Társkereső Újudvar

jegyezz meg

Társkeresés Újudvaron (Győr-Moson-Sopron)

újudvari párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 230 társkereső tag vár rád Újudvar és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Újudvar egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Újudvar és környékéről:

Lívia
47 éves
Mosonmagyaróvár

Köszöntöm azokat,akik meglátogatják az adatlapom,és végig is olvassák a bemutatkozásom. Nem szeretnék senkit sem untatni,sem fényezni magam. Igazából a közelebbi beszélgetésekből és találkozásokból ismernek meg igazán. Ha egy rövid leírást kell irni ,elmondhatom magamról,hogy egy vidám,érzelmes...
Mária
62 éves
Mosonmagyaróvár

Egyelőre ismerkedés a célom, amiből barátság vagy komolyabb kapcsolat is lehetséges.Felelősségteljes, ugyanakkor a humort értő és kedvelő, optimista szemléletű társat keresek. Szeretek olvasni, beszélgetni különféle érdekes témákról, filmeket nézni. Rövidebb kirándulás is szóba...
Judit
69 éves
Mosonmagyaróvár

Intelligens,vidám,dekoratív,több főiskolát végzett hölgy vagyok.Nagyon szeretem a természetet,kellemes sétákat.
petracica
59 éves
Mosonmagyaróvár

szerintem ilyen röviden reménytelen, akit érdekel,majd annak bemutatkozom...
Katalin
60 éves
Mosonmagyaróvár

Egyedül álló magányos nő vagyok, komoly kapcsolatot keresek vagy legalábbis hosszútávú, tartós és tartalmas, ami szóba jöhet. Fiatal szexmániás kalandorok messze kerüljenek, mert nálam nincs esélyük.
Alma
46 éves
Mosonmagyaróvár

😊Azt mondják,míg élünk szeretünk,és nincs is ezzel bajom,de én a fordítottjában is hiszek.Amíg szeretünk,élünk. Előljáróban magamról annyit írnék,hogy optimista,vidám természetű nőnek tartom magam.Így szívessen megismerkednék egy hasonló gondolkodású,független férfivel,hogy napfényt...
Kinga
29 éves
Mosonmagyaróvár

"Várunk, és közben szépen, lassan eltelik az Életünk… Várunk. Az idő múlik. De mi csak várunk. A pillanat elmúlik és a múlt része lesz. És mi csak várunk. Várjuk, hogy elmúljon a hideg, hogy elálljon az eső, hogy véget érjen a fárasztó nap, hogy elteljen a hét, hogy hazamehessünk,...
Erzsébet
71 éves
Mosonmagyaróvár

Aktív nyugdíjas vagyok, társam keresem akivel kölcsönösen megértjük egymást. Szeretek kirándulni, úszni, utazni, kerékpározni és olvasni.
Martina
26 éves
Mosonmagyaróvár

Jelenleg egyedülálló nő vagyok, de szeretnék egy komoly kapcsolatot! Szabad időmben szeretek a kutyámmal sétálni, edzeni, filmet nézni, vagy kirándulni :-)
Ani
52 éves
Mosonmagyaróvár

Vidám természetű,természet kedvelő vagyok amiből adódik hogy nem komoly kapcsolatot keresek hanem egy vidám élményekkel telit :-) Humor,harmónia,őszinteség,tisztelet,megbecsülés,szeretet... fontos az életben ,keresem azt a...


Párkereső urak

Társkereső urak Újudvar és környékéről:

Géza
53 éves
Mosonmagyaróvár

Őszinte,romantikus emberként keresem párom. Tartós kapcsolatot keresek. Minden levelet,választ megköszönök.
István
59 éves
Mosonmagyaróvár

Szeretem a rendet , tisztaságot . Utálom ha valaki átver . Csak oszinte légy , mindent szemtol szembe . Nem vagyok nagyravágyo csak szeretet éhes , abbol viszont korlátlanul amit viszonzom is .
Pufi22
31 éves
Mosonmagyaróvár

Sziasztok! Szabadúszóként nem vagyok semmi jónak az elrontója, egyelőre csak nézelődöm, aztán majd csak alakul! Lesz ami lesz, egyszer élünk! ;)
Thomas
29 éves
Mosonmagyaróvár

Üdv kedves látogató! Én egy középkorú, ambiciózus, kedves, humoros, megértő, szorgalmas embernek tartom magam. Ha látsz bennem némi inspirációt nyugodtan írj nekem. Mindenkinek sok sikert kívánok a társkereséshez!
Mihály
37 éves
Mosonmagyaróvár

Sziasztok! Misi vagyok. Társam keresem. Szeretem ha egy nő hűséges, kommunikatív, őszinte és nagyon tud szeretni. Én rendelkezem ezekkel a tulajdonságokkal. Szabadidőmben sokat sportolok és olvasni is szeretek.
László
43 éves
Mosonmagyaróvár

Megbízható,nyugodt természetű vagyok. Keresek egy kiegyensúlyozott,életvidám,kedves hölgyet Mosonmagyaróvár környékéről.
Jenci
37 éves
Mosonmagyaróvár

Kedves, hűséges, segítőkész, vidám, optimista ember vagyok. Nekem mindig félig tele van a pohár. Gyorsan tanulok és rendkívűl jól alkalmaszkodok. Mindent megteszek annak érdekében hogy a páromat boldoggá tegyem. Szeretem a gyerekeket és az állatokat, remélem megtalálom itt azt akit nekem rendelt ...
Zoltán
51 éves
Mosonmagyaróvár

Egy igaz Társat keresek akivel még lehet szép Élet. 45 és 65 év közötti Hölgyekkel szeretnék ismerkedni akik még megszépíthetik az Életet.
János
40 éves
Mosonmagyaróvár

Baromira nem vagyok szent de én legalább nem hazudom azt.. őszinte komoly gondolkozású céltudatos igényes kisportolt férfi vagyok hasonló gondolkozású igényes sportos vékony hölgyet keresek.
Norbi
45 éves
Mosonmagyaróvár

Egyedül vagyok,ezért társat keresek közös időtöltés céljából.De természetesen komoly kapcsolat a cél!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább


társkereső sikertörténet

Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/ujudvar
Nyomtatás dátuma: 2020-01-23 10:13:23