Társkereső Kecskemét

jegyezz meg

Társkeresés Kecskeméten (Bács-Kiskun)

Kecskeméti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 618 társkereső tag vár rád Kecskemét és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Kecskemét egy Bács-Kiskun megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kecskemét és környékéről:

Eva
48 éves
Kecskemét

Üdvözöllek az adatlapomon ! Keresem a párom akivel együtt tudok gondolkodni ,hasonló az értékrendünk .A hazugságot és bizonytalanságot nem szeretem .Életvidám ,jó kedélyű nő vagyok .A többit személyesen .
Gyöngyi
50 éves
Kecskemét

Szeretni tudó, nőies, őszinte, empatikus, érzékeny nő vagyok... Csak érzelmi alapon működő komoly kapcsolatot szeretnék, mely mindkét fél számára teljes harmóniát jelent. Lényeges számomra az intellektualitás, anélkül nem tudok tartalmas kapcsolatot elképzelni...
Etelka
49 éves
Kecskemét

Szeretek sütni fözni új ízeket ki brobálni. Néha elmegyek szorakozni ha van rá mod.Dolgozom mint gépkezelő.
Kata
46 éves
Kecskemét

47 éves, elvált, stabil egzisztenciával, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel,egy csomó kreativitással, empátiával megáldott nő vagyok…. és gyógyíthatatlanul optimista. Szeretek erdőn-mezőn kirándulni, kikapcsolódni, állatkáimmal foglalkozni. De szeretek utazni, felfedezni a...
Gabriella
42 éves
Kecskemét

Keresgélek-keresgélek, majd meglátjuk mi alakul... :-) a virtuális ismerkedés valóságára teljes mértékben felkészülve.
Katalin
68 éves
Kecskemét

Számomra fontos a személyes találkozás, érintés, illat,.... A szemek beszélnek, felfedik a kölcsönös érdeklődést és vonzódást. Tartalmat, szépséget, őszinteséget várok! Szeress utazgatni kis hazánkban, nagyvilágban. Ilyen vagyok: empatikus,temperamentumos,vidám,... ...ismerj meg.
Magdi
57 éves
Kecskemét

Keresem a párom, aki őszinte, megbízható, nem dohányzó, és aki komoly szándékú!! Olyan párt keresek, aki 58-és 65 év közötti. Ha többet akarsz tudni rólam ,akkor írj!!
Melinda
35 éves
Kecskemét

Ide nem írnék semmit sem, ha valaki szeretne megismerni az bátran írjon! Nagyon szívesen válaszolok ha tudok! :-)
Anna
65 éves
Kecskemét

Kereslek barátnak, társnak! Ha kedves, megbizható, udvarias, korban hozzámillő, átlagos testalkatú Úriember vagy, jelentkezz, hogy szebb legyen az életünk!
Erzsébet
50 éves
Kecskemét

Őszinte, alkalmazkodó, odaadó, szeretni vágyó, és szeretetre vágyó nő vagyok. Természet, állatszerető, kultúra, beszélgetések,az otthon csendjét is kedvelő vagyok. Olyan társat keresek , aki szereti a spontenaitást, játékosságot, akiben megbízhatok, aki a másik, hiányzó felem.


Párkereső urak

Társkereső urak Kecskemét és környékéről:

Isti
30 éves
Kecskemét

Üdv! Kedves, hűséges és megbízható emberke vagyok, aki partnerét keresi komoly kapcsolatra és hosszú távra. Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj nyugodtan és amint időm engedi válaszolni fogok rá.
Misi
59 éves
Kecskemét

Párkapcsolat a kompromisszumok sokaságától lesz tartós. Milyen is vagyok? Erős testalkatú, nem kövér ember vagyok. Alapvetően a klasszikus párkapcsolatban hiszek, (nem maradiban) a férfi legyen férfi a Nő pedig Nő! Szerencsés vagyok, mert a munkám egyben a hobbim. Családi házban élek, minden...
Todayboy
31 éves
Kecskemét

Az életnek csak akkor van értelme, ha van kivel megosztani az érzéseinket.Osszuk meg azokat egymással 😉
Laci
39 éves
Kecskemét

Van értékrendem, bele tudom magam helyezni ebbe a rohanó világba. Én is mint sokan mások a társam keresem, megfelelő önkritikával, és reális elképzelésekkel. Nem nem ülök órákat a facebook előtt, nem nézem órákig a youtube-ot. Sajnos manapság sokan kifordulnak önmagukból, teljesen az anyagi...
Tédé
41 éves
Kecskemét

Szia kedves hölgy !köszönőm , hogy ide kattintottál! Hajt az ösztön. Keresem , kutatom a párom. Hátha itt megtalálom .
Orbán
29 éves
Kecskemét

29 éves szingli srác keresi komoly kapcsolatra párját. Szeretem az időmet a barátaimmal tölteni, filmet nézni, sétálni...
Benedek
36 éves
Kecskemét

Keresem a lányt, akivel lehet együtt élni és tervezni..., családot alapítani... Biztos pont az életben, akire lehet számítani.
Zoli
41 éves
Kecskemét

Mi, férfiak már csak így vagyunk megalkotva, képtelenek vagyunk egyszerre több dologra figyelni (...). A mi agyunk olyan, mint egy hermetikusan záródó szoba, csak egyesével lehet oda bejutni. Ha közlekedési hasonlattal akarok élni, azt mondanám, a gondolataink előrehaladásának folyamata olyan, mi...
Balázs
51 éves
Kecskemét

Egy nőből 1 férfi tud csinálni igazi nőt!De majd kialakul valami köztünk komoly kapcsolatot keresek!!!
Joci
29 éves
Kecskemét

Sziasztok Szeretek ismerkedni barátkozni. Csak próbaképp regisztráltam ide. De nem vagy semmi jónak az élrontója.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább


társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/kecskemet
Nyomtatás dátuma: 2018-06-22 22:50:49