Társkereső Zalaegerszeg

jegyezz meg

Társkeresés Zalaegerszegen (Zala)

Zalaegerszegi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 277 társkereső tag vár rád Zalaegerszeg és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Zalaegerszeg egy Zala megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Zalaegerszeg és környékéről:

Mira
35 éves
Zalaegerszeg

Kedves, Intelligens, IGÉNYES, HATÁROZOTT, optimista hölgy vagyok! Kizárólag komoly kapcsolatot keresek erős jellemű, intelligens, igényes úriember személyében!
Margit
35 éves
Zalaegerszeg

Hogy milyen ember vagyok? Szeretem önmagamat adni és értékelem a mindennapok apró örömeit is. Tartalmas, komoly kapcsolatot szeretnék. Itt nem tudok valaszolni...
Gabriella
49 éves
Zalaegerszeg

Tartós kapcsolatot keresek! Szeretek olvasni, kirándulni, táncolni. Szeretném mindezt a társammal átélni.
Ildikó
49 éves
Zalaegerszeg

3 felnőtt gyerekem van és 1 unokám. A férjemtől külön élek és kB 3 éve gyakorlatilagsemmilyen kapcsolat nincs közöttünk. Nem vagyok gyakorlott ismerkedő. Szeretek túrázni, de csak nyáron. Falun élek és van néhány házi állatom. Étteremben dolgozok a hét 2.felében. Esténként sorozatokat nézek...
Éva
50 éves
Zalaegerszeg

"A játszótársam, mondd, akarsz-e lenni, akarsz-e mindig, mindig játszani, akarsz-e együtt a sötétbe menni, gyerekszívvel fontosnak látszani, nagy komolyan az asztalfőre ülni, borból-vízből mértékkel tölteni, gyöngyöt dobálni, semminek örülni, sóhajtva rossz ruhákat ölteni? Akarsz-e...
Timi
45 éves
Zalaegerszeg

Megbízható, jó humorú, intelligens társamat keresem, aki elfogad olyannak, amilyen vagyok. Van saját véleményem, vannak terveim, céljaim, önàllò gondolataim. Férfit keresek, van már 2 gyermekem. 😎
Berni
52 éves
Zalaegerszeg

Nagyon fontos számomra a vidámság és bizalom. Szeretem a természetet, imádom az állatokat. Többit elmesélem.👍😊
Éva
43 éves
Zalaegerszeg

Aki ismer tudja vidám természet vagyok szeretek sétálni,olvasni beszélgetni,érdekeségeket, művészet kedvelö tísztaszívü öszinte egyén vagyok : Írj és kérdezz ismerj meg.Még anny mindenki társra vágyik aivel jól érzi magát repul az idő amikor vele van de viszont ür tátung ha nem tudunk velelenni...
kriszta
49 éves
Zalaegerszeg

Nehéz szavakba önteni a vágyainkat,érzéseinket kit,mit keresünk mire vágyunk.....ismerjük meg egymást:-)
Magdi
62 éves
Zalaegerszeg

Az adatlap elég száraz ugyan, de tájékozódáshoz elég. A többi, a lényeg pedig úgyis hamarosan kiderül, ha felveszed velem a kapcsolatot. Egy próbát megér.:=)


Párkereső urak

Társkereső urak Zalaegerszeg és környékéről:

Lajos
63 éves
Zalaegerszeg

Soha nem hittem a társkereső hirdetésekben, most mégis regisztrálok, mert megbízható társat keresek... és ez nem egyszerű ebben a minden értéket és mértéket egyre inkább nélkülöző világban.
Bence
24 éves
Zalaegerszeg

Egyedül élek, igényes vagyok magamra és a környezetemre! Szabadidőmet szeretem főzéssel, moziban vagy a szabadban tölteni! Komoly kapcsolat érdekelne!
Ákos
45 éves
Zalaegerszeg

Nyugodt, vidám természetű, és pozitív gondolkodású vagyok. Szívesen beszélgetek, de nem vagyok társasági ember. Igyekszem egészséges életmódot folytatni, de az esti nassolási vágy engem is veszélyeztet. Szeretem a természetet. és a kirándulásokat. Két lábbal járok a földön, de emellett érdeklődöm...
Arnold
38 éves
Zalaegerszeg

Tapasztalataimból okulva mielőbbi személyes találkozóra szeretnélek invitálni, amennyiben adatlapom alapján szimpatikusnak tűnök számodra. Egy együtt töltött óra sokkal többet mond ezer leírt szónál.
Szabolcs
33 éves
Zalaegerszeg

Az, hogy én ki vagyok, attól függ, hogy te minek akarsz látni engem. Az, hogy milyen vagyok, az ...! Tudod mit, ha érdekel derítsd ki! :)
Tomi
47 éves
Zalaegerszeg

Nem tudom így most mit írjak...majd a páromnak vagy ki érdeklődne felém elmondanék mindent!Annyit azért....egyedül lakom,zenélek,kerékpározom...stb!
József
31 éves
Zalaegerszeg

Vígkedélyű barátságos őszinte srác vagyok.Szabadidőmben szeretek zenét hallgatni filmet nézni. Keresem hasonló érdeklődésü párom egy komoly kapcsolatra
Robi
48 éves
Zalaegerszeg

Szívesen továbblépnék, de ahhoz először idáig kellene eljutnom. Haladok én is, mint mindenki más, aki lépések súlyát véli "hallani" a ropogós "avaron", noha olykor azt sem tudom, éppen közeledem, avagy távolodom.. Szeretek szeretni és bírom, ha nem csak a szúnyogok csípnek. ...
Péter
26 éves
Zalaegerszeg

Sziasztok! Szívesen ismerkednék ezen az oldalon. 23 éves vagyok jelenleg 4 műszakban dolgozom de ez mellett is szívesen kirándulok, mozizok. Esetleg lenne kedve valakinek elkísérni valahova? :)
Norbert
49 éves
Zalaegerszeg

sajnos kevesebbet vagyok otthon mint szeretném mert külföldön dolgozok.a lányom már önálló elmúlt 28.nem vagyok nagy író.Valakit keresek akit lehet szeretni,óvni,törődni és támogatni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Zalaegerszeg környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/zalaegerszeg
Nyomtatás dátuma: 2019-02-18 05:28:31