Társkereső Madocsa

jegyezz meg

Társkeresés Madocsán (Tolna)

Madocsai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 97 társkereső tag vár rád Madocsa és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Madocsa egy Tolna megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Madocsa és környékéről:

Kiss Katalin
30 éves
Dunapataj

Sziasztok!! Szeretnék ismerkedni, barátkozni. Szeretném már megtalálni a páromat!! Remélem elérem amit szeretnék!
Zsuzsi
33 éves
Dunapataj

Érzékeny,vidám lány vagyok,aki komoly kapcsolatot keres.Humoros,vidám,megbízható férfit keresek,elsősorban Bács-Kiskun megyéből.
Muci
64 éves
Dunapataj

\" Adj nekem bon-bont és csókokat \" Nőiesen telt, jókedélyű háziasszony vagyok. Még házas, de különváltan élek.
Éva
34 éves
Paks

Komoly kapcsolat reményében jöttem erre az oldalra. Talán itt megtalálom a párom. Más oldalon is próbálkoztam, nem sok sikerrel. Vidám természetűnek tartom magam és úgy hiszem, hogy a humor ellengethetetlen az élethez. :-)
Nikolett
33 éves
Paks

Hiszem, hogy létezik meg tisztességes férfi :-) Utálom az érdekbarátságokat,kapcsolatokat Mottóm: Élj és tanulj meg élni hagyni!
Tilda
59 éves
Paks

Csinos, fiatalos megjelenésű hölgy vagyok, családcentrikus. Szeretek társaságba járni , táncolni, sportolni ( pilates)Szeretem az ismeretlen helyeket felfedezni, kirándulni wellnessezni. Remélem egyszer megtalálom. Szabadidőmben TV- zek, Nettezek, olvasni, rejtvényt fejteni szeretek. Szívesen...
Rozália
26 éves
Paks

Mit is írjak magamról ... Szerintem nem azon döl el ki mit ír magàrol ide . Hanem a való èletben mert mondani írni tenni bàrmit tehetc .De a szived dönti el hogy ki a valodi nagy Ö .Az együtt töltött idö a döntö .Nem az ki mit ír ide . Na de hol van az èn màsik felem ?
Böbe
58 éves
Paks

Magamról csak annyit nem szeretek egyedül lenni !Szeretek ismerkedni,sétálni szórakozni.Ezért szeretnék egy társat találni,akivel felvidítanánk színesítenénk a szürke napokat !!!
Éva
77 éves
Paks

Kpmoly kapcsolatot keresek,karcsú,vidám természetű,családcentrikus,minden káros szenvedélyektől mentes ,anyagilag erkölcsileg rendezett körülmények között élő aktivan dolgozó nyugdijas egyéno vállalkozó vagyok.
Mária
54 éves
Paks

Úgy gondolom,személyes találkozás esetén egy szempillantás alatt jelentősebb információhoz juthat két ember egymásról,mint egy hosszú bemutatkozó szöveg alapján.


Párkereső urak

Társkereső urak Madocsa és környékéről:

Bálint
61 éves
Madocsa

Olyan emberek társaságát keresem, akik jól érzik magukat a "bőrükben". Csak hab a tortán - ha van tortád, leszek a hab rajta.. :) # Magyarnak születtem, bár hosszú évtizedekig nem tudtam, ez mit t-AKAR. Mindig csodálattal olvastam, hallgattam régmúlt korok bölcs embereinek megfogal...
János
41 éves
Madocsa

Hát nem tudom mit szoktak ilyenkor ide írni. Az biztos, hogy nincs kapcsolatom mér jó ideje. Ezért regisztráltam ide. Magamról annyit, hogy humoros vicces figurának tart a környezetem és a munkatársaim. De ha kell tudok komoly is lenni. Ha megakarod tapasztalni mindezt akkor nyugodtan írj.
László
35 éves
Madocsa

Szeretek úszni, focizni. Szeretnék egy bensőséges kapcsolatot. Szeretek társaságba járni, zenét halgatni, filmet nézni. Minden lehtőség egy tartós kapcsolat kialakítására, megtartása érdekében érdekel. A kölcsönös bizalomra, őszinteségre építve kommunikációs problémák nem zavarhatják meg az isme...
János
33 éves
Bölcske

Szeretek kirándulni, bulizni, zenét hallgatni, jókat enni! Szeretek autós találkozókra járni! Hobbym az autóm!
Dév
29 éves
Bölcske

Sziasztok🙂 Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Szeretek főzni,sütni a barátokkal lenni, vezetni és a kutyámmal foglalkozni🙂
Gábor
32 éves
Bölcske

Párkeresés céljából regisztráltam az oldalra. Szeretek utazni, imádom Olaszországot. Szabadidőmben sokat horgászom és szeretem a természetet. Imádok mozizni és szeretek jókat beszélgetni.
Zoltán
31 éves
Bölcske

Helló. Nem szeretnék regényt írni magamról, amit azok is elolvasnak, akiket ez nem is érdekel. :) köszi
Gábor
38 éves
Bölcske

István
30 éves
Bölcske

Édesanyámmal és öcsémmel egy háztartásban élek, fontosak a számomra ezért nagyon sokat dolgozok. Sajnos ez az oka annak is, hogy keveset járok el és nehezen ismerkedek.
Fecó
38 éves
Ordas

Ismerj meg, nem fogsz csalódni 🙂 Őszinte párom keresem, akivel kiegészítjük egymást, komoly kapcsolatra vágyom.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább


társkereső sikertörténet

Én már majdnem töröltem magam, de adtam még a netes keresésnek két hetet, amikor engem már vagy harmadszor jelölt meg egy év alatt...

tovább


társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/madocsa
Nyomtatás dátuma: 2019-11-18 01:30:21