Társkereső Somlóvásárhely

jegyezz meg

Társkeresés Somlóvásárhelyen (Veszprém)

Somlóvásárhelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 34 társkereső tag vár rád Somlóvásárhely és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Somlóvásárhely egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Somlóvásárhely és környékéről:

Tulipán
57 éves
Devecser

Éva
56 éves
Devecser

Egyedül élő,elvált nő vagyok.Alapvetően vidám természetű.Szeretem a társaságot,de nagyon jól tudom magam érezni,egy kedves,vidám,humoros férfi társaságában is!Barátot,esetleg társat keresek.
Anna
62 éves
Oroszi

Nyugodt természetű vagyok. Türelmes, megfontolt. Káros szenvedélyektől mentes partnerem keresem. Dohányzás belefér.
Szilvia
47 éves
Devecser

Teljesen rendezett anyagi háttérrel rendelkezem.Egy felnőtt lányom van. Elváltam, s szeretnék egy komoly kapcsolatot. 44 éves vagyok, s hasonló korú társra vágyom. Alkatom se nem sportos,se nem testes, a kettő között valahol.
Roland
24 éves
Kisberzseny

Szeretek filmet nézni. Sportolni, biciklizni, és szabadidős programokat csinálni. Az állatokat is szeretem főként kutya és macska párti vagyok. Ha kérdésed van írj nyugodtan. :-)
Ildikó
43 éves
Kolontár

Szia!Ildikó vagyok,Ajkàtól nem messze élek.Egy kislànyom van.Elvàlt vagyok.Komoly kapcsolatot keresek.
Erzsébet
57 éves
Noszlop

Már lassan 14 éve, hogy megözvegyültem. Akkor 11 éves volt a fiam és 16 éves a lányom. Tanitattam Őket, mindkét gyermekemnek van diplomája. Idáig a gyermekeimnek éltem igyekeztem mindent megadni nekik így egyedül is. Én közgazdasági szakközépiskolában érettségiztem. Adminisztrativ területen...
Párkereső urak

Társkereső urak Somlóvásárhely és környékéről:

Krisztián
23 éves
Somlóvásárhely

Ismerkedés céljából regisztráltam ide. Bárkivel el tudok nagyon jól beszélgetni. Ha többet szeretnél megtudni rólam írj bátran.
Zsolt
60 éves
Somlójenő

Zsolt vagyok 56éves elvált. 2év 9hónapja lakom egyedül egy 100nm-es családi házban.2 gyermekem van, a fiam 31éves Németországban él családjával. 29éves a lányom Ő egy másik faluban él. Jómagam Bányász Egészségkárosodási járadékon vagyok. Mellette eljárok szőlőmunkára Somlóhegyre. Szeretem az álla...
József
59 éves
Devecser

Szeretném megtalálni párom akivel tartalmas hosszú éveket tölthetünk el.Szeretem a természetet a vizpartot az autósportot. Szívesen töltök időt a konyhában is sütés főzés az egyik hobbim.
Tibore
62 éves
Devecser

Évekkel ezelőtt elváltam,és nem akarok mindig egyedül lenni. Szeretnék egy fiatalos,vékony ,megértő társra találni,aki megosztaná velem otthonomat
Richárd
29 éves
Somlószőlős

Szia! Ricsi vagyok 24 éves, komoly kapcsolatot keresek,remélem meg is találom :). Ha kíváncsi lennél még valamire nyugodtan írj.
Zoltán
43 éves
Devecser

Keresem párom, akivel kiegészítjük egymást. Rólam pár szót:kreatív, szókimondó, természetkedvelő, állatbarát srác vagyok. Derítsd ki, hogy passzolunk-e?
Sándor
25 éves
Devecser

Társam keresem ezen az oldalon. Remélem te leszel az :)
László
44 éves
Devecser

Kedves Látogató! Természetet kedvelő, szabadidőmben teljesítménytúrázó, káros szenvedélyektől mentes srác vagyok. Hagyományos értékrendet képviselő, szintén a természetet kedvelő, tartós, komoly kapcsolatot kereső hölggyel ismerkednék.
Tamás
35 éves
Somlószőlős

Szeretem a szabadságot.szeretek kirandulni .van 2 fiat de nem velem élnek .személyesen kell megismerni az embert mert irni barmit lehet
Balázs
30 éves
Nemeshany

Hali, keresem azt a lányt akivel szoros kapcsolat alakulhatna ki. Szeretnék jókat beszélgetni új dolgokat kipróbálni megismerni. Ha szereted a scifit az animét vagy bármi hasonlót az nálam jó pont.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeptember végén a lánybúcsúmon :) rituálisan töröltem a - már jó ideje hibernált - tagságomat az oldalatokról. Rá néhány hétre ugyanis hozzámentem életem szerelméhez, akit a Ti oldalatokon ismertem meg.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/somlovasarhely
Nyomtatás dátuma: 2020-07-06 13:47:05