Társkereső Szombathely

jegyezz meg

Társkeresés Szombathelyen (Vas)

Szombathelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 650 társkereső tag vár rád Szombathely és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Szombathelyi szinglik, találkozzatok!

Tényleg azt hiszed, hogy Szombathelyen rajtad kívül mindenki megtalálta már a párját, csak téged kerül el az Igazi? Egészen biztos, hogy ez nem igaz, talán csak nem jó helyen keresitek egymást. Ha Savaria utcáin eddig nem botlottatok egymásba, vagy egyedül amúgy sem nagyon dugod ki az orrod a kuckódból, nem árt végre kipróbálni a társkeresés egyéb lehetőségeit is.
Jó ideje már társadalmilag is bőven elfogadott, ha egy egyszerű ingyenes társkereső regisztráció után találjuk meg társunkat, már a nagymamáknak sem kell azt hazudnunk, hogy egy moziban találkoztunk. Sőt, ma már a nagyik, az ötven-hatvan fölötti társkeresők is egyre gyakrabban keresik a boldogságot egy társkereső alkalmazás segítségével, és a keresztény társkeresők szerint sem annyira fontos már, hogy az ismerkedés mindenképp hagyományosabb módon történjen. Tény, hogy a beszélgetős oldalak, a mobilos vagy SMS társkeresés sokak életét megváltoztatta már, olyanokét is, akik azt hitték, hogy özvegyként, elváltként vagy egyedülálló anyaként már nincs újabb esélyük egy komoly kapcsolatra. A legtöbben persze időhiány miatt és más praktikus okokból a helyi társkereső közösséget célozzák meg online is, pedig szombathelyiként bőven érdemes mondjuk a sárvári, körmendi, soproni vagy kőszegi társkereső nők vagy társkereső férfiak adatlapjait is böngészni. De talán az osztrák határ túloldalára pillantani is megér egy próbát: magyar csajok és pasik ezrei élnek ma már Ausztriában, közöttük is sok a társkereső, és jellemzően gyakran haza is látogatnak - még az is lehet, hogy mobilitásuk miatt velük könnyebb egy találkozót is megbeszélni. Az már csak rajtatok múlik, hogy végül hol kerül sor az első randira, de ha Szombathelyre esik helyszínként a választás, adunk hozzá néhány tippet.

A történelem romantikája

Vas megye székhelyén, a dimbes-dombos utcákon szinte tapintható a történelem: Szombathely már az ősidők óta lakott, és jó kétezer évvel ezelőtt először az ókori rómaiak alapítottak itt várost, mivel a kereskedelmileg fontos Borostyánút mellett terült el. Az egyik legkézenfekvőbb randihely emiatt, főleg ha az egyik fél nem ismerős a városban, a Történelmi Témapark lehet. Az időutazás mindig romantikus, és bőven lesz miről beszélgetni az ókorba visszacsöppenve, miközben az antik találmányok és eszközök, különleges épületek között, a fűszer- és gyógynövénykertben vagy a korhű római konyhában sétálgattok; az sem kizárt, hogy hagyományőrző gladiátorokkal is találkoztok.
Ha ennyire messzire nem akartok visszamenni a múltba, de érdekel a történelem, még mindig ott van lehetőségként a Vasi Skanzen múzeumfalu, ahol a megye elmúlt kétszáz évének népi építészeti kultúráját és paraszti életformáját lehet közelebbről megismerni, talán még a régi társkeresés hagyományairól is kiderülnek érdekességek.

A szombathelyi istennő nyomában

Az ötvenes évek közepén bukkantak rá a városban arra az egyedülálló jelentőségű régészeti leletegyüttesre, amely azóta a város címerébe is belekerült: az egyiptomi eredetű Isis istennő templomának épületmaradványai és márvány szoborrészletei kerültek elő a föld alól. A hatalmas szentélyegyüttes a világ harmadik legnagyobbja a római kori, részben vagy egészben feltárt Isis-templom közül A gondos és aprólékos rekonstrukcióknak köszönhetően pompás állapotba került Iseum Savariense 2011 óta nem csak helytörténeti, vallástörténeti, képzőművészeti és építészeti múzeumként látogatható, de egyedi atmoszférájú udvara számtalan zenés programnak és színházi előadásnak is otthont ad, így az ide megbeszélt randi biztosan nem lesz unalmas.

