Társkereső Dunaújváros

jegyezz meg

Társkeresés Dunaújvárosban (Fejér)

Dunaújvárosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 271 társkereső tag vár rád Dunaújváros és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Dunaújváros egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaújváros és környékéről:

Libicke
41 éves
Dunaújváros

Szeretem a pisztáciát, az olajbogyót és a fűszeres sajtókat. Szeretem az árnyékos vízpartokat és a sziklás hegycsúcsokat. Szeretem a napfényt és az esti tábortüzet csillagfényben. Szeretem Lorenna McKennitt és Goran Bregovic zenéjét. Szeretek társalogni és szeretek hallgatni.:)
Éva
50 éves
Dunaújváros

Találkozzunk, beszélgessünk egymással! Írni sok mindent lehet, de hogy ki mit gondol, mit érez, az akkor derül ki, ha egymás szemébe nézhetünk !
Gabriella
64 éves
Dunaújváros

Hogy barátot találok e itt, vagy kapcsolatot, az a jövő zenéje! Mindenesetre megpróbálom, mit tartogat számomra a véletlen.
Gizella
59 éves
Dunaújváros

Komoly, őszinte, végleges kapcsolatot keresek. Olyan társat szeretnék, akivel kéz a kézben járhatnánk tovább, együtt a közös utunkat. Számomra nagyon fontos az őszinteség az egymás iránti bizalom, tisztelet. Kissé molettnek érzem magam, de mindig jókedvű, mosolygós szemű, pozitív gondolkodású hö...
Szilvia
39 éves
Dunaújváros

Nagyon vidám természetű lány vagyok.Első a kislányom és a munka.Kimondom a véleményemet,ha tetszik jó,ha nem tetszik,úgy is jó! Vendelek kíméljetek!!!
Zsuzsanna
50 éves
Dunaújváros

Pozitív gondolkodású, életvidám, rendszeresen sportoló, magára igényes nő vagyok. Biztos egzisztenciával rendelkezek. Keresek hasonló tulajdonságokkal rendelkező, komoly megbízható, értelmes társat.
Kati
60 éves
Dunaújváros

Egyenlőre nem szeretnék több információt írni magamról. Kölcsönös szimpátia esetén utólag bővebben.
Zita
49 éves
Dunaújváros

...Az emberek többsége ebben a rovatban általában közhelyeket vagy látens elvárásokat fogalmaz meg... Mivel én ezt nem szeretném...., így üresen hagyom... :)
Mónika
45 éves
Dunaújváros

Komoly kapcsolatra vágyom. Számomra fontosabb a belső érték, megértő, és szeretet teljes élet a célom. Mivel én sem vagyok tökéletes, nem várom el leendő partneremtől sem. Számomra egy kapcsolatban a legfontosabb, az őszinteség, bizalom és tisztelet. Mivel huszonegy éves sérült fiammal élek együt...
Zsuzsanna
64 éves
Dunaújváros

A természetes dolgokat szerető egyszerű nő vagyok,sok értelmét nem gondolom,hogy itt dicsérjem vagy bármit írjak magamról, ha szimpatikus vagyok a képek alapján ,akkor ismerj meg.


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaújváros és környékéről:

Gyuri
45 éves
Dunaújváros

Életvidám,őszinte srác vagyok.Szeretek sportolni,utazni,(vízpart és csobbanás minden mennyiségben)barátokkal összejönni és dumálni egy jót.Igényes programokra mindig nyitott vagyok.
Kobi2
36 éves
Dunaújváros

Szia Ismerkednék barátkoznék aztán majd úgy is alakul !Kedvelem ha van mit fogni egy nőn :)Én egy igényes ápolt független srác vagyok :)
belamo13
54 éves
Dunaújváros

Érett személyiségű, egyedi gondolkozású, emberszerető, vidám férfiként keresem a hasonló adottságokkal bíró párom! :-) Minden megkeresésre válaszolok. Írj bátran, szia! szia2
Gergő
30 éves
Dunaújváros

Szia! Komoly kapcsolatot keresek! Ha szimpatikusnak tűnök, írj nyugodtan, amint tudok válaszolok. Nem vagyok előfizető!
Szabi
49 éves
Dunaújváros

Nyugodt, rendszerető ember vagyok. Keresem azt a nőt, akivel megértjük egymást és idővel társakká válhatunk.
Csaba
49 éves
Dunaújváros

Üdvözlök mindenkit aki elolvassa az adatlapom. Teljesen átlagos ember vagyok, egy kissé humoros, egy kissé konzervatív. Szeretem az állatokat és a természetet. Szeretek sétálni, filmet nézni, olvasni, kirándulni.
Tomi
40 éves
Dunaújváros

Írom ami gyorsan eszembe jut, az a legjobb! Összetett személyiség vagyok, nagyon sok minden érdekel az élet bármely területéről. Nem is sorolom. :) Nagyon sok mindent szeretek csinálni - nem is sorolom. :) Elsősorban komoly kapcsolatban gondolkodom, de persze nem máris "ásó, kapa, nagyharan...
Gábor
39 éves
Dunaújváros

Azt a fogalmat keresem hogy átéljem amit úgy hívnak hogy szerelem! Szeretek utazni sétálni moziba járni.
János
37 éves
Dunaújváros

Nincs a világon, aki ugyanilyen lenne. Vannak, akikkel hasonlítunk egymásra, de senki sem pont olyan, mint én. Ezért minden, amit teszek igazán jellemző rám, mert az én döntésem eredménye. :)
István
45 éves
Dunaújváros

Tartós kapcsolatot keresek korban hozzám illő kedves nem dohányzó hölgy személyébe,gyermek nem akadály,


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Mindketten körülbelül 2015 nyarán regisztráltunk az oldalra, több más társkereső oldallal együtt. Mindketten fiatalok vagyunk, de ennek ellenére hosszú és fájdalmas kapcsolaton, sőt házasságon vagyunk túl.

tovább


társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább


társkereső sikertörténet

Tisztelt Szerkesztőség! Kata és én véletlenszerűen ugyanazon a napon, 2012.11.25-én regisztráltunk az oldalukra. aznap írtam Katának, aki már másnap vissza is írt. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és nagy őszinteséggel szeretjük egymást. Rengeteg közös élmény mellett, örömmel áruljuk el, hog...

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/dunaujvaros
Nyomtatás dátuma: 2017-07-24 20:39:29