Társkereső Perenye

jegyezz meg

Társkeresés Perenyén (Vas)

Perenyei párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 478 társkereső tag vár rád Perenye és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Perenye egy Vas megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Perenye és környékéről:

Andi
47 éves
Gencsapáti

Keresem azt a férfit aki egy boldog , szerető , elégedett , kalandos , szeretetteljes , biztonságos és biztos kapcsolatot akar . :-)
Evelin
66 éves


Energikus nő vagyok,de olyan aki szeretni néha a lábát is lógatni. Szeretek beszélgetni,jönni-menni,sétálni,úszni/inkább tavakban/, kertészkedni. Kedves férfiak! Minden félreértés elkerülése végett le kell írnom: nálam a férfi minimum 50-nél kezdődik.Fiatalabb generáció ne írjon,nagyon kérem.
Nono
49 éves
Szombathely

Szeretném megtalálni újra a boldogságot, vagy egy új szerelmet.Két felnőtt gyermekem van, és 3 gyönyörű unokám. Mégis úgy érzem egyedül vagyok. Jó lenne oda bujni valakihez aki meghallgat, aki átölel és szeret. Társat keresek és nem kalandot.
Kriszti
49 éves
Szombathely

A Férfit keresem, így nagy betűvel, akire felnézhetek, aki mellett biztonságban érzem magam, aki elbűvöl az intelligenciájával, a kedvességével, akinek így vagyok jó, ahogy vagyok, akit a lelkem is érdekel. Akivel lehet beszélgetni... a lényegről, életről, halálról, csodákról, az élet...
Kati
39 éves
Szombathely

sport:télen sí, nyáron kajak, és vizes sportok, utazás, bringázás, Balaton, rose, őszinteség, humor,
Gabi
48 éves
Szombathely

Keresem a másik felemet egy kedves, udvarias,de határozott, vidám férfi személyében,aki szereti a természetet és szeret barkácsolgatni is
Andi327
47 éves
Szombathely

Az ész téved,az érzés soha!A HŰSÉG NEM ÉRZÉS HANEM DÖNTÉS!!Dönteni pedig úgy tudsz jól,ha a szívedre hallgatsz és az eszeddel betartatod azt!!
Daniella
50 éves
Szombathely

Őszinte, mély érzésű, káros szenvedélyektől mentes elvált nőként keresem új társam hasonló tulajdonságokkal rendelkező, figyelmes, intelligens, komoly szándékú férfi személyében.
Marianna
37 éves
Szombathely

Egy átlagos, hétköznapi nő vagyok, aki szeretne egy rendes pasit maga mellé. :-) Hasonló korú pasikkal szeretnék ismerkedni.
Ágnes
46 éves
Szombathely

Igazi társat keresek. Olyat, aki tényleg őszinte és megbízható, nem pedig csak állítja magáról. Ilyenekkel tele van a Net, köszönöm, ők ne pazarolják az időmet. Szeretnék együtt kirándulni, utazni, élvezni az életet, egy pohár bor mellett beszélgetni, sokat nevetni, néha visszamenni gyerekbe és...


Párkereső urak

Társkereső urak Perenye és környékéről:

István
56 éves
Gencsapáti

A bizalomra és a kölcsönös megbecsülésre alapozott kapcsolat , egészséges lelket , testet eredményez. Kicsit öntörvényű vagyok ,nem minden esetben fogadom el a szabályokat. Sokat dolgozok , a lustaság nem a barátom. Szeretek sportolni. Próbálok időt szakítani minél többet. Testedzés csak alap...
Péter
34 éves
Gencsapáti

Intelligens, értelmes, romantikus ember vagyok. Szeretek motorozni, moziba járni, barátokkal tölteni az időt.
Imre
40 éves
Gyöngyösfalu

Ismerj meg es nem fogsz benem csalodni.Szeretek segiteni a hazi munkaban kozos be vasarlas.Szeretek kirandulni csavarogni moziba jarni.Szeretem a naplementet.Szeretem aki velem van latom rajta,hogy boldog velem mert akkor enis az vagyok.Gyertya fenyes vacsorara naplementes seta balaton parton..
Oláh Sándor
40 éves
Gencsapáti

Tibor
57 éves
Gyöngyösfalu

Igen!Keresem ismét a boldogságot!!Mert a magány nem emberi életvitel!!Ha megismersz szinte biztos vagyok benn hogy csalódni nem fogsz bennem!!!Én csak esélyt Kérek!!!
Miklós
40 éves
Lukácsháza

Nem ebből a néhány sorból fog kiderülni ki is vagyok. Ha kíváncsi vagy kérdezel, kölcsönös szimpátia esetén a többi majd úgy is kialakul.
Marcell
28 éves
Lukácsháza

Átlagos srác vagyok. Inkább a romantikában hiszek mint a hódításban. Ha felkeltettem a figyelmed írj bátran :)
Szabolcs
35 éves


Ha kíváncsi vagy ismerj meg.Nem vagyok semminek az elrontója. Egy beszélgetést megér. Aztán alakul ahogy alakul.
András
44 éves
Torony

Kivancsi vagy ram ismerj meg , ha nem akkor csak katt tovabb Sok oldalu vagyok Rengeteget hulyulok
Spydy
37 éves
Bucsu

Sziasztok! Azért jelentkeztem ide, mert keresem a párom, akivel a jövőmet tudom tervezni. Fontosak számomra a családi és a baráti kapcsolataim ápolása. Szeretem a természetet,és az állatokat. Ha csak tehetem, a szabadban töltöm a szabadidőm nagy részét.De közbe jólesik a semmittevés is.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi kis történetünk több, mit 1 éve kezdődött, amikor megismertük egymást a Parom.hu oldalon. Elhatároztuk, hogy rövid idő eltelte után találkozunk, ezért megbeszéltünk egy randit. Már az első randi alkalmával éreztük, hogy a sorsunk egybeforrt, szívünk egy ritmusra dobban.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/perenye
Nyomtatás dátuma: 2019-11-21 15:14:01