Zöld randi helyek

Ha intimebb környezetre vágytok, ahol zavartalanul lehet egymásra figyelni, a Csónakázó tó az egyik legtökéletesebb választás: az egykori téglagyári gödrökből kialakított hangulatos környék gyönyszeme a kikövezett sétánnyal körülvett tó közepén lévő, növényektől burjánzó kis sziget, ahová a gyaloghídon bármikor át lehet sétálni. Parkokban amúgy sincs hiány Szombathelyen, a leglátványosabb közülük a 27 hektáros Kámoni Arborétum a Gyöngyös-patak két oldalán, az ország leggazdagabb fenyőgyűjteményével, csodás rododendronokkal és hatalmas mocsárciprusokkal. Szintén a patak partján terül el a Brenner Park a régi Víztoronnyal és a hajdan kaszinóként működő Brenner Villával; a Gayer Park főleg a Savaria Történelmi Karnevál idején a legnépszerűbb; egy laza ismerkedős sétához pedig az Ezredévi Park a hármas hársfasorral és a Pelikán Park az ősöreg platánokkal szintén jó helyszín.
Amennyiben előre biztosítani akarod a randi forró hangulatát, vagy csak simán le akarod nyűgözni a partnered azzal, hogy itt az Alpokalján még tűzhányók is vannak, vidd el a Kemenes Vulkánparkba Celldömölkre, és derítsétek ki együtt, tudtok-e tüzességben versenyezni egy vulkán belsejével!

Rövid ismertető


Szombathely egy Vas megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szombathely és környékéről:

Andrea3
49 éves
Szombathely

Kedves, őszinte, belső értékeket előtérbe helyező keresi magasabb, átlagos, vagy vékony testalkatú szellemi, érzelmi társát. Ez egy teszt alapján van: Kedvesség és barátság sugárzik belőled az emberek felé, és ami igazán fontos ez az érzelem eleven és őszinte.Nem mindennapi arc, akivel...
Iza
45 éves
Szombathely

"Az élet túl rövid. A harag a tökéletes boldogság elvesztegetett pillanata. Nevess mikor tudsz. Kérj bocsánatot mikor kell. Engedd el, amit nem tudsz megváltoztatni. Szeress szívből és bocsáss meg gyorsan. Élj a lehetőségekkel és semmit ne bánj meg."
Erika
50 éves
Szombathely

Vidámságot, társaságot, természetet, túrázást, kirándulást, zenét kedvelő pozitív gondolkodású nőként keresem a társamat hasonló érdeklődési körű magára és a környezetére igényes férfi személyében. Kölcsönös szimpátia esetén hosszú távú társas kapcsolatra.
Erzsi
62 éves
Szombathely

Szeretnélek végre megtalálni! Fontos számomra, hogy hasonló legyen az értékrendünk, érdeklődési körünk, hasonló dolgokat szeressünk. Hiszem, hogy létezel!
Dóri
30 éves
Szombathely

Keresem páromat aki gondoskodó érzéki és mindig vidám, mosolygós! Légy fiatalos és önálló , ooo puszy
Anett
65 éves
Szombathely

Én azért vagyok itt mert úgy vagyok vele hogyha összejön akkor jó és ha nem jelentkezik egy kedves férfi sem aki szeretni tudna engem akkor így jártam. Én egy nagyon vidám nő vagyok és nem shzomorkodtam öt percet sem életemben összesen eddig szóval, számíts rá ha velem akarsz lenni hogy lesz ott...
Diána
21 éves
Szombathely

