Társkereső Nemeshany

jegyezz meg

Társkeresés Nemeshanyban (Veszprém)

Nemeshanyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 38 társkereső tag vár rád Nemeshany és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Nemeshany egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nemeshany és környékéről:

Tulipán
57 éves
Devecser

Éva
55 éves
Devecser

Egyedül élő,elvált nő vagyok.Alapvetően vidám természetű.Szeretem a társaságot,de nagyon jól tudom magam érezni,egy kedves,vidám,humoros férfi társaságában is!Barátot,esetleg társat keresek.
Szilvia
46 éves
Devecser

Teljesen rendezett anyagi háttérrel rendelkezem.Egy felnőtt lányom van. Elváltam, s szeretnék egy komoly kapcsolatot. 44 éves vagyok, s hasonló korú társra vágyom. Alkatom se nem sportos,se nem testes, a kettő között valahol.
Roland
24 éves
Kisberzseny

Szeretek filmet nézni. Sportolni, biciklizni, és szabadidős programokat csinálni. Az állatokat is szeretem főként kutya és macska párti vagyok. Ha kérdésed van írj nyugodtan. :-)
Ildikó
43 éves
Kolontár

Szia!Ildikó vagyok,Ajkàtól nem messze élek.Egy kislànyom van.Elvàlt vagyok.Komoly kapcsolatot keresek.
Ágnes
64 éves
Csabrendek

Mindig az egészségügyben dolgoztam.Nem dohányzom!Szeszes italt nem fogyasztok.Teljes józan életet élek Szeretek autót vezetni. Régóta nem kerestem társat,de most úgy döntöttem,hogy szeretnék társra találni. Egy társ kell,egy barát, ki megvéd ki át ölel és segít ha vigasz kell.De hagyja ,hogy...
Kati
60 éves
Csabrendek

Ha egy kedves őszinte hűséges társat keresel akkor valószínű én leszek az. \"Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy...
Marika
64 éves
Csabrendek

Amikor két ember a szíve mélyén egyesül, Képesek megtörni a bronz vagy a vas erejét is. Amikor pedig két ember szíve mélyén megérti egymást, a nyelv, amelyen szólnak, édes lesz és lenyűgöző, mint az orchideák illata.”
Terézia
63 éves
Nyirád

Tartós kapcsolatot keresek,nem jó egyedül.Rendezett körülmények között élek.Vidám természetű vagyok.
Anna
62 éves
Oroszi

Nyugodt természetű vagyok. Türelmes, megfontolt. Káros szenvedélyektől mentes partnerem keresem. Dohányzás belefér.


Párkereső urak

Társkereső urak Nemeshany és környékéről:

Balázs
30 éves
Nemeshany

Hali, keresem azt a lányt akivel szoros kapcsolat alakulhatna ki. Szeretnék jókat beszélgetni új dolgokat kipróbálni megismerni. Ha szereted a scifit az animét vagy bármi hasonlót az nálam jó pont.
Krisztián
23 éves
Somlóvásárhely

Ismerkedés céljából regisztráltam ide. Bárkivel el tudok nagyon jól beszélgetni. Ha többet szeretnél megtudni rólam írj bátran.
Tibore
62 éves
Devecser

Évekkel ezelőtt elváltam,és nem akarok mindig egyedül lenni. Szeretnék egy fiatalos,vékony ,megértő társra találni,aki megosztaná velem otthonomat
Zoltán
43 éves
Devecser

Keresem párom, akivel kiegészítjük egymást. Rólam pár szót:kreatív, szókimondó, természetkedvelő, állatbarát srác vagyok. Derítsd ki, hogy passzolunk-e?
Ferenc
52 éves
Devecser

Képes vagyok még elvarázsolódni és nagyon bírnám a mindent megbeszèlős mellérendeltsèget...
László
44 éves
Devecser

Kedves Látogató! Természetet kedvelő, szabadidőmben teljesítménytúrázó, káros szenvedélyektől mentes srác vagyok. Hagyományos értékrendet képviselő, szintén a természetet kedvelő, tartós, komoly kapcsolatot kereső hölggyel ismerkednék.
joci
28 éves
Pusztamiske

hali mindenkinek.a környezetem szerint én egy rendes barátságos srác vagyok.szeretek sportolni,motorozni... ha a többet szeretnél tudni csak kérdez.
zoltán
42 éves
Devecser

Keresem az igazit! Olyan nök(hölgyek)jelentkezését várom akik komolyan gondolják a párkeresést(Kalandorok kíméljenek).Én egy öszinte szeretni tudo ember vagyok.Mert ha valakit megszeretek azt nagyon tudom szeretni és olyan párt(társat)keresek aki ugyanugy érez mint ahogy én.Egy kicsit magamról va...
Sándor
25 éves
Devecser

Társam keresem ezen az oldalon. Remélem te leszel az :)
Zsolt
59 éves
Somlójenő

Zsolt vagyok 56éves elvált. 2év 9hónapja lakom egyedül egy 100nm-es családi házban.2 gyermekem van, a fiam 31éves Németországban él családjával. 29éves a lányom Ő egy másik faluban él. Jómagam Bányász Egészségkárosodási járadékon vagyok. Mellette eljárok szőlőmunkára Somlóhegyre. Szeretem az álla...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Kedves Parom.hu! Harminc felett, ha az ember nem akarja keverni a munkát és a magánéletet, bulizni pedig a ritkánál is ritkábban jár, milyen reális lehetőségei maradnak az ismerkedésre? Szerintem csakis a net, ezért újra és újra ráfanyalodtam, hol hosszabb, hol rövidebb ideig, de minél több tapa...

tovább


társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/nemeshany
Nyomtatás dátuma: 2020-05-26 18:35:38