Társkereső Németkér

jegyezz meg

Társkeresés Németkéren (Tolna)

Németkéri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 11 társkereső tag vár rád Németkér és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Németkér egy Tolna megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Németkér és környékéről:

Montoya
28 éves
Vajta

Sziasztok!varom az igazit ujra ... boldog szeretnek lenni. Nem hiszek a tarskeresokben,viszont most ki szeretnem probálni es ha nem erzem,jol magam torlom is magam.
Párkereső urak

Társkereső urak Németkér és környékéről:

Dávid
31 éves
Németkér

Sziasztok szeretnék megismerni új embereket " hölgyeket " nem nagyon voltam még ilyen oldalon de most ki szeretném próbálni!!!
Ernő
39 éves
Németkér

Jó megjelenésű,fiatalos,sportot kedvelő,és persze a csinos lányokat,hölgyeket!!! Udvarias,illemtudó...soroljam még? :-) Ismerj meg!!!
George37
42 éves
Németkér

Sziasztok keresem igényes páromat a jövöben!Szerettek sportolni! Szerettem a szép és az értékes dolgokat!
Zoltán
44 éves
Vajta

Annyi jellem vonása van egy embernek nehéz lenne ide le írni, főleg magáról. De pár szösszenet : - gondoskodó, jó szívű, segítőkész, őszinte és ragaszkodó. Jó kedélyű... De már az elején jelzem hogy "vidéken" élek,a városi életből elég volt, de nem zárkóztam el tőle.. keresem azt a höl...
Zoltán
44 éves
Vajta

Kedves idegen ki olvasod, igazából nem is tudom mit írjak. Alapjában egy jóindulatú családcentrikus meleg szívű szeretet igénylő ember vagyok. Szeretem a magyaros ételeket, a természetet az állatokat, a horgászatot.... Kérdezz bátran 😉
Gábor
66 éves
Alsószentiván

Egyedül élek saját családi házamban.Rendezett anyagi háttérrel .Három évvel ezelőtt váltam el önhibámon kivül.Nagyon egyedül érzem magam.Egy öszinte társat keresek.
Lajos
36 éves
Bikács

Szia! Egy magabiztos, precíz, optimista, vidám, laza, elektronikus zenéket és rendezvényeket kedvelő mérnök keresi társát. :)
Reggio
39 éves
Bikács

Keressük meg eggymást.. Imerkedjünk és ki derül.. Hosszú távu komoly kapcsolatot keresek akár ha gondolod eggy baba is el férne...
Zoltán
45 éves
Alsószentiván

Nem szeretnék semmit írni magamról beszélgessünk és ismerj meg és meglátod milyen vagyok. :) :) :) :)
Béla
78 éves
Györköny

Üdvözöllek! Béla vagyok 76 éves nyugdijas.Budapestről költöztem ide egy kertes családi házba, most itt élek egyedül.Szeretek barkácsolni, kertészkedni, kirándulni, nagyokat sétálni a friss levegőn. Keresek egy kedves, őszinte Hölgyet tartós kapcsolatra aki szereti a csendet nyugalmat,kertet, virá...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi kis történetünk több, mit 1 éve kezdődött, amikor megismertük egymást a Parom.hu oldalon. Elhatároztuk, hogy rövid idő eltelte után találkozunk, ezért megbeszéltünk egy randit. Már az első randi alkalmával éreztük, hogy a sorsunk egybeforrt, szívünk egy ritmusra dobban.

tovább


társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/nemetker
Nyomtatás dátuma: 2020-07-14 00:24:26