Társkereső Kecskemét

jegyezz meg

Társkeresés Kecskeméten (Bács-Kiskun)

Kecskeméti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 625 társkereső tag vár rád Kecskemét és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Kecskemét egy Bács-Kiskun megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kecskemét és környékéről:

Erzsike
70 éves
Kecskemét

Koromat meghazudtolóan tevékeny életet élek, de hiányzik az, akivel ezt megoszthatnám.Több területen önkénteskedem, esetenként még dolgozom (egyetemi óraadás, OKJ-vizsgáztatás). Nem vagyok otthonülő, de szívesen mennék olyan helyekre is, ahová társsal kellemesebb.A szabadidő kulturált, igényes...
Sára
65 éves
Kecskemét

Megyei kórházban dolgozom.Szeretek segíteni az embereknek, akiknek szükségük van rám.Nagy baráti társaságom van bel-és külföldön is.Több nyelven beszélek (horvát, szerb, román és angol).Tolmácsként is dolgozom.Őszinte,vidám és megbízható nő vagyok.
Gyöngyi
50 éves
Kecskemét

Szeretni tudó, nőies, őszinte, empatikus, érzékeny nő vagyok... Csak érzelmi alapon működő komoly kapcsolatot szeretnék, mely mindkét fél számára teljes harmóniát jelent. Lényeges számomra az intellektualitás, anélkül nem tudok tartalmas kapcsolatot elképzelni...
Éva
60 éves
Kecskemét

" Ha barát kell ,a legjobb leszek . Ha magányra vágysz, én csendben leszek . És ember leszek, mert emberre vágysz : ki szeret, ki elfogad, s kit igaznak látsz " Köszönöm !
Liza
66 éves
Kecskemét

Fiatalos szemléletű, társaságbeli, természetszerető nő vagyok. A hagyományos értékrend fontos számomra. Társam keresem hasonló korú, korrekt, igényes úr személyében.
Erzsébet
50 éves
Kecskemét

Őszinte, alkalmazkodó, odaadó, szeretni vágyó, és szeretetre vágyó nő vagyok. Természet, állatszerető, kultúra, beszélgetések,az otthon csendjét is kedvelő vagyok. Olyan társat keresek , aki szereti a spontenaitást, játékosságot, akiben megbízhatok, aki a másik, hiányzó felem.
Katalin
68 éves
Kecskemét

Számomra fontos a személyes találkozás, érintés, illat,.... A szemek beszélnek, felfedik a kölcsönös érdeklődést és vonzódást. Tartalmat, szépséget, őszinteséget várok! Szeress utazgatni kis hazánkban, nagyvilágban. Ilyen vagyok: empatikus,temperamentumos,vidám,... ...ismerj meg.
Maja
53 éves
Kecskemét

Igényes vagyok a környezetemre és önmagamra. Szeretem a humort, a tartalmas beszélgetéseket, a kellemes társaságot, az utazást, kirándulást, a természetet, kellemes sétákat, a jó zenét, a könyveket... Figyelem, szeretet, szövetség, közös élmények... Te is hasonló elvárásokkal regisztráltál?...
Anna
66 éves
Kecskemét

Kereslek barátnak, társnak! Ha kedves, megbizható, udvarias, korban hozzámillő, átlagos testalkatú Úriember vagy, jelentkezz, hogy szebb legyen az életünk!
Klivia
60 éves
Kecskemét

Egyszerű szerethető, nő vagyok, nem dohányzó társat keresek Kecskemét környékéről, aki elfogad olyannak amilyen vagyok.


Párkereső urak

Társkereső urak Kecskemét és környékéről:

Misi
59 éves
Kecskemét

Párkapcsolat a kompromisszumok sokaságától lesz tartós. Hazudhatnám, hogy 50-es vagyok, sem testem, sem gondolkodásom nem öregember. Tartós kapcsolatot hazugságra építeni nem lehet. Milyen is vagyok? Magamat jellemezni, igen érdekes.Feleségem elvesztettem, gyermekem nincs.Egészségesen próbá...
Gellért
49 éves
Kecskemét

Keresem azt a nőt aki tud szeretni, és nem akar szenvedni! Aki képes tenni azért , hogy szeressék, aki lélekben fiatal tudott maradni, és nem ijed meg ha szeretik!
Miklós
55 éves
Kecskemét

Ismerkedés...,barátság...,humor-vidámság,de ha igényli a helyzet akkor komolyság... ,,nyugiság"..,intelligencia..., pozitív gondolkodás-hozzáállás...,a jó vélemény fontossága! ...,szeresd a társadat úgy mint önmagadat (próbáld meg:))) Szeretet & Szerelem. No huncutság...,no diszkriminác...
Richard
31 éves
Kecskemét

Jöhetnek a közhelyek,vagy megspórolunk egy kört vele? Sörre,fröccsre,egyéb úri mulatságokra keresek ködvös oldalbordát akitől a 'hülyeség' sem áll távol.
Joo
35 éves
Kecskemét

Szia kedves ismeretlen komoly kapcsolatot keresek! Korban hozzám illő lányokkal minden jót mielőbbi találkozást!
Orbán
29 éves
Kecskemét

29 éves szingli srác keresi komoly kapcsolatra párját. Szeretem az időmet a barátaimmal tölteni, filmet nézni, sétálni...
Tamás
35 éves
Kecskemét

Sziasztok! Akinek hölgyeim szimpatikus vagyok írjon rám! Köszönöm.😉 Chat is érdekel. Személyes találkozótól se zárkózik el!
Jani
30 éves
Kecskemét

Szia! Vidám, mindig mosolygós személyiséggel rendelkezem, hasonló beállítottságú páromat keresem. Ha szimpatikusnak találsz, írj nyugodtan!
Gábor
31 éves
Kecskemét

Lassan nyílok meg és csak azoknak akiket érdemesnek találok rá, de azoknak nagyon. Nem vagyok nagyon beszédes, inkább csendesnek mondanám magam.
Benedek
36 éves
Kecskemét

Keresem a lányt, akivel lehet együtt élni és tervezni..., családot alapítani... Biztos pont az életben, akire lehet számítani.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/kecskemet
Nyomtatás dátuma: 2018-08-20 04:39:39