Társkereső Zalaegerszeg

jegyezz meg

Társkeresés Zalaegerszegen (Zala)

Zalaegerszegi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 259 társkereső tag vár rád Zalaegerszeg és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Zalaegerszeg egy Zala megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Zalaegerszeg és környékéről:

Ibolya
45 éves
Zalaegerszeg

Keresem párom Őszinte, hűséges és céltudatos úriember személyében. Szabadidőmben szeretek kirándulni, utazni és filmet nézni. Ha szeretnél többet tudni rólam, kérdezz bátran :-)
Erzsébet
60 éves
Zalaegerszeg

Ismerkedni szeretnék.Társat keresek komoly kapcsolatra.Érdeklődés esetén levelet várok.Kölcsönös szimpátia esetén a személyes találkozó dönti el a továbbiakat.
Krisztina
42 éves
Zalaegerszeg

39 éves elvált,nyitott,pozitív gondolkodású vidám természetű,közvetlen nő vagyok.Szeretek utazni,kirándulni,beszélgetni!
böbi
53 éves
Zalaegerszeg

Mivel mindenkepp kell ide irni valamit igy hät irok.De nem akarnäm sem tul sem alul ertekelni magam ezert inkäbb csak annyit:ismerj meg.......?!!!
Bernadett
43 éves
Zalaegerszeg

43 éves vagyok, Zalaegerszegen élek. 2 gyerekem van, fiam 23 éves, lányom 15. Lányom velem él, illetve egy kutyusom és egy cicusom is velem lakik. Cégvezető vagyok egy külföldi fuvarozócégnél. Harmonikus, kiegyensúlyozott párkapcsolatra vágyom egy FÉRFI oldalán.
Bodza
55 éves
Zalaegerszeg

Falun élek, a falusi lét minden romantikájával . Már tudom értékelni az egészséget, az anyagi biztonságot, a nyugodt életet. Nem a királyfit várom, de a kölcsönös szimpátia elengedhetetlen. A párkapcsolattól azt várom, hogy kölcsönösen barátai is legyünk egymásnak.
Goldie (Aranka)
27 éves
Zalaegerszeg

Én a saját lakásomban szeretek kirándulni :-) Olvasom itt hogy mindenki imád, hát én nem. Otthon ülő típus vagyok, egyszerre 5-féle sorozatot nézek minimum! Képzett masszőz vagyok, a férfiakat általában így veszem le a...
kriszta
48 éves
Zalaegerszeg

Nehéz szavakba önteni a vágyainkat,érzéseinket kit,mit keresünk mire vágyunk.....ismerjük meg egymást:-)
Dorina
53 éves
Zalaegerszeg

Helló! Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Szeretném megtalálni párom, remélem hogy sikerül. Jó lenne újra valakihez tartozni.
Magdi
61 éves
Zalaegerszeg

Szabadidő tartalmas közös eltöltéséhez keresek Társat, a folytatás egymás megismerésével kialakul.A valódi cél kölcsönös szereteten, bizalmon, megbecsülésen, tiszteleten alapuló tartós kapcsolat. Bemutatkozás... nem az a fontos mit gondolok magamról, ha megismerjük egymást minden tulajdonság...


Párkereső urak

Társkereső urak Zalaegerszeg és környékéről:

Ottó
45 éves
Zalaegerszeg

Szeretnék szeretni újra,újra ölelni forrón ,szenvedélyesen csókolni,érzékien hozzád érni,simogatni téged és édesen melléd bújni és együtt álmodni az álmot tovább.
Árpád
59 éves
Zalaegerszeg

Szia Árpi vagyok,56 éves férfi . Egyenlőre nem volt időm többet írni,de hamarosan pótolom. Örülök,hogy megnézted az adatlapom.ha felkeltettem az érdeklődést,kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!
Gyula
46 éves
Zalaegerszeg

Nem gondoltam volna,hogy ilyen helyre kell majd magamrol valamit irni.Hát eljőtt ez is.Szeretem a romantikát.Ha valakit megszeretek,azt nagyon tudom szeretni..Vidám természet vagyok.Sok mindenhez értek,mondanám ezermester.Főzni nagyon szeretek.Szeretem a tisztaságot és a rendet.Munkámbol kifolyól...
Gábor
40 éves
Zalaegerszeg

40 éves vagyok.4 éve elváltam, nincs gyermekem. Tartós, komoly kapcsolatot keresek. Sokat vagyok vidéken a munkám végett.
Zick
36 éves
Zalaegerszeg

Nem szeretek magamról írni és nem is hiszem h pár kis apró mondatból túl sok kiderülne a barátaim Normális Jó embernek tartanak ( ezért a barátaim még :P ) Elveim vannak amikért kiállok kíváncsi ember vagyok és Szinte minden érdekel és imádok elgondolkozni az élet nagy kérdésein :)
Laci
37 éves
Zalaegerszeg

Azt gondolom párkapcsolati téren régi vágású, normális értékrenddel rendelkező vagyok. Nem kenyerem a túlzott felhajtás, de a páromért tűzbe tenném a kezem. Az első benyomás itt úgyis a kép alapján dől el,ami olykor elég kevés, de az első lépéshez szükséges. Sok sikert mindenkinek!
Ottó
42 éves
Zalaegerszeg

Nem ebből a pár sorból fogsz megismerni. Pozitív, nyitott beállítottságú férfi vagyok. Ismerjük meg egymást, aminek meg kell történnie az meg fog! :)
Les
74 éves
Zalaegerszeg

Pár éve Magyarországban élő kettős állampolgár nyugdíjas hajómérnök vagyok., Jelenleg Zalaegerszegen élek legalább is megpróbálom a rengeteg szabad időmet extrém sportokkal és átlagos kulturális tevékenységgel eltölteni. Vadvízi evezés, Búvárkodás, Műkorizás, Jazz koncertek, Mozi, Színház , Túráz...
Attila
45 éves
Zalaegerszeg

Komoly kapcsolatot szeretnék,egy életvidám,pozitív gondolkodású nő személyében,külsőre inkább a teltebb alkatú nők jönnek be.
István
39 éves
Zalaegerszeg

Nem szerrtem a magányt.Viszont szeretek sétálni a szabadban.Beszélgeti kávézó vagy cukrászdában.Zenét hallgatok a legtöbbet.Nagyon híányzik egy megértő társ, aki elfigad ahogy vagyok és a munkámat!:)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább


társkereső sikertörténet

Kedves Parom.hu! Harminc felett, ha az ember nem akarja keverni a munkát és a magánéletet, bulizni pedig a ritkánál is ritkábban jár, milyen reális lehetőségei maradnak az ismerkedésre? Szerintem csakis a net, ezért újra és újra ráfanyalodtam, hol hosszabb, hol rövidebb ideig, de minél több tapa...

tovább


társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Zalaegerszeg környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/zalaegerszeg
Nyomtatás dátuma: 2018-04-25 06:52:20