Társkereső Dunaújváros

jegyezz meg

Társkeresés Dunaújvárosban (Fejér)

Dunaújvárosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 330 társkereső tag vár rád Dunaújváros és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Dunaújváros egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaújváros és környékéről:

Gabriella
65 éves
Dunaújváros

Meglátom mit tartogat számomra a véletlen. Tartós, de kötetlen kapcsolatot keresek. Nagyon el kell varázsolnia valakinek, hogy még egyszer feladjam a szabadságom! Szeretnék a partneremmel időnként közös programot tervezni, nem egy éjszakás kalandot keresek! Mielőtt kételkednél, a fotóim...
Irinka
59 éves
Dunaújváros

Nem a magány,hanem a társtalanság hozott ide,erre az oldalra. Tényleg komoly és tartós kapcsolatot keresek. Vidám,kreatív és örök optimista vagyok.Szeretem az életet minden nehézségével együtt,vagy annak ellenére. :-) Mivel...
Klára
55 éves
Dunaújváros

MINDENRE NYITOTT, VIDÁM, ŐSZINTE, EMPATIKUS SZEMÉLYISÉG VAGYOK. SÉRÜLT GYERMEKEKKEL DOLGOZOM.INTELLIGENS, ŐSZINTE PÁROM KERESEM. ÉRDEKEL: A KÜLÖNBÖZŐ EMBEREK KULTÚRÁJA, A VALLÁSOK, A TERMÉSZETFELETTI DOLGOK, A PSZICHOLÓGIA. MÉLY, TARTÓS KAPCSOLATOT KERESEK...AKÁR...ERRE AZ ÉLETRE..
Zsuzsanna
51 éves
Dunaújváros

Pozitív gondolkodású, életvidám, rendszeresen sportoló, magára igényes nő vagyok. Biztos egzisztenciával rendelkezek. Keresek hasonló tulajdonságokkal rendelkező, komoly megbízható, értelmes társat.
Mónika
46 éves
Dunaújváros

Komoly kapcsolatra vágyom. Számomra fontosabb a belső érték, megértő, és szeretet teljes élet a célom. Mivel én sem vagyok tökéletes, nem várom el leendő partneremtől sem. Számomra egy kapcsolatban a legfontosabb, az őszinteség, bizalom és tisztelet. Mivel huszonegy éves sérült fiammal élek...
Kata
45 éves
Dunaújváros

A nők sokat beszélnek, lényegtelen dolgokba bonyolódnék. Inkább személyesen :-) Az többet mond, mert a pasik kiszűrik azt, ami fontos neki :-)
Éva
51 éves
Dunaújváros

Találkozzunk, beszélgessünk egymással! Írni sok mindent lehet, de hogy ki mit gondol, mit érez, az akkor derül ki, ha egymás szemébe nézhetünk !
Mária
54 éves
Dunaújváros

Ismerkedni és társat találni jöttem fel az oldalra. Meg szeretném adni azt esélyét, hogy esetleg itt találjam meg korban hozzám illő társam. Szabadidőmben szívesen kertészkedem, kirándulok, moziba járok és romantikus filmeket nézek.
Orsi
37 éves
Dunaújváros

Alapvetőleg egy vidám, őszinte nő vagyok; nagyon szeretem az értékes filmeket, a baráti beszélgetéseket és a finom ételeket.
Györgyi
63 éves
Dunaújváros

Magas ,jó megjelenésű nőnek mondanak :-) a szakmámból kifolyólag,barátságos,humort kedvelő,vidám nő vagyok,Keresem a másik felemet,egy olyan férfi személyében,akivel a szabad napokat,órákat vidáman el lehet tölteni.Aki szeret...


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaújváros és környékéről:

Attila
53 éves
Dunaújváros

Péter
29 éves
Dunaújváros

Lássuk csak... komoly kapcsolatot keresek, és hirtelenjében ennyi. Ha többet szeretnél tudni írj, vagy válaszolj ha rád írok! Még azért annyit, hogy rendszeresen sportolok, nem dohányzom, társaságban fogyasztok szeszes italt többnyire mértékkel- több, kevesebb sikerrel, de hát ki ne szeretne s...
Gábor
41 éves
Dunaújváros

Bízom a jövőben vannak céljaim terveim!Keresem hasonló értékekkel rendelkező társam!Tudom nem lesz egyszerű de talán itt találom meg!
Gyuri
46 éves
Dunaújváros

Életvidám,őszinte srác vagyok.Szeretek sportolni,utazni,(vízpart és csobbanás minden mennyiségben)barátokkal összejönni és dumálni egy jót.Igényes programokra mindig nyitott vagyok.
Gergő
30 éves
Dunaújváros

Szia! Komoly kapcsolatot keresek! Ha szimpatikusnak tűnök, írj nyugodtan, amint tudok válaszolok. Nem vagyok előfizető!
Szabi
50 éves
Dunaújváros

Nyugodt, rendszerető ember vagyok. Keresem azt a nőt, akivel megértjük egymást és idővel társakká válhatunk.
Tomi
40 éves
Dunaújváros

Volt, de most nincs, remélem lesz, és most azért vagyok itt is.... :) Írom ami gyorsan eszembe jut, az a legjobb! Összetett személyiség vagyok, nagyon sok minden érdekel az élet bármely területéről. Nem is sorolom. :) Nagyon sok mindent szeretek csinálni - nem is sorolom. :) Elsősorban komo...
Tamás
45 éves
Dunaújváros

Vidám, bringás, barkácsoló, optimista, kirándulós, otthonülő, kedves, aranyos,imádom a reggeli kávézást.
Krisztián
42 éves
Dunaújváros

Egy kávé vagy más, egy beszélgetés szemtől szemben, a hang a gesztusok egy mosoly s ha rajtam múlik több is. Ebben hiszek.
Karesz
43 éves
Dunaújváros

Mielőtt megkérdeznéd,a válaszom nem...Ez egy régi oldal amit újra aktiváltam mivel ismét csatlakoztam az egyedülállók népes táborához.Talán csak rövid időre :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/dunaujvaros
Nyomtatás dátuma: 2018-04-19 23:28:48