Társkereső Kecskemét

jegyezz meg

Társkeresés Kecskeméten (Bács-Kiskun)

Kecskeméti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 635 társkereső tag vár rád Kecskemét és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Kecskemét egy Bács-Kiskun megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kecskemét és környékéről:

Erika
45 éves
Kecskemét

Komoly kapcsolatban hiszek ahol egymasert elunk.Boldogsagban szerelemben hiszek es hogy van az eletben meg tiszteleten alapulo kapcsolat.
Mária
54 éves
Kecskemét

17 éve elvált vagyok. Azóta nem sikerült egy őszinte, rendes férfit találnom. Őszinte, érzékeny, romantikus nő vagyok. Nem dohányzom. Zavarna, ha dohányozna, aki ismerkedni szeretne velem. Ha olyan ír, akinek nincs fönt fotója, sajnos nem tudok kinek válaszolni. Kérnék fotót, ha valaki ír, hisz...
Gyöngyi
53 éves
Kecskemét

Modern felfogású,fiatalos külsejű,igényes nő vagyok.Szeretek kirándulni,sétálni,bulizni,horgászni,barátokkal tölteni az időt.Szeretem,ha emberek vesznek körül,nem szeretem a magányt. Adminisztrátorként dolgozom. Van egy 33 éves lányom,akinek van egy 8 éves lánya,és 32 éves fiam.
Zsuzsa
63 éves
Kecskemét

Nehéz itt magamról írni ! Az adatlapból sok minden megtudható ! Szeretnék egy olyan társat találni akivel a szürke hétköznapokat ki tudnánk színezni! Egy-két levél , vagy telefon beszélgetés után , szerintem sokkal többet megtudhatunk egymásról!
Anita
38 éves
Kecskemét

Igazándiból nem írnék semmit ide ,mert feleslegesnek tartom ....aki megismer úgyis megtudja milyen vagyok... :-)
Katalin
55 éves
Kecskemét

Keresem párom kizárólag komoly kapcsolat céljából. Egyéjszakás kalandorok kíméljenek! Lehetőleg Kecskemét és közvetlen környékéről várom leendő párom jelentkezését. Magamról,hogy igényes, ápolt, családcentrikus nőnek tartom magam. Minden károsszenvedélytől mentes vagyok. Hozzám hasonló hűséges...
Anna
66 éves
Kecskemét

Kereslek barátnak, társnak! Ha kedves, megbizható, udvarias, korban hozzámillő, átlagos testalkatú Úriember vagy, jelentkezz, hogy szebb legyen az életünk!
Szilvia
38 éves
Kecskemét

Szia! Csak úgy, mint itt sokan mások, társat szeretnék! Nem hétvégi szeretőt, nem csak a "szebbik" arcodat.... Valós hús vér embert, nem vagyunk könnyű helyzetben, de akár lehetnénk is.
babo
68 éves
Kecskemét

Páromat keresem, őszinte szeretet-kapcsoltra, az élt hátralevő részére... szeretetben-boldogságban..
Annamari
31 éves
Kecskemét

Szia Kedves Ismeretlen! Nos...magamról. Természet-, és állatbarát vagyok, szeretek kirándulni, kerékpározni, de egy jó kis könyv is leköt... "Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert nem létezik, és soha nem is fog. Mert mindig csak jelen van."


Párkereső urak

Társkereső urak Kecskemét és környékéről:

Zoli
43 éves
Kecskemét

Keresem a másik felem. Az ideális jelölt egy kedves, normális nő akivel megvan a közös hullámhossz, akivel boldoggá tudjuk tenni egymást.
Zsolt
47 éves
Kecskemét

Fiatalos, sportos megjelenésű, nyílt, őszinte, természet és állatbarát férfiként keresem életem párját egy kedves, nőies, kiegyensúlyozott hölgy személyében! Csak azt kérem, amit én is adni tudok! Ha úgy gondolod, hogy szimpatikus vagyok számodra, ne tétovázz, jelentkezz (fotóval)! A nagy sza...
Ferenc
57 éves
Kecskemét

Párom keresem tartós kapcsolatra, kecskeméti hölgy személyében. Teljesen független, egyedül élő, magára és környezetére igényes, régen elvált férfi. " Tehát egy tartós kapcsolatban... A boldog párok a partner pozitív oldalára koncentrálnak. Nemcsak szavakkal, hanem tettekkel is kimutatják ...
Józsi
48 éves
Kecskemét

Mint mindenkinek így Nekem is vannak jó és rossz tulajdonságaim .Nem jellemző rám ,hogy begubózom,ha van kivel szeretek utazni.
Gergely
66 éves
Kecskemét

Semmi sem állandó, csak a változás. Ezért bízom abban, hogy a helyzetem megváltozik és még találok valakit akivel boldogan leélhetem a hátra lévő éveimet.
Zoltán
41 éves
Kecskemét

Kedves Látogató! Én is azzal a céllal jöttem ide,mint valószínűleg Te is,megpróbálom megtalálni a párom ebben a nem egyszerű világunkban..Teljesen normális életet élek,nincs káros szenvedélyem,dolgozom,egyedül lakom.A cél,ismerkedés,és ha látunk egymásban fantáziát,normális.tartós kapcsolat kial...
Zoli
32 éves
Kecskemét

Sziasztok! Nem vagyok sem kőgazdag, sem kigyúrt, de van rendes munkám és próbálok odafigyelni magamra. Megnézem, hogy mit eszek, és eljárok sportolni is, ahogy az időm és a lustaságom engedi. :-) Szerencsére jobban szeretek mozogni, mint a tévét bámulni. Szeretem az állatokat, - még a macskákat ...
Károly
41 éves
Kecskemét

Környezetemben sok mindent látok. Egyre több kapcsolat csak létezik, de nincs mögötte tartalom. Szóval én nem ilyen kapcsolatot keresek. Reggel fölkelek induljon szépen a napom. Mikor együtt vagyunk teljen boldogan a napunk és este meg legyen tele bizalommal. Szóval egyszerűen a párom és boldogsá...
István
59 éves
Kecskemét

Rossz egyedül! Az életet jó, az élet szép. ! De mit ér az egész? Ha nem fogják az ember kezétv? Valahova,l Valakihez sietni haza hiszem várnak! Ennyit szeretnék élérni CSAK!
Joe
43 éves
Kecskemét

Egyenlőre csak ismerkedés céljából regisztráltam,esélyt adva annak,hogy kicsit szélesebb látókörrel rendelkezzem.szeretek beszélgetni,talán itt megtalálom azt a partnert akivel esetleg komoly kapcsolat is kialakulhat.


Sikertörténetek

Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább


társkereső sikertörténet

Túl egy házasságon és több kapcsolaton, 37 évesen úgy hittem, hogy számomra már nem jár szerelem, társ…

tovább


társkereső sikertörténet

Szeptember végén a lánybúcsúmon :) rituálisan töröltem a - már jó ideje hibernált - tagságomat az oldalatokról. Rá néhány hétre ugyanis hozzámentem életem szerelméhez, akit a Ti oldalatokon ismertem meg.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/kecskemet
Nyomtatás dátuma: 2018-10-21 11:04:50