Társkereső Madocsa

jegyezz meg

Társkeresés Madocsán (Tolna)

Madocsai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 127 társkereső tag vár rád Madocsa és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Madocsa egy Tolna megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Madocsa és környékéről:

Zsuzsa
55 éves
Dunapataj

Zsuzsa vagyok 55 éves, és ismerkedni szeretnék normális emberekkel! Kérem kalandorok kiméljenek! Köszönöm!
Kiss Katalin
31 éves
Dunapataj

Sziasztok!! Szeretnék ismerkedni, barátkozni. Szeretném már megtalálni a páromat!! Remélem elérem amit szeretnék!
Muci
65 éves
Dunapataj

\" Adj nekem bon-bont és csókokat \" Nőiesen telt, jókedélyű háziasszony vagyok. Még házas, de különváltan élek.
Éva
78 éves
Paks

Kpmoly kapcsolatot keresek,karcsú,vidám természetű,családcentrikus,minden káros szenvedélyektől mentes ,anyagilag erkölcsileg rendezett körülmények között élő aktivan dolgozó nyugdijas egyéno vállalkozó vagyok.
Melinda
42 éves
Paks

Melinda vagyok, 42 éves. Tudod mit szeretnék? Boldognak lenni... Valahol mindenkinek ott van a másik fele, valahol mindenkit várnak, egyszer mindenki megtalálja a boldogságot. Hosszú az út, de mindenki megérkezik oda ahol már nem keresi tovább helyét a világban.
Xenia
51 éves
Paks

Barátságos vagyok, humorral. Szeretem az utazást, a zenét, a könyveket. Remélem, megismerkedem egy azonos karakterű férfival. Örülök, hogy kellemes társaságom lesz.
Judit
49 éves
Paks

48 éves , 174 cm magas vagyok . Vidám , mosolygós természetes van . Szeretek sétálni , táncolni, moziba menni , szeretem a kutyákat . Szeretnék megértő társat találni akivel sok szép órát tölthetnénk el .
Ági
52 éves
Paks

Lehet, hogy téged kereslek. Ha szeretsz kirándulni,sétálni, színházba moziba járni, strandolni, programokon részt venni... Nem jó egyedül. Kölcsönös szimpátia esetén még bármi lehet belőle.
Éva
36 éves
Paks

Érdeklődő típusnak tartom magam. Szeretem a színházat, mozit, koncerteket és mindenféle társas programot. Szívesen hallgatok zenét, olvasok ha időm engedi, vagy csupán a barátokkal találkozni. Az oldalra komoly kapcsolat céljából regisztráltam fel. Úgy gondolom, egy kapcsolatban a humor...
Rozália
27 éves
Paks

Mit is írjak magamról ... Szerintem nem azon döl el ki mit ír magàrol ide . Hanem a való èletben mert mondani írni tenni bàrmit tehetc .De a szived dönti el hogy ki a valodi nagy Ö .Az együtt töltött idö a döntö .Nem az ki mit ír ide . Na de hol van az èn màsik felem ?


Párkereső urak

Társkereső urak Madocsa és környékéről:

Árpád
34 éves
Madocsa

192 cm magas vagyok, vékony testalkatú. Mezőgazdasággal foglalkozom. Kedvelem a természetet, szeretek kirándulni.
Bálint
63 éves
Madocsa

Olyan emberek társaságát keresem, akik jól érzik magukat a "bőrükben". Csak hab a tortán - ha van tortád, leszek a hab rajta.. :) # Magyarnak születtem, bár hosszú évtizedekig nem tudtam, ez mit t-AKAR. Mindig csodálattal olvastam, hallgattam régmúlt korok bölcs embereinek megfogal...
Péter
33 éves
Madocsa

Számtalan jó tulajdonságaim közül csak néhány: Energikus, a kihívásokat kedvelem. Van önuralmam. Nyílt, őszinte. Jó a probléma megoldóképességem. Jóindulatú és jóhiszemű, udvarias, igényes, idealista és romantikus. Emberszerető, és az állatokat szerető, barátságos, másokon segíteni akaró(még ak...
Barnabás
25 éves
Madocsa

Szia! Optimista vagyok, számomra az élet csodaszép! Szeretem az állatokat! Szeretem a munkám! Talpraesett, életrevaló hölgyet keresek, nem egy hisztis plázacicát! Nagy családot szeretnék! Szeretem az eggyütt töltött minőségi időt! Imádom az ölelést!
László
29 éves
Madocsa

Komoly kapcsolatra vágyom van 2 picikém egyedül nevelem öket. Sajnos a sors meg nem adta meg azt h én is boldog lehessek valakivel remélem lassan azért lesz akivel boldog lehetek én is.
János
42 éves
Madocsa

Hát nem tudom mit szoktak ilyenkor ide írni. Az biztos, hogy nincs kapcsolatom mér jó ideje. Ezért regisztráltam ide. Magamról annyit, hogy humoros vicces figurának tart a környezetem és a munkatársaim. De ha kell tudok komoly is lenni. Ha megakarod tapasztalni mindezt akkor nyugodtan írj.
László
36 éves
Madocsa

Szeretek úszni, focizni. Szeretnék egy bensőséges kapcsolatot. Szeretek társaságba járni, zenét halgatni, filmet nézni. Minden lehtőség egy tartós kapcsolat kialakítására, megtartása érdekében érdekel. A kölcsönös bizalomra, őszinteségre építve kommunikációs problémák nem zavarhatják meg az isme...
Péter
39 éves
Bölcske

Sziasztok! Tàrsamat keresem hosszú tàvra,akivel lehet egy közös életet tervezni. Optimista,baràtsàgos,mindenre nyitott ember vagyok. Röviden☺
János
35 éves
Bölcske

Szeretek kirándulni, bulizni, zenét hallgatni, jókat enni! Szeretek autós találkozókra járni! Hobbym az autóm!
Gábor
40 éves
BölcskeSikertörténetek

társkereső sikertörténet

2010 októberében regisztráltam azzal a céllal,hogy megtaláljam a hozzám illő társat. Még aznap irtam egy levelet a számomra legszimpatikusabb férfinek,aki másnap válaszolt is!

tovább


társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/madocsa
Nyomtatás dátuma: 2021-04-23 09:14:59