Társkereső Dunaújváros

jegyezz meg

Társkeresés Dunaújvárosban (Fejér)

Dunaújvárosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 352 társkereső tag vár rád Dunaújváros és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Dunaújváros egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaújváros és környékéről:

Gabriella
65 éves
Dunaújváros

Meglátom mit tartogat számomra a véletlen. Tartós kapcsolatot keresek. Mielőtt kételkednél, a fotóim frissek, a legrégebbi sincs 1 éves. A csillagjegyem SKORPIÓ, nem nyilas! Azt, hogy milyennek látsz, attól is függ, hogy mit keresel!
Icus
63 éves
Dunaújváros

Gyógypedagógusként dolgoztam, de 2017 januárjában nyugdíjba vonultam. Szeretem a természetet, a kirándulásokat, a kulturális programokat, ezekben az élményekben szívesen osztoznék. Keresem a másik felem, akivel teljes lehet az életem. Hiszem, hogy valahol engem is vár egy szerető, megértő...
Kata
45 éves
Dunaújváros

A nők sokat beszélnek, lényegtelen dolgokba bonyolódnék. Inkább személyesen :-) Az többet mond, mert a pasik kiszűrik azt, ami fontos neki :-)
Brigi
43 éves
Dunaújváros

Nincs mit írnom ismerjük meg egymást és tudni fogod!!Van 4 gyermekem 2 felnőtt fiam akik már külön élnek.
Andrea
41 éves
Dunaújváros

Szeretem az inspiráló beszélgetéseket, a cinkos összekacsintásokat, a fanyar humort, az őszinte rajongást az élet valamilyen nagyszerűségével kapcsolatban. Szeretem, ha új világok tárulnak fel előttem egy új ismeretséggel. Hiszek abban, hogy egy jó kapcsolat alapja a barátság, a tisztelet és...
Éva
51 éves
Dunaújváros

Találkozzunk, beszélgessünk egymással! Írni sok mindent lehet, de hogy ki mit gondol, mit érez, az akkor derül ki, ha egymás szemébe nézhetünk !
Irinka
59 éves
Dunaújváros

Nem a magány,hanem a társtalanság hozott ide,erre az oldalra. Tényleg komoly és tartós kapcsolatot keresek. Vidám,kreatív és örök optimista vagyok.Szeretem az életet minden nehézségével együtt,vagy annak ellenére. :-) Mivel...
Gizella
60 éves
Dunaújváros

Nem a magány,hanem a társtalanság hozott ide erre az oldalra. Komoly és tartós kapcsolatot keresek. Vidám,kreatív és örök optimista vagyok.Keresem azt a fiatalos kinézetű és gondolkodású társam akivel még nagy kalandokban lehet részünk. Találkozzunk, beszélgessünk, ismerjük meg egymást!
Erika
44 éves
Dunaújváros

Tartós,minden téren mindkettőnket kielégítő kapcsolatot keresek.Olyat amiből nem hiányozhat a szeretet,tisztelet és egymás megbecsülése. Tiszta,rendes,káros szenvedélyektől mentes nő vagyok.Az emberek felé nyitott őszinte lelkű.Hiányzik az életemből egy társ akit szerethetek és aki viszont...
Klára
55 éves
Dunaújváros

MINDENRE NYITOTT, VIDÁM, ŐSZINTE, EMPATIKUS SZEMÉLYISÉG VAGYOK. SÉRÜLT GYERMEKEKKEL DOLGOZOM.INTELLIGENS, ŐSZINTE PÁROM KERESEM. ÉRDEKEL: A KÜLÖNBÖZŐ EMBEREK KULTÚRÁJA, A VALLÁSOK, A TERMÉSZETFELETTI DOLGOK, A PSZICHOLÓGIA. MÉLY, TARTÓS KAPCSOLATOT KERESEK...AKÁR...ERRE AZ ÉLETRE..


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaújváros és környékéről:

Tibi
26 éves
Dunaújváros

Társat és barátokat keresek, hogy fel dobjam az unalmas hétköznapjaimat. Ha te is így érzel szívesen várom az üzeneteidet ;p
Zoltán
47 éves
Dunaújváros

Dunaújvárosban élek. Van egy lányom aki nem velem él.A kokszolóban dolgozok. Nemrég lett vége egy hosszabb kapcsolatomnak.
Szabi
50 éves
Dunaújváros

Nyugodt, rendszerető ember vagyok. Keresem azt a nőt, akivel megértjük egymást és idővel társakká válhatunk.
Illés
42 éves
Dunaújváros

Tanár és vállalkozó vagyok és van négy lányom akik nem velem élnek, de gyakran találkozunk és boldogok vagyunk. Keresem a párom akinek fontos a keresztény értékrend és képes elfogadni a lányaimmal együtt. Ha szeretnél gyermeket ne riadj vissza. Én családcentrikus vagyok. Nagycsaládból származom...
Csaba
45 éves
Dunaújváros

Mindnyájan keressük a "tökéletes" társat, de nem az első szembejövőt, hanem az "igazit". Azt, akire szeretettel nézhetünk, miközben azt gondoljuk: Ő az akire mindig is vártunk!
Joseph
36 éves
Dunaújváros

Bocsi, de én nem fogok olyanokat írni, hogy milyen sportos és magas vagyok. Persze tudom, hogy így jóval kevesebb embert érdeklek, de így kevesebben is csalódnak a valóságban az adatlap után... :) Mindenkinek vannak hibái, így nekem is. Nem vagyok sem magas, sem izmos, sem sportos, sem gazdag. L...
Tomi
41 éves
Dunaújváros

Volt, de most nincs, remélem lesz, és most azért vagyok itt is.... :) Írom ami gyorsan eszembe jut, az a legjobb! Összetett személyiség vagyok, nagyon sok minden érdekel az élet bármely területéről. Nem is sorolom. :) Nagyon sok mindent szeretek csinálni - nem is sorolom. :) Elsősorban komo...
Gyuri
46 éves
Dunaújváros

Életvidám,őszinte srác vagyok.Szeretek sportolni,utazni,(vízpart és csobbanás minden mennyiségben)barátokkal összejönni és dumálni egy jót.Igényes programokra mindig nyitott vagyok.
Árpád
40 éves
Dunaújváros

Párkeresés céljából regisztráltam a Párom.hu társkereső oldalra. Komoly kapcsolatot keresek. Köszönöm.
Péter
41 éves
Dunaújváros

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam erre az oldalra. Kedves, őszinte, romantikus férfi vagyok aki szeret sportolni. A személyes találkozás híve vagyok. Köszönöm, hogy szakítottál időt rám. Szép napot !


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább


társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább


társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/dunaujvaros
Nyomtatás dátuma: 2018-08-17 11:02:00