Társkereső Nagykanizsa

jegyezz meg

Társkeresés Nagykanizsán (Zala)

Nagykanizsai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 119 társkereső tag vár rád Nagykanizsa és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Nagykanizsa egy Zala megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nagykanizsa és környékéről:

Marika
61 éves
Nagykanizsa

...szerintem nincs jelentősége, hogy ide mit is írok, hiszen a személyes találkozás lesz úgy is a döntő..
Ilona
50 éves
Nagykanizsa

Azt a pasit keresem, akiben meg van az a mágnes, ami engem vonz. Ha elég közel jössz, tudni fogom, hogy ott van-e benned?! :-)
Olívia
25 éves
Nagykanizsa

Olívia vagyok, 24 éves. Csendes, introvertált lány vagyok, szeretek olvasni, írni, utazni, sorozatokat nézni, a barátaimmal lenni.
Katalin
61 éves
Nagykanizsa

Szeretném megtalálni azt a férfit, akivel kölcsönösen szeretnénk újra találkozni egymással! Aztán majd jön magától!
Gabriella
57 éves
Nagykanizsa

Szorgalmas, kitartó, igényes és odaadó vagyok. Érzéki és érzékeny. Szeretném megtalálni azt a férfit, aki úgy tud szeretni, ahogy vagyok és akit én is önzetlenül viszont szerethetek. Tartalmasan töltöm az időmet mindig, de nem jó egyedül.
Ági
57 éves
Nagykanizsa

Keresem azt a becsületes , szerethető, monogám független férfit, aki társamnak tisztelhetek. Humán érdeklődésű csinos, fiatalos kinézésű nő vagyok, aki a belső értékeket értékeli, de a külső megfog. FIATALOK! KOROMBELI TÁRSAT KERESEK!!! "Kicsit több békesség, jóság, szelídség, Keves...
Timea
45 éves
Nagykanizsa

Hosszú távú, komoly kapcsolatot szeretnék. A kapcsolat alapja az őszínteség, hűség és a bizalom. Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Anna
64 éves
Nagykanizsa

„Az élet túl becses ahhoz, semhogy tartalmatlanul, cél nélkül, üresen, szeretet, és végső soron remény nélkül éljünk.”
Andrea
45 éves
Nagykanizsa

Egy vidám ,kedves,család centrikus, őszinte nő vagyok.Csak egy férfit keresek ,aki normális párkapcsolatot keres.
Zsuzsanna
34 éves
Nagykanizsa

Légy önmagad! Bízol benne... megőrzi titkodat. Mert a barátod. Mert a testvéred. Mert a szülőd. Ezért megosztod vele. De nem mindet. Nem mindent. Lehetnek titkaid, amiket elmondasz másoknak. Néhányat. Nem mindet. De egy napon érkezik valaki... valaki, aki nem barátod, nem testvéred, nem szülőd...


Párkereső urak

Társkereső urak Nagykanizsa és környékéről:

Balázs
41 éves
Nagykanizsa

Az átlagosnál több, kedves, vicces, romantikus férfi vagyok, aki csalódásai után végre normális kapcsolatra vágyik. Nincs sok elvárásom partnerem felé, legyen őszinte minden helyzetben és szeressen legalább úgy mint Én Őt.
András
49 éves
Nagykanizsa

Nyitottnak kell maradni az életre,új dolgokkal kell foglalkozni,új emberekkel kell ismerkedni,új ajtókon kell benyitni.Úgy vélem ez az ellenszere annak,hogy megvénüljünk és elfonnyadjunk!!! Miért ne? Miért ne próbálnám ki!?Miért ne próbálkozzak valami szokatlannal a változatosság kedvéért?Nem ak...
Tomek
31 éves
Nagykanizsa

Sziasztok. Hosszú távra keresem a párom. Szeretek sportolni, a ház körül tevékenykedni. Ha többet szeretnél megtudni, ismerj meg :)
Feri
30 éves
Nagykanizsa

Szia, Köszönöm, hogy benéztél. Rendszeresen sportoló, modern felfogású, szerintem jófej fiatalember vagyok. Hasonló értékrendű páromat keresem :)
Zoltán
48 éves
Nagykanizsa

Komoly társat keresek akibe őszintén bízni lehet,és mindenben számítani rá Egy őszinte megértő férfi mellet egy nő ragyog, viszont egy ilyen nő mellet egy. férfi sikeres, 21 évig meg tudtam valósítani . Egy ilyen élethez keresek társat
Horváth József
40 éves
Nagykanizsa

Tamás
56 éves
Nagykanizsa

Természetet kedvelő sportos férfi vagyok. Intelligens, mély érzésű, egyedülálló Hölgyet keresek tartós kapcsolatra !
Zsolt
40 éves
Nagykanizsa

Ide irhatnék bármit, de majd megtudod :-) :-) Légy komoly , és őszinte.Magadat add. Nem szeretem a hazugságot.
Máté
38 éves
Nagykanizsa

Társamat,keresem komoly kapcsolat reményében! Kommunikatív, optimista, mosolygós és őszinte vagyok. Fontos számomra a harmónia, a nyitottság, az érzelmi intelligencia, a kölcsönös kommunikáció, az érzések és gondolatok megosztása és megvitatása, továbbá az önismeret és a folyamatos fejlődés, nem...
István
53 éves
Nagykanizsa

Kedves, figyelmes ember vagyok,tartós kapcsolatra vágyom.Szeretem a természetet, szívesen utazom, egészségcentrikus vagyok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább


Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább


társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/nagykanizsa
Nyomtatás dátuma: 2017-09-20 09:24:31