Társkereső Zalaegerszeg

jegyezz meg

Társkeresés Zalaegerszegen (Zala)

Zalaegerszegi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 250 társkereső tag vár rád Zalaegerszeg és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Zalaegerszeg egy Zala megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Zalaegerszeg és környékéről:

Zsuzsa
49 éves
Zalaegerszeg

Nyitott, őszinte, empatikus ember vagyok. Imádom a gyerekeimet, akik már a saját útjukat járják. Fontosak számomra a barátaim, a tartalmas beszélgetések, a közös kirándulások...Alapvetően pozitívan gondolkodó embernek tartom magam, igyekszem minden helyzetben megtalálni a jót, a szépet.Szeretem...
kriszta
49 éves
Zalaegerszeg

Nehéz szavakba önteni a vágyainkat,érzéseinket kit,mit keresünk mire vágyunk.....ismerjük meg egymást:-)
böbi
53 éves
Zalaegerszeg

Mivel mindenkepp kell ide irni valamit igy hät irok.De nem akarnäm sem tul sem alul ertekelni magam ezert inkäbb csak annyit:ismerj meg.......?!!!
Zsuzsi
42 éves
Zalaegerszeg

Nem szeretnek írni magamról bemutatkozó szöveget, mivel úgy gondolom, hogy mindenki mást lát bennem és mást hoz ki belőlem...
Ildikó
56 éves
Zalaegerszeg

Csinos,független,intelligens hölgy, magas, jól szituált,jóképű, intelligens urat keres , akitől "ezt az orvosságot megkaphatja " A legcsodálatosabb,a legjobb,és a leghatásosabb " orvosság" az ember számára az, ha megölelik,ha megértik,ha segítik ,ha megnevettetik, és ha...
Magdi
61 éves
Zalaegerszeg

Szeretnék tiszta szívből szeretni és szertve lenni..=) Röviden ennyit,- ha felveszed velem a kapcsolatot -a többi úgyis hamarosan kiderül.
Erzsébet
60 éves
Zalaegerszeg

Ismerkedni szeretnék.Társat keresek komoly kapcsolatra.Érdeklődés esetén levelet várok.Kölcsönös szimpátia esetén a személyes találkozó dönti el a továbbiakat.
Krisztina
42 éves
Zalaegerszeg

39 éves elvált,nyitott,pozitív gondolkodású vidám természetű,közvetlen nő vagyok.Szeretek utazni,kirándulni,beszélgetni!
Anna
33 éves
Zalaegerszeg

Vidám, őszinte, szókimondó típus vagyok. Szeretek szórakozni a barátokkal,olvasni, kirándulni és horgászni.
Éva
67 éves
Zalaegerszeg

Jó humorú,vidám ember vagyok.Jól alkalmazkodom az adott helyzetekhez.Megbízható, segítőkész embernek ismernek a barátaim .Család centrikus vagyok. Szeretem a szabadidőmet hasznosan eltölteni. Szabadidős elfoglaltságaim közé tartozik az olvasás, rejtvényfejtés, színház, wellness.Imádom az unokámat !


Párkereső urak

Társkereső urak Zalaegerszeg és környékéről:

István
56 éves
Zalaegerszeg

Élvezem a fekete-fehér filmeket , de megnyugtató a tudat , hogy egy párkapcsolatba sokkal több szín belefér."
Norbert
48 éves
Zalaegerszeg

sajnos kevesebbet vagyok otthon mint szeretném mert külföldön dolgozok.a lányom már önálló elmúlt 20.nem vagyok nagy író.Valakit keresek akit lehet szeretni,óvni,törődni és támogatni.
lászló
69 éves
Zalaegerszeg

Komoly kapcsolatot keresek. Önmagára és környezetére igényes,kis termetű, fiatalos megjelenésű, modern , nemdohányzó hölgyet keresek.Légy őszinte, realista és bátor.
Woejoe
48 éves
Zalaegerszeg

Hali mindenkinek! -zene -művészetek -festés -olvasás -természet -bringa -alkotás -szerény javaim élvezete
János
49 éves
Zalaegerszeg

Sportos, vidám, vállalkozó szellemű építész vagyok. Szeretek olvasni, beszélgetni, új dolgokat tanulni, kipróbálni. Nem kalandot keresek. Fontosak számomra a tradicionális értékek, a klasszikus szerepek, a harmónia, a szellem, a lélek. Ha gondolod, írj
adam523
30 éves
Zalaegerszeg

Gábor
38 éves
Zalaegerszeg

Én jelen vagyok, s nem azt kérdem: "Mi történt?". Én itt vagyok, hogy ha van, megtaláljam, de nem azért, hogy keressek. Én egyedül élek inkább, de létemet nem valaki viszonylatában határozom meg. Azért dolgozom, hogy pénzt keressek, ezáltal megismerhessem ami számomra megismerhető. ...
Laci
27 éves
Zalaegerszeg

Mivel mindenképp kell ide írni valamit így hát írok. De nem akarnám sem túl sem alul értékelni magam ezert inkább csak annyit írok,ismerj meg...?!!!
Balázs
43 éves
Zalaegerszeg

Mond ki amit érzel, csináld amit szeretsz, tökéletes nem de igazi még lehetsz, Merj élni, meghalni bárki tud.
Tibi
56 éves
Zalaegerszeg

Először is tisztázzuk, nem vagyok egy átlagos férfi. Pörgős vagyok, bátor, vidám, néha bolondos, egy nyughatatlan gyerekszív dobog bennem. Jó, lehet hogy már nem fogom megváltani a Világot, de nem is akarom, mert jó lenne végre megállapodni. Pár szóban rólam: Zalaegerszegen élek. Alpinista móds...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább


Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább


társkereső sikertörténet

Sosem gondoltam volna hogy egy nap én is a sikersztorimat gépelhetem, amikor még másokét olvasgattam, miután frissen regisztráltan, 2015 április végén. Egy hosszú (majdnem 7 év) és megfáradt kapcsolaton voltam túl és mint életem során jópárszor, újra egy társkeresőn kötöttem ki, lévén minden ellenpr...

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Zalaegerszeg környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/zalaegerszeg
Nyomtatás dátuma: 2018-08-20 04:39:35