Társkereső Bölcske

jegyezz meg

Társkeresés Bölcskén (Tolna)

Bölcskei párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 86 társkereső tag vár rád Bölcske és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Bölcske egy Tolna megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Bölcske és környékéről:

Margit
69 éves
Solt

68 éves vagyok, özvegy. Keresek olyan társat, akivel szeretetben tudnám leélni hátralévő éveimet. Hobbim olvasás, internetezés, zenehallgatás / főként klasszikus/. Imádok horgászni, vízparton pihenni. Mottó: szeretet adni, hogy benne élhess, és szeretet kapni, hogy benne élhessek.
Éva
64 éves
Solt

Kedves, családcentrikus, nő vagyok. Keresem korban, hozzám illő párom!Tálán sikerűl itt megtalálnom, azt a férfit, akivel az életem hátra lévő részet leélem!
Anikó
37 éves
Solt

Komoly párom keresem ! Nem - Flörtöt , Nem kalandot !Olyant aki.nem szégyelli fel vállalni az érzéseit és követni azt még révbe nem ér , elindul az úton .. elindul hozzám őszintén , nem színészkedve azt .. mert a szeretet nem szégyen a szeretet Minden..
Rita
61 éves
Solt

Komoly gondolkodású,de vidám hölgy vagyok! Szeretni,és szeretve lenni a világ legcsodálatosabb dolga!Együtt örülni a szépnek,kitalálni egymás gondolatát,örülni egymás sikerének,hétköznapokat ünneppé varázsolni,bajban egymást segíteni,és folytathatnám! A világnak csak egy valaki vagyunk,de...
földi erika
58 éves
Solt

Szeretném megtalálni az igazit, bár egyre kevésbé hiszek benne, hogy meglelem. Bár tudjátok a remény hal meg utoljára, így hát még reménykedem.
Ági
53 éves
Dunaföldvár

Nagyon őszinte, és véleményét kimondó nő vagyok, és ezt viszont is elvárom mindenkitől, a családom mindennél fontosabb számomra, de szeretnék találni egy komoly társat!!!
Kriszta
65 éves
Dunaföldvár

Szeretem az embereket,szeretem az életet!Imádok olvasni,kiállításokra mászkálni,színházba menni,jókat enni,beszélgetni.A humorban nem ismerem a tréfát!Lássuk,mire megyünk egymással!
Eva
56 éves
Dunaföldvár

. Oszinte csaladcentrikus no vagyok. Imadok sutni fozni a szabadidombe kirandulni zenet hallgatni szeretek. Ismerj meg te magagad milyen vagyok.
Zsuzsanna
67 éves
Dunaföldvár

Örökmozgó, vidám, határozott, őszinte/szókimondó/ mások véleménye szerint kortalan.Kirakatrendezőként a reklám szakmában még felkérésre dolgozok.Magamra és a környezetemre igényes vagyok.Olyan Barátot, Társat keresek ki toleráns,elfogad a hisztimmel együtt.Írni mindent lehet, de a személyes...
lídia
55 éves
Dunaföldvár

Önmagára igényes, csinos, fiatalos, rendszeresen sportoló,még a hagyományos értékekkel rendelkezö Nő vagyok,aki szeret felnézni a Férfira egy kapcsolatban.


Párkereső urak

Társkereső urak Bölcske és környékéről:

János
33 éves
Bölcske

Szeretek kirándulni, bulizni, zenét hallgatni, jókat enni! Szeretek autós találkozókra járni! Hobbym az autóm!
Dév
29 éves
Bölcske

Sziasztok🙂 Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Szeretek főzni,sütni a barátokkal lenni, vezetni és a kutyámmal foglalkozni🙂
Gábor
32 éves
Bölcske

Párkeresés céljából regisztráltam az oldalra. Szeretek utazni, imádom Olaszországot. Szabadidőmben sokat horgászom és szeretem a természetet. Imádok mozizni és szeretek jókat beszélgetni.
Zoltán
31 éves
Bölcske

Helló. Nem szeretnék regényt írni magamról, amit azok is elolvasnak, akiket ez nem is érdekel. :) köszi
Gábor
38 éves
Bölcske

István
30 éves
Bölcske

Édesanyámmal és öcsémmel egy háztartásban élek, fontosak a számomra ezért nagyon sokat dolgozok. Sajnos ez az oka annak is, hogy keveset járok el és nehezen ismerkedek.
Bálint
61 éves
Madocsa

Olyan emberek társaságát keresem, akik jól érzik magukat a "bőrükben". Csak hab a tortán - ha van tortád, leszek a hab rajta.. :) # Magyarnak születtem, bár hosszú évtizedekig nem tudtam, ez mit t-AKAR. Mindig csodálattal olvastam, hallgattam régmúlt korok bölcs embereinek megfogal...
János
41 éves
Madocsa

Hát nem tudom mit szoktak ilyenkor ide írni. Az biztos, hogy nincs kapcsolatom mér jó ideje. Ezért regisztráltam ide. Magamról annyit, hogy humoros vicces figurának tart a környezetem és a munkatársaim. De ha kell tudok komoly is lenni. Ha megakarod tapasztalni mindezt akkor nyugodtan írj.
László
35 éves
Madocsa

Szeretek úszni, focizni. Szeretnék egy bensőséges kapcsolatot. Szeretek társaságba járni, zenét halgatni, filmet nézni. Minden lehtőség egy tartós kapcsolat kialakítására, megtartása érdekében érdekel. A kölcsönös bizalomra, őszinteségre építve kommunikációs problémák nem zavarhatják meg az isme...
Csaba
42 éves
Harta

Komoly kapcsolatot keresek. Lányomat egyedül nevelem. Imádok zenét hallgatni kirándulni és legfőképp vezetni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább


társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/bolcske
Nyomtatás dátuma: 2019-11-22 20:49:22