Társkereső Kerkáskápolna

jegyezz meg

Társkeresés Kerkáskápolnán (Vas)

Kerkáskápolnai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 6 társkereső tag vár rád Kerkáskápolna és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Kerkáskápolna egy Vas megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kerkáskápolna és környékéről:

Mónika
46 éves
Kercaszomor

A társam keresem a szó igazi értelmében , hosszú távra. Egy férfit, akire fel tudok nézni. Életvidám , optimista, aki még tud tisztelni egy nőt.
Párkereső urak

Társkereső urak Kerkáskápolna és környékéről:

török attila
41 éves
Bajánsenye

László
47 éves
Bajánsenye

Egy vidám,viccelődő,tisztelettudó,hűséges srác vagyok.Szeretem az állatokat,főleg a kutyákat és azon belül is a ROTTWEILER a kedvenc kutyafajtám.Nekem is van kettő 1-szuka és 1-kany.
Karl
59 éves
Őriszentpéter

A természetet nagyon szerető társat, feleséget keresek. Megvalósult álomban élek, de a szépség és boldogság szomorúságba fordul egy, a természetet szintén szerető társ nélkül. Hiányzik a boldogság oda-vissza tükröződése. Érzelmes, gondolkodó és szenvedélyes ember vagyok, szeretem a természetes ...
Ádám
23 éves
Magyarszombatfa

Szeretek ismerősökkel, barátokkal beszélgetni. Munkámból kifolyólag sok embert ismerek. Viszont magamat kicsit zárkózottnak, nehezen nyílónak tartom. A humor és a viccelődés témát jól viselem. Kicsit rendszerető vagyok.
Jenő
40 éves
Magyarszombatfa

Sziasztok! Itt azt kellene taglalnom, hogy egy tuti adonisz keresi álmai hercegnőjét. DE nem fogom. Egy átlagos józan dolgozó ember vagyok aki szeretetre és megértésre vágyik, és ugyanazt akarja adni a társának. NEM plázacicák és alkalmi légyottok érdekelnek, olyan társat keresek akivel hos...
Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/kerkaskapolna
Nyomtatás dátuma: 2020-03-30 18:51:18