Társkereső Dunaújváros

jegyezz meg

Társkeresés Dunaújvárosban (Fejér)

Dunaújvárosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 472 társkereső tag vár rád Dunaújváros és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Dunaújváros egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaújváros és környékéről:

Kicsi Zsani
39 éves
Dunaújváros

Nagyon szeretek bulizgatni, hosszú távú komoly kapcsolatra vágyom. Eddig sokat csalódtam a férfiakban, ez által nem igazán van önbizalmam, a férfiakkalszemben. Káros szenvedélyektől mentes, igényes, független.
Katalin
56 éves
Dunaújváros

"Egy mosoly engem is téged is felderít, Ingyen van mint a fény és a víz. Ha megfáradsz utadon,pihenni marasztal, Ha szomorúság ér,megvigasztal. A bajban jónak és rossznak egyaránt Mosolyt adjunk,vigasz gyanánt. Nem számít,hogy szegény vagy gazdag, Nem kerül semmibe,kedvére...
Judit
65 éves
Dunaújváros

Mivel ez a reklám helye ide csak jókat kellene írni . Nem lenne igaz . Az viszont igaz hogy szeretem az életet az életemet , rendben vannak körülöttem a dolgok . Persze a másik felemmel még jobban rendben lennének .
Klára
57 éves
Dunaújváros

MINDENRE NYITOTT, VIDÁM, ŐSZINTE, EMPATIKUS SZEMÉLYISÉG VAGYOK. SÉRÜLT GYERMEKEKKEL DOLGOZOM.INTELLIGENS, ŐSZINTE PÁROM KERESEM. ÉRDEKEL: A KÜLÖNBÖZŐ EMBEREK KULTÚRÁJA, A VALLÁSOK, A TERMÉSZETFELETTI DOLGOK, A PSZICHOLÓGIA. MÉLY, TARTÓS KAPCSOLATOT KERESEK...AKÁR...ERRE AZ ÉLETRE..
Adrienn
35 éves
Dunaújváros

Adok egy esélyt az efféle ismerkedésnek is. Intellektuális nőnek tartom magamat. Határozott, kitartó, maximalista. Kedvelt időtöltéseim: utazás, kirándulás, jó filmek, gasztronómia.
Gabriella
59 éves
Dunaújváros

Meglátom mit tartogat számomra a véletlen. Sok mindennel foglalkozom, sok minden érdekel. Magam is űzök egy szép kreatív elfoglaltságot. Ami a képzőművészet határait súrolja. Hasonló beállítottságú partnerre akadni se lenne rossz. Szeretnék színes életet élni,amíg még lehet, ha megtalálom hozzá...
Magdi
55 éves
Dunaújváros

Mosolygós, kedves, őszinte. Néha kerékpározom. Néha sportolok. Szivesen fejtek rejtvényt. Sèta. Beszélgetés. Megértés.
Bernadett
49 éves
Dunaújváros

Vidám, kiegyensúlyozott, fodrász vagyok. Társamat keresem, aki vidám,megbízható, tudja hogy mit akar, és tesz is érte.
Gizella
61 éves
Dunaújváros

Vidám, pozitív gondolkodású hölgy vagyok. Szeretem a természetet, imádok sétálni a közelemben lévő Duna parton. Szeretem a szórakoztató könyveket, a kellemes nyugtató zenei előadásokat. Sportok közül az íjászat a kedvencem. Dunaújváros és 40 km-es körzetében keresem a párom 58 - 65 éves korig.
Zsófia
23 éves
Dunaújváros

Szia,kedves,odafigyelő,törődő vagyok. Írj ha többet szeretnél meg tudni,bármire szívesen válaszolok. Egyelőre ennyi :-)


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaújváros és környékéről:

Mixi
72 éves
Dunaújváros

Szia Miki vagyok ! Alapjában vidám sportos alkat vagyok. l Egy fiam van aki nem velem él . szeretem a sportot.zenét No de ide bármit is írhatnék ismerj meg Te s döntsd el Te milyen vagyok.
László
65 éves
Dunaújváros

Üdvözlöm a sorstársaimat,akik szintén ezeken az oldalakon keresik a társukat.Bevallom,elég nehéz feladat,szép is legyen ,jó is legyen ,elfogadjon és elfogadjam.De talán még nem késő és nincs veszve minden.Na .. én ezért vagyok itt.És sok sikert mindenkinek és magamnak is.Szép napokat kivánok.
Gábor
47 éves
Dunaújváros

Szia . Csak egy egyszerű Pasi vagyok 2 gyerekkel .Szeretem ha hozzám bújnak,én elfogadlak olyannak amilyen vagy.
Lászó
38 éves
Dunaújváros

T. Női párkereső (László) keresi élete párját (lehetőleg összeköltözésre nálam)! Vezessük egymást a lila ködön át úgy mint én a kamiont a ködön át! Pusz Laci
Gabor
43 éves
Dunaújváros

Komoly tartós kapcsolatot keresek.Kérlek legyél őszinte hiszen a hazugsag nem célravezető.Hiszek abban hogy itt is kialakulhat egy komoly beszélgetes.
Ferenc
38 éves
Dunaújváros

Keresek egy hölgyet, akivel ismerkedhetnénk, barátság, szabadidőpartner, szerelem... bármi lehet.
József
37 éves
Dunaújváros

Dunaújváros és környéke... A képeim alapján látni lehet, hogy nem kirakat pasi vagyok. Egyéb hasonló "jó" tulajdonságokkal sem rendelkezek...így nem én fogom megvalósítani helyetted a TE álmaidat. Aki iszik / dohányzik / drogozik / kutyával vagy macskával pózol, alszik, csókolózik ...
Béla
65 éves
Dunaújváros

Üdvözlöm!Nyugdíjas vagyok keresem a hozzám illő hölgyet baráti társaságnak.Nem fogyasztok alkoholt,nem dohányzom. Szeretek kirándulni,zenét hallgatni,barkácsolni.
Krisztián
25 éves
Dunaújváros

Szia. 25 éves vagyok.. szeretek kosarazni haverokkal lógni.. külföldön dolgozok.. keresem a párom...
Pali
54 éves
Dunaújváros

Valló félben vagyok. Kint dolgozom Németországba az idén költöznek haza vagleg nagyon hosszú időt töltöttem kint. Sportolok aktivan játszottam nem dohányzók. Italt ritkán fogyasztók. Szeretek utazni és sportolni


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább


társkereső sikertörténet

Mát több éve tagja voltam a társkereső oldalnak, nagyon sok potenciális jelölttel találkoztam,de sajnos minden férfiban találtam valamit, ami nem tetszett, ezt a belső tulajdonságokra értem.

tovább


társkereső sikertörténet

Igaz csak egy napot töltöttünk az oldalon, de az az egy nap változtatta meg az egész életünket.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/dunaujvaros
Nyomtatás dátuma: 2020-05-25 04:06:00