Társkereső Kecskemét

jegyezz meg

Társkeresés Kecskeméten (Bács-Kiskun)

Kecskeméti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 695 társkereső tag vár rád Kecskemét és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Kecskemét egy Bács-Kiskun megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kecskemét és környékéről:

Gyöngyi
53 éves
Kecskemét

Modern felfogású,fiatalos külsejű,igényes nő vagyok.Szeretek kirándulni,sétálni,bulizni,horgászni,barátokkal tölteni az időt.Szeretem,ha emberek vesznek körül,nem szeretem a magányt. Adminisztrátorként dolgozom. Van egy 33 éves lányom,akinek van egy 8 éves lánya,és 32 éves fiam.
Terézia
46 éves
Kecskemét

Párját keresi egy kíváncsi természetű, kedves, barátságos nő, aki szabadidejébes nagyon szeret sétálni, akár a városban, akár a természetben.
Ica
70 éves
Kecskemét

Nyugdíjas vagyok, de nyugdíj mellett dolgozom a hét minden napján. Kertes házban lakom. Szeretek kirándulni. Ha van időm akkor sportolni-főleg kerékpározni. Szeretem a sportműsorokat nézni. Nem szeretem a sorozatokat. Amikor van időm szeretek olvasni. Szeretek színházba járni. Szeretem, ha...
Ivett
36 éves
Kecskemét

Gyöngyi
54 éves
Kecskemét

Szeretni tudó, nőies, őszinte, empatikus, érzékeny nő vagyok... Csak érzelmi alapon működő komoly kapcsolatot szeretnék, mely mindkét fél számára teljes harmóniát jelent. Lényeges számomra az intellektualitás, anélkül nem tudok tartalmas kapcsolatot elképzelni... Társam az lesz, akit szabad...
mikes irén
60 éves
Kecskemét

Nem szeretnék magaról szirupos bemutatkozó sorokat írni. esetleg valótlan állításokat , amit esetleg más másképpen lát meg bennem. Szeretem a humort a vidámságot. Szívesen válaszolok a hozzám érkező levelekre, és egy kölcsönös szimpátia esetén egy személyes találkozásra is sor kerülhet....
Anetta
45 éves
Kecskemét

Játszótársam mond, akarsz-e lenni? A költői kérdés komoly szándékot takar, persze nem mindegy hogy kivel.
Kata
56 éves
Kecskemét

Annak a reményébe vagyok itt,hogy hátha megtalálom akit szeretnék. Aki társ,és barát egyben,és az sem baj ha van humora.
Ylli
41 éves
Kecskemét

Vidám, mosolygós, pozitív gondolkodású, kitartó, türelmes, küzdő, empatikus, keresztény, konzervatív értékrendű, családcentrikus, kalandvágyó, túrázó, természetes - ezek jellemeznek és ezt tartom fontosnak is.
Marina
59 éves
Kecskemét

Nem jó egyedül.Orosz vagyok is oroszlán.Vidám,energikus,őszinte vagyok.Barátot,társat keresem,nem kalandot.Színház,horgászat,kirándulás,kutyák-nagyon szeretem.


Párkereső urak

Társkereső urak Kecskemét és környékéről:

Alex
48 éves
Kecskemét

Komoly kapcsolatot részesítem előnyben. Előbb ismerjük meg egymást egy kicsit, akár itt :) Állj stabil lábakon, légy határozott, de kedves, a humor is fontos. Dolgozom, így nem lógok állandóan a neten, van kutyám (egy fekete korcs), de macskám nincs (sem papagájom, sem krokodilom). Mindenen átlen...
Gábor
42 éves
Kecskemét

Családcentrikus önálló egzisztenciával rendelkező kedves fiatalember keresi azt a lányt akivel hosszú távon szeretetben tudna élni.
István
41 éves
Kecskemét

Sziasztok.Komoly kapcsolatot keresek.Gyerekszerető vagyok,így hát nem akadály.Keresem odaadó megértő páromat.Többet ismerkedésünk alatt megtudhatsz.
Attila
38 éves
Kecskemét

Őszinte, családcentrikus ember vagyok!Komoly kapcsolat miatt regeltem be ide hátha össze jönne valami.
Gábor
30 éves
Kecskemét

Szia! Először is köszönöm hogy megnézted az adatlapom, és hogy el olvasod a bemutatkozásom.Bármennyire is furcsán hangzik végre szeretném megtalálni életem párját. Kitudja hátha itt találok Rá. Magamról röviden csak annyi, hogy vidám, humoros, hűséges a természetem, szeretek utazni, kirándu...
Ákos
31 éves
Kecskemét

Szia! Örülök, hogy benéztél hozzám, korban hozzám illő lányokkal ismerkednék, komoly kapcsolat céljából.
Joo
36 éves
Kecskemét

Szia kedves ismeretlen komoly kapcsolatot keresek! Korban hozzám illő lányokkal minden jót mielőbbi találkozást!
Gergő
28 éves
Kecskemét

Aki idetévedtél. Szeretem a társaságot nem vagyok otthon ülős tipus persze ha társaság is van hozzá. Egy ideje már nem volt párkapcsolatom keresem partnerem akivel a megoszthatom mindennapjaimat.
Joci
30 éves
Kecskemét

Sziasztok Szeretek ismerkedni barátkozni. Csak próbaképp regisztráltam ide. De nem vagy semmi jónak az élrontója.
Gábor
32 éves
Kecskemét

Lassan nyílok meg és csak azoknak akiket érdemesnek találok rá, de azoknak nagyon. Nem vagyok nagyon beszédes, inkább csendesnek mondanám magam.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeptember végén a lánybúcsúmon :) rituálisan töröltem a - már jó ideje hibernált - tagságomat az oldalatokról. Rá néhány hétre ugyanis hozzámentem életem szerelméhez, akit a Ti oldalatokon ismertem meg.

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/kecskemet
Nyomtatás dátuma: 2019-06-17 07:29:55