Társkereső Kecskemét

jegyezz meg

Társkeresés Kecskeméten (Bács-Kiskun)

Kecskeméti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 536 társkereső tag vár rád Kecskemét és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Kecskemét egy Bács-Kiskun megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kecskemét és környékéről:

Katalin
47 éves
Kecskemét

Kedves , mosolygós ,őszinte. Rendszerető. Nem szeretem a hazudozást mellébeszélést. Szeretek utazni kirándulni, sétálni. Sokat olvasok. Van munkahelyem, mellette tanulok fejlesztem magam. Tudok főzni. Olyan embert keresek aki egyenes, őszinte. Elfogadja gyermekeim. Nem akar azonnal megvá...
Tina
37 éves
Kecskemét

Komoly gondolkodású de alapvetően vidám anyuka vagyok. Szeretem a természetet a jó könyveket, színházat. Fontos számomra a családom és a barátaim.
Erzsike
45 éves
Kecskemét

Rövid leírás magamról esetleg annyi lenne, hogy szerintem írhatunk ide bármit, úgyis minden a személyes találkozásnál dől el. :)
Erzsébet
65 éves
Kecskemét

Fiatalos szemléletű természetszerető, társaságbeli nő vagyok. A hagyományos értékrend fontos számomra. Társam keresem hasonló korú, korrekt, igényes úr személyében.
Marcsi
50 éves
Kecskemét

Egy pozitív gondolkodású, őszinte, életvidám párt keresek. Én környezetemre, magamra igényes nő vagyok, szeretem a zenét, természetet, túrázást, de a lényeg úgy is a kölcsönös szimpátia.
Jolán
65 éves
Kecskemét

Szeretnék egy korban hozzám illő, ápolt, rendezett körülmények között élő, káros szenvedélyektől mentes úr személyében társat találni.
Ágnes
41 éves
Kecskemét

Szia! Kecskeméten élek és dolgozom. Van egy 10 éves fiam,egyedül nevelem. Nem férjet, élettársat keresek, de nem is egyéjszakás kalandot vagy szeretői státuszt.
Dóri
27 éves
Kecskemét

Szia(sztok) kedves látogató(k)!:) Én egy kedves és vidám természetű lány vagyok aki szereti a zenét és a sportot.Igaz nem vagyok egy sportos alkat de azért nem hanyagolom el.:)Társaslény vagyok aki szeret emberek közt lenni és persze beszélgetni is.Röviden tömören ennyi.;) :) U.I.: Ha kapok l...
Bettina
26 éves
Kecskemét

Ide most bármit írhatnék minden szép és jót , de ha tálalkozunk úgyis az lesz a döntő :) Igazából keresem a másik felem.
Mária
53 éves
Kecskemét

15 éve elvált vagyok. Azóta nem sikerült egy őszinte, rendes férfit találnom. Őszinte, érzékeny, romantikus nő vagyok. Nem dohányzom. Zavarna, ha dohányozna, aki ismerkedni szeretne velem. Ha olyan ír, akinek nincs fönt fotója, sajnos nem tudok kinek válaszolni. Kérnék fotót, ha valaki ír, hisz ...


Párkereső urak

Társkereső urak Kecskemét és környékéről:

Zoltán
36 éves
Kecskemét

Halihó! Gyakorlatilag nem rég kezdtem "új" életet egy mindeddig számomra ismeretlen városban és már csak egyetlen dolog hiányzik az életemből, egy Társ. Remélem hamarosan megismerhetem Őt... :)
János
57 éves
Kecskemét

Jó humorú, biztos háttérrel rendelkező elvált férfi vagyok. Nem vagyok sportos, csak őszinte. A személyes találkozás híve vagyok.
Bálint
25 éves
Kecskemét

Sziasztok! Jelenleg Kecskeméten tanulok gépészmérnöknek,de eredetileg Dunaföldváron lakok(csak hétvégente). Általában a vidám természet jellemez, szeretek mindenből poént csinálni. Szeretem a nyári eső illatát de az esőt már nem, a kutyákat, és naaaagy álmom az, hogy egyszer megszerzem a ... ...
CrtvDsgnr9
47 éves
Kecskemét

A kapcsolatok célja nem az, hogy általuk rálelj a teljességre, hanem hogy általuk megoszd a teljességedet másokkal. Nem az, hogy felleld az örömöt, hanem hogy megoszd az örömödet. Nem az, hogy megtaláld a boldogságot, hanem hogy megoszd a boldogságodat. -Walsch
polirmen
40 éves
Kecskemét

Szerény,jó humorú Mókusfiú közös mogyorótöréshez keres Mókuslányt:-) Erdőjárás közösen a napfényes élet ösvényén.:-)
Zsolt
45 éves
Kecskemét

Vidám ,őszinte, intelligens lányt keresek. Ezek a tulajdonságok fontosak számomra, mert én is ilyen vagyok
Geri
54 éves
Kecskemét

Párom keresem tartós kapcsolatra egy kedves hűséges hölgy személyében. Független, életvidám, káros szenvedélyektől mentes ötvenes férfi vagyok.
Mailo
32 éves
Kecskemét

Az úgynevezett kudarcok sohasem akadályoztak, nem csökkentették a lelkesedésemet vagy az elszántságomat. Én egyszerűen ilyen vagyok. Nem is tekintem érdemnek. Mégis úgy hiszem, ilyen hozzáállást ki lehet alakítani azzal, hogy tudatosan mindig a hosszú távú célra tekintünk, és úgy tápláljuk az önt...
ZOLTÁN
46 éves
Kecskemét

Zoli vagyok Kecskemétről.42 éves vagyok és autófényezéssel foglalkozom.Imádom az autókat és a motorokat. Hasonló beállítottságú lehetőleg gyermektelen kedves,ápolt,igényes lánnyal szeretnék megismerkedni. 38 éves korig.
Árpád
69 éves
Kecskemét

Már egy ideje egyedül élő,magamra és környezetemre igényes, rendszeretö vagyok. Polgári értékrendben élek. A szabadidőmet kirándulással, sportolással, olvasással töltöm. A tv. minimális szerepet játszik, a világ eseményeiről az interneten tályékozódom. A szabadidőm eltöltéséhez megvannak ...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább


társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/kecskemet
Nyomtatás dátuma: 2017-10-17 15:29:19