Társkereső Kerkafalva

jegyezz meg

Társkeresés Kerkafalván (Zala)

Kerkafalvai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 5 társkereső tag vár rád Kerkafalva és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Kerkafalva egy Zala megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kerkafalva és környékéről:

Párkereső urak

Társkereső urak Kerkafalva és környékéről:

Tibor
41 éves
Kálócfa

Vidám természetű, örökmozgó srác vagyok. Komoly kapcsolat reményében keresem leendő páromat. Számomra fontos az őszinteség, a szeretet, a megbecsülés. Szeretem a természetet, szeretek kirándulni, sportolni. A többit személyesen, a tartós kapcsolat reményében...
török attila
41 éves
Bajánsenye

László
47 éves
Bajánsenye

Egy vidám,viccelődő,tisztelettudó,hűséges srác vagyok.Szeretem az állatokat,főleg a kutyákat és azon belül is a ROTTWEILER a kedvenc kutyafajtám.Nekem is van kettő 1-szuka és 1-kany.
Józsi
35 éves
Felsőjánosfa

Nem hiszem hogy itt be lehetne rendesen mutatkozni, beszélgetés közben lehet megismerni a másikat, szóval ez egy felhívás keringőre, ismerj meg ;)
Karl
59 éves
Őriszentpéter

A természetet nagyon szerető társat, feleséget keresek. Megvalósult álomban élek, de a szépség és boldogság szomorúságba fordul egy, a természetet szintén szerető társ nélkül. Hiányzik a boldogság oda-vissza tükröződése. Érzelmes, gondolkodó és szenvedélyes ember vagyok, szeretem a természetes ...
Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Kedves Olvasó! A címben szereplő kisfiú 2011 november végén született meg Budapesten egy szerelem gyümölcseként, ami bearanyozza az életem lassan 3 éve...

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/kerkafalva
Nyomtatás dátuma: 2020-03-30 18:43:15