Társkereső Nagykanizsa

jegyezz meg

Társkeresés Nagykanizsán (Zala)

Nagykanizsai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 110 társkereső tag vár rád Nagykanizsa és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Nagykanizsa egy Zala megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nagykanizsa és környékéről:

Olívia
25 éves
Nagykanizsa

Olívia vagyok, 24 éves. Csendes, introvertált lány vagyok, szeretek olvasni, írni, utazni, sorozatokat nézni, a barátaimmal lenni.
Anna
64 éves
Nagykanizsa

„Az élet túl becses ahhoz, semhogy tartalmatlanul, cél nélkül, üresen, szeretet, és végső soron remény nélkül éljünk.”
Ilona
50 éves
Nagykanizsa

Azt a pasit keresem, akiben meg van az a mágnes, ami engem vonz. Ha elég közel jössz, tudni fogom, hogy ott van-e benned?! :-)
gabriella
64 éves
Nagykanizsa

SZERETNÉM HA SZERETNÉL!!!!!!!! ÉN EGY ŐSZINTE, SZERETNI TUDÓ VIDÁM CSAJSZI VAGYOK.
Elizabeth
41 éves
Nagykanizsa

Hűséges őszinte ember vagyok és nem szerettem a hazugságot. Van két gyermekem ők a mindenem akiket nagyon szeretek.Ezért olyan kapcsolatot keresek aki elfogadja őket is. Szeretnék még egyszer boldog lenni és remélem ez nekem is sikerülni fog.
Judit
59 éves
Nagykanizsa

Szívesen megismerkednék hasonló korú, magas,önálló férfival.Gyermek nem akadály.Nekem is van négy felnőtt korú gyermekem, de már nem velem élnek.
Szilvia
44 éves
Nagykanizsa

"Szeretni még egyszer,halálosan, ki vár, Mosolyt venni még, mielőtt a bolt bezár, Napot látni még, mielőtt az est leszáll, Boldognak lenni s élni, mielőtt a szív megáll.. Örülni valakinek, kiben hinni volna jó, Örülni valaminek, ami szép, ami jó, Mert a maradék idő már nem eladó..."
Katalin
61 éves
Nagykanizsa

Szeretném megtalálni azt a férfit, akivel kölcsönösen szeretnénk újra találkozni egymással! Aztán majd jön magától!
Sütő Imréné
46 éves
Nagykanizsa

Timea
44 éves
Nagykanizsa

Hosszú távú, komoly kapcsolatot szeretnék. A kapcsolat alapja az őszínteség, hűség és a bizalom. Csak az írjon aki komolyan is gondolja.


Párkereső urak

Társkereső urak Nagykanizsa és környékéről:

István
55 éves
Nagykanizsa

Istvá vagyok. élettársi viszonyba éltem 25évig,most társat szeretnék találni magamnak.Szeretem a zenét,a jó filmeket,szeretek kertészkedni.csakolyan keresen aki nem kalandot ha nem egy ferfit partnert.tarsat.akivel meg beszelhetsz minden jot es roszat. ha úgy gondolod keres és majd szeméjesen tö...
Zoltán
48 éves
Nagykanizsa

Komoly társat keresek akibe őszintén bízni lehet,és mindenben számítani rá Egy őszinte megértő férfi mellet egy nő ragyog, viszont egy ilyen nő mellet egy. férfi sikeres, 21 évig meg tudtam valósítani . Egy ilyen élethez keresek társat
zsolt
37 éves
Nagykanizsa

Róbert
32 éves
Nagykanizsa

Nyugodt természetű társaság kedvelő vidám segítőkész srác vagyok.Szeretek kerékpározni túrázni főzni stb
Tomi
37 éves
Nagykanizsa

Szia! Azért vagyok itt, mert valamiért sehogy sem költözöl be a szomszéd házba, nem löksz fel az utcán, nem koccanunk egymásnak, nem tolod neki a bevásárlókocsid az enyémnek , nincsenek közös barátaink, hogy bemutassanak minket egymásnak.. Szóval kicsit be kell segítenem a véletlennek.... ...
György
54 éves
Nagykanizsa

ÖT ÉVE VÁLTAM EL PÁROM KERESEM AKIVEL MEGÉRTJÜK EGYMÁST ! Beszélgetés és a majd a találkozás híve vagyok !
Miklós
30 éves
Nagykanizsa

Kedves Látogatóm! Keresem párom Nagykanizsa és környékéről. Egyedül élek és szinte minden adott egy komoly kapcsolatra. Ha szimpatikus vagyok, kérlek ne habozz! Nem harapok. :)
Tamás
55 éves
Nagykanizsa

Természetet kedvelő sportos férfi vagyok. Intelligens, mély érzésű, egyedülálló Hölgyet keresek tartós kapcsolatra !
Pisti
49 éves
Nagykanizsa

Hallgattak, mert vágytak e szívüknek oly kedves csendre; ebbe rejtőztek egymás elől, mint valami lángvörös, sűrű felhőbe, a riadt félszegség fényködébe, hogy pillantásokkal, kézszorításokkal szóljanak egymáshoz, a szenvedélyes szavaknál, vallomásoknál beszédesebb sóhajokkal, csókokat ígérő, szenv...
Józsi
55 éves
Nagykanizsa

Romantikus,szenvedélyes,régi érték tisztelő..Önzetlenül segítőkész.. Szeretem a kultúrát,irodalmat..


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább


társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/nagykanizsa
Nyomtatás dátuma: 2017-07-23 16:57:01