Társkereső Dunaújváros

jegyezz meg

Társkeresés Dunaújvárosban (Fejér)

Dunaújvárosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 417 társkereső tag vár rád Dunaújváros és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Dunaújváros egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaújváros és környékéről:

Gabriella
58 éves
Dunaújváros

Meglátom mit tartogat számomra a véletlen. Tartós kapcsolatot keresek. Sok mindennel foglalkozom, sok minden érdekel. Magam is űzök egy szép kreatív elfoglaltságot.Ami a képzőművészet határait súrolja. Hasonló beállítottságú partnerre akadni se lenne rossz. Szeretnék élményekben gazdag, színes...
Gréti
39 éves
Dunaújváros

Nehéz néhány mondatba bezsúfolni, hogy milyen is vagyok. A puding próbája is... Életvidám, nyüzsgő és sokszínű egyéniség, akit nagyon sok dolog érdekel, kiváltképp az irodalom, színház és zene... Ez utobbi a munkám, a hobbim, az életem, hallgatom és művelem..s ekképpen olyan vagyok, mint egy...
Zsuzsi
48 éves
Dunaújváros

Zsuzsi vagyok Szeretek sétálni,zenét hallgatni,filmet nézni.És komoly kapcsolat céljából vagyok itt.Csak az írjon aki szintén ezért van itt.
Napocska
64 éves
Dunaújváros

nem tudok ide mit írni,az éltben való találkozásban,hiszek..minden... ide nehéz mit írni..a fotok alapján is nehéz dönteni..az élő találkozás híve vagyok...ha nincsen kölcsönös szimpátia...akkor annyi...én csak nézek,hogy milyen sok partnerkereső itt fent fotó nélkül van....
Mária
63 éves
Dunaújváros

Vidám természetű vagyok, szeretek kirándulni. Olyan társat keresek hosszú távú kapcsolatra, aki komoly gondolkodású, nem dohányzik, fiatalos és 60-70 év közötti.
Katalin
51 éves
Dunaújváros

Egy teljesen normális nő vagyok. Akár hihető, akár nem! :-):-):-) Tudom, mostanában...
Sysy
44 éves
Dunaújváros

Szia. Keresem őszinte,hűséges társam,akinek nem csak a külalak az elsődleges célpont,tudja értkelni s becsülni a belső értékeket is,többit megbeszzéljük.Kalandorok kíméljenek. Komoly kapcsolat érdekel téged is írj s meglátjuk mit hoz a jövő.üdv.
Irinka
60 éves
Dunaújváros

Nem a magány,hanem a társtalanság hozott ide,erre az oldalra. Tényleg komoly és tartós kapcsolatot keresek. Vidám,kreatív és örök optimista vagyok.Szeretem az életet minden nehézségével együtt,vagy annak ellenére. :-) Mivel...
Klára
56 éves
Dunaújváros

MINDENRE NYITOTT, VIDÁM, ŐSZINTE, EMPATIKUS SZEMÉLYISÉG VAGYOK. SÉRÜLT GYERMEKEKKEL DOLGOZOM.INTELLIGENS, ŐSZINTE PÁROM KERESEM. ÉRDEKEL: A KÜLÖNBÖZŐ EMBEREK KULTÚRÁJA, A VALLÁSOK, A TERMÉSZETFELETTI DOLGOK, A PSZICHOLÓGIA. MÉLY, TARTÓS KAPCSOLATOT KERESEK...AKÁR...ERRE AZ ÉLETRE..
Rea
39 éves
Dunaújváros

magányos lány társat keres. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Kalandorok kíméljenek!!! Az őszinteség és a hűség ami fontos egy kapcsolatban!


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaújváros és környékéről:

Gergő
32 éves
Dunaújváros

Szia! Komoly kapcsolatot keresek! Ha szimpatikusnak tűnök, írj nyugodtan, amint tudok válaszolok. Nem vagyok előfizető!
Tomi
42 éves
Dunaújváros

Volt, de most nincs, remélem lesz, és most azért vagyok itt is.... :) Írom ami gyorsan eszembe jut, az a legjobb! Összetett személyiség vagyok, nagyon sok minden érdekel az élet bármely területéről. Nem is sorolom. :) Nagyon sok mindent szeretek csinálni - nem is sorolom. :) Elsősorban komo...
Péter
42 éves
Dunaújváros

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam erre az oldalra. Kedves, őszinte, romantikus férfi vagyok aki szeret sportolni. A személyes találkozás híve vagyok. Köszönöm, hogy szakítottál időt rám. Szép napot !
László
42 éves
Dunaújváros

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam.Szerintem vidám természetű vagyok !Szeretem a baráti összejöveteleket társaságot!Nagyon tudom értékelni az édes kettes össze bújós beszélgetéseket is :-) !
László
62 éves
Dunaújváros

62 éves független férfi vagyok. Elóször a nőnek a lelkére van szükségem. majd csak utána a testére! .
Palesz
40 éves
Dunaújváros

Közgazdász vagyok, szabadidőmben nagyon szeretek utazni, sportolni és koncertekre járni. Szívesen megismerkednék korban hozzám illő, hasonló érdeklődési körrel rendelkező lányokkal komoly kapcsolat kialakítása céljából. Palesz
Ádám
26 éves
Dunaújváros

Szia! Olykor kissé visszahúzódó, de alapvetően érdeklődő természetem van. Ismerőseim segítőkésznek és barátságosnak tartanak.
Gyuri
47 éves
Dunaújváros

Életvidám,őszinte srác vagyok.Szeretek sportolni,utazni,(vízpart és csobbanás minden mennyiségben)barátokkal összejönni és dumálni egy jót.Igényes programokra mindig nyitott vagyok.
Attila
54 éves
Dunaújváros

Egyedül álló , humort nagy beszélgetéseket kedvelő típus vagyok . Vác szélén kertes kis házban élek , szeretem a természetet , az állatokat . Kedvelem a sétákat , bográcsozást , bicajozást , a tömeg és a nyüzsi nem vonz .
Milán
26 éves
Dunaújváros

Hűséges, segítőkész és megbízható embernek tartom magam, kitartok a végsőkig amellett akit megkedvelek. Többnyire nyugodt, csendes és megfontolt vagyok, nem igazán szeretem a tömeget, de azért nem riadok meg a társaságtól sem. Valójában csupán egy ember társaságára vágyom igazán... meglehet, ho...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/dunaujvaros
Nyomtatás dátuma: 2019-08-18 01:15:50