Társkereső Foktő

jegyezz meg

Társkeresés Foktőn (Bács-Kiskun)

Foktői párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 123 társkereső tag vár rád Foktő és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Foktő egy Bács-Kiskun megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Foktő és környékéről:

Berni
27 éves
Foktő

Sziasztok Én egy olyan emberre várok/ vágyok, aki nem hiteged feleslegesen! Ha komolyan gondolja és tényleg akarja, hogy legyen kettőnkkel bármi is akkor tegyen a dolog ügyében, úgy gondolom ezt a részét a férfi dolga megoldani, ha nem tetszik a stílusom lapozz nyugodtan! A többit meg...
Szilvi
42 éves
Kalocsa

Erzsébet
48 éves
Kalocsa

Komoly kapcsolatot keresek, szeretetet adni kapni tudó megbízható társat. Kalocsa környékéről. Fontos a külső szimpátia de a belső érték a legfontosabb. Írj!
Csilla
63 éves
Kalocsa

A pozitív gondolkodás vonza a hasonló gondolkodót. A szeretet elindult-, megfogod? Ha érted a lényegét, már közel állsz hozzám.
Gizella
68 éves
Kalocsa

Kedves Társkereső! Ide bármit lehet írni! Röviden minden téren aktív életet élő nő vagyok.Ti Pasik, meg képről is tudtok olvasni.Úgy is a beszélgetés, majd a találkozás a döntő!!!
Beáta
40 éves
Kalocsa

Baràtsàgos,kedves ,megbízható,érzékeny nő vagyok.Szeretek tàncolni és zenét hallgatni.Hàzias vagyok.
Csilla
63 éves
Kalocsa

Szeretném megtalálni a másik felemet. Fontos számomra a szeretet áramlása, mert úgy gondolom, hogy ha ez megvan, akkor a többi már ebből adódik. Fontos számomra a biztonság. Családcentrikus vagyok, legyél Te is az.
Kata
57 éves
Kalocsa

Szeretnék egy komoly kapcsolatot! Véletlenek nincsenek! Őszinte ember vagyok,de a másik féltől is elvárom!!! Hiszem,hogy valakiben ezt megtalálom! "Soha ne mond azt,hogy soha"
Mária
62 éves
Kalocsa

Víg kedélyű, optimista, fiatalos! Szeretek olvasni, rejtvényt fejteni, sétálni.Szeretek sütni,főzni!!
Zsuzsanna
61 éves
Kalocsa

Szeretnék még szeretni,szeretve lenni!Kiegyensúlyozott,egy életre szóló,érzelmeken alapuló kapcsolatot keresek.Rugalmas,nyitott vagyok mindenre, ami szebbé teheti az életet. Kedvelem a természetet,a nagy sétákat... A személyes találkozásban hiszek,hisz ott derül ki,hogy van-e kölcsönös szimpátia.


Párkereső urak

Társkereső urak Foktő és környékéről:

Endre
65 éves
Foktő

Egy ezoterikus érdeklődésű őszülő kamasz lélek keresi társát.Én még hiszek a csodákban mert minden Nő maga a csoda...."....szeretni bolondulásig de finom lenne...."
Pál
62 éves
Foktő

Szeretem a romantikus életet, szeretem a szivélyes átölelést és az igazság mondást. Szeretek kirándulni, vígkedélyű ember vagyok, hosszútávú kapcsolatra vágyom.
JANOS76
43 éves
Foktő

Nem tudom mit ijak magamrol , szeretnék ismerkedni. Megprobálok egy új kapcsolatot találni egy remélem találok társat.
Csaba
45 éves
Kalocsa

Komoly kapcsolat céljából keresem társam. Nem szeretek sokáig levelezni, számomra fontos a személyes találkozás.
Alex
38 éves
Kalocsa

Természet, sport, utazás, jókedv és humor. Kell ennél több? Igen! Akivel mindezt együtt át és meg lehet élni! Jelenlétével bearanyozza a mindennapokat! Kölcsönös bizalom, egymás tisztelete, megértése és segítése! Jelszavam: egyszerűség, természetesség, közvetlenség.
Péter
38 éves
Kalocsa

Független, egyedülálló, káros szenvedélyektől mentes őszinte fiatalember vagyok, aki szereti a hasznos időtöltést a szabadidejében és keresi a hozzá illő hölgy párját ismerkedés céljából.
Gabesz
52 éves
Kalocsa

A boldogsághoz nem vezet út. Az út maga a boldogság. Buddha Őszinteség, bizalom, megértés és a másik elfogadása... Keresem a másik felem....
Robí
36 éves
Kalocsa

Komoly szándékkal ismerkednék,nincs gyerekem de nagyon szeretnék,egyenlőre többet nem szeretnék írni ,gondolod írj és beszéljünk.
Roland
46 éves
Kalocsa

Komoly kapcsolat céljából keresek egy normális értékrendekkel rendelkező hölgyet. Van egy 5 éves fiam.
János
55 éves
Kalocsa

Kedves,romantikus lelkű,független ffiként keresem a párom,aki idővel hozzám költözne! Az adatlapon egyes tételek,nem feltétlen valós,csak nem volt más választható! Ritkán iszom alkoholt..Nyugdíjas vagyok,de mellette dolgozom is! MILYEN ANNAK A JELLEME,AKI RÁD ÍR,DE AZ SEM ÉRDEKLI,HOGY VÁLASZO...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább


társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább


társkereső sikertörténet

A megismerkedésünk olyan történet, amit „utolsó esélyes"-nek lehet mondani; mind a ketten a nagybetűs „Társat” kerestük, egy olyan társat, akit szerethetünk, aki szeret és akivel kézen fogva haladhatunk az úton tovább. A kérdés kezdettől fogva ott motoszkált mindkettőnkben: létezik...

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/fokto
Nyomtatás dátuma: 2020-04-08 09:40:30