Társkereső Dunaújváros

jegyezz meg

Társkeresés Dunaújvárosban (Fejér)

Dunaújvárosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 267 társkereső tag vár rád Dunaújváros és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Dunaújváros egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaújváros és környékéről:

Michaela
43 éves
Dunaújváros

Vidám nő vagyok, kedvelem az életvidám, humoros emberek társaságát. Szeretek kirándulni, színházba, moziba járni, olvasni, valamint a meghitt értelmes beszélgetéseket.
Syssi
57 éves
Dunaújváros

szeretnék egy tartós jó kapcsit amibe meg értjük egy mást!jóban rosszban.alpjában egy vidám kedves nő vagyok!csak komoly kapcsolat érdekel!
Boglárka
39 éves
Dunaújváros

Pozitív gondolkodású, talpraesett, olykor szétszórt vagyok, de egész jó humorral rendelkezem (mások szerint is...). Szeretem, ha megnevettetnek. :) Aktívan kocogok és, ha időm engedi, eljárok korcsolyázni, biciklizni.
Irinka
58 éves
Dunaújváros

Nem a magány,hanem a társtalanság hozott ide,erre az oldalra. Tényleg komoly és tartós kapcsolatot keresek. Vidám,kreatív és örök optimista vagyok.Szeretem az életet minden nehézségével együtt,vagy annak ellenére. :) Mivel vidéken élek és még aktívan dolgozom,bármekkora a szimpátia,sajnos a tér é...
Gabriella
64 éves
Dunaújváros

Szeretnék társra találni. Koromnál fiatalosabb, a világ dolgaiban sok minden iránt érdeklődő, kedves, barátságos ember vagyok. Bízom benne, hogy számomra is létezik megfelelő társ, csak meg kell találnunk egymást! Talán itt lapul valahol!?
Adrienn
45 éves
Dunaújváros

Fiatalos, csinos, kedves, energikus, független hölgy hozzá méltó, jó humorérzékű, kedves, figyelmes, megértő társat keres, aki partnere lehet a mindennapokban és viszonozni tudja azt a megbecsülést, amelyet maga is elvárhat.
Gizella
65 éves
Dunaújváros

Fiatalos vagyok,sportos,szeretem a munkám,valamint a zenét,az állatokat,érdekel mi történik körülöttem a világban,és miért.Nyitott vagyok minden jóra!
Judit
46 éves
Dunaújváros

Nehéz olyat írni, ami itt megállja a helyét! És remélhetőleg nem is e pár sor alapján fogod eldönteni, hogy meg akarsz-e ismerni.A személyes kontaktot tartom fontosnak!
Anikó
38 éves
Dunaújváros

Jelenleg 10 hónapos kisfiammal élek egyedül. Bár ebben az élethelyzetben nem szokványos dolog társat keresni, én úgy gondoltam, mégis megpróbálkozom vele. Olyan jelentkezőkkel szeretnék ismerkedni, akik idővel komoly kapcsolatra, vidéki környezetre, családi életre vágynak, annak minden örömével é...
cili
40 éves
DunaújvárosPárkereső urak

Társkereső urak Dunaújváros és környékéről:

Miklós
62 éves
Dunaújváros

“Elfogadni tudni a boldog napokat, de az örömteleneket is. Sem kicsordulni, sem elsivárulni. Sem elcsorbulni, de túl sokat sem érni. Sem szónokolni, sem elnémulni. Nem megtenni gyorsan, de nem is késlekedni. Nem hivalkodni, és nem tetszelegni - sem az éles kést, sem a díszes cser...
Szabi
48 éves
Dunaújváros

Nyugodt, rendszerető ember vagyok. Keresem azt a nőt, akivel megértjük egymást és idővel társakká válhatunk.
Tomi
39 éves
Dunaújváros

Írom ami gyorsan eszembe jut, az a legjobb! Összetett személyiség vagyok, nagyon sok minden érdekel az élet bármely területéről. Nem is sorolom. :) Nagyon sok mindent szeretek csinálni - nem is sorolom. :) Elsősorban komoly kapcsolatban gondolkodom, de persze nem máris "ásó, kapa, nagyharan...
Feró
52 éves
Dunaújváros

50 Éves,elvált fizikai alkalmazott vagyok.Jelenleg Dunaújvárosban dolgozom,lakom.Sokat sétálok,barkácsolok.Kirándulni,gyalog,autóval bárhová elmennék.
János
57 éves
Dunaújváros

Üdvözlöm minden olyan sorstársamat, akik velem együtt azért vállalták arcukkal, adataik közzétételével a nyilvánosságot, amiért elvileg ez az OLDAL hivatni látszik. Szeretném hinni, hogy lesz lehetőségem találkozni valaki olyannal itt, aki a szívem és az eszem óhajtása, aki ugyanazt szeretné...
Gyuri
45 éves
Dunaújváros

Életvidám,őszinte srác vagyok.Szeretek sportolni,utazni,(vízpart és csobbanás minden mennyiségben)barátokkal összejönni és dumálni egy jót.Igényes programokra mindig nyitott vagyok.
Ákos
25 éves
Dunaújváros

Az emberek 90%a fénykép alapján ítél és el sem jut a bemutatkozásig. Ha a maradék 10ş tartozol: írj üzit Szia. Ákosnak hívnak. Dunaújvárosban lakom. Szeretek sétálni, bringázni, görkorizni, haverokkal erre-arra elhülyülni. Sokat sportoltam, szeretem a mozgást. Bulizni akkor bulizom ha van kivel...
István
29 éves
Dunaújváros

Úgy döntöttem inkább leírom a negatív tulajdonságaimat, és mindazt, ami esetleg nem tetszhet, így már most el tudod dönteni, hogy meg szeretnél-e ismerni, és később nincs reklamáció, hogy más képet festettem le magamról, mint amilyen valójában vagyok ;) Nem szeretem a játszmákat, és a felesleg...
Gábor
50 éves
Dunaújváros

Átlagos testalkatú,barna hajú és szemű vagyok.Szeretem a zenét és vidámságot.Szívesen megyek koncertekre,és szórakoztató rendezvényekre.Fiatalos,természetkedvelő és őszinte társat keresek.
Gergő
29 éves
Dunaújváros

Szia! Komoly kapcsolatot keresek! Ha szimpatikusnak tűnök, írj nyugodtan, amint tudok válaszolok. Nem vagyok előfizető!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább


társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/dunaujvaros
Nyomtatás dátuma: 2017-01-24 12:24:45