörtént a „csoda”. Vele valahogy minden nap színes – bár nem mindennap találkozunk, mégis olyan érzésem van, mintha mellettem lenne.
Nagyon szépen köszönjük a segítséget, az önök oldala nélkül lehet, hogy soha nem találunk rá egymásra.
Sok sikert kívánunk a többi társkeresőnek is, remélem mindenki megfelelő párra talál!

Kedves Párom.hu!

2013. december 31-én regisztráltam az oldalatokra, pár kattintás után megtaláltam párom, megláttam és tudtam, hogy Ő az, Csabi :) Ő 2013 novemberében regisztrált, de pár érdektelen levelezésen túl nem jutott. A megkeresésemre azonban azonnal reagált, megbeszéltük a személyes találkozót és 2014. január 25. óta mi egy pár vagyunk, ennek lassan 2 éve. Boldogan éljük a jelenünket, tervezzük a jövőnket közösen. Köszönöm, hogy Hozzátok regisztráltam és megtalálhattam Csabit.

Mindketten tudatosan építjük a MI közös Életünket, tudjuk, hogy a sok kudarc után, amin keresztül mentünk, kincsre leltünk egymásban.
Az összes párkeresőnek kívánom ezt az érzést. De ahhoz, hogy szeretni tudj és viszont szeressen valaki, először szeresd önmagad és őszintén bízz!

Dóri és Csabi

Megjegyzés: egyes történetek fotói illusztrációk.

Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/sikertortenetek/3
Nyomtatás dátuma: 2021-04-22 18:37:58