Társkereső Szekszárd

jegyezz meg

Társkeresés Szekszárdon (Tolna)

Szekszárdi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 177 társkereső tag vár rád Szekszárd és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.



Rövid ismertető


Szekszárd egy Tolna megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szekszárd és környékéről:

Erika
45 éves
Szekszárd

Komoly kapcsolatot keresek... Szeretek kirándulni, színházba járni, és szeretem a tartalmas beszélgetéseket. " Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges az a szemnek láthatatlan.."




Hudi
41 éves
Szekszárd

Boldogságra vágyom egy olyan ember oldalán,aki magabiztossággával,egzisztenciájával ès jellemèvel ki tudja vívni,hogy felnèzhessek rá ès rajonghassak èrte!!




Piroska
59 éves
Szekszárd

Nyitott, megbízató, fiatalos nő vagyok. Kapcsolatot keresek, de nem mindenáron.Szeretem a tartalmas beszélgetéseket, jó filmeket, könyveket. Szívesen sportolok, kertészkedek, kirándulok, és a konyhában is feltalálom magam. Fontos számomra az egészséges életmód, és ezért teszek is.




Fantasy
30 éves
Szekszárd

olyan társat keresek aki tiszteli becsüli a társát társaként kezeli azt az embert akivel együtt ismerkedik illetve a leendő társát nem pedig csak egy házi asszonyra néz aki a házba körül tevékenykedik stb ...




Molly
55 éves
Szekszárd

Keresem a párom, társam, avagy... majd meglátjuk mi alakul ki belőle :) Nem az a fontos hogy egyformák legyünk, hanem az hogy kiegészítsük egymást :) Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás, és önfeláldozás között...és megtanulod hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel é...




Kriszta
42 éves
Szekszárd

Egyedül nem jó! Egyetlen gyermekét egyedül nevelő nő vagyok. Rendezett körülmények között élek. Társam keresem egy megbízható, vidám férfi személyében, aki velem együtt a fiamat is elfogadja! Szeretem a mozit, jó filmeket, jó bort és a kávét!




Erzsébet
60 éves
Szekszárd

Nem jo egyedul! Tartos kapcsolatot keresek! Káros szenvedèlytöl mentes társat !Szeretetre hü társ !Ö is hasonlo gondolkodásu !!!




Evelin
51 éves
Szekszárd

Szeretek utazni, őszinte vagyok, nagyon szeretem a sportos és bulizós beállítottsággal rendelkező férfiakat. Évek óta egyedül vagyok, ezen szeretnék most változtatni.




Bea
45 éves
Szekszárd

A személyes találkozás mindenkiről többet elmond, mint ez a szöveg.... Akivel odáig eljutunk, majd ott...




Bettina
48 éves
Szekszárd

Vidám, kiegyensúlyozott, rendezett körülmények között élő hölgy vagyok. Szeretek főzni és mindent szeretek, ami boldoggá teszi az embert. Értékelem és elvárom az őszinteséget, hiszen én is az vagyok . Nagyon fontos számomra egy kapcsolatban a kommunikáció.


Párkereső urak

Társkereső urak Szekszárd és környékéről:

lacosz
57 éves
Szekszárd

50 évesen szeretném újra kezdeni az életemet, új társsal. Tisztesség, őszinteség becsületesség, csak ennyit kérek. Csak az tud élni, ki mindig nevet, Kiből kicsordul minden szeretet Kinek lelke élettől vidám, Ki himnuszt zeng az ég hajnalán Ki minden könnyből virágot szakaszt, Mind...




Árpád
50 éves
Szekszárd

Hogy miért nincs valakim? Mert nem Valakit keresek. Mert a Valaki Bárki lehet, aki kedveset szól, megölel, virágot hoz és betakar. A Valakivel lehet sétálni, nevetni, kirándulni és szeretkezni, a Valaki éli az életét, időt tölt velem, mikor kedve szottyan, aztán továbbmegy. A Valaki fontos embe...




Zozi
47 éves
Szekszárd

"Szeretni és szeretve lenni..' Remélem megtalálom azt a normális megbízható társat akit keresek...




Zoli
47 éves
Szekszárd

Komoly kapcsolatot keresek nem egy éjszakára!Az élet túlságosan rövid hogy ne vegyük komolyan ebben a rohanó világban.Tartalmasabbá kell tenni mert az óra ketyeg ,sajnos előre!Személyes találkozásokban hiszek.Szeretet adni és kapni jó!A múltból tanulni,a jelent élni,s a jövőt építeni kell!Szerete...




Mátyás
55 éves
Szekszárd

Egy csendes,családcentrikus ember vagyok.Szeretem a zenét,természetet és persze embertársaimat is.Szeretem az egyenes beszédet.Imádom a gyerekeket.Egy hozzám hasonló társat keresek,komoly kapcsolat reményében.




Zsolt
42 éves
Szekszárd

Imádom a gránátalmát és alapszinten gitározom, vendégségben (nem)titokban én eszem meg az összes pisztáciát, társastáncra járok és hegedűt épitek. Beszélek angolul, németül épp most tanulok, de nem tudom pontosan mi célból. :-) Szeretem az embereket és úgy érzem ők is szeretnek engem. Nem is...




Gábor
38 éves
Szekszárd

Keresem párom, aki komoly gondolkodású, de mégis vidáman veszi az életet :) Nem alkalmi kapcsolatot keresek.




Zsolti
43 éves
Szekszárd

Ha szimpatikusnak találsz, bátran írj, lehet egymást keressük. :-) A személyes találkozásban hiszek, nem a hónapokig tartó levelezésben. Kérlek levelet írj inkább, mert ha kedvencnek jelölsz, azt nem látom.




János
28 éves
Szekszárd

Őszinteség, hűség, bizalom! Keresem életem párját akivel lehet és akar is jövőt építeni! Szeretek moziba járni, sétálni, beszélgetni. Szabadidőmben mikor jó idő van túrázni szoktam. Nem vagyok egy bulizós típus, inkább a jövőnek élek mint a jelennek. Van célom és vágyam is és azon vagyok, h...




Gusztáv
30 éves
Szekszárd

Intelligens, jó megjelenésű, fiatalos, ápolt, igényes, nemdohányzó férfi vagyok. Alkoholt nem fogyasztok. Szeretek zenét hallgatni, táncolni, internetezni, filmeket nézni, biliárdozni.Ha soraim felkeltették érdeklődésedet személyem iránt, várom válaszodat.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább


társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/szekszard
Nyomtatás dátuma: 2017-07-27 18:55:00