Társkereső Tass

jegyezz meg

Társkeresés Tass községben (Bács-Kiskun)

Tassi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 424 társkereső tag vár rád Tass és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Tass egy Bács-Kiskun megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Tass és környékéről:

Ilona
79 éves
Tass

Hűséges megértő társamat keresem, akire tudok számítani, és akivel kölcsönösen szeretni tudjuk egymást.
Rozika
60 éves
Tass

Vidám természet, zene szerető, káros szenvedélytől mentes nő, aki magára és környezetére igényes. :-)
Ibolya
53 éves
Tass

Nyolcéve vogyok özvegy .Hiszem létezik valhol egy igazi tás.50felet is van élet. Mért éljen egyedül ,Megkell találni a másik felünket igy lesz tejes az élet.
Ica
41 éves
Szalkszentmárton

Párommal és babánkkal élünk. Türelmes őszinte ember vagyok. Gazdálkodunk (rend fegyelem tisztaság a gazdaságban is) egy olyan őszinte barátnőt keresünk aki szereti az állatokat is és el lehet vele kellemesen töltenem (töltenünk) szabadidőnket és nem utolsó sorban legyen őszinte megértő és...
Ágnes
44 éves
Szalkszentmárton

Megtehettem volna. Soha nem fogjuk föl igazán az ilyen mondatnak az értelmét. Valójában életünk minden pillanata tartogat valamit, ami megtörténhetne, és mégsem történik meg. Rengeteg mágikus pillanat van, amit nem is veszünk észre, mígnem a sors keze - teljesen váratlanul - megváltoztatja az...
Kati
58 éves
Szalkszentmárton

Komoly őszinte kapcsolatra vágyom.szivesen töltöm az ídőmet a konyhában, szeretem a természetet,sportot.
Éva
30 éves
Szalkszentmárton

Hagyni kell teret a változásnak és a véletlennek, mert szerintem az egyik legrosszabb az, ha az ember gondol magáról valamit, kitalál saját magának egy képet önmagáról, és ahhoz alkalmazkodik. Én nem akarok semmilyen képet felépíteni vagy sugározni magamról, nem akarom eldönteni, hogy milyennek...
Zsuzsanna
53 éves
Rácalmás

Ápolt ,igényes , alapvetően vidám , kicsit izgága 50-es nő vagyok . Őszinte , komoly kapcsolatot keresek .Egy igazi Társat .Hiszem még , hogy 50 felett is lehetünk boldogok .
Mária
57 éves
Rácalmás

Keresem a párom,s ha megtalálom,együtt boldogok leszünk,s nagyokat nevetünk. Kéz a kézben sétálunk,s meghódítjuk a világot.:-) Vékony alkatúak előnyben!
Gabriella
59 éves
Rácalmás

Néhány levélváltás után a személyes találkozás döntő szerepében hiszek.Fontos,hogy megtaláljuk a közös hangot és jól érezzük magunkat egymás társaságában hosszútávon is.Az őszinte,vidám embereket kedvelem.


Párkereső urak

Társkereső urak Tass és környékéről:

Zóltán
34 éves
Tass

Szeretnék egy olyan párkapcsolatot amiben nem csalódók. De szívesen ismerkedek. Többet magamról így nem szertnék írni.
Rektlol
25 éves
Tass

Aki ismer tudja milyen vagyok. :) Aki nem ismer, annak pedig sok sikert, hogy megismerjem 🙄😏😁😁
László
29 éves
Tass

Sziasztok magamról annyit ha van kedved ismerj meg ! Kedves őszinte vagyok ami a szívemen az a számon! Nem vagyon egy szőke herceg fehér lovon de majd ki derül kinek mi jön be! Keressem a párom hátha itt megtalálom! :)
Sándor
36 éves
Tass

sziasztok 34 éves vagyok ,keresem a szerelmet a szeretettet a boldogságot a legnagyobb vágyam boldog családi életett élni!ha felkeltettem a figyelmedet irj nyugodtan!!
Bálint
31 éves
Szalkszentmárton

Zsolt
44 éves
Szalkszentmárton

László
37 éves
Szalkszentmárton

Kedves szerethetö férfi vagyok szeretem a társaságot . szeretem az állatokat.tartos kapcsolatot keresek
dugo37
49 éves
Szalkszentmárton

Sportos vagyok,a sumo is egy sport.
János
48 éves
Szalkszentmárton

Egy ögyvez fiatal ember vagyok 2 gyermekkel keresi a társát. Ha van gyermeke nem gond. 35-40 év közötti hölgyet keresek, akivel boldogok lehetünk.
Kálmus
72 éves
Szalkszentmárton

Keresem a párom. Hobbim:horgászat,zenélés és kertészkedés. Kölcsönös szimpátia esetén bövebben.Jelentkezését várom


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább


társkereső sikertörténet

Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/tass
Nyomtatás dátuma: 2019-11-20 20:38:25