Társkereső Dunaújváros

jegyezz meg

Társkeresés Dunaújvárosban (Fejér)

Dunaújvárosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 341 társkereső tag vár rád Dunaújváros és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Dunaújváros egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaújváros és környékéről:

Alexandra
41 éves
Dunaújváros

Szeretek mozogni,olvasni...imádom a gyerekeimet. Szeretem a biztonságot.... A színházat, kirándulni vagy csak otthon lenni.
Katalin
40 éves
Dunaújváros

Szeretnék végre egy társat aki Szeretne engem és én is őt. Szeretem a természetet nagyokat sétálni a szabadban. A többit később.
Irén
46 éves
Dunaújváros

Mindig vidám és jó kedélyű hölgy vagyok. Szabadidőmben szeretek filmet nézni, zenét hallgatni, nagyokat sétálni.
Éva
51 éves
Dunaújváros

Találkozzunk, beszélgessünk egymással! Írni sok mindent lehet, de hogy ki mit gondol, mit érez, az akkor derül ki, ha egymás szemébe nézhetünk !
Icus
63 éves
Dunaújváros

Gyógypedagógusként dolgoztam, de 2017 januárjában nyugdíjba vonultam. Szeretem a természetet, a kirándulásokat, a kulturális programokat, ezekben az élményekben szívesen osztoznék. Keresem a másik felem, akivel teljes lehet az életem. Hiszem, hogy valahol engem is vár egy szerető, megértő...
Mária
62 éves
Dunaújváros

Vidám természetű vagyok, szeretek kirándulni. Olyan társat keresek hosszú távú kapcsolatra, aki komoly gondolkodású, nem dohányzik, fiatalos és 59-66 év közötti.
Szilvia
40 éves
Dunaújváros

Nagyon vidám természetű lány vagyok.Első a kislányom és a munka.Kimondom a véleményemet,ha tetszik jó,ha nem tetszik,úgy is jó! Vendelek kíméljetek!!!
erzsi
64 éves
Dunaújváros

ERZSI VAGYOK. DUNAUJVÁROSBAN LAKOM. Két gyermekem van, egy unokám. Nem élnek velem.Szeretek olvasni,rejtvényt fejteni,autot vezetni,kirándulni,táncolni,utazni.
Judit
42 éves
Dunaújváros

Talpraesett, határozott nő vagyok. Néha túlzottan őszinte és határozott. Viszonylag sok mindent elérek amit akarok, nem ismerem a lehetetlen szót! Bármilyen szabadtéri programban benne vagyok..legyen az sport, séta vagy csak láblógatás a napon. Most kicsit megtörten pislogok a nagyvilágra, de...
Gabriella
65 éves
Dunaújváros

Meglátom mit tartogat számomra a véletlen. Tartós, kapcsolatot keresek. Szeretnék a partneremmel időnként közös programot is tervezni, nem egy éjszakás kalandot keresek! Mielőtt kételkednél, a fotóim frissek, a legrégebbi sincs 1 éves. A csillagjegyem SKORPIÓ, nem nyilas! Azt, hogy...


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaújváros és környékéről:

Gergő
31 éves
Dunaújváros

Szia! Komoly kapcsolatot keresek! Ha szimpatikusnak tűnök, írj nyugodtan, amint tudok válaszolok. Nem vagyok előfizető!
István
65 éves
Dunaújváros

Keresem társam, akivel életem hátralévő részét, békésen, szeretetben, egymás szeretetében, élhetném le.
Tomi
41 éves
Dunaújváros

Volt, de most nincs, remélem lesz, és most azért vagyok itt is.... :) Írom ami gyorsan eszembe jut, az a legjobb! Összetett személyiség vagyok, nagyon sok minden érdekel az élet bármely területéről. Nem is sorolom. :) Nagyon sok mindent szeretek csinálni - nem is sorolom. :) Elsősorban komo...
Ákos
29 éves
Dunaújváros

Mérnök végzettségem van, de a művészet mindig is jobban érdekelt. A pályámat is azon tulajdonságom alapján választottam, hogy szeretem a gyenge oldalaimat fejleszteni. Szabadidőm jelentős részét teszi ki a a zene, az irodalom, a filmművészet és a japán (pop)kultúra. Emellett szeretek külföldre já...
István
40 éves
Dunaújváros

Szia! Optimista és tervezgető típus vagyok. Megtanultam a saját boldogságomért magamnak kell tennem lépéseket mástól nem várhatom el ezt. Szeretek programokon részt venni amik többségében már gyerekprogramok mivel szülő vagyok - és baráti találkozók. A minden hétvégen bulizós korszakból má...
Zoli
27 éves
Dunaújváros

Nem igazán tudok írni magamról. Nem nagyon van más lehetőségem az ismerkedésre, ezért regisztráltam ide. :)
Ferenc
44 éves
Dunaújváros

Angliaban élek/Manchesterben/. Szeretem a természetet és az egyszerüséget.Párt szeretnék találni,aki szeret és viszont szerethetem.Ha te vagy az igazi,hajlandó vagyok költözni is.
Péter
41 éves
Dunaújváros

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam erre az oldalra. Kedves, őszinte, romantikus férfi vagyok aki szeret sportolni. A személyes találkozás híve vagyok. Köszönöm, hogy szakítottál időt rám. Szép napot !
Stifler
43 éves
Dunaújváros

László
63 éves
Dunaújváros

Üdvözlöm a sorstársaimat,akik szintén ezeken az oldalakon keresik a társukat.Bevallom,elég nehéz feladat,szép is legyen ,jó is legyen ,elfogadjon és elfogadjam.De talán még nem késő és nincs veszve minden.Na .. én ezért vagyok itt.És sok sikert mindenkinek és magamnak is.Szép napokat kivánok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeptember végén a lánybúcsúmon :) rituálisan töröltem a - már jó ideje hibernált - tagságomat az oldalatokról. Rá néhány hétre ugyanis hozzámentem életem szerelméhez, akit a Ti oldalatokon ismertem meg.

tovább


társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább


társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/dunaujvaros
Nyomtatás dátuma: 2018-06-24 20:56:58