Társkereső Dunaföldvár

jegyezz meg

Társkeresés Dunaföldváron (Tolna)

Dunaföldvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 104 társkereső tag vár rád Dunaföldvár és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Dunaföldvár egy Tolna megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaföldvár és környékéről:

Eva
56 éves
Dunaföldvár

. Oszinte csaladcentrikus no vagyok. Imadok sutni fozni a szabadidombe kirandulni zenet hallgatni szeretek. Ismerj meg te magagad milyen vagyok.
Kriszta
65 éves
Dunaföldvár

Szeretem az embereket,szeretem az életet!Imádok olvasni,kiállításokra mászkálni,színházba menni,jókat enni,beszélgetni.A humorban nem ismerem a tréfát!Lássuk,mire megyünk egymással!
Ági
53 éves
Dunaföldvár

Nagyon őszinte, és véleményét kimondó nő vagyok, és ezt viszont is elvárom mindenkitől, a családom mindennél fontosabb számomra, de szeretnék találni egy komoly társat!!!
Zsuzsanna
67 éves
Dunaföldvár

Örökmozgó, vidám, határozott, őszinte/szókimondó/ mások véleménye szerint kortalan.Kirakatrendezőként a reklám szakmában még felkérésre dolgozok.Magamra és a környezetemre igényes vagyok.Olyan Barátot, Társat keresek ki toleráns,elfogad a hisztimmel együtt.Írni mindent lehet, de a személyes...
lídia
55 éves
Dunaföldvár

Önmagára igényes, csinos, fiatalos, rendszeresen sportoló,még a hagyományos értékekkel rendelkezö Nő vagyok,aki szeret felnézni a Férfira egy kapcsolatban.
Erzsébet
67 éves
Dunaföldvár

Dunaparti kisvárosban élek.Mint az adatlapból kiderül nyugdíjas vagyok.Egyedül élek.Hobbi:újra hasznosítás kreatívan-Természetem barátságos,békés.
Mártika
70 éves
Dunaföldvár

Örülnék, ha rám találna az a férfiember, aki épp rám vár, éppen engem keres. Rövid őszülő, sötétbarna hajam van szemüveget viselek, szeretek énekelni, beszélgetni, s apró dolgoknak örülni. Szeretnék még utazni, világot látni, de tudom értékelni az otthon melegét, a meghitt együttléteket is....
Zsuzska
38 éves
Dunaföldvár

Barátaim szerint én egy jókedvű, mosolygós életvidám pörgős csajszi vagyok, aki szereti a kihívást! Szeretetre, megértésre és törődésre vágyom! Viszont nem csak kapni de adni is szeretek! Személyes találkozókat jobban szeretem, én még hiszek a békáknak
Jenny
24 éves
Dunaföldvár

Az igaz szerelem nem múlik csak azért, mert valaki azt szeretné. A szerelem a legerősebb érzés a világon, és nem számít, hogy mi minden történt, senki sem felejti el azt, akit szeret. 💘💘
Kishalacska
29 éves
Dunaföldvár

Kicsit romantikus, kicsit hisztis, de talán tűrhető vagyok. Komoly kapcsolatot keresek, kalandorok kíméljenek!


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaföldvár és környékéről:

János
50 éves
Dunaföldvár

Most mit írjak? Ugyanolyan magányos ember vagyok mint ti:) Olyan partnert keresek aki a hétköznapokon is társam tud lenni és az ünnepeket sem kell magányosan töltenem. Amit biztosítani tudok: meleg biztonságos otthont,szeretettet, odafigyelést.
István
41 éves
Dunaföldvár

Szép nagydarab mackós elvált apuka keresi nem botsáska alkatú partnerét hosszú távú kapcsolat céljaból..Mobil vagyok. ..Imadom a telt lányokat.
Karesz
43 éves
Dunaföldvár

Megbízható,megértő és segítőkész embernek tartom magam.Szeretek sokat kint lenni a termeszetben.Nem a négy fal közt üllő típus vagyok.Szeretem a mozgást ezért hasonló párt keresek.Ha a facebook előtt ülsz egész hétvégén akkor nem egymást keressük.Én átlagos sportos külsővel rendelkezem hasonló hö...
János
33 éves
Dunaföldvár

33 éves, természetkedvelő, magányos férfi vagyok. Keresem azt a Hölgyet, aki mellett kiteljesedhet az életem. Én már nem vágyom kalandra, szeretnék megállapodni, családot alapítani, és szeretnék boldog lenni, és szeretném boldoggá tenni azt a Nőt, aki elfogad engem úgy, ahogy vagyok. Bízom a Sors...
István
62 éves
Dunaföldvár

Keresem a párom egy igaz hű szerető társ élő hölgy személyében, mindkettőnk számára legyen egy igazi ajándék a jelenlétünk. Legyünk egymásnak főnyereményei!!!
Zoltán
41 éves
Dunaföldvár

Életem párját keresem. Nem vagyok egy herceg fehér lovon, de lehet, hogy pont velem lennél boldog. Vagy nem ;-)
Jani
44 éves
Dunaföldvár

Jani vagyok szeretnék valakivel megismerkedni akkár hosszú távú kapcsolat is szóba jöhet egy kicsit félénk vagyok zárkózott .
Árpád
41 éves
Dunaföldvár

"Megúntam ott a második helyet, az egyhangú,szabályos életet, éretlen,gyermek-hangu égi kart, mely mindég dícsér,rossznak mit se tart. Küzdést kivánok,disharmóniát, mely új erőt szül,új világot ád"
Tamás
30 éves
Dunaföldvár

Csak, mert kötelező írni, bemásoltam valamit. :D Miért hagyom, hogy mások véleménye felülírja azt, amit én gondolok magamról? Miért próbálok az emberek kedvében járni, még akkor is, ha az hátrányos rám nézve? Olyan dolgokon is nevetek, amiket egyáltalán nem találok viccesnek. Miért? Hogy mások j...
Béci
42 éves
Dunaföldvár

Kedves, nyugodt és főként természetes ember. Az vagyok aki nem akar másnak, jobbnak, többnek látszódni. Igyekszem csiszolni személyiségemet, remélem jó irányba. Ami messze áll tőlem a nagyvilági élet és a snob-ság. A beképzeltségtől meg inkább elfutok. Kedvelem az egyszerű, de mégis igazi bel...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mi kis történetünk több, mit 1 éve kezdődött, amikor megismertük egymást a Parom.hu oldalon. Elhatároztuk, hogy rövid idő eltelte után találkozunk, ezért megbeszéltünk egy randit. Már az első randi alkalmával éreztük, hogy a sorsunk egybeforrt, szívünk egy ritmusra dobban.

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább


társkereső sikertörténet

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/dunafoldvar
Nyomtatás dátuma: 2019-12-07 17:46:05