Sikertörténetek

jegyezz meg

Kedves Társkereső!

Az alábbi néhány történetet egyfajta bátorításként tesszük közzé, hogy Te is elhidd: Veled is megeshet az, vagy valami hasonló, amit az alábbiakban olvashatsz. Sőt, várjuk is az alábbiakhoz hasonló történeteket, amit örömmel közzéteszünk. Leveleiteket a sikertortenet@parom.hu cimre várjuk és az arra érdemeseket megjelentetjük!

Tisztelt Szerkesztőség!

Kata és én véletlenszerűen ugyanazon a napon, 2012.11.25-én regisztráltunk az oldalukra. aznap írtam Katának, aki már másnap vissza is írt.
Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és nagy őszinteséggel szeretjük egymást.
Rengeteg közös élmény mellett, örömmel áruljuk el, hogy 2014.07.26-án összekötöttük életünket és már férj és feleségként élünk egymás társaságában. Közös kisbabánkat, 2015.09.15-re várjuk! :)

Kedves Párom.hu!

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva. December 6-án, Mikulás napján találkoztunk először, és akkor már egészen biztos voltam benne, hogy ebből lesz valami... Hatalmas volt az összhang, mintha ezer éve ismertük volna egymást. Emlékszem, ismeretségünk második hetében közös megegyezéssel töröltük az adatlapunkat, mert csak egymással akartunk foglalkozni. Egyszerűen tudtuk, hogy ez összejön. :) Februárig találkozgattunk hetente, két hetente, ahogy az időnk engedte, közben folyamatosan leveleztünk és hivatalosan február 13 óta együtt vagyunk. Ennek lassan 3 éve, és csak egyre jobban szeretjük egymást. Nem tudjuk elképzelni már egymás nélkül az életet, már arra is fura gondolni, hogy valaha nem voltunk együtt.

Köszönjük, Párom.hu!

Ui.: Minden társra vágyónak üzenem, hogy ne adják fel az első rosszul sikerült találka után. Én is többször regisztráltam a Párom.hu-ra, mert az első néhány csalódás után azt hittem, hogy nem ez a megfelelő hely az ismerkedésre, hogy lehetetlen itt párt találni. Hát bizony tévedés! Csak lelkesen és kitartóan! :)

Tavaly sok sok regisztráció után jött létre...
Én már majdnem töröltem magam , adtam még a netes keresésnek két hetet, amikor engem már vagy harmadszor jelölt egy év alatt.
Érdekesség hogy én a Startrandin, Ő meg a Párom.hu- n regisztrált.
Tavaly októberbe elkezdtünk levelezni. Kb. egy hétre rá találkoztunk. Neki első látás, nekem meg kb. három hétre szerelem gyúlt a szívembe.
Idén augusztusban még az esküvőt is megtartottuk. :-) Minden jónak látszik és nagyon szeretjük egymást.:-)
Szeretet, bizalom, sok sok beszélgetés. Nagyon köszönjük nektek mindezt, remélem másoknak is sikerül!

Kedves Párom.hu!
Olvasgatva a sikertörténeteket, úgy döntöttem, én is leírom a Gábor és Réka sikersztorit!
Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel). Nem igazán bíztam benne, de annyi jó példa van az ismeretségi körömben, hogy nem hagyhattam figyelmen kívül az ismerkedésnek ezt a formáját!
2012 november elején kaptam egy elsőre kamu szövegnek tűnő levelet a mostani Páromtól, Gábortól.
Már a profilja alapján is szimpatikusnak tűnt, így túl tettem magam a beetető szövegű levélen, és válaszoltam neki, amiből jó pár levélváltás és email után egy személyes találkozó lett. Ami után alig vártam, hogy találkozzunk megint. Mindez nagyjából 3 nap alatt zajlott le!!
A kapcsolatunkat már az elejétől fogva meghatározta a távolság és a vonatozás, hiszen Ő Győrben én pedig Biatorbágyon lakom, de úgy tűnik, hogy ez a probléma kb. a megismerkedésünk évfordulóján megoldódik, mivel a munkája vissza szólítja Budapestre, így végre össze tudunk költözni, jövőre pedig egy saját ház vásárlását tervezzük, utána meg jöhet a többi móka … J
Nem mondanám, hogy minden simán ment, de ezek a gondok talán még közelebb hoztak minket egymáshoz.
Nyugodtan és teljes szívemből mondhatom, hogy megtaláltam a SZERELMET egy olyan ember oldalán akit tisztelek, szeretek és elfogadom olyannak amilyen!!! Őszintén megmondva néha szégyellem magam,hogy ilyen undorítóan boldogok vagyunk, de nem lennénk azok, ha nem lett volna bátorságunk regisztrálni és nem lettünk volna nyitottak a másikra.
Én mindenkinek csak javasolni tudom – aki még gondolkodik a regisztráláson -, hogy próbálja meg, veszteni valója nincs sok. Csupán két választása van: 1. megtalálja a párját; 2. vagy a próbálkozások során jobban megismerheti saját magát, és ez sem hátrány!!!!

Réka és Gábor

Megjegyzés: egyes történetek fotói illusztrációk.

Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/sikertortenetek/4
Nyomtatás dátuma: 2019-06-26 12:19:29