Szeretem hagyományos dolgokat, legyen az tánc, zene vagy kultúra. Könnyedén alkalmazkodom. Jogi egyetemre járok, de sok szabadidővel rendelkezem és ezt akarom veled eltölteni.
Tîmea
48 éves
Szombathely

Szeretnék komoly kapcsolat céljából egy társra találni,akivel megoszthatók mindent,velem lenne jóban és rosszban! Tudom,hogy létezel,gyere és evezzünk együtt az élet viharos tengerén!!!
Gabi
74 éves
Szombathely

Tartalmas, hosszú együttélés után özvegy vagyok. Már nagyon hiányzik egy társ. Szeretek olvasni, táncolni, gombászni, főzni, sütni , rejtvényt fejteni, kirándulni, utazni tengerben, Balatonban fürdeni. Nagyon vidám, pozitív beállítottságú vagyok, csak szexkeresők kíméljenek. Egyenlőre ennyit...
Andi327
49 éves
Szombathely

Az ész téved,az érzés soha!A HŰSÉG NEM ÉRZÉS HANEM DÖNTÉS!!Dönteni pedig úgy tudsz jól,ha a szívedre hallgatsz és az eszeddel betartatod azt!!


Párkereső urak

Társkereső urak Szombathely és környékéről:

Alex
27 éves
Szombathely

Kedves , őszinte , megértő vágyok . Szeretek a szabadban lenni. Nagy -beszélgetéseket egy vacsora melett:) Kirándulni. Szeretem az őszinte tisztelet tudó embereket :)
István
43 éves
Szombathely

TÁRS-at keresek, nem feltétlen itt, nem minden áron, de az esélyét meg lehet adni mindennek. Azt gondolom, hogy egy remek szűrő az ha tudunk beszélgetni. Két ember közötti kommunikáció azonban a valóságban teljes. Sok minden jellemez, vannak pozitív, vannak negatív tulajdonságaim, de fele...
Szilveszter
32 éves
Szombathely

Üdv!30 éves vékony testalkatú,csendes,nyugodt fiatalember vagyok.Korban és jellemben hozzám illő lányokkal szeretnék ismerkedni
Pali
44 éves
Szombathely

Sziasztok ! Őszinte, megbízható, racionálisan gondolkodó gyerek vagyok, aki nagyon szereti a természetet, a zenét, a bohém dolgokat, olyan kalandokat és sportokat, amik kicsit túlnyúlnak a megszokottság határain, földön, vízen és levegőben. Két pici fiam van, akik idejük felét velem, másik felét...
Mátyás
27 éves
Szombathely

Az, hogy az élet könnyű vagy nehéz, attól függ, miként állunk hozzá. MOSOLY EGY GÖRBE VONAL,AMELY EGYENESBE HOZHAT MINDENT
Csaba
42 éves
Szombathely

Rövid leírás? ... Hmmmm... mintha az olyan könnyen menne... Nehéz eset vagyok, tipikus férfi, húst eszem, a házimunka te jó ég... inkább a foghúzás, de meg kell csinálni. De pár kedves szóval némi gyengédséggel kenyérre kenhető mint nagymama lekvárja. Igyekszem mozogni, sportolni, de néha kics...
Roland
40 éves
Szombathely

A személyes beszélgetés híve vagyok. Az adatlapok kitöltése amúgy sem az erősségem, és nem minden adatot lehet megadni ahogy szeretnénk.
Krisztián
45 éves
Szombathely

Szia!Egy fiatalos srác vagyok, és keresek tartós kapcsolatra ,egy kedves ,vidám hölgyet akivel felfedezhetjük egymást!
Benjámin
30 éves
Szombathely

Komoly kapcsolatot keresek komoly tervekkel. Hobbim mozi horgászás túrázás beszélgetni ismerkedni :)
kala
43 éves
SzombathelySikertörténetek

társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/szombathely
Nyomtatás dátuma: 2021-06-15 23:41:38