Társkereső Felsőszenterzsébet

jegyezz meg

Társkeresés Felsőszenterzsébeten (Zala)

Felsőszenterzsébeti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 6 társkereső tag vár rád Felsőszenterzsébet és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Felsőszenterzsébet egy Zala megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Felsőszenterzsébet és környékéről:

Mónika
46 éves
Kercaszomor

A társam keresem a szó igazi értelmében , hosszú távra. Egy férfit, akire fel tudok nézni. Életvidám , optimista, aki még tud tisztelni egy nőt.
Párkereső urak

Társkereső urak Felsőszenterzsébet és környékéről:

Tibor
41 éves
Kálócfa

Vidám természetű, örökmozgó srác vagyok. Komoly kapcsolat reményében keresem leendő páromat. Számomra fontos az őszinteség, a szeretet, a megbecsülés. Szeretem a természetet, szeretek kirándulni, sportolni. A többit személyesen, a tartós kapcsolat reményében...
török attila
41 éves
Bajánsenye

Ádám
23 éves
Magyarszombatfa

Szeretek ismerősökkel, barátokkal beszélgetni. Munkámból kifolyólag sok embert ismerek. Viszont magamat kicsit zárkózottnak, nehezen nyílónak tartom. A humor és a viccelődés témát jól viselem. Kicsit rendszerető vagyok.
László
47 éves
Bajánsenye

Egy vidám,viccelődő,tisztelettudó,hűséges srác vagyok.Szeretem az állatokat,főleg a kutyákat és azon belül is a ROTTWEILER a kedvenc kutyafajtám.Nekem is van kettő 1-szuka és 1-kany.
Jenő
40 éves
Magyarszombatfa

Sziasztok! Itt azt kellene taglalnom, hogy egy tuti adonisz keresi álmai hercegnőjét. DE nem fogom. Egy átlagos józan dolgozó ember vagyok aki szeretetre és megértésre vágyik, és ugyanazt akarja adni a társának. NEM plázacicák és alkalmi légyottok érdekelnek, olyan társat keresek akivel hos...
Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/felsoszenterzsebet
Nyomtatás dátuma: 2020-04-09 05:19:13