Társkereső Szekszárd

jegyezz meg

Társkeresés Szekszárdon (Tolna)

Szekszárdi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 323 társkereső tag vár rád Szekszárd és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Szekszárd egy Tolna megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szekszárd és környékéről:

Hilda
59 éves
Szekszárd

Kedves Sorstársam! Már néhányszor elkedvetlenedtem érdekes próbálkozások miatt itt, de most ebben a nagyon szokatlan időszakban talán kapok és Te is kapsz egy új esélyt, hogy végre megtaláljuk egymást. Kérlek szépen, csak akkor jelölj kedvencnek, ha tényleg többet szeretnél megtudni rólam!...
Anna
54 éves
Szekszárd

Anna vagyok 54 éves ,Nem dohányzó , független, sportos szabadidő partneremet keresem, akivel közös túrákon , kirándulásokon , horgászaton vegyünk részt. Vagy egyéb közös elfoglaltságot keressünk magunknak. Egyéb kedvenc idő töltéseim: olvasás, rejtvény fejtés. Ha érdeklődnél irántam, írj...
Eszter
28 éves
Szekszárd

Először vagyok ilyen oldalon.. gondoltam, hátha itt megtalálom azt a srácot, akivel kellemesen el tudnám tölteni a szabadidőm a suli mellett. Korban ne legyél nagyon messze tőlem, és az sem gond, ha már dolgozol.
Andrea
28 éves
Szekszárd

27 éves vagyok. Van egy 3 éves aranyos kislányom. Saját lakásomban élünk. Többit üziben ha szimpik vagyunk egymásnak.
Erika
31 éves
Szekszárd

Egyedülélő nőként keresem azt a férfit, akivel mindennapjaim tudnám eltölteni. Legyél őszinte, kedves, humoros és saját egzisztenciád.
Judit
46 éves
Szekszárd

Ismerkedés céljából vagyok az oldalon. Szeretem a természetet, az embereket. Fontos számomra a munkám, a család, mind az aktív, mind a passzív pihenés. Szeretek időnként csak egyszerűen semmi különöset csinálni. Szeretem megnevettetni a körülöttem lévőket. Az élet út. Előre igyekszem haladni...
Kamela
37 éves
Szekszárd

Ha van egy szív, mely érted dobban, szeresd őt mindenkinél jobban. Mert ki tudja, lesz-e idő, mikor fáj a szíved, de már késő.
Orsolya
47 éves
Szekszárd

Vidám, nyitott és barátságos szekszárdi nő keresi párját komoly kapcsolat céljából. Kereskedelmi területen dolgozom. Válasz esetén szívesen küldök még képet magamról.
Evelin
51 éves
Szekszárd

Külön élek a férjemtől, és szeretnék új lappal indítani az életben. Fiaim már nagyok, így szükségem van nekem is valakire, aki foglalkozik velem és talán velem akar megöregedni
Julianna
64 éves
Szekszárd

Szeretnélek megtalálni! Magamra és környezetemre igényes, vidám hölgy vagyok. Egymás szeretetén és tiszteletén alapuló kapcsolat céljából szeretnék ismerkedni.


Párkereső urak

Társkereső urak Szekszárd és környékéről:

Péter
50 éves
Szekszárd

- Párom keresem hosszú távra- Hogy milyen társat keresek? A nagybetűset..Hiszek a találkozó előtti "varázsban", amikor már a beszélgetések közben elkezd hiányozni a másik és szinte égünk a vágytól, hogy megérinthessük egymást! Az a lényeg, hogy fogjon meg benned valami.. a többi mellék...
lacosz
60 éves
Szekszárd

50 évesen szeretném újra kezdeni az életemet, új társsal. Tisztesség, őszinteség becsületesség, csak ennyit kérek. Csak az tud élni, ki mindig nevet, Kiből kicsordul minden szeretet Kinek lelke élettől vidám, Ki himnuszt zeng az ég hajnalán Ki minden könnyből virágot szakaszt, Mind...
Vince
46 éves
Szekszárd

Nem az vagyok, amit rólam gondolsz, így első ránézésre... szerintem te magad vagy amit gondolsz. Az álmaidnak nincs lejárati idejük, vegyél egy nagy levegőt és próbáld meg újra. Én ezért vagyok itt.
Richárd
28 éves
Szekszárd

Szia, független, optimista, életvidám vagyok. Mosolygós, vidám természetű férfi vagyok. Szeretem a természetet, utazást, a kellemes társaságot. Ha szeretnél megismerni akkor írj
Zoltán
31 éves
Szekszárd

Kedves hölgy, üdvözöllek az adatlapomon. Amennyiben komoly kapcsolatot szeretnél és egy megbízható, kedves, hűséges szeretni tudó őszinte társat akkor megtaláltad. Szekszárdon élek saját lakásban és nem tervezem, hogy máshova költözzek mivel itt dolgozom és szeretek itt élni. Olyan hölgy érdekeln...
Tibor
37 éves
Szekszárd

Egyszer élünk,túl rövid az élet.Lehet pont itt található a nagyszerelem,hiszek benne, hogy valaki megtalálhatja újra a boldogságot!
István
46 éves
Szekszárd

Megbízható szerethető társam keresem.nem vagyok nagy dumás...a személyes találkozás híve vagyok.ide bármit lehetne irni...
Márton
39 éves
Szekszárd

Az vagyok amit mondok, és azt mondom amit gondolok! Engem nem kell hogy megfejts, és ne haragudj ha mindig őszinte leszek! Valami hasonlót keresek, viszont örülnek neki ha nem dohányoznál!!
Vilmos
20 éves
Szekszárd

Szia, ha szeretnél megismerkedni egy belevaló, kedves, aranyos sráccal, akkor be keresgélj tovább:) írj, és hozzunk össze valamit.
Laci
37 éves
Szekszárd

Sziasztok! Szeretnék ismerkedni. Beszélgetni... És alakul!!!??? De komoly kapcsolatot szeretnék végre! Tul rövid az élet... Hogy örökké keressem a nagy Ő-t!!! Szeretnék annak a csajnak a mindene lenni,aki a voksát mellém teszi! Köszönöm a lehetöséget!!! Helló!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább


társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/szekszard
Nyomtatás dátuma: 2020-05-28 03:57:29