Társkereső Szombathely

jegyezz meg

Társkeresés Szombathelyen (Vas)

Szombathelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 371 társkereső tag vár rád Szombathely és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Szombathely egy Vas megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szombathely és környékéről:

Zsuzsanna
61 éves
Szombathely

vidám természetű,inteligens, ápolt, jó karakterű,utazást szinházat kedvelem, rendezett anyagiakkal rendelkezem, gyermektelen vagyok,inteligens jólszituált társat keresek, káros szenvedélytől menteset
Erzsébet
57 éves
Szombathely

58 èves özvegy hölgy vagyok. Èvek óta egyedül èlek. Szívesen ismerkednèk, beszèlgetnèk hasonló korú intelligens urakkal.
Daniella
48 éves
Szombathely

Őszinte, mély érzésű, káros szenvedélyektől mentes elvált nőként keresem új társam hasonló tulajdonságokkal rendelkező, figyelmes, intelligens, komoly szándékú férfi személyében. Jelenleg nincs előfizetésem, ezért csak korlátozott mennyiségben tudok levelet írni.
Angéla
58 éves
Szombathely

Fontos számomra a bizalom, őszinteség, kedvesség és a jó humor. Tudjunk beszélgetni és jókat kirándulni a partneremmel.
Mária
53 éves
Szombathely

Szeretek kerékpározni, kirándulni hegyekben és vízparton egyaránt. Hiszek abban, hogy a közös élmények megélése az egyik legfontosabb a párkapcsolatban.
Kata
36 éves
Szombathely

Komoly kapcsolatot keresek!Szeretek sportolni,kirándulni,utazni Futó kapcsolatok nem érdekelnek.Öszinte,megbizható, társat keresek.
Léna
59 éves
Szombathely

Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz. (Dr. Wayne Dyer) - és párost járni mennyivel élvezetesebb!
Évi
48 éves
Szombathely

Szia, komoly kapcsolatot keresek ,Szombathely környékén 50 éves korig.Légy ,laza ,fiatalos, átlagos 😊
Anna
63 éves
Szombathely

Magamról írni szerintem ez a legnehezebb feladat,de megprobálom.vidám természetű fiatalos hölgy vagyok .szeretem a természetet kirándulást szeretek jó zenére táncolni sok barátnöm van jokat szoktunk együtt szorakozni bulizni ,de mégis hiányzik az ember életéből egy társ aki mellett igazi nőnek...
SZIMONI
39 éves
Szombathely

Nem erre a pénzéhes, kétszínű világra kellett volna születnem... Egyre zöldebben próbálok élni! Sokat kirándulok, falom a könyveket, gyereket nevelgetek.


Párkereső urak

Társkereső urak Szombathely és környékéről:

Zoli
57 éves
Szombathely

Egy kilencven feletti bácsi szellemi és fizika fittségén elcsodálkozva a doktornő megkérdezi,mondja már meg, mi a titka? (Igaz történet.) Válasz: tudja Kedves, én még mindig az igazit várom. Ebből kiindulva...
jános68
50 éves
Szombathely

Miki
26 éves
Szombathely

Szeretnék megismerkedni egy hozzám illő lánnyal, akivel nagyokat beszélgethetek, sétálhatok, és jól érezhetem magam a társaságában.
László
38 éves
Szombathely

Magamat vissza huzodonak mondanám .Csak annak nyilok meg aki szeret becsül és tisztel azt én is viszonzom neki. Hisz egy életünk van amit boldogságban szeretetben éljük le valakivel ,mert egyedül nem jó.
Szilko
40 éves
Szombathely

SZIA KEDVES HÖLGY LÁTOGATÓ..39ÉVES SPORTOS PASI VAGYOK KEDVES SZENVEDÉLYES NYITOTT,SZERETEM A GYEREKEKET SOKOLDALU VAGYOK.ISMERJ MEG.BÁR KOMOLY TARTOS KAPCSOLAT LENNE A CÉL..DE ELŐRE NEM LEHET TERVEZNI.ŐSZINTESÉG AZ NÁLAM ALAP!ÉS ELIS VÁROM!
József
29 éves
Szombathely

Nyitott őszinte ember vagyok.Szeretem a szakmámat, és napról napra igyekszek fejlődni benne. Analitikus személyiség vagyok ez élet minden területén megnyilvánul. Életre úgy tekintek mint egy utazásra, vagy olyan regényre aminek fejezeteit az ember nap mint nap írja.
Andris
33 éves
Szombathely

Szia! Kérdezz s felekek!Nem az számít mit írok ide hanem az ahogy élek, ahogy másokhoz viszonyulok. Azt várom el amit én is tudok adni. Andris
Gergely
38 éves
Szombathely

„Utálom a reményt. Akárhányszor próbálom feladni, mindig azt suttogja: csak még egyszer utoljára.”
Mein
54 éves
Szombathely

Endre
43 éves
Szombathely

Termeszet szereto, nyugodt termeszetu, a ket labaval a foldon jaro romantikus, notakat, chanzonokat, operettet, szinhazat kedvelo muszaki vegzettsegu, aki igyekszik azt nyujtani a tarsanak amit sajat maga is kapni szeretne.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Kedves Olvasó! A címben szereplő kisfiú 2011 november végén született meg Budapesten egy szerelem gyümölcseként, ami bearanyozza az életem lassan 3 éve...

tovább


társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább


társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/szombathely
Nyomtatás dátuma: 2018-06-22 22:48:34